The Telegraph: Covid’s “derde golf” zal een massale dood zien onder de GEVACCINEERDEN

19
36364

Er komt een “derde golf” van het Coronavirus onze kant op. En degenen die erdoor zullen worden getroffen, zijn de “gevaccineerden” die hebben toegestemd om zich te laten injecteren met experimentele gentherapiecocktails die hen vatbaarder hebben gemaakt voor ziekte en dood.

Begraven in een rapport samengesteld door de Scientific Pandemic Influenza Group on Modeling (SPI-M), is een bekentenis dat de meeste mensen die zullen sterven tijdens de zogenaamde derde golf, de al volledig gevaccineerden zullen zijn tegen het Coronavirus.

Screenshot The Telegraph

“De heropleving van zowel het aantal ziekenhuisopnames als het aantal sterfgevallen wordt gedomineerd door degenen die twee doses van het vaccin hebben ontvangen, die respectievelijk ongeveer 60 en 70 procent van de golf uitmaken”, onthult het rapport.

“Dit kan worden toegeschreven aan de hoge niveaus van vaccinatie in de meest risicovolle leeftijdsgroep”, legt het verslag verder uit.

Ja, dat heb je goed gelezen. De sterfgevallen van de derde golf zullen voornamelijk vallen onder de mensen die gevaccineerd zijn.

De redenering van de groep is dat ongeveer 10 procent van de 50-plussers die worden gevaccineerd geen bescherming van het vaccin zullen genieten, dit op basis van een veronderstelde 90 procent “werkzaamheid”. Deze 10 procent komt neer op ongeveer 2,9 miljoen mensen.

De ene analist voorspelt ongeveer 40.000 sterfgevallen, terwijl een ander dichter bij de 60.000 sterfgevallen zit. Hoe dan ook, dit is een groot aantal doden als gevolg van een ‘vaccin’ dat op zichzelf volkomen overbodig is, aangezien het Covidvirus zelf niet eens zo’n hoog risico vormt.

Terwijl één op de 200 mensen zou zijn gestorven tijdens de “eerste golf” – en we weten dat dit drastisch overdreven was – voorspellen deskundigen dat maar liefst één op de 70 mensen zal sterven tijdens de derde golf, en dat allemaal dankzij het vaccin.

Duitse politie: bij migranten zeven kleuren bagger schijten – en tegen straatmuzikant krachtig optreden

In de zomer zijn er over de hele linie minder infecties, maar wacht maar tot de herfst en winter

Nadat zij kritiek hadden gekregen omdat zij te “pessimistisch” zouden zijn geweest, hebben sommige modelleurs sindsdien een rooskleuriger beeld geschetst van hoe het met iedereen die is gevaccineerd wel goed zal komen. Dit geeft de mensen een goed gevoel en zal dus waarschijnlijk het narratief zijn dat voorwaarts wordt bestendigd.

Maar als mensen dood neervallen, zullen ze dan het verband leggen met de vaccinaties, of krijgen de niet-gevaccineerden gewoon weer de schuld? Het medisch establishment lijkt altijd een manier te hebben om iets anders de schuld te geven dan de ware oorzaak.

Toch voorspellen niet alle bronnen mooie resultaten voor de gevaccineerden. Eén analist zegt dat de controversiële AstraZeneca-injectie “infecties” na twee doses slechts met ongeveer 31% zal verminderen. Anderen zeggen dat de injecties iets beter zouden kunnen presteren met ongeveer 63-65 procent.

AstraZeneca claimt ondertussen een werkzaamheid van 94 procent en negeert daarbij de hordes ontvangers van de prik die doodvallen door bloedstolsels als gevolg van de injectie.

Het seizoensgebonden aspect moet ook in overweging worden genomen, aangezien een grotere blootstelling aan zonlicht en andere factoren over het algemeen minder ziekte betekenen tijdens de warmere maanden. Wacht maar tot de herfst en winter, wanneer de seizoensziekten zich beginnen te “verspreiden” en elke gevaccineerde persoon wiens lichaam is voorbereid om onnatuurlijk te reageren op blootstelling aan ziekteverwekkers, zijn of haar immuunsysteem in overdrive ziet gaan.

Denk aan cytokinestormen zoals deze wereld nog nooit heeft gezien, resulterend in massale ziekte en dood.

Zweden weigert nieuwe lockdownmaatregelen op te leggen: "De mensen hebben genoeg geleden"

Sla de prik over en leef gewoon je leven

Zelfs de voorstanders van vaccinatie beginnen toe te geven dat de natuurlijke immuunrespons van mensen kan worden toegeschreven aan dalende infectiecijfers, zelfs zonder de inentingen. Tegelijkertijd pushen ze ze als een manier om de R-rate laag te houden, ondanks het feit dat velen verwachten dat die zal stijgen door de massale injectiecampagnes.

