The Telegraph: Covid’s “derde golf” zal een massale dood zien onder de GEVACCINEERDEN

64

Er komt een “derde golf” van het Coronavirus onze kant op. En degenen die erdoor zullen worden getroffen, zijn de “gevaccineerden” die hebben toegestemd om zich te laten injecteren met experimentele gentherapiecocktails die hen vatbaarder hebben gemaakt voor ziekte en dood.

Begraven in een rapport samengesteld door de Scientific Pandemic Influenza Group on Modeling (SPI-M), is een bekentenis dat de meeste mensen die zullen sterven tijdens de zogenaamde derde golf, de al volledig gevaccineerden zullen zijn tegen het Coronavirus.

Screenshot The Telegraph

“De heropleving van zowel het aantal ziekenhuisopnames als het aantal sterfgevallen wordt gedomineerd door degenen die twee doses van het vaccin hebben ontvangen, die respectievelijk ongeveer 60 en 70 procent van de golf uitmaken”, onthult het rapport.

“Dit kan worden toegeschreven aan de hoge niveaus van vaccinatie in de meest risicovolle leeftijdsgroep”, legt het verslag verder uit.

Ja, dat heb je goed gelezen. De sterfgevallen van de derde golf zullen voornamelijk vallen onder de mensen die gevaccineerd zijn.

De redenering van de groep is dat ongeveer 10 procent van de 50-plussers die worden gevaccineerd geen bescherming van het vaccin zullen genieten, dit op basis van een veronderstelde 90 procent “werkzaamheid”. Deze 10 procent komt neer op ongeveer 2,9 miljoen mensen.

De ene analist voorspelt ongeveer 40.000 sterfgevallen, terwijl een ander dichter bij de 60.000 sterfgevallen zit. Hoe dan ook, dit is een groot aantal doden als gevolg van een ‘vaccin’ dat op zichzelf volkomen overbodig is, aangezien het Covidvirus zelf niet eens zo’n hoog risico vormt.

Terwijl één op de 200 mensen zou zijn gestorven tijdens de “eerste golf” – en we weten dat dit drastisch overdreven was – voorspellen deskundigen dat maar liefst één op de 70 mensen zal sterven tijdens de derde golf, en dat allemaal dankzij het vaccin.

  Bekende tv-stuntman krijgt enkele dagen na COVID-19 injectie bloedklonters en vreemde nachtmerries

In de zomer zijn er over de hele linie minder infecties, maar wacht maar tot de herfst en winter

Nadat zij kritiek hadden gekregen omdat zij te “pessimistisch” zouden zijn geweest, hebben sommige modelleurs sindsdien een rooskleuriger beeld geschetst van hoe het met iedereen die is gevaccineerd wel goed zal komen. Dit geeft de mensen een goed gevoel en zal dus waarschijnlijk het narratief zijn dat voorwaarts wordt bestendigd.

Maar als mensen dood neervallen, zullen ze dan het verband leggen met de vaccinaties, of krijgen de niet-gevaccineerden gewoon weer de schuld? Het medisch establishment lijkt altijd een manier te hebben om iets anders de schuld te geven dan de ware oorzaak.

Toch voorspellen niet alle bronnen mooie resultaten voor de gevaccineerden. Eén analist zegt dat de controversiële AstraZeneca-injectie “infecties” na twee doses slechts met ongeveer 31% zal verminderen. Anderen zeggen dat de injecties iets beter zouden kunnen presteren met ongeveer 63-65 procent.

AstraZeneca claimt ondertussen een werkzaamheid van 94 procent en negeert daarbij de hordes ontvangers van de prik die doodvallen door bloedstolsels als gevolg van de injectie.

Het seizoensgebonden aspect moet ook in overweging worden genomen, aangezien een grotere blootstelling aan zonlicht en andere factoren over het algemeen minder ziekte betekenen tijdens de warmere maanden. Wacht maar tot de herfst en winter, wanneer de seizoensziekten zich beginnen te “verspreiden” en elke gevaccineerde persoon wiens lichaam is voorbereid om onnatuurlijk te reageren op blootstelling aan ziekteverwekkers, zijn of haar immuunsysteem in overdrive ziet gaan.

Denk aan cytokinestormen zoals deze wereld nog nooit heeft gezien, resulterend in massale ziekte en dood.

