Ik merk dat ik, ongewoon genoeg, wens dat er slechte dingen gebeuren met betrekking tot deze shit over de overname van de wereld. Ik wens niet dat mensen van wie ik hou sterven, maar als ik lees dat anderen sterven, is er een plotselinge opwelling in mij die zegt: “Goed zo! Nu worden die idioten misschien wakker!” Dan komt mijn verstand terug en denk ik aan moeders die hun kinderen begraven, of kinderen die hun moeders begraven, en ik vervloek mezelf om mijn slechte gedachten. Heeft iemand anders ook zulke momenten? schrijft Todd Hayen.

Ik ben er gewoon niet van overtuigd dat deze nachtmerrie zal eindigen zonder dat het erger wordt, en als het niet erger wordt, dan denk ik niet dat het zal eindigen.

Ik denk aan mijn vriend de kokende kikker. Een van mijn eerste artikelen voor Off-Guardian was getiteld “Slow Boil” en ging over die oude kikker in de pan met water. Apocrief gesproken zat hij daar maar terwijl de hitte o zo langzaam werd opgevoerd. Zijn hersenen waren zo klein dat hij zich niet kon realiseren dat hij binnenkort op een bord in een chique Frans restaurant zou liggen.

Het is niet verrassend dat veel mensen mij vertelden dat dit gewoon niet gebeurt (vrienden in ontkenning vermoed ik). Kikkers springen eruit voordat ze hun ondergang tegemoet gaan. Als dat zo is, dan betekent dat dat het verhaal een fictieve metafoor is die voortkomt uit echte menselijke ervaringen, in plaats van andersom (of zo lijkt het toch). Dat maakt het nog aangrijpender.

Ik denk dat ik eerder bang ben die kikker te zijn, onwetend tot die dodelijk langzaam kookt, dan dat ik een kreeft ben die in een pot met reeds kokend water wordt gegooid – verbrandend, gruwelijk, gekruid en beboterd. Nou, ik moet dit toevoegen: ik ben bang de kikker te zijn die zich realiseert dat hij gaat sterven in een pan met langzaam kokend water, zonder dat-ie er iets aan kan doen. DAT is wat ik het meest vrees. Onwetendheid is een zegen, zo lijkt het, en langzaam sterven zonder kennis van sterven lijkt een voorkeur te zijn voor de meesten. Op de een of andere manier lijkt dat niet zo’n slecht lot als weten dat de dood nabij is. Maar een naderende dood MET een gevecht, met een WIL om te vechten, met een sterk en onveranderlijk VERLANGEN om dingen recht te zetten, lijkt mij veel beter dan onwetendheid. Sterven in de strijd is een nobel einde, een vredige dood sterven in bed terwijl de wereld wordt geteisterd door ongeziene branden, is het ergste.

  Opnieuw een door Bill Gates gefinancierde Picnic supermarkt in Nederland in brand gestoken

Of toch niet?

Soms wens ik die onwetendheid, en wie kan het schelen dat ik uiteindelijk dood ben nadat ik jarenlang niets heb geweten over kokend water. Maar ergens denk ik niet dat het zo gemakkelijk zal zijn, of zo vredig. De gebeurtenissen van de afgelopen tweeënhalf jaar zijn daar een indicatie van. We werden getroffen door een grote raket, een die zelfs de meest tevreden kikker voelde terwijl hij zich koesterde in zijn of haar zwembad op het vuur. Degenen onder ons die het inkomende wapentuig herkennen, werden het hardst getroffen, maar zelfs de schapen kregen een proefje met het ongemak van lockdowns, maskering, sociale afstand, en dergelijke. Hoewel we ons nu in een wachtpositie bevinden met het water nog even op gemiddeld vuur, twijfel ik er geen seconde aan dat er meer raketten zullen binnenkomen, en zodra dit plan volledig is uitgevoerd, zal er geen twijfel meer over bestaan dat we niet meer in Kansas zijn.