“… het is de moeite waard in gedachten te houden dat een aanzienlijk deel van deze ongevaccineerde mensen al immuniteit zal hebben van een eerdere infectie, of op zijn minst enige natuurlijke immuniteit van een ander Coronavirus”, wijst een bron aan die anders vaccinatie lijkt te steunen.

Aan de andere kant worden de trieste modellen die toegeven dat vaccinaties tot meer sterfgevallen zullen leiden ook gebruikt om te suggereren dat de lockdowns en restricties moeten blijven bestaan, wat volgens dezelfde geciteerde bron hierboven niet het geval zou moeten zijn.

Bronnen:
The Telegraph.co.uk
Fos-Sa.org
NaturalNews.com
Vaccines.news

“Doorgaan met het baseren van beleid op modellen die al verouderd zijn tegen de tijd dat ze worden gepresenteerd kan geen verstandige manier zijn om beslissingen te nemen over de vrijheid van de natie”, betoogt het.

“Het is tijd om verder te gaan – voorzichtig, maar vastberaden – met het vrijgeven van beperkingen op basis van gegevens, niet op data, en zeker niet op modellen”.

U kunt de volledige analyse lezen onder deze link.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Pas op voor Vaxzevria – het schandaalvaccin van AstraZeneca verandert van naam

19 REACTIES

 1. Als mensen het verdommen om zichzelf goed te informeren en/of waarschuwingen steevast in de wind slaan, dan heb ik er totaal geen medelijden mee als ze willens en wetens die giftroep in hebben laten spuiten en daar zware gevolgen aan overhouden. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Wie niet horen wil moet maar voelen.

   • Oh nee? En die 10% dan waarbij het experimentele gen-therapie dingetje niet werkzaam is? Verder is het algemeen bekend dat virussen niet uit te roeien zijn, ze blijven altijd bestaan, latent aanwezig in mens en dier.
    Je lijkt al voor te sorteren om de ongevaccineerden de schuld te geven van alles. Lekker makkelijk. Dat mensen zelf zich kwetsbaarder maken door b.v. obesitas of andere ongezonde levensstijl is blijkbaar niet relevant. Verder waar hebben we het over, een luchtweg infectie ziekte met een IFR van 0,15%, vergelijkbaar met een ferme griep.

 2. @Jan V, niet iedereen is zo assertief, heel velen zijn goedgelovig en vertrouwen in de eerlijkheid van ‘deskundigen’. De grootste schuldigen zijn, mijns inziens de media, de MSM, hun taak is het argeloze leespubliek te wijzen op wat er echt gaande is, verschillende kanten van een verhaal te tonen, hoor en wederhoor toe te passen, zodat de lezer een gewogen oordeel kan vellen. Dat doen de MSM dus niet, welbewust, het is beleid en het is corrupt. Dus de redacteuren moeten vooraan in de rij beklaagden zitten bij het komende Neurenberg Tribunaal 2.0.

 3. Zodra de overheid een neurotische haast heeft moet je even goed nadenken,en op minst willen weten waarom en zeer kritisch bekijken.
  Kreeg 22uur30 vanavond een spoedoproep voor vacinatie per mial voor morgen 10 april,heb gezegd niet mee te doen

 4. dat krijg je als de mens niet meer zelf kan nadenken en op zijn minst 1 inspanning doet om zelf te weten wat in je lichaam word gespoten…maar neen….nu zitten er politiekers en burgemeesters op de stoel van dokters die gewoon het spel meespelen van hogerhand en waarbij de grote schuldige de media is net als voor de grote oorlogen….een spel dat perfect uitgedokterd was en de perfecte methode word gebruikt om het westen te kelderen en das schuldgevoel en bangmakerij en daarbij tweedracht zaaien…..er is niks meer of minder aan de hand dan in 2016 en 2018 en tot nu toe op 1 vol jaar zijn er (ik neem als voorbeeld Nederland)….151 doden MET de GRIEP ONDER DE 70 JAAR….en dan bedoel ik van maart tot maart dat zijn dus eigenlijk 2 griepseizoenen……ongelooflijk dat daar zoveel doorgestudeerde mensen nu nog in meegaan.

  • gestudeerden zijn finaal gehersenspoeld door degenen die die opleidingen/ universiteiten betalen, dus het bedrijfsleven,(oftewel de elite) naast de hele domme mensen zijn deze het bangst van allemaal, en niet tot nadenken in staat.

 5. Laat ze lekker klakkeloos de overheid volgen! Ze lachen mij mn hele leven al uit omdat ik anders tegen de dingen aankijk. Ik ben die domme bange schapen al zo lang beu.
  Ze willen t zelf zo, zijn niet van msm weg te slaan.

