Ik ben er absoluut van overtuigd dat [mRNA-vaccins] je zullen doden.” “Elk gen-gebaseerd vaccin heeft de potentie om je te doden.” “Als een arts een kind een prik met mRNA durft te geven, is hij in potentie bezig dit [kind] te doden.” “Mijn voorspelling is dat we zoveel tragedies gaan zien, dat de dood van kinderen een normale zaak wordt.” vertelt Sucharit Bhakdi, MD aan Jakobien Huisman in het interview “The Path to Living Hell” in december 2022:

Professor emeritus Sucharit Bhakdi kan bogen op een indrukwekkend professioneel curriculum en een onberispelijke staat van dienst als een van Duitslands meest gerenommeerde medische microbiologen. Hij is ook een van de bekendste critici van de coronamaatregelen in Duitsland. Zijn boek ´Corona False Alarm?´ was een van de best verkochte non-fictieboeken van 2020.

In april 2021 deed Dr. Bhakdi in een video-interview enkele opmerkelijk boude uitspraken over het vaccinatiebeleid in Israël. In het interview vergeleek hij de Israëlische massale uitrol van vaccins en de nauw verweven rol van Pfizer daarin, met de praktijken van nazi-Duitsland.

Vrijwel onmiddellijk werd Dr. Bhakdi beschuldigd van haatzaaien en het bagatelliseren van de Holocaust, mogelijk de ernstigste beschuldiging in Duitsland.

In deze politieke storm en politieke lastercampagne zou men bijna de eigenlijke boodschap van Dr. Bhakdi vergeten, en wat er volgens hem werkelijk op het spel staat.

Via Lioness of Judah Ministry.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Hoe lang zullen de gevaccineerden leven?” Het antwoord van de uitvinder van grafeenoxide zal je doen gruwelenVolg Frontnieuws op Telegram

  Covid-19 Vaccins hebben nu NEGATIEVE Effectiviteit onder Drievoudig Gevaccineerden zo laag als MINUS 206%

Lees meer over:

Vorig artikelLangzaam doodkoken
Volgend artikelEen serie van drie M777 houwitsers van Amerikaanse makelij werd geïdentificeerd en geraakt in de SMO zone
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. niet voor de gevoelige kijker. moet je vertellen dit aan de gevaccineerden. zullen ze geen fijne dag meer hebben. Of ze verklaren je voor gek en dat je van het padje af bent. of ze zeggen ik ga er van uit dat ze goed zijn getest voordat ze op de markt komen.

 2. De slachting door de gifspuiten en alle mensen die vermoord zijn in het ziekenhuis ligt rond de 20 miljoen maar wellicht nog hoger dan dat omdat de oversterfte meerdere jaren beslaat.
  In normale jaren steeg de wereldbevolking met zo een 80 miljoen extra zielen per jaar. Als je gaat kijken naar de huidige cijfers en je berekent dat door zal de wereldbevolking dit jaar nog maar met 60 miljoen extra mensen stijgen ervan uitgaande dat deze cijfers accuraat zijn.
  https://www.worldometers.info/

 3. Wat een lieve goede man zijn spirit omringt hem en zoals hij op het laatste zegt ik heb genoeg mensen daarover gewaarschuwd nu is het tijd om het vanop een afstand te gaan bekijken hoe alles zal gaan verlopen want meer kan ik niet meer doen. Dat zijn wijze woorden

 4. Deze man is vanaf dag 1 bezig om de mensen te waarschuwen en is kapotgemaakt door media en politiek. walgelijk. Natuurlijk wordt ook weer de holocaust-leugen aangevoerd. Duitsland is na 1945 een ziek land geworden.

 5. Het volgende verhaal heb ik zo veel mogelijk aan de media, sociaal of asociaal gestuurd. Meestal krijg je geen antwoord, ook niet van de “oppositie”. Met andere woorden de oppositie is fake en bestaat grotendeels uit vrijmetselaars.
  Dit is het verhaal:

  MAÇONNIEK.
  Heb je wel eens van het woord “maçonniek” gehoord? Wij leven nu in het maçonnieke tijdperk ofwel het tijdperk van de vrijmetselarij. Het woord Maçonniek betekent “de vrijmetselarij betreffende”. Een beetje rare definitie die op zich niets betekent. Als je vrijmetselaars observeert zie je dat zij het liegen tot een hoge kunst hebben verheven. Op medisch gebied is Louis Pasteur, een vrijmetselaar, begonnen met virussen te verzinnen die ‘besmettelijk’ zouden zijn. Deze Louis Pasteur was beroemd omdat hij had uitgevonden dat de verhitting van melk tot 70*Celsius de melk minder snel deed verzuren. Het is ook Pasteuriseren genoemd tot de dag van vandaag. Als Pasteur het daarbij gelaten had was er niets aan de hand geweest. Maar hij was ontevreden en jaloers op Robert Koch die met de microscoop de ’tuberkel’ heeft ontdekt, de veroorzaker van tuberculose, een ziekte die miljoenen mensen doodde in die tijd, vooral de massa’s mensen die ondervoed waren. Er was nog geen antibiotica, (wel colloïdaal zilverwater) dus veel meer dan mensen in een sanatorium verplegen en goed voedsel geven konden ze er niet aan doen. Louis Pasteur wilde ook iets ontdekken, dat werd dan het “virus” wat een Griekse naam is voor “smetstof” maar niet voor een “virus”, een organisme wat Pasteur er van maakte. Een virus kan je niet zien met de microscoop en ook later niet met de elektronenmicroscoop en is dus puur door Louis Pasteur verzonnen om beroemd te worden en te dienen als verdienmodel. Dit is nooit veranderd tot deze dag van vandaag. De hele wereld gelooft in een door Louis Pasteur verzonnen “virusbesmetting”. Al in die tijd van Pasteur werd zijn “germ theorie” bestreden door Antoine Bechamp die besefte dat bacteriën en schimmels tot het leven behoren en pas tot infectie leiden als de immuniteit is verlaagd. Pasteur “won” het debat met de ramp van “covid” tot gevolg.

  https://darinolien.com/pasteur-bechamp-germ-theory/

  Ikzelf ga pas weer stemmen als de vrijmetselarij verdwenen is. Dat gaat alleen met een verbod en gevangenisstraf omdat in Nederland de doodstraf is afgeschaft. Het probleem is dat alle besturen uit vrijmetselaars bestaan waardoor God het moet doen. De “gratie Gods” moet de vrijmetselarij vernietigen anders komt de mensheid om in een nucleair inferno. Poetin is daarmee begonnen en het wordt tijd dat wij hem gaan helpen met de gratie Gods.

  • Geen reactie heeft misschien te maken met de lengte van de mail. Kort en bondig met harde feiten heeft meer impact. Ze zijn te druk.
   Ik heb ook wel eens ter zake kundige info gegeven met het verzoek te reageren. Zelden reactie gekregen maar het zaadje wordt wel gepland.
   By the way, niet gaan stemmen is koren op de molen van de linkse partijen in de laatste ronde dus wil je dat niet, ga dan stemmen. Ik denk dat het niet heel lang zal duren tot de volgende stemronde.

  • Beste Hans,
   Duidelijk en goed omschreven, en ja Putin is begonnen met het zuiveren van deze duivelse bende, en hulp heeft hij zeker nodig van de grote massa wereldwijd die nu de ogen hebben geopend en diegenen due nog niet zover zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in