Iedereen die veel heeft gelezen van wat ik heb geschreven, kent mij als Dr. Doom, en als zodanig ben ik niet iemand die vroegtijdig feest viert. Hoewel ik soms met mijn hoofd knik en erken dat het beter gaat dan ik dacht, ben ik nog niet vervallen in de zelfgenoegzaamheid van de overwinning. We voeren een lelijke strijd. En het is heel goed mogelijk dat die al duizenden jaren aan de gang is. Als u dat moeilijk vindt, dan maakt u zich niet druk om die mogelijkheid, we hebben allemaal genoeg aan ons hoofd. Ik denk echter dat velen van u die dit lezen het daarmee eens zijn.

  Waarom zwijgt Westers 'woke links' over de kaskrakerfilm over kindersekshandel?

Zelfs als u dit alles slechts herkent als een gevolg van recente politieke en filosofische manoeuvres, neem dan even de tijd om wat meer te lezen om uw begrip te vergroten. Op zijn minst is dit allemaal al in beweging sinds het begin van de 19e eeuw, en zoals ik hierboven al suggereerde, mogelijk al veel eerder. Begin met Patrick Woods verbazingwekkende en beangstigende boek The Evil Twins of Technocracy and Transhumanism. Als dat u niet wakker schudt, zal niets dat doen. Er zijn ook veel andere inzichten, en nu u geen schaap meer bent (was u dat ooit?) zult u openstaan voor heel wat dat door schapen als volslagen paranoïde onzin wordt beschouwd.

Deze plaag van technocratie/transhumanisme is een ziekte zoals kanker. Het heeft genoeg tijd gehad om tot immense proporties uit te groeien zonder dat de meesten het merken, en de kwaadaardigheid ervan is verweven in het weefsel van alles en iedereen. Soms denk ik dat de enige manier om de wereld ervan te verlossen is de gastheer te doden en opnieuw te beginnen. Inderdaad, die afschuwelijke gedachte kan waar blijken te zijn.

Ik denk dat er nog een sprankje hoop is om het van bovenaf te doden. Maar om dat te doen, zullen de dingen meer dan waarschijnlijk slechter moeten worden voordat ze beter worden. Ik heb hier onlangs nog over geschreven in verschillende andere essays: Critically Compromised, Hand Picked, en Perpetual Cognitive Dissonance. Als deze nog niet zijn gepubliceerd, kijk er dan naar uit.

Als het niet erger wordt, dan worden we de luie kikker. Nou ja, we zijn waarschijnlijk niet per se lui, maar alleen lui met betrekking tot een gevecht dat we niet kunnen zien omdat de vijand zich heeft teruggetrokken of zich lijkt te hebben teruggetrokken. Ik vertrouw erop dat dit de bedoeling is van de agenda. Ze verschuilen zich achter de heuvel en wachten af. Ze lijken nogal geduldig te zijn (nou ja, Justin Trudeau heeft het geduld van een nukkige vijfjarige, maar hij is een uitzondering). Ze kunnen wachten. En dat doen ze. Ze zullen ons binnenkort met een nieuwe raket raken, en dan zullen we allemaal voor een paar minuten opkrabbelen, om vervolgens weer in onze pan te gaan zitten.

  De gretige bereidheid van regeringen om hun eigen mensen te vermoorden is de belichaming van het kwaad

Het is zeker verleidelijk, zelfs voor mij. Ik wil mijn oude leven weer oppakken, althans ik ben daartoe gedwongen. Ik wil reizen, tijd besteden aan het schrijven over iets anders dan kommer en kwel. Ik wil weer plezier hebben, me goed voelen, gelukkig, tevreden. Maar mijn verstand zegt me dat dit nog lang niet voorbij is, en dat ik paraat moet blijven. Ik voel me als de spreekwoordelijke nachtwaker die langzaam in slaap valt als de krekels beginnen te sluimeren. Ik weet dat er over de heuvel een oorlog woedt. Maar die is niet hier. Ik kan een pauze nemen.

