De regeringen in het Verenigd Koninkrijk hebben allemaal kindermoord goedgekeurd en geven nu giftige, experimentele prikken aan kinderen van 5-11 jaar. Kinderen moeten thuisblijven van school als het waait, anders worden ze geraakt door een rondvliegend blaadje, maar ze moeten maskers dragen die absoluut geen goed zullen doen, maar die hun lichamelijke en geestelijke gezondheid zullen ruïneren en wij gaan ze prikken met een gif dat, volgens de onweerlegbare, officiële cijfers van de Britse regering, geproduceerd door de MHRA, 1.996 mensen heeft gedood en 1.445.836 bijwerkingen tot gevolg heeft gehad. En het echte gevaar moet nog komen, met onbekende gevolgen op lange termijn, schrijft Dr. Coleman.

Na duizenden volwassenen vermoord te hebben, gaan ze nu over op de kleine kinderen.

Van het geneesmiddel dat zij voor kleine kinderen hebben goedgekeurd, is onomstotelijk bewezen dat het onnodig en dodelijk is wanneer het aan oudere kinderen en volwassenen wordt gegeven. Als u daaraan twijfelt, kijk dan eens naar een van de tientallen video’s die ik gemaakt heb, waarin ik precies uitleg waarom de covid-19 prikken niet veilig zijn om als vuilstort te gebruiken, en waarom ik vind dat de goedgelovige idioten die ermee ingestemd hebben om geprikt te worden, nooit meer bloed zouden mogen geven aan bloeddonordiensten.

Het bewijs dat deze giftige, experimentele serums nooit geschikt voor het doel waren, is al sinds 2020 beschikbaar – dat is al meer dan een jaar geleden. Ik heb eind 2020 een video gemaakt waarin ik erop wees dat de regering van de VS erkende dat de covid-19 injecties een enorm lange lijst van gevaarlijke en dodelijke bijwerkingen konden veroorzaken. Ik ben de tel kwijtgeraakt van het aantal video’s en artikelen over de prikken die ik daarna gemaakt heb – allemaal wezen ze op nog meer bewijzen die aantonen dat ze dodelijk en onnodig zijn en alleen van nut voor de farmaceutische bedrijven die ze maken.

En toch, ondanks de bewijzen, bleven de regeringen het spul promoten en bleven de adviseurs beweren dat er geen risico’s aan verbonden waren.

Erger nog, overal ter wereld stonden media-artsen in de rij om geld in te zamelen van tv-stations, kranten en regeringen om producten te onderschrijven waarvan zij geweten moeten hebben dat ze ongeveer even veilig waren als bungeejumpen zonder elastiek. Werden al diegenen die in regeringsreclames verschenen betaald om de prikken te promoten of deden zij het omdat zij het niet wisten?

Waren honderden voorstanders van prikken werkelijk zo gierig naar een beetje roem en geld – en de kans op een ridderorde – dat zij bereid waren de bewijzen te negeren en als drugshandelaars op te treden voor corrupte regeringen en een altijd corrupte geneesmiddelenindustrie.

Overal waar u kijkt zijn er journalisten en commentatoren geweest die deze producten aanprijzen. YouTube staat er vol van  – met iemand die John Campbell heet als een van de meest productieve en succesvolle. Ik weet niet hoeveel video’s hij gemaakt heeft om de giftigste smurrie die ooit geproduceerd is aan te prijzen, maar het moeten er honderden zijn. Met honderden miljoenen die naar die verdomde dingen kijken. Hij maakt al jaren video’s, maar begon enorme kijkcijfers te krijgen tijdens covid. De Verenigde Naties zeiden dat hij een prachtig werktuig was tegen misinformatie. Nou, ik geloof niet dat ze hem echt een werktuig noemden, maar wel iets in die trant.

Ik weet niet wat hij met de advertenties verdient, want ik heb nog nooit een video te gelde gemaakt, maar ik heb begrepen dat het mogelijk is om $4 per duizend views te verdienen. Met een miljoen views per dag is dat $4.000 per dag of $1,5 miljoen dollar per jaar.

  Sinds 1 januari zijn in Italië meer dan 10 politieagenten "plotseling overleden"

Ik heb zelfs geen toegang meer tot YouTube, maar ik verwacht dat Campbell er nog wel is.

En Campbell is natuurlijk geen arts en is dat ook nooit geweest. Hij heeft een doctoraat van de Universiteit van Bolton.

En dan is er nog Devi Sridhar, de voorzitster, die er nog steeds is en pontificeert. Gisteren zei zij dat zij het bizar vond dat de sociale media evenveel geloofwaardigheid toekennen aan willekeurige invloeden als aan deskundigen met opleiding en werk- en veldervaring. Volkomen juist. Het enige wat zij ooit gezegd heeft dat zinnig is. Heeft zij, bijvoorbeeld, ooit een blindedarm verwijderd?

Toen ik jong was en vroeger naar cricketwedstrijden kon gaan kijken, werd er steevast geroepen dat een dokter naar de achterkant van die en die tribune of naar het paviljoen moest gaan. Als er werd gevraagd om een dokter naar het paviljoen te brengen, waren er altijd een half dozijn kerels vóór mij. Allemaal academici. Drie zouden doctor in de muziek zijn, twee zouden doctor in de wiskunde zijn en één zou doctor in de theologie zijn. “O, we wisten niet dat u medische docter wilde worden,” zouden ze zeggen.

In juli 2021 maakte ik een video met de titel “Hoeveel kinderen zullen er sterven door deze vrouw?