  Gevaccineerde Piers Morgan loopt Covid op - geeft Anti-Vaxxers de schuld!

Sla de prik over en leef gewoon je leven

Zelfs de voorstanders van vaccinatie beginnen toe te geven dat de natuurlijke immuunrespons van mensen kan worden toegeschreven aan dalende infectiecijfers, zelfs zonder de inentingen. Tegelijkertijd pushen ze ze als een manier om de R-rate laag te houden, ondanks het feit dat velen verwachten dat die zal stijgen door de massale injectiecampagnes.

“… het is de moeite waard in gedachten te houden dat een aanzienlijk deel van deze ongevaccineerde mensen al immuniteit zal hebben van een eerdere infectie, of op zijn minst enige natuurlijke immuniteit van een ander Coronavirus”, wijst een bron aan die anders vaccinatie lijkt te steunen.

Aan de andere kant worden de trieste modellen die toegeven dat vaccinaties tot meer sterfgevallen zullen leiden ook gebruikt om te suggereren dat de lockdowns en restricties moeten blijven bestaan, wat volgens dezelfde geciteerde bron hierboven niet het geval zou moeten zijn.

Bronnen:
The Telegraph.co.uk
Fos-Sa.org
NaturalNews.com
Vaccines.news

“Doorgaan met het baseren van beleid op modellen die al verouderd zijn tegen de tijd dat ze worden gepresenteerd kan geen verstandige manier zijn om beslissingen te nemen over de vrijheid van de natie”, betoogt het.

“Het is tijd om verder te gaan – voorzichtig, maar vastberaden – met het vrijgeven van beperkingen op basis van gegevens, niet op data, en zeker niet op modellen”.

U kunt de volledige analyse lezen onder deze link.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Pas op voor Vaxzevria – het schandaalvaccin van AstraZeneca verandert van naam

Vorig artikelCorona-ban gebroken – vrije Texanen wonen met tienduizenden uitverkochte honkbalwedstrijd bij
Volgend artikelmRNA-vaccins kunnen je lichaam PRIONS laten produceren die je hersenen opeten, net als de gekkekoeienziekte
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

64 REACTIES

 1. Als mensen het verdommen om zichzelf goed te informeren en/of waarschuwingen steevast in de wind slaan, dan heb ik er totaal geen medelijden mee als ze willens en wetens die giftroep in hebben laten spuiten en daar zware gevolgen aan overhouden. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Wie niet horen wil moet maar voelen.

   • Oh nee? En die 10% dan waarbij het experimentele gen-therapie dingetje niet werkzaam is? Verder is het algemeen bekend dat virussen niet uit te roeien zijn, ze blijven altijd bestaan, latent aanwezig in mens en dier.
    Je lijkt al voor te sorteren om de ongevaccineerden de schuld te geven van alles. Lekker makkelijk. Dat mensen zelf zich kwetsbaarder maken door b.v. obesitas of andere ongezonde levensstijl is blijkbaar niet relevant. Verder waar hebben we het over, een luchtweg infectie ziekte met een IFR van 0,15%, vergelijkbaar met een ferme griep.

   • Jij weet nog steeds niks hè Eelco?!
    Jij hebt alleen geluisterd naar de steeds rijker wordende ‘vaccin’verkopers, zoals Bill Gates.
    Jij weet niet hoeveel slachtoffers deze ‘vaccin’verkoper al gemaakt heeft onder kinderen in India en Afrika.
    Jij weet niet dat het ‘vaccin’ waarmee jij je hebt laten inspuiten onder andere grafeen bevat.
    Jij weet niet dat het ‘vaccin’ nog altijd in de testfase is, dus eigenlijk alleen zou moeten worden uitgeprobeerd op bijvoorbeeld ratten.
    Ach, ik ga niet verder opnoemen wat jij allemaal niet weet, dat is een eindeloos verhaal.
    Ik kan beter afsluiten met wat jij wèl weet: niets dus. Helemaal niets.

 2. @Jan V, niet iedereen is zo assertief, heel velen zijn goedgelovig en vertrouwen in de eerlijkheid van ‘deskundigen’. De grootste schuldigen zijn, mijns inziens de media, de MSM, hun taak is het argeloze leespubliek te wijzen op wat er echt gaande is, verschillende kanten van een verhaal te tonen, hoor en wederhoor toe te passen, zodat de lezer een gewogen oordeel kan vellen. Dat doen de MSM dus niet, welbewust, het is beleid en het is corrupt. Dus de redacteuren moeten vooraan in de rij beklaagden zitten bij het komende Neurenberg Tribunaal 2.0.