Wat een verschrikking… in slaap vallen en dan wakker worden als Repelsteeltje, met een compleet veranderde wereld. De ene dag is er contant geld, de andere dag niet, en de volgende dag kun je geen bioscoop binnengaan zonder je Vax-pas te laten zien op je smartphone, of op een chip in je hand. De ene dag kun je een vriend die aan de andere kant van de stad woont niet bezoeken zonder een enorme boete te betalen (dag vriend, ik kan je nu niet betalen), een andere dag kun je geen eieren kopen omdat je een onbetaalde parkeerbon hebt, een dag kun je niet … vul maar in. Het komt eraan mensen, dat staat buiten kijf. De vraag is of we het in onze comfortabele pan laten binnensluipen. En wat erin slaagt binnen te sluipen, zal heel wat lelijker zijn dan wat u een maand geleden nog oké vond.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Mike Yeadon – Tijdschema naar TirannieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHigh Stakes nu de dagen van straffeloosheid van Uncle Sam eindelijk voorbij zijn
Volgend artikelDr. Sucharit Bhakdi: “Ik ben er absoluut van overtuigd dat mRNA-vaccins je zullen doden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

34 REACTIES

 1. Ik herken veel in dit artikel naar mezelf toe. Dat rotte gevoel van dat je zelf niet meer mag / kan beslissen wat je met je eigen leven wilt doen. Een ander ( die ambtenaar) gaat het leven voor je bepalen en oh wee als je van zijn visie afwijkt, dan…. Dan komt de rode vink op je smartphone en ben je van het leven afgesloten. Gewoon uit! Om mij heen hoor ik meermaals: ik ben blij dat ik oud ben en die ellende niet meer lang hoef mee te maken. Maar arme kinderen en kleinkinderen, die kunnen straks hun eigen leven niet zelf invullen. Dat gebeurt door iemand (robot) anders.
  Voelen jullie dit ook zo?

  • Ja Jan wij hebben een mooi leven gehad ik 73 mijn man 75.
   Maar mijn kleinkinderen 20 en 22 mijn hart huilt.
   Gelukkig zijn ze niet geënt hebben we tegen kunnen houden maar hun verkering wel maak me er zorgen om want het grietje van 20 wil kinderen.
   Laat ze maar nanokinese slikken.
   Gelukkig komen ze iedere week eten en hebben ze inmiddels al aardig bagage wat er in de wereld afspeelt.
   Maar toch zie het somber in terwijl we optimist zijn.
   Hup was vandaag weer op mijn volkstuin.
   Iedere week wijs ik op de gevaren van hun telefoon maar dat is toch wel een dingetje.

  • Heel eenvoudig: niemand heeft de macht als er niemand gehoor aan geeft, dat is het basis uitgangspunt.
   Ambtenaren zijn ook mensen die ‘slechts’ hun werk doen.
   De mensen die Anne Frank hielpen onderduiken overtraden de wet en de mensen die de familie Frank verraadden en ombrachten volgden de wet. De enige manier om dit spel te winnen is het spel niet mee te spelen. Dat rode vinkje op de smartphone zal er bij mij niet komen, simpelweg vanwege het feit dat ik al ruim 22 jaar een onverwoestbare Nokia op de man heb met een standtijd van de accu’s van (nog steeds) ruim een week.
   Ik kom al ruim 10 jaar niet meer in winkels en supermarkten en ik leef nog steeds. Kranten en televisie?; al ruim 30 jaar niet meer. Mijn omgeving bestaat uit bereidwillige mensen die samenwerken en open staan voor ruilhandel. De groep wordt gestaag groter en wij realiseren ons, ook op basis van mijn eigen ervaring in diverse oorlogzones, dat tijdens oorlog geld niet te eten is. Kennis is macht en delen is onze kracht.
   Hou vol hou vol want als het zaakje knalt is het zó over.
   Zelfs ambtenaren moeten eten, als ze zelf al niet gegeten gaan worden…..

   Komt goed.

   • Goede reactie, veteraan Delta!

    1 ding echter: het hele Anne Frank verhaal is een dikke vette leugen.
    Onderdeel van het zielig maken van de nep-joden.

    Groet, Joep

 2. Langzaam doodkoken………..
  Ik was vanmorgen bezig om mijn belasting formulier in te vullen en opeens moet ik een app-je downloaden en dan moet ik een SMS-je op een mobieltje krijgen dat ik niet heb. En dat alles voor mijn veiligheid wordt er steeds weer geroepen.
  Ik zit steeds meer in een gevangenis voor mijn veiligheid. Driedubbel bewaakt door de overheid. Iets dat ik zelf niet wil.

  Ik voel mij steeds meer als die kikker.

