Ik denk dat het zeer waarschijnlijk is dat de volgende fase sterfgevallen met zich mee zal brengen op een schaal die de claims van ‘covid-19 sterfgevallen’ tot op heden zal doen verbleken.” ∼ Dr. Mike Yeadon, voormalig Pfizer vicepresident.

Vraag: Waarom was de sterfte in Schotland hoger in 2021 dan in 2020? schrijft Mike Whitney.

Antwoord: Omdat er meer mensen stierven. En de reden dat er meer mensen stierven, was omdat meer mensen waren gevaccineerd. Met andere woorden, er is een verband tussen de stijgende sterfte en het Covid-19 vaccin.

Vraag: Je kunt dat niet bewijzen.

Antwoord: Je hebt gelijk, dat kan ik niet. Het bewijs is allemaal indirect. Maar het is toch overtuigend. Bijvoorbeeld, de stijgende sterfte is niet alleen in Schotland gebeurd. Het is gebeurd in veel van de landen die begin 2021 massale vaccinatiecampagnes zijn begonnen. In al deze landen is het sterftecijfer door alle oorzaken aanzienlijk gestegen. Hoe komt dat? Wat hebben ze in 2021 anders gedaan dan in de jaren daarvoor?

Vraag: Ik begrijp waar je heen wilt, maar ik denk nog steeds niet dat je genoeg bewijs hebt om je zaak te onderbouwen.

Antwoord: Oké, vertel jij het me dan maar: Waarom stierven er meer mensen in 2021 dan in 2020? En vergeet niet dat het sterftecijfer door alle oorzaken niet alleen een beetje hoger is; het heeft het vijfjarig gemiddelde verpletterd. Kijk eens naar dit bericht van Alex Berenson op Substack:

Schotland is voor 87% gevaccineerd; wekelijkse sterfte ligt nu 30% boven normaal

14 okt. Dit komt van het Covid-19 Daily Dashboard van Volksgezondheid Schotland:

“De 315 extra sterfgevallen die vorige week zijn geregistreerd, betekenen een stijging van 30% ten opzichte van het vijfjarig gemiddelde van voor de pandemie voor deze tijd van het jaar. Dit is de 20e achtereenvolgende week met meer sterfgevallen dan het vijfjarig gemiddelde en de hoogste sinds de week eindigend op 10 januari 2021.”

Zelfs als we de sterfgevallen in Covid buiten beschouwing laten, lagen ze bijna 20% boven normaal voor de meest recente week, en de trend is stijgend.” (“Scotland is 87% adult vaccinated; weekly deaths are now 30% above normal”, Alex Berenson Substack)

Vraag: Maar hoe kun je een zaak bouwen op gegevens van slechts één land? Het is belachelijk.

Antwoord: Maar het is niet alleen Schotland. Dezelfde regel geldt voor veel van de landen die begin 2021 vaccinatiecampagnes zijn gestart. Hier is meer van Berenson:

Voeg Duitsland – de dichtstbevolkte natie van Europa – toe aan de landen die een ongewoon hoge sterfte door alle oorzaken zien die NIET in verband staat met Covid.

In september meldde Duitsland bijna 78.000 sterfgevallen, meer dan 10 procent hoger dan het verwachte cijfer, zeiden demografen van de Duitse regering eerder deze week.

De pers: “Sterftecijfers (in Duitsland) in september 2021: 10% boven de mediaan van voorgaande jaren.” (“It’s not just the UK; all-cause deaths are also now running well above normal in Germany” (80% adults fully vaccinated)”, Alex Berenson Substack)

En dan is er nog dit van het Twitter-account van Data Analyst (bekijk de grafie):
Data Analysis @Data_is_Louder

26 okt
COVID mysterie Denemarken, Finland en Noorwegen oversterfte is hoger dan in hun ergste Covid uitbraak. Deze mysterieuze sterftegevallen vielen samen met de uitrol van de vaccinatie.

Denemarken“5 maanden op een rij heeft 2021 het 10-jarig record gebroken van mensen die sterven aan alle oorzaken… Covid-19 sterfgevallen dicht bij nul in dezelfde periode.”

Hetzelfde geldt voor Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Israël. Kijk eens naar Engeland (leeftijden 10 tot 59 jaar).