  • De journalisten van de mainstream media zijn ‘professionele’ (beroepsmatige) leugenaars en bedriegers.
   In de redacties van de mainstream media zitten meer leugenaars en bedriegers dan in alle gevangenissen samen.
   De journalisten van de mainstream media zijn de heimelijke doodgravers van onze samenleving.

 3. Zodra de overheid een neurotische haast heeft moet je even goed nadenken,en op minst willen weten waarom en zeer kritisch bekijken.
  Kreeg 22uur30 vanavond een spoedoproep voor vacinatie per mial voor morgen 10 april,heb gezegd niet mee te doen

  • Wordt al gekker per mail en dan savons ,ze slaan om xig heen de satanisten ,WAAROM dat moet je die 2 vragen WAROOM het volk de dupe moet worden van deze 2 koningsgezinde hufters

  • Ik ben 63 heb de eerste oproep genegeerd
   Geen verdere oproep meer gehad
   Denk dat het daaraan ligt dat ik de site ” mijn rivm ” heb laten verwijderen

   • Jij kan je gegevens bij het RIVM niet aanpassen of verwijderen.
    Jij staat daar gewoon genoteerd als ongevaccineerd.
    Dat is namelijk per wet geregeld.
    Je kan ze wel een brief of een mail sturen, maar die gaat direct de vuilnisbak in daar.
    Van iedere Nederlander hebben ze daar een dossier gemaakt om dat bij te houden.

    • Klopt.Heb de RIVM opgebeld en kreeg een 020 nummer.Arts aan de lijn en moest mijn burgerservicenummer opgeven. Ze kon mijn medischdossier inzien.Schande. Bij mij weten alleen bekend bij huisarts.

     • Dat is heel verontrustend. Bedankt voor deze info. Dat zou kunnen betekenen dat het RIVM samenwerkt met de verzekeringen. En dat ze triage uit zouden kunnen uitvoeren; welke patient gaat overleven, en welke niet. Ook welke patient is “orgaan donor” en welke niet.

   • Ik heb gemeld dat ik uitgeschreven wenst te worden.3 maanden geleden. Een email gehad dat ze het te druk hadden.Daarna niets meer.Wel een 2e oproep. Hij brandde goed. Nooit van mijn leven.ze steken hem maar in hun achterste.

 4. dat krijg je als de mens niet meer zelf kan nadenken en op zijn minst 1 inspanning doet om zelf te weten wat in je lichaam word gespoten…maar neen….nu zitten er politiekers en burgemeesters op de stoel van dokters die gewoon het spel meespelen van hogerhand en waarbij de grote schuldige de media is net als voor de grote oorlogen….een spel dat perfect uitgedokterd was en de perfecte methode word gebruikt om het westen te kelderen en das schuldgevoel en bangmakerij en daarbij tweedracht zaaien…..er is niks meer of minder aan de hand dan in 2016 en 2018 en tot nu toe op 1 vol jaar zijn er (ik neem als voorbeeld Nederland)….151 doden MET de GRIEP ONDER DE 70 JAAR….en dan bedoel ik van maart tot maart dat zijn dus eigenlijk 2 griepseizoenen……ongelooflijk dat daar zoveel doorgestudeerde mensen nu nog in meegaan.

  • gestudeerden zijn finaal gehersenspoeld door degenen die die opleidingen/ universiteiten betalen, dus het bedrijfsleven,(oftewel de elite) naast de hele domme mensen zijn deze het bangst van allemaal, en niet tot nadenken in staat.

 5. Laat ze lekker klakkeloos de overheid volgen! Ze lachen mij mn hele leven al uit omdat ik anders tegen de dingen aankijk. Ik ben die domme bange schapen al zo lang beu.
  Ze willen t zelf zo, zijn niet van msm weg te slaan.

  Wat ik wel verschrikkelijk vind zijn de kinderen en ouderen die gevaxt worden.