  • Herkenbaar met die belasting dat gaat een belachelijke kant op met hun regels en appjes.
   Ik heb zojuist een brief aan de belastingdienst op de bus gedaan dat ik niet meer mee doe. Ik weiger te buigen voor hun regels en zie wel wat er van komt. Als maar genoeg mensen dit doen is het uit voor ze. Maar echt optimistisch ben ik daar niet over. Ze blijven liever in de alsmaar warmer wordende ketel😰

 3. Beste Tod Hayen,
  Dit artikel zou ik hebben geschreven, als ik zo goed als jij bent.
  Ja ik wens soms mensen de ergste dingen toe.
  Maar ook heb een geweten…
  Ik zal mij blijven verzetten.
  En als mijn adem stokt en mijn einde komt, zal ik met een zuiver geweten het licht intreden.
  Daar wacht mijn schepper.
  En ik ben dan aan niemand rekenschap verschuldigd, dan alleen aan Hem.
  Ik leef met maar één belangrijke regel; wat gij niet wilt dat U geschiedt doe dat ook een ander niet.
  Daarom blijf ik strijdvaardig tegen deze monsters.
  Wij kunnen alleen maar winnen, verloren zijn er al velen.
  🔥🪓🙏

   • De vijand ? Neem ik aan u bedoelt satan, lacht zich slap als u niet bang bent om te sterven. Waar hij wel voor op de loop gaat is een gelovige in God YHVH die zich gemanifesteerd heeft in Zijn enig geboren zoon de Heer Jezus Christus. De mensenzoon tempel van de Allmachtige God YHVH. Schepper van alles. Ook van lucifer en dus daar gaat satan (de gevallen lucifer) voor op de loop.
    Satan is de gevallen lucifer en heeft de mensheid tot val gebracht. Hij vreest degene die hem weerstaat en de Allmachtige kent in Jezus de Christus.

    • Een gelovige van God is niet bang om te sterven!!! Satan vreest hen die niks vrezen omdat ze geloven LIEFDE/licht/God.

     Val mij niet aan broeder, we strijden hier allemaal voor hetzelfde team. We hebben elkaar nodig om een leger van LIEFDE/licht/God te vormen.

 4. Tja wat zei mijn huisarts tegen mij (aan het begin van de masker waanzin) terwijl hij zijn masker afdeed, soms is het makkelijker leven als je niet teveel over dingen nadenkt.
  Maar net als het verhaal van de kikker en de scorpioen die naar de andere kant van de rivier wil, het is nu eenmaal onze aard (nadenken of niet).
  Wat me wel opvalt dat toch vaak de kikker de sjaak is in al die vergelijkingen, misschien hebben we nog een kans.

  • We zijn in diepe slaap gesust, hopelijk gaat er binnenkort een wekker af. De wakkere kopgroep zal moeten transformeren tot de nieuwe informele leiders. Gewoon door in het dagelijkse leven aan mensen voor te doen hoe je voor jezelf opkomt en hoe we elkaar weer kunnen activeren. Gouden tip; ga al je boodschappen op de markt doen. Daar is cash heel gewenst en menselijk contact is de norm. We hebben hernieuwde menselijke interactie nodig. De wakkere groep kan in het dagelijkse leven de kikkers een spiegel geven van het leven dat we missen. De wakkere groep kan voordoen hoe we allemaal menselijk met elkaar willen omgaan. De wakkere groep kan overal de liefde weer even aanwakkeren. Daarvoor moet de wakkere groep zichzelf ontwikkelen. Huisartsen en autoriteiten zijn verloren zielen… kampbewakers die voordeel halen uit gehoorzamen en laten gehoorzamen. Ga U allemaal onder de gewone mensen begeven. Stop met vechten tegen de schorpioen, ga met gewone mensen praten over de schorpioen. We moeten ons op elkaar gaan richten ipv in de hypnose van de demonen in paniek rond te rennen. De demonen zijn kansloos als wij weer gaan verbinden. Ik heb het regelmatig zwaar, net als velen hier en buiten FN, maar ik ga elke week naar een aantal markten voor mn boodschappen, express meerdere markten omdat ik op al die markten korte en langere praatjes maak en mensen achterlaat met de boodschap dat we weer mens moeten worden ipv deze rare technocratische wereld verder uit te bouwen. Je zult versteld staan hoeveel mensen het waarderen en opbloeien van wat fijn menselijk contact. Het zal ongetwijfeld nog zwaar gaan worden, maar we moeten elkaar gaan vinden, want de demonische koks (WEF politiek en elites) gaan de pan niet van het vuur halen en de schorpioen is de schorpioen. Wij moeten elkaar gaan vertellen over de pan, de koks en de schorpioen.