Wat zo verontrustend is aan deze grafiek is dat het laat zien hoe de vaccins zich richten op de jongeren. “Terwijl het aantal COVID-doden grotendeels beperkt is gebleven tot ouderen… zijn het de jongeren die het zwaarst te lijden hebben onder vaccinatieschade. Volgens VigiAccess, de database met ongewenste voorvallen van de Wereldgezondheidsorganisatie, zijn 41% van de meer dan 2,4 miljoen tot nu toe gerapporteerde vaccinatieslachtoffers jonger dan 44 jaar, en slechts zes procent bij mensen ouder dan 75 jaar.” (“The real pandemic has just begun, and it’s COVID shot-induced heart attacks in the young”, Lifesite News)

Dat is iets wat je niet in de media zult lezen, en met goede reden ook. Omdat het hun dodelijke doelstelling zou ondermijnen om door te gaan met het hypen van het vaccin.

Hier is meer van kwantitatief analist Joel Smalley:

Joel@RealJoelSmalley

Wekelijkse sterfgevallen update van de CDC. “Ondanks” dat meer dan 80% volledig gevaccineerd is, zijn sinds 24 juli de sterfgevallen onder 65-plussers in Florida 14% hoger dan in dezelfde periode vorig jaar. “Ondanks” een volledige vaccinatie van minstens 50% bij de minder dan 65-jarigen, is het aantal sterfgevallen met 46% gestegen en dit zal nog stijgen naarmate de rapportage wordt bijgewerkt.

De voorbeelden zijn overal op het internet te vinden. Je hoeft niet ver te zoeken. Overal waar massale vaccinaties plaatsvonden, zijn daar ook de sterfgevallen gestegen. En – nogmaals – dit zijn geen Covid-sterfgevallen. Dit zijn voornamelijk hartaanvallen, beroertes, bloedstolsels, aandoeningen van de bloedsomloop en neurologische problemen; dezelfde door vaccinaties veroorzaakte kwalen waarvoor we zijn gewaarschuwd door de artsen en wetenschappers die ons vanaf het begin de waarheid hebben verteld. Het blijkt dat ze toch gelijk hadden.

Simpel gezegd, de vaccins verhogen het aantal sterfgevallen, ze verlagen ze niet. Ze maken de zaken erger in plaats van beter. Ze houden de crisis in stand in plaats van haar te beëindigen. En dat is waarom de rode lijn in de grafiek omhoog wijst. Het is een indicatie dat het dodental zal blijven stijgen zolang we blijven doen wat we nu doen, miljoenen mensen inenten met een giftige ziekteverwekker die bloedklonters, ontstekingen en auto-immuniteit veroorzaakt. Hier is nog een grafiek van Schotland met een kort commentaar van The Daily Skeptic:

“…. de aanwezigheid van een Covid epidemie werd niet gezien in de zomer van 2020, maar wordt wel gezien in de zomer van 2021. Wat verschilt er tussen de twee jaren? Het overduidelijke antwoord is de uitrol van COVID-19 vaccinatie. In 2020 was er geen COVID-19-vaccinatieprogramma, maar in 2021 werden de Covid-vaccinaties achtereenvolgens uitgerold naar steeds jongere leeftijdsgroepen, een patroon dat we terugzien in de manifestatie van het teveel aan sterfgevallen. … Het Yellow Card adverse event reporting system,… heeft al meer dan 1.700 sterfgevallen in de bevolking van het VK geregistreerd die in verband worden gebracht met de COVID-19 vaccins. Er is dus een prima facie bewijs dat COVID-19 vaccinatie een factor is die bijdraagt aan de dramatische stijging van het aantal extra sterfgevallen in de zomer in Schotland in 2021.” (“Are Vaccines Driving Excess Deaths in Scotland, a Professor of Biology Asks”, The Daily Skeptic)

  Schokkende en onmenselijke discriminatie tegen de ongevaccineerden gaat het leven ZEER moeilijk maken

Is het je opgevallen hoe de media de plotselinge stijging van het sterftecijfer probeert te verdoezelen? Hier is een goed voorbeeld uit een artikel in de UK Telegraph:

“Terwijl de aandacht gericht blijft op Covid-19, ontstaat er stilletjes een tweede gezondheidscrisis in Groot-Brittannië. Sinds begin juli zijn er duizenden extra sterfgevallen geweest die niet werden veroorzaakt door het coronavirus. Volgens gezondheidsdeskundigen is dit hoogst ongebruikelijk voor de zomer. Hoewel in de wintermaanden, wanneer het koude weer en seizoensgebonden infecties samen de NHS onder druk zetten, een overmatig aantal sterfgevallen wordt verwacht, is er in de zomer meestal minder sterfte.