   • Dat is nog het schijnheiligste wat er gebeurt ,vakantie niet kunnen. In de toekomst gaan de passegiers vluchten stil te liggen o.dat je alleen met een zalen reus mag vliegen ,hoe dom bén je dan om dat vaccin te halen met het Spike’-Eiwit wat schade brengt aan je lichaam in de vorm van doodvonnis met je longen en thitale organen en je hersens de Prions nestelen en je hersenen opvreten .hoe dom ben je dan om vacci s te nemen.,dan ben je goed Dom..astra zeneca heeft andere naam Vaxzevria …zeer dodelijk

 6. Uiteraard zal het de schuld zijn van de niet-gevaccineerden. En ook van de niuewe varianten waarvoor we nog meer vaccinaties moeten krijgen, voortdurend voor de rest van ons leven. F that S!

 7. mensen, realiseer je wél dat je op de msm een hoop fake nieuws leest, maar óók op sites als deze. op de msm vertellen ze je eenzijdig het nieuws, om je als het ware te sturen in de richting waar de overheid je wilt hebben. Maar ditzelfde gebeurd ook hier.
  Degene die zich wil laten vaccineren, die moet dat doen, en degene die dat niet wilt, om wat voor moverende redenen dan ook, die moet dat vrolijk niet doen.
  Wat ik ga doen, dat doet niet terzake. Dus daar ga ik niemand mee vermoeien. Maar let goed op wat je leest, niet alles is waar. Óók hier niet.

  • De gevaccineerden zijn besmettelijk voor de niet gevaccineerden. Dat is een feit, maar er wordt heel weinig onderzoek naar gedaan. Niemand van ons is in staat om gevaccineerden te ontlopen. We kunnen zelfs niet weten wie wel en wie niet gevaccineerd is of wie inmiddels als niet gevaccineerde besmet is door gevaccineerden.

   De vraag is dus welke opties zijn er dan nog om bijv grafeen oxide of andere shit te detoxen. Of is het allemaal een gelopen zaak en is de geplande Eugenetica een feit. Niet meer terug te draaien.

   • Dat is geen feit maar een aanname. Besmettingen zijn namelijk berust op de besmettingstheorie leugen van Louis Pasteur. En de PCR-testen waren gemaakt om DNA te kunnen testen volgens de uitvinder van de test en zijn dus niet geschikt voor ander soort testafnames, zoals voor (niet-bestaande) virussen. Er kan dus helemaal niet getest worden op zogenaamde besmettingen. Dat gevaccineerden ziek worden komt door het vaccin zelf maar daar kunnen ongevaccineerden niet mee besmet worden. Ik las ergens dat gevaccineerden zich kunnen ontdoen van de mRNA rommel in hun lijf door inname van met water verdund waterstofperoxide, geen idee wat de verhouding moet zijn, maar het scheen dat de bijwerkingen van het vaccin wel verdwenen.

 8. Lees Henry Ford, ja die de auto’s maar eem, The eternal jew! De eeuwigw jood! Dan weet je wat er uspeeld en toen ook!

 9. Pandemie is een groot wereldfenomeen op grote schaal. Een gedegen en effectieve vaccine top of the top wordt pas klaar gemaakt in 2023/2024. De meeste vaccines momenteel berusten op experimentele basis.De proefkonijnen ratten en apen zijn bij wijze van spreken uitgesloten en de MENS is bij voorbaat de proefdieren of proefvervangers van dit wilde en onbekende experimenttype. Uiterst,voorzorgsmaatregelen na het toepassen vd vaccine is op de eerste plaats!!! Een alternatief healthy lifestyle is aanbevolen met minstens 4 tot 5 keer per week fysieke trainingen. Vitamine C is hoog aanbevolen en raadzaam is in deze tijden het drastisch verminderen en verlagen van alcoholconsumptie en roken. Covid-19 is de invicible enemy to a weak and low lungdefiency placebo.

  • Zogenaamd hebben we met een experiment vandoen, maar het experiment heeft al vele jaren eerder plaatgevonden op dieren en kinderen en werd goed bevonden voor de huidige genocide, dus het is moord met voorbedachte rade. Ze noemen het een experiment zodat ze straks na vele doden kunnen zeggen van:
   “Oeps we konden nog niet weten wat het resultaat zou zijn, want het was tenslotte een experiment.”

