Volgens militaire terminologie is er sprake van een meerfrontenoorlog wanneer strijdende krachten zich op geografisch gescheiden fronten begeven om hun kansen op succes te vergroten. Deze gevechtsfronten zijn betwiste, gewapende frontlinies die lokale of tactische fronten kunnen zijn, en ook wat men noemt een “oorlogstheater” kunnen worden. De term “thuisfront” duidt op strijd in civiele sectoren, met inbegrip van die welke verantwoordelijk zijn voor de productie van materialen. Begint dit allemaal bekend te klinken? Denk aan Covid “fronten” en blijf lezen, schrijft S.D. Wells.

Big Pharma wist dat als de Covid klonterprikken te snel te veel catastrofe zouden veroorzaken, het te duidelijk zou zijn, en daarom zijn de Covid griepprikken voornamelijk ontworpen om het menselijk lichaam op meerdere fronten aan te vallen, vooral verergering van reeds bestaande aandoeningen, ziekten en kwalen. Dan kan elke dood door vaccin worden aangeduid als dood door comorbiditeit of gewoon dood door Covid.

Geografisch gesproken zijn er binnen het lichaam verschillende grote systemen (fronten) waar de vaccins ontworpen zijn om aan te vallen. Bijvoorbeeld, het vasculaire systeem. Zowel Pfizer als Moderna instrueren menselijke cellen om miljarden microscopische “spike-eiwitten” aan te maken, wat gewoon een deftige term is voor dodelijke, bloedstollende en kanker veroorzakende prionen. Het gehele vaatstelsel kan vrij snel verstopt raken, hetgeen de bijwerkingen veroorzaakt die we al zo vaak bij gevaccineerden zien, waaronder myocarditis, zeldzame bloedstolsels (vooral in de hersenen en de longen), functiestoornissen in het centrale zenuwstelsel, kankercellen die zich exponentieel vermenigvuldigen, en plotselinge hartaanvallen enkele uren of dagen na de injectie.

  Bill Gates hoopte dat Epstein hem een Nobelprijs zou regelen

Al het mainstream nieuws is het oorlogstheater. Hier zien we elk verhaal gepland en uitgespeeld worden alsof we naar een Hollywood film kijken, behalve dat dit oorlogstheater alle woorden met zich meebrengt die elke regel, voorschrift, mandaat, protocol, voorgeschreven medicijn en dodelijke vaccins met boosters omschrijven die 200 miljoen Amerikanen denken nodig te hebben. Puur oorlogstheater.

“Thuisfront” gevechten vinden plaats in de civiele sectoren, inclusief het afsnijden van de aanvoerlijnen en de productie van noodzakelijke materialen om te overleven, zoals voedsel, medicijnen, brandstof

Zie je de enorme inflatie die nu gaande is, vooral wat betreft voedsel, brandstof en transportkosten? Dit is allemaal opgezet. De productie in China is bijna gehalveerd vanwege Covid. De schappen van de levensmiddelenwinkels en supermarkten worden snel kaal in Amerika. Brandstofprijzen zijn verdubbeld en in sommige locaties verdrievoudigd. Verzendkosten zijn omhoog geschoten, zelfs in eigen land.

Big Pharma gebruikt de “De Kunst van het Oorlogvoeren” tegen de mensheid en de Covid “vaccins” zijn de massavernietigingswapens. Ze hebben natuurlijke geneeswijzen voor Covid verboden, waaronder Ivermectine, behandeling met monoklonale antilichamen, promotie van vitamine D en zink en de lijst gaat maar door.

Het marinebombardement vindt plaats in het menselijk vaatstelsel, waar de zeeën het bloed zijn met miljoenen vreemde oorlogsschepen (spike-eiwitten) die het systeem bombarderen. Nano-deeltjes maken deel uit van de cyberoorlog, ontworpen met mRNA-biowapens, waarbij microscopische priondeeltjes (grondtroepen) worden gezonden om vijandelijke systemen (uw organen) te overweldigen en het transport van vitale voorraden te blokkeren, waaronder zuurstof, voedingsstoffen, natuurlijke geneesmiddelen, en zelfs de natuurlijke immuniteit van antilichamen teniet te doen.

  Dr Jean-Paul Théron gearresteerd door militaire politie in Frankrijk voor het voorschrijven van Ivermectine aan Covid-19 patiënten

Covid-maskers zijn ook ontworpen om de “stroom” van zuurstof en voedingsstoffen af te snijden, zodat de vijand (alle mensen) zwak en gemakkelijk te verslaan is. De artillerie is het bombardement met vuile elektriciteit en blootstelling aan EMV, via slimme apparaten, 5G technologie, WiFi, stroommeters, en andere “civiele” sector fronten.