Dit jaar is een zorgwekkende uitzondering.

Volgens het Office for National Statistics (ONS) zijn er sinds 2 juli in Engeland en Wales 9.619 extra sterfgevallen geweest, waarvan 48% (4.635) niet door Covid-19 werd veroorzaakt.

Dus als al deze extra mensen niet sterven aan het coronavirus, wat doodt hen dan wel?

Uit gegevens van Public Health England (PHE) blijkt dat er in die periode 2.103 extra overlijdensregistraties waren met ischemische hartziekten, 1.552 met hartfalen, evenals 760 extra sterfgevallen met cerebrovasculaire ziekten zoals beroerte en aneurysma en 3.915 met andere aandoeningen van de bloedsomloop.” (“Thousands more people than usual are dying … but it’s not from Covid“, Telegraph)

Dus, volgens het artikel, waren er:

  • 24% meer hartfalen sterfgevallen dan normaal
  • 19% ischemische hartziekte
  • 16% cerebrovasculaire aandoeningen (beroertes)
  • 18% andere aandoeningen van de bloedsomloop

Al deze cerebrovasculaire, cardiale en circulatoire aandoeningen zijn in 2021 niet plotseling uit de lucht komen vallen. Het zijn door vaccins veroorzaakte verwondingen. Ziet je dat?

En ze zijn allemaal gekoppeld aan het spike-eiwit dat het “biologische werkingsmechanisme” is dat “bloedvaten en organen beschadigt en bloedstolsels veroorzaakt, en dat een mens kan doden?” (Citaat: Dr Peter McCullough)

Heb je je afgevraagd waarom er in 2021 meer mensen zijn overleden aan Covid dan in heel 2020? Volgens Johns Hopkins doodde Covid in 2020 353.000 mensen in de Verenigde Staten. Maar in slechts 10 maanden in 2021 zijn er 390.000 mensen overleden. Hoe kan dat? Per slot van rekening:

  1. Veel van de uiterst kwetsbaren zijn al gestorven.
  2. De experts zeggen dat Delta niet zo dodelijk is als de oorspronkelijke Wuhan infectie
    100 miljoen mensen (volgens de CDC) hebben Covid al overleefd en hebben nu natuurlijke immuniteit.
  3. En 190 miljoen mensen zijn dubbel gevaccineerd.

Dit zijn vier redenen waarom het aantal sterfgevallen zou moeten afnemen. Maar ze nemen niet af, ze nemen toe.

Waarom?

Het vaccin, daarom.

En waarom zijn de landen met de hoogste Covid-19 sterftecijfers, ook de meest gevaccineerde landen?

Omdat “er een enorme positieve correlatie is tussen vaccinatiegraad en sterftecijfer.”

Maar geloof me niet op mijn woord. Kijk zelf maar. Doe je eigen onderzoek.

Onlangs heeft professor Norman Fenton van de Queen Mary London University in de overheidsstatistieken (ONS) gesnuffeld om te zien of hij “de algemene risico’s en voordelen van Covid-19-vaccins kon bepalen” door “het sterftecijfer door alle oorzaken tussen gevaccineerden en ongevaccineerden in elke leeftijdscategorie” te vergelijken.

Zijn gedachte hierover was eenvoudig:

“Als Covid zo gevaarlijk is als wordt beweerd – en als het vaccin zo effectief is als wordt beweerd – dan zouden we nu veel meer aan Covid gerelateerde sterfgevallen moeten hebben gezien onder de ongevaccineerden dan onder de gevaccineerden… (en) Als het vaccin zo veilig is als wordt beweerd, dan zouden er heel weinig meer sterfgevallen moeten zijn geweest door oorzaken die geen verband houden met Covid onder de gevaccineerden dan onder de ongevaccineerden (in elke leeftijdsgroep). Het aantal sterfgevallen door alle oorzaken zou dus hoger moeten zijn onder de ongevaccineerden dan onder de gevaccineerden (in elke leeftijdsgroep), wat bevestigt dat de voordelen van vaccinatie groter zijn dan de risico’s.” (Discrepancies and inconsistencies in UK Government datasets compromise accuracy of mortality rate comparisons between vaccinated and unvaccinated”)