 10. Er zijn simpel 3 medicijnen voor nodig om covid te laten verwijderen uit je lichaam.daarna ben je gezond en blijf je gezond,met de spuit word je ziek en blijf je ziek.
  MENSEN DENK AUB NA,lees je in

 11. Ze willen ons dood hebben, hoe dan ook; die satanisten die zichzelf elite noemen, denken dat zij over ons leven mogen beslissen omdat zij toevallig meer geld hebben dan wij en dat is onterecht. Het maakt niet uit hoeveel geld je hebt, je mag nooit een ander onderwerpen. Zij vergeten één ding: ook zij zijn sterfelijke mensen en zodra God gaat oordelen, zijn ook zij overgeleverd aan Zijn genade; ze hebben geen advocaat bij zich en met al hun miljarden kunnen zij God niet omkopen. Ook is het, zelfs voor hun, niet mogelijk om hun huidige leven te verlengen; niemand wordt 200 jaar. Het maakt niet uit hoeveel geld je hebt, je kunt er geen leven mee kopen. Wel zal God je eeuwig leven schenken als je geleefd hebt als een goed mens. Satanisten daarentegen kunnen het vergeten: zij krijgen nimmer een Wederopstanding, hun wacht eeuwige dood.

  • Hoi Petra. Goede reactie! Een ding: Eeuwig leven ontvang je niet door ’te leven als een ‘goed mens’. Niemand is goed dan Eén, God. Mattheus 19:17. Niemand kan voldoen aan Gods eisen ‘Want allen hebben gezondigd en bereiken de heerlijkheid van God niet’ Romeinen 3:23. Alleen door geloof in Jezus Christus, de Zoon van God, ontvang je van God op grond van genade het eeuwige leven. ‘Het loon van de zonde is de dood. De genadegave van God is het eeuwige leven’. Romeinen 6:23. En Romeinen 3 gaat verder: ‘bereiken de heerlijkheid van God niet en worden om niet gerechtvaardigd, door zijn genade, door de verlossing in Christus Jezus.’

   • Mooie en essentiële reactie … Behoorlijk van het draadje, benieuwd of het mag blijven staan. 😉 Ik sprak onlangs met mijn oude moeder. Zij hangt de Hindoeïstische leer aan. We hadden een gesprekje over het wel/niet bestaan van satan. Volgens haar bestond deze niet. Ook werden alle slechte dingen ten alle tijden vergeven. Zonder daar zelfs vergiffenis voor te vragen. ‘Wanneer je leeft als een ‘goed mens’ komt ‘het’ goed.’
    Er zijn vele goden en één God …
    Infiltratie in de kerken waar men de essentie uit het Tweede Testament haalt en het kerkvolk passief houdt, komen niet ten goede. Daarbij is de ‘romantiek’ van het paganisme voor velen onweerstaanbaar.

    • Hoi Petra, een belangrijke en kernachtige boodschap die met de realiteit heeft te maken en niet met uit gedrukt geld voortkomende denkbeelden van de elite. Het gebrek aan zelf kunnen nadenken komt velen in deze tijd duur te staan. Men moet kunnen terugvechten tegen de constante hersenspoeling en vertrouwen op de Goede Herder van het Nieuwe Testament.

 12. Waarom zou ik een vaccin moeten nemen?, als je zonder een overlevingskans hebt van 99,9%. Dan is het toch al bij voorbaat weggegooid geld en moeite. En zodra de politiek jou gaat pochen, gaan mijn haren recht op staan. Want dan weet je dat alles en alleen er om draait om jou dom en afhankelijk ervan te maken. Overheden zijn nooit voor de bevolking, altijd tegen de bevolking. Niet voor niets wordt er al eeuwen het heers en verdeel spel gespeeld, om de bevolkingen onder de duim te houden. Zodat de bevolking op allerlei manieren afgeperst, gechanteerd en uitgebuit kunnen worden. Daar het ook nog eens een experimenteel vaccin is, dan is elke dwang een overtreding van de mensenrechten en in strijd met de Neurenberg code. Het vaccin moet zich nog bewijzen of het überhaupt wel werkt in de praktijk. De data is nog niet vrijgegeven, enkel en alleen de suggestie dat het werkt van de fabrikant en de politiek. Maar daar koop je niets voor, je moet harde bewijzen en onderbouwingen ervan hebben en wat er op de korte, middel en lange termijn met jou lichamelijk doet. Het lijkt er meer op dat de jacht op onze geboortetrust is, want bij iedereen is bij zijn/haar geboorte aangifte een trust op hem/haar naam gemaakt. Deze trust vertegenwoordigd op jou 18e verjaardag al een rendement van 1,5 miljoen euro. Zolang jij niet te kennen geeft dat jij de begunstiger bent voor jou dood, dan vervalt dat aan de overheden toe. Door nu met dat zogenaamde vaccin zoveel mogelijk doden te veroorzaken, is het cachen voor de overheden. Niet iedereen gaat direct dood, maar er zullen geheid meerdere zogenaamde euthanasie vaccins hierna komen. Zodat iedereen gefaseerd overlijdt en zo de grote geld stromen naar de aandeelhouders vloeien. Niet voor niets wordt de mens een natuurlijk persoon genoemd. Maar een natuurlijk persoon is geen mens, maar een ding. En dingen kun je verhandelen op de beurs. Vandaar dat big data verzot is op onze persoonlijke gegevens, want dat zijn lucratieve handelswaar.

