Frank Kendall, chef van de Amerikaanse luchtmacht, heeft toegegeven dat de laatste tests van een veelbelovende, vanuit de lucht gelanceerde hypersonische raket niet succesvol waren.

“Deze (tests) die we zojuist hebben uitgevoerd, waren niet succesvol. We hebben van de tests niet de gegevens gekregen die we nodig hadden,” vertelde hij tijdens een congreshoorzitting.

De tests werden uitgevoerd op 13 maart toen een AGM-183 ARRW-raket werd afgevuurd door een B-52H strategische bommenwerper voor de kust van Californië.

De VS lopen ver achter op Rusland en China wat betreft hypersonische wapensystemen, wat de militaire leiding van de VS bijzonder zorgen baart.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Poetins machtsvertoon met de hypersonische raket “Kinzhal” – een waarschuwing voor de NAVOVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Russisch offensief in Ugledar begint
Vorig artikelHet mRNA-platform: Wat het is, wat het betekent
Volgend artikelHigh Stakes nu de dagen van straffeloosheid van Uncle Sam eindelijk voorbij zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Deze infantiele criminele cabal, heeft voor lange tijd al ons graf gegraven.
  En toch vind ik het geweldig.
  Waarom?
  Niet omdat onze vrijheid en cultuur verdwijnen, maar omdat deze zelfdestructie de satanische sekte zelf zal elimineren.
  I love this 🔥

 2. gewoon doortesten op oa new York en ander steden in de USA geen probleem als eerste testen blazen hun eigen op die kauwgom ballen

 3. Los Angeles – Californië
  Chicago – Illinois. …
  Houston – Texas. …
  Phoenix – Arizona. …
  Philadelphia – Pennsylvania. …
  San Antonio – Texas. …
  San Diego – Californië …
  kan er ook nog bij hoor geen probleem

  • Ik ook. Boosheid komt voort uit angst. Ik ben bang dat we het niet gaan redden. De enige oplossing is acceptatie dat we gaan crashen en dat het niet meer aan ons is wie dat gaan overleven. Ik ben bezig om mijn rust te vergroten door mijn vertouwen in de ziel te leggen. Deze aarde en dit leven zijn tijdelijk. Als onze tijd komt, dan komt onze tijd.

   • Gewoon genieten en niet zo bezich zijn met de clown wereld. Waarom je laatste dagen in angst leven als je kunt genieten tot het einde . Er zal altijd een boegieman zijn … als het moet dat moet het . Tot nu rust

 4. Welja… nog meer wapens… want al het mooie op aarde komt voort uit wapens en oorlog en strijd en concurrentie. Ze hebben ons mentaal en spiritueel kapotgemaakt. Alleen een rapture, de apocalypse van het ego, kan ons nog redden. De mensheid wordt volledig geregeerd door psychiatrische patiënten van de allergevaarlijkste soort dat ooit op de aarde heeft bestaan. Het duister is niet meer aan het vechten, het heeft gewonnen. En 8 miljard mensen zitten braaf te wachten op hun einde, terwijl de velen (in het westen) fantaseren dat er helemaal niks aan de hand is.

  Konden we maar een nieuwe wereld dromen met de mensen die nog dromen van een fijne, eerlijke, open, vreedzame en liefdevolle wereld.

  • Die komt er.

   Staat geprofeteerd in Jesaja.

   Maar helaas, het moet eerst nog veel erger worden, de grote verdrukking, indien niet verkort zal er geen vlees overblijven.

   Na het zuur komt het zoet.

 5. Zo een supertechnische AGM-183 ARRW raket van 15 à 18miljoen dollar als test? Is dat eenmalig gebruik? En dan kapot?

  Het heeft een bereik van 1600 km, 24695km/u en mach 20.
  Testen tot nu toe mislukt, wat als zo een mislukkingske op Rusland valt?
  Oeps sorry 😇

  • Theoretisch wordt aangenomen dat de AGM-183 ARRW Mach 20 (ongeveer 24.000 km / u) kan bereiken, althans de DARPA Falcon HTV-000-testplatforms waarop deze raket wordt ontwikkeld, zouden theoretisch tot deze snelheid moeten accelereren. Mach 2-6,5 ziet er realistischer uit, d.w.z. 8–8000 km/u.
   En dat is nu mislukt.

 6. Beste Naam*,
  Die rapture is reeds gaande, alleen niet zoals men het verhaal de wereld in heeft gestrooid.
  Door die spuiten verdwijnen er miljoenen mensen van dit aardse leven.
  De veel besproken grote verdrukking is reeds gestart.
  Die zou ongeveer 7 jaar duren voor zover ik er kennis van heb.
  Hm, 7 jaar?….. dat is 2030!!!!1
  Uiteindelijk zal het LICHT winnen.
  Maar of wij dat nog mee gaan maken?

 7. De VS heeft toch zo’n SDI? Met lasers? Daarmee kunnen ze toch ook hypersonische raketten uit de lucht schieten? Betaald met miljarden taxpoet.
  Of ben ik in propaganda gestonken 😉

  • nee kunnen ze niet want de laser is niet krachtig genoeg om de “huid” vd raket te doordringen en daarbij gaat de raket gewoon weg te snel …

 8. Wat men misschien niet weet is dat Rusland raket motoren en delen aan de VS verkoopt, of verkocht moet ik zeggen. Aangezien ze niets meer krijgen zie je hier het resultaat van. Men doet alsof de VS ver voor ligt met zijn techniek op de rest van de wereld, maar de waarheid is toch anders. Goed voorbeeld is de auto industrie daar, eigenlijk in het verdomhoekje geraakt omdat ze niet kunnen innoveren.

  • Voor de ontwikkeling van elektronische apparatuur geldt hetzelfde, een paar maanden terug heeft de VS zijn ingenieurs uit China teruggeroepen om te voorkomen dat China ‘de techniek van de VS zou stelen’. Dat is too little, too late. De tijd dat de VS hierin voorop liep heeft misschien tot eind jaren 90 geduurd, maar de ontwikkeling is sinds begin deze eeuw samen met de kennis om producten te maken naar China overgeheveld. Geholpen door de hiermee opgedane achtergrondkennis is China ijverig aan de slag gegaan om zelf technieken te ontwikkelen waar het Westen het nakijken heeft.

   Hiermee snijdt de VS door zijn zelfoverschatting in zijn eigen vlees, het lijkt bijna een soort automutilatie.

 9. En het mooie van alles is………lang nadat wij “De Mens” door toedoen van onszelf of anderen zichzelf vernietigd heeft, zal onze mooie aarde zichzelf helen en voortleven. Dat heeft zich al in het verleden al voortgedaan en zal het in de toekomst ook blijven doen. Geniet van het leven zolang als het gaat, het is per slot van rekening te kort om je druk te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in