Simpel, toch? Met andere woorden, als het vaccin zo geweldig is, dan zou dat duidelijk moeten blijken uit de gegevens. Maar dat is niet wat Fenton vond. Wat hij vond was het tegenovergestelde. Hij ontdekte dat het sterftecijfer door alle oorzaken hoger is onder gevaccineerden dan onder ongevaccineerden. (En afhankelijk van hoe je de gegevens interpreteert, zou het aanzienlijk hoger kunnen zijn.) Fenton hoopte dat zijn analyse invloed zou hebben op het debat over het lopende vaccinatieprogramma, maar in plaats daarvan is hij venijnig aan de kaak gesteld als een rechtse extremist, wat gebeurt met iedereen die het waagt om het officiële narratief in twijfel te trekken. Hier is meer van NPR:

“Op de spoedeisende hulp van het Sparrow-ziekenhuis in Lansing, Michigan, worstelen de medewerkers met de verzorging van patiënten die veel zieker zijn dan ze ooit hebben gezien. Tiffani Dusang, de verpleegster-directeur van de spoedeisende hulp, trilt bijna van opgekropte bezorgdheid, terwijl ze naar alle patiënten kijkt die op een lange rij brancards liggen die tegen de beige muren van de gangen van het ziekenhuis zijn gedrukt. “Het is moeilijk om naar te kijken,” zegt ze met haar warme Texaanse tongval.

Maar er is niets dat ze kan doen. De 72 kamers van de eerste hulp zijn al vol.

“Ik voel me altijd heel slecht als ik door de gang loop en zie dat mensen pijn hebben, moeten slapen of rust nodig hebben.

Zelfs in delen van het land waar COVID-19 het gezondheidssysteem niet overweldigt, komen patiënten zieker op de spoedeisende hulp dan voor de pandemie, hun ziekten zijn verder gevorderd en hebben meer gecompliceerde zorg nodig.

Maandenlange vertragingen in de behandeling hebben chronische aandoeningen verergerd en de symptomen verergerd. Artsen en verpleegkundigen zeggen dat de ernst van de ziekte sterk varieert en onder meer buikpijn, ademhalingsproblemen, bloedstolsels, hartkwalen en zelfmoordpogingen omvat.” (“ERs are now swamped with seriously ill patients — but many don’t even have COVID”, NPR)

  Drie profvoetballers verlaten in één weekend de wedstrijd vroegtijdig met melding van pijn op borst 

Herhaal: “buikpijn, ademhalingsproblemen, bloedstolsels, hartaandoeningen.” Met andere woorden, de overbelasting van de Eerste Hulp kan net zo goed te maken hebben met door vaccinatie veroorzaakte verwondingen als met “vertraagde behandelingen”. En merk op hoe de auteur oprecht bezorgd lijkt te zijn over de groeiende Eerste Hulp patiënten maar nooit één keer de olifant in de kamer noemt: het vaccin. Was dat gewoon een verspreking van zijn kant of was het zijn echte bedoeling om zijn lezers vanaf het begin in de war te brengen?

Dan is er nog dit juweeltje in de New York Post dat het publiek probeert voor te bereiden op de aanval van “trombo-embolische” aandoeningen waarmee we in de zeer nabije toekomst te maken zullen krijgen. Het artikel is toepasselijk getiteld “De weinig bekende hartaanval die ‘fitte en gezonde’ vrouwen vanaf 22 jaar treft.” Hier is een fragment uit het artikel:

“Als je aan een hartaanval denkt, stel je je onmiddellijk iemand voor die ouder is en misschien al onderliggende gezondheidsproblemen heeft. Maar deskundigen hebben gewaarschuwd dat vrouwen zo jong als 22 kunnen worden getroffen door een weinig bekende aandoening.