De propaganda wordt geleverd als woordenvloed via social media, televisie, films, schijnwebsites, nepnieuws, kranten, radio en mensen die overal bacterievoedende maskers dragen. Het zijn allemaal wandelende posters voor de scamdemie.

Covid “vaccins” vallen het menselijk lichaam aan en schakelen het uit op VIJF belangrijke fronten, die dienen als een meerfrontenoorlog oorlog tegen je biologie

De Kunst van het Oorlogvoeren of “Sun Tzu” dateert van een Chinese militaire generaal uit de 6e eeuw voor Christus. Het omvatte 13 grote “fronten” van de oorlog, waaronder het maken van plannen, het gebruik van energie, zwakke en sterke punten, het manoeuvreren van een leger, de indeling van het terrein, aanvallen met vuur, en het gebruik van spionnen, om er maar een paar te noemen. Tijdens de Sengoku-periode, de eeuw van de jaren 1460 tot de jaren 1560, waren de Japanse militairen onoverwinnelijk geworden in alle gevechten zonder een beroep te doen op kanonnen, gewoon door gebruik te maken van De Kunst van het Oorlogvoeren.

De nieuwe biologische oorlog die nu tegen de mens wordt gevoerd lijkt er sterk op, want er wordt geen gebruik gemaakt van kanonnen, of bommen, of zelfs maar echte infanterie. Hoe kan dat? In één woord. Vaccins. Hier zijn vijf grote fronten die dienen als slagveld voor de oorlog tegen de mens, gevoerd door de Covid vaccinfabrikanten.

  Bill Gates toespraak over "vaccins kunnen onhoudbare bevolkingsgroei verminderen"

#1. De vorming van bloedklonters.

#2. Grafeen micro-device nano-bots (lijken op octopussen) verzamelen zich in het lichaam.

#3. Cellen worden gehercodeerd (mRNA) om giftige prionen te produceren die bloedklonters en kanker veroorzaken.

#4. Vitale organen en het immuunsysteem worden aangevallen, waaronder het hart en de hersenen (myocarditis en CNS-aandoeningen, plus ADE van boosters).

#5. Het bloed wordt binnengedrongen door miljarden prionen tegelijk die bloedklonters en kanker veroorzaken-

De gebruikte nanotechnologie maakt gebruik van grafeenmicrodeeltjes die functioneren als een “nano-octopus” door zichzelf samen te voegen in het bloed en de organen van mensen. Dit netwerk van onderling verbonden microdeeltjes heeft knooppunten en sensoren, en mogelijk zelfs antennes en ontvangers op nanoschaalniveau die kunnen functioneren met de 5G-netwerken. Deze nanodeeltjes nemen instructies aan van een externe bron (Big Tech) en verzamelen zich in het lichaam, nemen vervolgens menselijke systemen over en instrueren cellen en/of organen om gruwelijke acties uit te voeren die de slachtoffers verzwakken, verminken en doden.

De volgende 4 minuten durende video (met ondertitels in het Engels) demonstreert precies hoe technologisch parasitisme werkt, en kan worden gecontroleerd door een op afstand elektromagnetisch-gebaseerd draadloos nano-sensornetwerk:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gaat het nog? Artsen spelen boksen met geaborteerde baby’sVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelLanden met hoge Covid-19 vaccinatiecijfers hadden allemaal een buitengewone oversterfte in 2021, wat er op wijst dat de prikken de schuldige zijn
Volgend artikelArtsen: We zien dat kankers als wildvuren uitbreken na het vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. 2022 zal een memorabel jaar zijn waarin het onmogelijke waarschijnlijk wordt. Denk dat er geen paus meer zal verkozen worden na deze. Het ultieme kwaad zal geïsoleerd worden. PZG.

  • Je zou best wel eens gelijk hebben ..
   profetie

   https://www.wereldvanmorgen.nl/lezen-artikelen.php?id=132&title=franciscus-i-de-laatste-paus

   Was ik al jaren geleden mee bekend .
   Als je alles moet geloven is er al een satanische mis geweest op de plek waar peterus is gekruizigd .
   Rumours rumours .. Het cristendom ia altijd fanatiek bezig geweest om de heerschappij te verwerven ..
   Onuitspreekbare dingen gedaan .. Ik zelf noem ze altijd al een club van demonen ..
   Het is de beste plek om de evil en vullus te prolongeren.. op de troon van het zelfvernoemde vaticaan . De rest is historie .
   Prima steling van je l.oizaz.
   Groeten fijne dag .

    • Nee Greengo.
     Ik bedoel de jezuïeten.
     Die zijn altijd al bezig geweest om alles in kaart te brengen ,
     Archivaris maar niet voor het publiek .
     Corriceer mij indien ik er naast zit .
     Groeten .