  Wat ik wel verschrikkelijk vind zijn de kinderen en ouderen die gevaxt worden.

 6. Uiteraard zal het de schuld zijn van de niet-gevaccineerden. En ook van de niuewe varianten waarvoor we nog meer vaccinaties moeten krijgen, voortdurend voor de rest van ons leven. F that S!

 7. mensen, realiseer je wél dat je op de msm een hoop fake nieuws leest, maar óók op sites als deze. op de msm vertellen ze je eenzijdig het nieuws, om je als het ware te sturen in de richting waar de overheid je wilt hebben. Maar ditzelfde gebeurd ook hier.
  Degene die zich wil laten vaccineren, die moet dat doen, en degene die dat niet wilt, om wat voor moverende redenen dan ook, die moet dat vrolijk niet doen.
  Wat ik ga doen, dat doet niet terzake. Dus daar ga ik niemand mee vermoeien. Maar let goed op wat je leest, niet alles is waar. Óók hier niet.

 8. Lees Henry Ford, ja die de auto’s maar eem, The eternal jew! De eeuwigw jood! Dan weet je wat er uspeeld en toen ook!

 9. Pandemie is een groot wereldfenomeen op grote schaal. Een gedegen en effectieve vaccine top of the top wordt pas klaar gemaakt in 2023/2024. De meeste vaccines momenteel berusten op experimentele basis.De proefkonijnen ratten en apen zijn bij wijze van spreken uitgesloten en de MENS is bij voorbaat de proefdieren of proefvervangers van dit wilde en onbekende experimenttype. Uiterst,voorzorgsmaatregelen na het toepassen vd vaccine is op de eerste plaats!!! Een alternatief healthy lifestyle is aanbevolen met minstens 4 tot 5 keer per week fysieke trainingen. Vitamine C is hoog aanbevolen en raadzaam is in deze tijden het drastisch verminderen en verlagen van alcoholconsumptie en roken. Covid-19 is de invicible enemy to a weak and low lungdefiency placebo.

 10. Er zijn simpel 3 medicijnen voor nodig om covid te laten verwijderen uit je lichaam.daarna ben je gezond en blijf je gezond,met de spuit word je ziek en blijf je ziek.
  MENSEN DENK AUB NA,lees je in

 11. Ze willen ons dood hebben, hoe dan ook; die satanisten die zichzelf elite noemen, denken dat zij over ons leven mogen beslissen omdat zij toevallig meer geld hebben dan wij en dat is onterecht. Het maakt niet uit hoeveel geld je hebt, je mag nooit een ander onderwerpen. Zij vergeten één ding: ook zij zijn sterfelijke mensen en zodra God gaat oordelen, zijn ook zij overgeleverd aan Zijn genade; ze hebben geen advocaat bij zich en met al hun miljarden kunnen zij God niet omkopen. Ook is het, zelfs voor hun, niet mogelijk om hun huidige leven te verlengen; niemand wordt 200 jaar. Het maakt niet uit hoeveel geld je hebt, je kunt er geen leven mee kopen. Wel zal God je eeuwig leven schenken als je geleefd hebt als een goed mens. Satanisten daarentegen kunnen het vergeten: zij krijgen nimmer een Wederopstanding, hun wacht eeuwige dood.

  • Hoi Petra. Goede reactie! Een ding: Eeuwig leven ontvang je niet door ‘te leven als een ‘goed mens’. Niemand is goed dan Eén, God. Mattheus 19:17. Niemand kan voldoen aan Gods eisen ‘Want allen hebben gezondigd en bereiken de heerlijkheid van God niet’ Romeinen 3:23. Alleen door geloof in Jezus Christus, de Zoon van God, ontvang je van God op grond van genade het eeuwige leven. ‘Het loon van de zonde is de dood. De genadegave van God is het eeuwige leven’. Romeinen 6:23. En Romeinen 3 gaat verder: ‘bereiken de heerlijkheid van God niet en worden om niet gerechtvaardigd, door zijn genade, door de verlossing in Christus Jezus.’

   • Mooie en essentiële reactie … Behoorlijk van het draadje, benieuwd of het mag blijven staan. 😉 Ik sprak onlangs met mijn oude moeder. Zij hangt de Hindoeïstische leer aan. We hadden een gesprekje over het wel/niet bestaan van satan. Volgens haar bestond deze niet. Ook werden alle slechte dingen ten alle tijden vergeven. Zonder daar zelfs vergiffenis voor te vragen. ‘Wanneer je leeft als een ‘goed mens’ komt ‘het’ goed.’
    Er zijn vele goden en één God …
    Infiltratie in de kerken waar men de essentie uit het Tweede Testament haalt en het kerkvolk passief houdt, komen niet ten goede. Daarbij is de ‘romantiek’ van het paganisme voor velen onweerstaanbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here