Spontane coronaire hartader dissectie (SCAD) gebeurt wanneer een scheur ontstaat in een bloedvat in het hart, zo meldt de New York Post. Het kan de bloedstroom naar het hart vertragen of blokkeren, wat kan leiden tot een hartaanval, hartritmestoornissen of plotselinge dood, aldus deskundigen van de Mayo Kliniek.

In het algemeen is het een ongewone aandoening, maar artsen dringen er bij vrouwen op aan om aan te dringen op een diagnose en zorg als het gaat om de symptomen. De aandoening komt het meest voor bij vrouwen in de leeftijd van 30 tot 60 jaar – maar deskundigen hebben gewaarschuwd dat het fitte en gezonde vrouwen zo jong als 22 bereikt.” (The little-known heart attack that’s striking ‘fit and healthy’ women as young as 22, New York Post)

Heb je dat? Dus – volgens de Post – is het volkomen normaal voor een fitte 22-jarige om doodgeslagen te worden door een hartaanval. Denk je dat de schrijver misschien probeert de houding ten opzichte van door vaccinatie veroorzaakte verwondingen te verzachten voordat ze ons als een baksteen treffen? Inderdaad, dat doet hij, net als het artikel in de Times of India over celebrity superster en fitnessgek, Puneeth Rajkumar, die slechts enkele dagen geleden overleed aan een hartstilstand. Hij was 46 jaar. Volgens The Times of India:

“De plotse dood van Rajkumar heeft nog maar eens duidelijk gemaakt met welke gevaren vele dertigers en veertigers vandaag worden geconfronteerd, namelijk het toenemende risico op hartkwalen en hartstilstanden… (Rajkumar) kreeg een zware hartkwaal terwijl hij aan het sporten was in de sportschool. Rajkumar, die bekend staat als fit en gezond, trainde vaak…

Er is een schokkende stijging van het aantal hartstilstanden onder jonge mensen, of zelfs onder 20-jarigen. Terwijl hartkwalen en hartstilstanden over het algemeen werden beschouwd als een ‘oude mensen aandoening’, is dat niet langer het geval, en nu een waarschuwingsteken artsen dringen er bij mensen om kritisch te zijn op. …

Door de pandemie hebben artsen ook benadrukt dat de zorg voor zaken die met de gezondheid van het hart te maken hebben, is opgeschoven, en het is nu waarschijnlijker dan vroeger dat mensen lijden aan stille hartaanvallen en hartstilstanden.” (“Kannada actor Puneeth Rajkumar dies at 46, suffered from a serious cardiac arrest while working out”, Times of India)

Lijkt het erop dat de media haar rol als medeplichtige aan massale uitroeiing heeft aanvaard of is dat overdreven?

In ieder geval kunnen we in de nabije toekomst een stortvloed van soortgelijke artikelen verwachten die overal opduiken. Artikelen zoals deze:

Of dit:

Of dit:

Zie je wat er aan de hand is? Deze voorgekookte artikelen zijn allemaal verzonnen met hetzelfde doel voor ogen, namelijk het publiek wijs te maken dat de buitengewone golf van sterfgevallen onder gezonde jonge mensen volkomen normaal is. (“Niets te zien hier. Loop door.”) Maar natuurlijk is niets van dit alles normaal. Het is allemaal verschrikkelijk vreemd en schokkend en daarom zijn we zo gefocust op oversterfte en sterfte aan alle oorzaken. Omdat we denken dat deze het bewijs zullen leveren dat we nodig hebben om aan te tonen dat het vaccin een essentieel onderdeel is van de ontvolkingsagenda van de elite, die erop gericht is de wereldbevolking met miljarden mensen te verminderen. Wij geloven nog steeds dat dat is wat er echt aan de hand is. De jongens van het grote geld hebben besloten om een paar miljard van ons kakkerlakken uit te roeien zodat ze meer ruimte hebben om hun Learjets te parkeren. Toevallig zijn ze op het vaccin uitgekomen als een “minder smerig” alternatief voor ons neer te maaien in de straten met machinegeweren. Niet dat ze er wakker van liggen.

Dus, hoe gaat het met het plan, vraag je? Kijk maar:

“Volgens de statistieken over sterfte door alle oorzaken is het aantal Amerikanen dat tussen januari 2021 en augustus 2021 is overleden 18% hoger dan het gemiddelde sterftecijfer tussen 2015 en 2019.”