    • PP.s ik had wat meer elan van je verwacht .
     Je dubbele toon in je draadje is een kabouter waardig 🙂
     Maar ach jochie ik vergeef je ..
     Had ook eigenlijk niets anders verwacht .
     Fijne dag .

  • Vandaar dat iedereen moet testen de hele tijd. Het heeft weinig te maken met gezondheid. Waarom zou die rotte staaf er als een stekelvarken uitzien en laat hij stekeltjes achter in je neus. Als het echt om testen gaat dan kun je toch op een normale manier een monstertje nemen. Moet daar een speciaal verpakt stekelvarken uit China voor gebruikt worden, gedrenkt in ethylene glycol. Ik wist vanaf dag 1 dat die test voor geen meter klopt. Moest hem nemen voor een reis, hard borsteltje werd rondgedraaid omhoog in mijn neus en ik heb na afloop lange tijd zitten snuiten om enige rotzooi er uit te werken. Pas dus ook op met die test, als je om je gezondheid geeft.

 2. Gelukkig zijn goede voedingssupplementen goed verkrijgbaar om je lichaam sterk en gezond te houden.
  Goede voeding alleen volstaat niet meer.
  Koop goede merken en in de USA.
  Vele malen goedkoper dan hier.

  • Het meeste eten dat uit de VS komt is vuilnis. Waarom zou dat bij supplementen anders zijn?
   Je kan beter gewoon vlees, groente en aardappels eten en een beetje variëren. Elke dag ook wat fruit.
   Da’s nog vele malen goedkoper en beter dan die supplementen uit de fabriek.
   Je krijgt namelijk combinaties van voedingsmiddelen in de juiste dosering, zoals een mens al miljoenen jaren gewend is als je “gewoon” eet. Met supplementen krijg je van het een teveel en van het ander te weinig.

  • Echt een walgelijke super smakeloze ceremonie… zeer goede informatieve video. Het was me ook al bij andere ceremonies opgevallen dat er veel duivelse shit in zit, ook destijds bij de Olympische Spelen waar die Laura Bush aanwezig zat, kort na het WTC gebeuren in NYC. Ik weet niet meer welke dat was, maar het had ook zo’n duivels karakter. (Verder zat Laura Bush er zeer ontspannen bij, terwijl je zou denken dat ze in angst zat dat ook hier een aanval zou komen. Maar ja, we weten allemaal hoe het zit met het WTC, dus.)
   Dan is er de Gotthard tunnel, met zijn griezelige ceremonie.

 3. Nou nou popje, ik ben ook atheïst. En ik denk dat jij met die voorgaande opmerking doelt op de uitputting van mineralen in de landbouwgrond en dus ons vreten. Maar zeg dat dan.
  Verder ben ik het eens hoor. Maar op de yanken kan je echt niet bouwen of vertrouwen, immers daar komt alle rottigheid vandaan.
  Jou vitalelemientjes uit de united states of ASSHOLES gaan jou je kop kosten, wooohahaha

  • Wow!!!,het intelligentiepeil van de bezoekers hier is bedroevend laag,dat moet ik zeggen.
   Die vitamietjes uit de vs gaan mij niet redden?????
   Ik neem al zeker meer dan 15 jaar allerlei supplementen en ja,allemaal uit de VS.?
   Domme onwetende mensen lopen naar het kruidvat om daar een davitamonnetje te halen?
   Maar waarom denk je dat er tegenwoordig zo weinig mensen meer zijn die geen enkele gezondheidsklachten hebben en zeker mensen boven de 50??
   Als er een virusje opduikt vallen ze meteen om???
   Ik word volgende maand 65 en nee,ik heb geen enkele gezondheidsklacht.
   Nog net zo gezond en fit als toen ik 30 was.
   Die supplementen gaan mij niet redden???
   ????
   Nee,ik zoek mijn heil niet in een multi vitamine pilletje.
   Ik ben niet als iemand anders,ik heb me jarenlang verdiept in gezondheid en het menselijk lichaam en wat er nodig is om tot op hoge leeftijd zonder ziekte te blijven.
   Natuurlijk zijn er meer factoren maar tekorten aan nutrienten is een hele belangrijke.
   Maar de stelling dat alles uit de vs rotzooi is,dat is volslagen achterlijk.
   Suk6

   • Ik zou me niet zo druk maken, popje.. de meesten hier zijn begaafd en hebben goede informatie te delen. Het is ook rustig doorgaans, dat is het fijne van FN.

    Als je interessante info hebt over vitamines e.d. dan zou het goed zijn om dat te delen, want dan lever je waardevolle, concrete informatie die een ander ook kan gebruiken. En ook waar je spullen bestelt in de VS, en zo. Dat is ook goed om te weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in