   One love 🙏😘❤

 5. Ja. Kijkende naar de sodomieten wereld vraag ik me af waar vuur en solfer uit de lucht blijft als Sodom en Gomora. En naar het geweld van het amerikaanse rijk zoals overal waar ze ongestraft mensen zijn gaan doden sinds 1944 dan vraag ik me af wanneer de vliegende rol zal uitgaan over de wereld, de vloek der aarde (zac 5). Ik zie vervloekten zich schandalig rijk maken door investering in vergif dat in mensen word gespoten of ‘nep’ oplossingen voor voedsel ‘nood’situaties en deze personen gaan vrijuit. Personen die zo rijk zijn als de zee diep is en nooit vrucht kunnen hebben van hun bezit door de veel te grote hoeveelheid terwijl anderen op dit moment sterven van honger. Meedogenlozen die als ze 1 miljoen hebben er 2 willen en als ze er 2 hebben 3 willen. Wiens geldlust is als een kerkhof dat nooit genoeg graven heeft. Ik zie de oorlog door korruptie, geld en machtslust in Oekraine, en het onrecht en de provokaties terwijl het westen vast houd aan fake demokratie en eigen leugens als grote waarheid promoveert. Ik zie de oorlog tegen volgelingen van de Heer Jezus Christus en vraag me af wanneer het Woord van God met het hemelse leger van duizenden van tienduizenden komt. God is lankmoedig en wil dat niemand verdwijnt naar de hel. Maar het moment als Hij Zijn toorn over de aarde uitgiet dat de boosdoeners gewaarschuwd wezen, want die dag zal een dag van duisternis zijn voor hun. En dat is de reden dat ik en iedereen die slechte gedachten heeft zich dit berouwt en deze gedachten onmiddellijk afweert. God geeft leven en alleen God is rechter, en mag leven nemen.

  • Nergens in de bijbel wordt U verteld dat U een geweldig onbezorgd leven zult lijden op aarde.
   Maar vreest niet want de Heer Jezus Christus is ons in Zijn lijden voorgegaan.
   En Hij neemt ons op in Zijn Heilige Heerschare.
   Jouw doel, mijn doel, is veel grootser dan de dood.
   Dus vrees niet de dood maar blijf bij je hart, want daar huist de Heilige Geest.
   En die geeft kracht en wijsheid.

  • Vuur en sulfer uit de lucht zoals Sodom en Gomorra?

   Nederland is Sodom en Gomorra en we worden non-stop besproeid met chemtrails. Vuur en sulfer zijn vervangen door aluminium, strontium en barium… let maar eens op wat er komende jaren met alle planten en de grond in NL gaat gebeuren. Alles wordt doorgesproeid en klaargemaakt voor de bouw van Tristate City (de toren van Babel).

 6. Dit verhaal van verwens denken heeft ieder wel eens, soms wordt je er moedeloos van, van waarom andere het niet kunnen of willen inzien zoals jij het waarneemt. Met dat corona hoax zoals ik dat zie, werd ik regelmatig op allerlei wijze op gewezen dat het voor mijn eigen bestwil was volgens diverse overheidsinstanties. Toen ik antwoordde van ik kan er hooguit aan dood kan gaan, dus wat is het probleem dan. Toen merkte ik aan de reacties van deze overheidsorganen, dat ze mij niet bang/angstig konden maken voor de dood. Waardoor hun argumenten zinloos werden en zo geen grip meer op mij hadden met hun angst propagandaverhalen. Want op basis van constant de angst troef te trekken, kunnen ze de massa in het gareel houden en macht over uitoefenen. Maar als die angst troef geen gewenste uitkomst voor jouw hen biedt, worden zij nerveus want dan verdampt hun macht over jouw.