En hier is een fragment van een artikel dat zijn gegevens uit meer divers onderzoek heeft gehaald. Kijk maar eens:

“Is de COVID Prik Verantwoordelijk voor Oversterfte?….

Matthew Crawford van de Rounding the Earth Nieuwsbrief, onderzocht de sterftecijfers voor en na de uitrol van de COVID prikken… Crawford gaat verder met het bekijken van gegevens van landen die een aanzienlijke vaccinatiegraad hebben, terwijl ze tegelijkertijd zeer lage percentages COVID-19 hebben. Op die manier kan men zich een beter idee vormen over de vraag of de COVID-vaccins verantwoordelijk zijn voor de extra sterfgevallen, in plaats van de infectie zelf.

  Voormalig Witte Huis COVID-coördinator Dr. Birx geeft toe dat zij wist dat de gevaarlijke mRNA-vaccins niet zouden werken - De helft van de mensen die stierven waren gevaccineerd

Hij identificeerde 23 landen die aan deze criteria voldoen, goed voor 1,88 miljard mensen, ruwweg een kwart van de wereldbevolking… Crawford ondergaat een aantal aanpassingen om uitschieters te verwijderen die de datasets zouden kunnen vertekenen,(maar) na het verwijderen van landen met meer dan 100 COVID-doden per miljoen vóór hun vaccinatieprogramma, kwam hij uit op 13 landen met een gecombineerde bevolking van 354 miljoen…

Opmerkelijk is echter dat het aantal COVID-doden in deze 13 landen 11,61 keer hoger is na de vaccinatie dan voor de introductie van de vaccinaties. In vijf van de 13 landen is maar liefst 90% van het aantal COVID-19-doden geregistreerd na het begin van de vaccinatiecampagnes.

“Op het eerste gezicht versterken deze resultaten de stelling dat de experimentele vaccins mensen doden,” schrijft Crawford. “Op zijn minst is dit nog een dramatisch veiligheidssignaal dat autoriteiten die om onze gezondheid geven zou moeten aansporen om rond de tafel te gaan zitten voor een discussie over hoe ze de gegevens die ze niet analyseren naar ieders weten kunnen verfijnen …” (“Are The COVID Jabs Responsible For Rising Mortality Trends?” Mercola.com)

Interessant, toch? Dus, als je de landen neemt waar er niet veel virus is, en toch een massa mensen inent, dan kun je echt zien hoeveel mensen er gedood worden door het vaccin. Minstens 10 keer zoveel!

In landen waar daarentegen veel virussen verspreid zijn, zijn de schadelijke effecten van het vaccin veel minder zichtbaar. Maar hoe je het ook wendt of keert, het spike-eiwit tast de vitale infrastructuur van het lichaam aan, verzwakt het bloedvatenstelsel, doodt gezonde cellen en mitochondriën, put de dodelijke lymfocyten uit, en kortsluit het immuunsysteem. Het domino-effect van deze woeste aanval kan een van de vele kwalen zijn die onvermijdelijk voortkomen uit een door pathogenen aangetast bloedvatenstelsel, waaronder hartstilstand, beroerte, longembolie, auto-immuniteit en een groot aantal andere. Op dit moment lijken hartaanvallen bovenaan de lijst te staan. Bekijk dit korte bericht van Dr. Peter McCullough:

De wereld is nu getuige van een pandemie van N-STEMI hartaanvallen veroorzaakt door bloedstolsels

Een bepaald type hartaanval neemt over de hele wereld toe. Beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg in Schotland hebben een sterke toename gezien van een potentieel dodelijk type hartaanval, een N-STEMI-aanval. Deze aandoening is het gevolg van gedeeltelijk geblokkeerde slagaders die de bloedtoevoer naar het hart afsnijden. Het vertoont minder weefselschade dan een gewone STEMI-aanval, maar kan even dodelijk zijn…. Het aantal STEMI-aanvallen is jarenlang stabiel gebleven, maar is de laatste tijd sterk gestegen… In de zomer moest het ziekenhuis het aantal cardiologische bedden met 44% verhogen, omdat eerstelijnsgezondheidswerkers te maken kregen met een toegenomen vraag naar hartaanvalpatiënten…

Een pandemie van hartaanvallen die veroorzaakt wordt door een cytotoxische injectie die haar slachtoffers schade toebrengt, of ze nu sterven of niet. Is dat een accurate samenvatting van het Covid-19 vaccin?