  • Je zou deze site eens moeten bekijken wat voor soorten data en hoeveel data ze aan het verzamelen zijn van iedereen.
   En te gelijk wat een zooitje ze daar van maken bij het verzamelen en hoeveel er weer uitgewisseld wordt.
   https://www.security.nl/

   • Ja man. Ik was een keer bij de Belastingdienst in NL om een klus te bespreken. Hij vertelde me dat de doden uit de graven kwamen, en dat ze er geen vat op hadden wie aan welk nummer gekoppeld was, en wie er dood was, en wie niet. Het was een ongelooflijke rotzooi bij ze vanwege verdubbeling in van alles. Kon de naam zijn, kon de bsn zijn, adres, etc etc. Ze konden nergens op zoeken laat staan staven. ik maakte een voorstel en hij beet me toe: nou, nou, je bent wel erg “oplossingsgericht.” Einde gesprek. Doei.

    • In januari vorig jaar is bij ministeriële regeling het nieuwe coronavirus in groep A van infectieziekten van de Wet publieke gezondheid (Wpg) geplaatst. De ministeriële regeling is door de minister voor Medische Zorg ondertekend. Dat was op dat moment Bruno Bruins.

     In de toelichting van de regeling valt onder andere te lezen: “Ten derde houdt dit in dat de minister voor Medische Zorg verantwoordelijk wordt voor de leiding van de bestrijding van deze ziekte. Dit betekent dat de minister de maatregelen ter bestrijding vaststelt.”

     Eind september kwam de bestrijding van corona op het bordje van Hugo de Jonge terecht. De minister kan wel meedelen dat hij corona in portefeuille heeft genomen, maar het is nog steeds uitsluitend de minister voor Medische Zorg en Sport aan wie de regelgevende bevoegdheid is gedelegeerd, verklaarde medisch socioloog Tjerk de Haan zaterdag aan tafel bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020.
     https://www.ninefornews.nl/minister-de-jonge-is-nooit-bevoegd-geweest-om-coronamaatregelen-uit-te-vaardigen/

 13. Interessant verhaal over die “geboortetrust”. Wat is dat nou precies? Kun je hier meer uitleg over verschaffen? En verder houdt die geldstroom toch ook een keertje op, zeker als mensen in fases uitgefaseerd worden. Wie schuift de centen dan naar de psychopaten toe?

  Ik denk niet dat het per se om de geldstroom gaat die er nog ligt, en ook niet om het gefaseerd uitfaseren van het mensdier. Ik denk eerder dat het om de kick gaat – de pure kick om eindelijk globaal dictator te zijn, en niet alleen over een klein gebiedje, zoals die kerels van weleer de macht hadden. Julius Cesar en dat soort gasten. Napoleon. Die heersten allemaal over kleine stukjes wereld. Maar nu kunnen de psychopaten over de de hele wereld heersen, dat is toch een enorme kick voor een psychopaat? Daar leeft hij voor. En om dat mee te maken in zijn leven, dat is hetzelfde als onsterfelijk worden, als God worden. (Voor de psychopaat, heb ik het over hè.) Psychopaten als Kutte, Baudetteke, het Kaagdier, Wildersbeest, etc die doen er ook aan mee, want het is voor hun ook dezelfde kick, ook al zullen ze het nooit zover trappen als de Ueber-psychopaten. Ook zullen ze nooit toegeven dat ze daar ongelooflijk op zitten te kicken, dat die hele kudde debielen zich zo lekker laat inspuiten. Het is een verslaving voor ze, dat kicken op deze globale macht, en ze willen nog meer zien. Dus dat maakt het eea wel een groot probleem…