 7. “Twee dingen zijn oneindig, het universum, en menselijke domheid. Maar van het universum weet ik het nog niet helemaal zeker.”
  Albert Einstein

 8. Er eerlijk voor willen uitkomen en toegeven dat je fout zat; de schaamte voorbij, zal voor velen nog een heel moeilijk moment gaan worden.

  • Ik hoef van niemand gelijk te krijgen. Wil uitsluitend met rust gelaten worden, zoals ik anderen ook met rust laat. Een mens zal uit zichzelf (!) ” wakker ” moeten worden. Uitsluitend degenen die open staan voor andere inzichten, zijn de moeite waard om andere invalshoeken te tonen. De rest zoekt het verder maar uit!

 9. Zolang het verstand het van het impulsieve denken wint (ik heb er ook soms last van, toegegeven) is er hoop. Het is ook niet gek dat veel mensen soms impulsief denken. Dat is de levensader van de elite. Zij hebben ons zo gek gekregen.

  Maar het verlichtende verstand komt vaak toch door de duistere impuls heen, en hoe slechter het met ons gaat, des te meer verstand gaan we gebruiken. Bij genoeg verstand stopt deze informatie oorlog net zo snel als deze begonnen is. En dan lekker opruimen.

  Offtopic ben ik het met Yeadon eens, diegene die aan het roer staan (gates, Fauci, Schwab, Soros en meer van deze “firestarters”) die moeten niet berecht worden als het zover is. Zij moeten terplekke, en dat iedereen het kan zien, doodgeschoten worden, en hun lichamen compleet verbrand. Zodat het niet nog een keer herhaald word.

 10. Eensch… yeadon had het over stille/geheime executies… ik ben voor publieke executies. Anders leren we niks. Ik ben niet voor de doodstraf, maar deze monsters verdienen niks anders. Hun slaven zouden we allemaal moeten brandmerken op hun voorhoofd, zodat iedereen wereldwijd weet wat ze hebben gedaan… en laat ze dan maar vrij om te bedelen voor voedsel en onderdak. Walgelijke verraders die likken naar boven en schoppen naar beneden.

  • Dank voor de correctie (druk leven, soms geen kans om goed te luisteren/lezen) en ik ben het dus met je eens. Publiekelijk op alle zenders wereldwijd. Niet een flauw tribunaal met vele ontsnappingen.
   Het brandmerken is ook cru genoeg om bij andere adders die onder de radar geglipt zijn (zoals bij alle oorlogen, daarom beginnen ze ook steeds weer opnieuw) die gedachten uit hun hoofd te zetten, zodat hun opvolgende generatie er niet meer mee opgevoed word. Want bij “uitroeien tot de wortel” moet je dus zorgen dat de zaadjes goed geplant worden.

 11. Correctie: de opvolgende zaadjes nadien goed geplant worden.

  De haast….helemaal klaar mee. Tijd dat we een aantal tanden terug gaan met werkdruk etc…het is ook de haast/druk dat mensen maar blind door blijven gaan ben ik me van bewust geworden….

 12. Die gasten zijn onschendbaar, volgende keer als weer allemaal in Davos zijn even supersonische raketje sturen. En de overige met drones naar de andere wereld helpen.
  Anders gaat de kikkers erg warm krijgen.

 13. Beste Mensen

  Gedachten gangen zowel positieven als Negatieven worden over en weer geteleporteerd
  Het is gewoon een warboel van gedachten goed
  Super goed door het All-macht in elkaar gepast
  Nergens een foutje in … alles is goed
  De mensheid is fout
  De mensheid is onvolmaakt
  Toch probeert die voor de baas zelve te spelen
  Laat de Baas de BAAS zijn
  De mens is een nietig iets
  Die word geboren krijgt een belichaming aangemeten op een dag en sterft wordt belichaming ontnomen op een dag

  Dank U

 14. Nou mij interesseert het niets of er mensen sterven. Iedereen die braaf geluisterd heeft naar de regering of eenieder die niets gedaan heeft om dit te stoppen in schuldig en verdient de dood. Eenieder die schrijft dat hij/zij bang is voor de toekomst van kinderen moet nu opstaan en vechten. zo niet….ook schuldig en lekker afsterven. Vrijheid krijg je niet. daar moet je voor vechten en het vraagt om bloed. MAAR….Er gebeurt toch niets want de Nederlander is zwak ziek en misselijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in