Dat is het. Hier is meer van The Expose:

“Gegevens beschikbaar van het Centre for Disease Control in de VS tonen aan dat sinds het Covid-19 vaccinatieprogramma van start ging in de VS, sterfgevallen als gevolg van ‘abnormale klinische bevindingen niet elders geclassificeerd’ exponentieel zijn toegenomen in vergelijking met de niveaus van vóór de Covid-19 vaccinatie

Sterfgevallen in deze categorie omvatten gevallen waarvoor geen specifiekere diagnose kon worden gesteld… of de symptomen moeilijk te bepalen waren… of gevallen werden doorverwezen naar elders).

“…het aantal sterfgevallen als gevolg van abnormale klinische bevindingen … handhaafde zich sinds februari 2020 op een gestaag gemiddelde van iets meer dan 1.000 per week, en bevond zich ook op deze niveaus voordat de vermeende pandemie de VS trof. Rond eind maart/begin april 2021 was er echter een plotselinge stijging van het aantal geregistreerde abnormale sterfgevallen per week, die plotseling opliep … tot meer dan 7000 per week tegen midden september, wat neerkomt op een stijging van 600% ten opzichte van het gemiddelde per week vóór het begin van de uitrol van de Covid-19 vaccinatie.

De vraag is natuurlijk, waarom?

…Het enige dat miljoenen mensen gemeen hebben sinds het abnormale sterftecijfer begon te stijgen ten opzichte van het verwachte gemiddelde, is dat miljoenen mensen een experimentele injectie hebben gekregen, waarvoor geen veiligheidsgegevens op lange termijn bestaan om te weten wat de gevolgen daarvan zullen zijn.

De officiële CDC-gegevens suggereren dat de gevolgen van een massale experimentele uitrol van vaccinaties een schokkend sterke stijging zijn van het aantal sterfgevallen als gevolg van abnormale niet geïdentificeerde oorzaken…” (“Investigation: Official CDC data shows a shockingly large increase of deaths due to abnormal mystery causes since Covid-19 Vaccinations began”, The Expose)

Het artikel is consistent met de vele verhalen die we hebben gehoord van verpleegkundigen die rapporteren over patiënten die zich presenteren met ongewone ‘zonderlinge’ symptomen die de traditionele diagnose ontlopen. Dit hoeft niet te verbazen gezien de unieke eigenschappen van het spike-eiwit, waarvan de heimelijke aanval op het vasculaire systeem al een tsunami van cardiovasculaire, neurologische en immunologische ziekten heeft ontketend die we nog nooit eerder hebben gezien. Al deze sterfgevallen zijn terug te voeren op een “gifdood-prik” dat de sterfte aan alle oorzaken onophoudelijk opdrijft en tegelijkertijd mensen doodt die jonger en jonger worden. Als je hieraan twijfelt, kijk dan eens hoeveel atleten dood neervallen kort nadat ze zijn geïnjecteerd. Het is een verhaal dat ieder normaal mens terneer zal drukken.

Kijk ook eens naar deze verhelderende video van 2 minuten over hartstilstand en ons valse rapportagesysteem voor vaccinatieschade. (VAERS)

Dr. Mike Yeadon vatte de recente ontwikkelingen samen in een commentaar dat hij onlangs plaatste op het Robin Monotti Channel. Hij zei.

“Er is geen logisch eindspel… behalve totalitaire tirannie… en massale ontvolking… Sommige collega’s zijn het eens met het tirannie gedeelte, maar weigeren de ontvolking. Maar het bewijsmateriaal wijst er sterk op.”

Inderdaad, dat doet het.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

The Telegraph: Covid’s “derde golf” zal een massale dood zien onder de GEVACCINEERDENVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBezetting Ottawa dag 2: “We zijn net begonnen”
Volgend artikelJouw lichaam… hun slagveld: COVID “vaccins” zijn biologische oorlogsvoering via 5 grote fronten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Ben zelf niet gevaccineerd maar mijn vrouw wel. 2x. Nu doet ze het niet meer. Ik maak me zorgen, al geruime tijd, over haar gezondheid. Trouwens een geweldig stuk. Ben een hoop wijzer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in