  Om de verslaving te stoppen zou je de psychopaten moeten uitroeien, obv hun genetische markers, of je zou alle mannen wereldwijd, en bij geboorte al moeten castreren zodat ze geen onheil meer kunnen uithalen. Castratie maakt de tijgers tam. Dan houdt het gezeik op. Maar ja, welke kerel wilt dat nou… En welke vrouw wilt er nou met een gecastreerde vent op het terras of op de camping zitten? Dus. We zitten er mooi mee!

 14. Daarom dat Londen 6 miljoen doodskisten wil bestellen voor de ‘nazomer’.
  https://www.find-tender.service.gov.uk/Notice/013120-2021?origin=SearchResults&p=1
  Titel: Temporary Body Storage Service
  Westminster City Council
  Publication reference: 2021/S 000-013120
  Publication date: 10 June 2021

  F02: Contract notice

  Section one: Contracting authoritySection I: Contracting authority
  one.1) Name and addressesI.1) Name and addresses
  Westminster City Council

  64 Victoria Street

  London

  SW1E 6QP

  Email
  nvdbergh@westminster.gov.uk

  De rest kan je volgen op de link.

 15. Vier maanden later. Het gelul over de “wave” en de “sterfte” gaat maar door. Is het opgevallen dat er minder mensen “aan de griep” lijden? Dat komt omdat iedereen in zijn huis zit en niet meer op anderen loopt te rochelen en te hoesten in bussen, treinen, kantoren, kroegen etc, en anderzijds zwaar gemuilkorfd door het buitenleven stapt. Dus minder mensen worden aangestoken met de BACTERIA waardoor iedereen de griep krijgt.
  Nu wordt dit feit heel handig gebruikt om het aan de “goede werking” van het “vaccin” toe te schrijven. Als het “vaccin” echt zo goed werkte, dan zijn al die “maatregelen” niet nodig, en kan iedereen gewoon weer handen schudden en 3x kussen en omhelzen etc want iedereen is “immuun” en zal nooit meer rochelend en hoestend en niezend door het buitenleven en op de kantoren en in de kroegen etc stappen.
  We zitten nu al een paar maanden in spanning te wachten op de herhaaldelijk aangekondigde beloofde sterfte-golf van de gevaccineerden. Wanneer gaan ze ter aarde neerstorten? Wanneer, oh wanneer?? Laat het toch maar gauw gebeuren!!! Maar als er 1 op 70 van de vaccineerden gaat sterven, hoe zul jij het weten? Is jouw kennissenkring minstens 70 man groot? En zo ja, ga jij het dan aankondigen dat 1 op 70 dood ter aarde is gestort? Ik hoop van wel, want ik wil het ook weten. Mijn kennissenkring haalt de tien man niet eens meer. Hopelijk zijn die allemaal NIET-ingespoten, en sterft er niemand.
  En hoe kan de “wetenschap” deze zgn “modellen” bouwen op iets DAT NOG NOOIT GOED GETEST IS? Het antwoord is: het is gewoon angstaanjagen. Want deze gifspuit is helemaal niet bestemd voor het voorkomen van een griep! En de bijwerkingen van de echte intentie van de gifspuit zijn ook totaal onbekend, en het interesseert de makers geen ene ruk wat die bijwerkingen zijn, want ze komen er mettertijd vanzelf wel achter of de rotzooi goed werkt volgens plan van Gates – dat duurt nog wel een generatie, of twee zelfs.

  Aan de schapen:
  Dus die modellen zijn totaal bogus en nep en frauduleus op zijn ergst. Ze dienen om JOU er toe aan te zetten de gifspuit te nemen. Dom schaap die dit leest, JIJ moet die gifspuit ook gaan nemen! NU nog! En straks vallen de doden en jij bent er 1 op de 70 van! Domme schapen, ren naar de giftrog! Snel, het kan nu nog!

  • Niemand kan gevaccineerden ontlopen. Dus die 10 zijn misschien ook al besmet door transmissie van de vaccins. Of door Grafeen Oxide. Wat overigens ook in Chemtrails. voedsel, drinkwater etc. etc. zit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in