De vrouw was natuurlijk Sridhar, niet meer arts dan mijn geliefde stoel. Ik zei dat zij een van de gevaarlijkste vrouwen op de planeet aarde was en dat zij de boze koningin in Sneeuwwitje welwillend en hartelijk deed lijken. Ik heb twee of drie video’s gemaakt over haar leugens op de BBC.

Dit is wat Sridhar zei: “Het voordeel van het krijgen van het vaccin is dat je je geen zorgen hoeft te maken over covid-19. Het betekent dat je waarschijnlijk je ouders, de mensen met wie je samenwoont en je leraren niet zult infecteren. Over de bijwerkingen zei zij het volgende: “Sommige kinderen hebben soortgelijke bijwerkingen als volwassenen – dat zijn onder andere vermoeidheid, hoofdpijn, zich over het algemeen niet lekker voelen, maar die zijn binnen een dag of twee weer verdwenen. En het lijkt een kleine prijs die betaald moet worden om daadwerkelijk tegen de echte ziekte beschermd te zijn.”

Dat is wat zij zei. Mijn video’s staan er nog steeds op BNT. Al in december 2020 wisten wij dat de covid-prikken myocarditis, bloedstollingsproblemen, beroertes en nog veel meer konden veroorzaken. Er is nu een hele bibliotheek met informatie over de gevaren van deze giftige spuiten. Ik vind dat Sridhar gearresteerd, aangeklaagd, berecht en teruggestuurd had moeten worden. Laten we een campagne beginnen om haar het land uit te laten gooien. Wij hebben genoeg inlandse, arrogante, onwetende gekken. Ik zou graag met haar in debat gaan, maar dat durft ze niet. Geen van hen heeft het lef om op te staan en te debatteren. Misschien kan ik haar uitdagen tot een duel. Zwaarden of pistolen.

Overigens zei iemand dat mijn uitdaging aan Whitty en SAGE geen goed idee was, omdat ik het debat zou kunnen verliezen. Wel, ik ben nog niet seniel en ik wist dat zij nooit de ballen zouden hebben om met mij te debatteren. Ik wilde bewijzen dat zij weten dat de wetenschap tegen hen is. Maar in de tijd dat ik op tv mocht debatteren heb ik er nog nooit een verloren, en als zij hadden toegestemd om te debatteren, ben ik er verdomd zeker van dat ik dit debat niet zou verliezen. Hoe zou ik dat kunnen? Elk stukje wetenschappelijk bewijs dat er bestaat, bewijst dat covid een fraude is en dat de spuiten nooit nodig of veilig waren. Het zijn vergiften met een doel.

  Opnieuw beëindigt een Duitse huisartsenpraktijk haar inentingscampagne - reden: "De risico-batenverhouding van het vaccin lijkt zeer ongunstig te zijn, zowel individueel als collectief"

Ik weet niet of Devi Sridhar kan lezen of niet, maar als zij dat kan moet zij de bewijzen maar eens bekijken. Ongeveer 2000 sterfgevallen door die vermaledijde prikken alleen al in het Verenigd Koninkrijk. De berichten uit Amerika en andere landen zijn al even schrikwekkend. En dan hebben we de problemen op middellange en lange termijn nog niet gezien.

Ik ken maar twee medisch gekwalificeerde Britse artsen die sinds 2020 in het Verenigd Koninkrijk zelf video’s maken en dat nog steeds doen – ikzelf en Dr Colin Barron. Er kunnen er meer zijn en er zijn andere artsen die zich hebben uitgesproken en interviews hebben gedaan.

Maar Campbell is er niet bij. En ik vraag me af hoeveel mensen die hem geloofden dat wisten. Hij is, geloof ik, gediplomeerd verpleger en leraar verpleegkunde hij is gepromoveerd in de verpleegkunde, dus hij is precies de man naar wie ik zou gaan om mij te laten zien hoe ik de hoeken naar beneden moet draaien bij het opmaken van een mooi, net bed. Overigens weet ik dat veel dappere verpleegsters de covid prik bekritiseerd hebben.

Maar wat heeft hij gedaan met het uitdelen van informatie over de covid prikken aan honderden miljoenen mensen? Ik zou wel eens willen weten hoeveel hij de laatste jaren verdiend heeft met advertenties. En hoeveel mensen hem geloofden en zich lieten prikken? Ik heb zelfs een toegangsverbod tot YouTube, maar ik durf te wedden dat hij daar nog steeds staat, pratend over covid, en dat zegt alles wat u moet weten.

Elke echte, medische arts die zo’n prik geeft aan een klein kind, dat kwetsbaarder is en zich verder ontwikkelt dan volwassenen, zou moeten worden geroyeerd, uit zijn ambt ontzet en opgehangen, geradbraakt en gevierendeeld, voordat hij gearresteerd wordt en levenslang in de gevangenis gegooid. Hetzelfde geldt voor iedere ouder die toestaat dat zijn kleine kind met dit experimentele gif geprikt wordt. (Factcheckers willen misschien weten dat een vergif gedefinieerd wordt als een stof die, wanneer zij in een levend lichaam wordt gebracht, ziekte of de dood veroorzaakt. Van de covid-prikken is bekend dat zij ziekte of de dood veroorzaken en daarom zijn het vergiften).

Wij moeten hier samen tegen strijden. Het injecteren van vergif in kinderen is even erg als alles wat Mengele ooit gedaan heeft. Het is een onbegrijpelijk kwaad. En wij moeten er allen tezamen tegen vechten. Ik ben moe van het voortdurende misbruik door hen die niet in de kiemtheorie geloven. Misschien kunnen zij hun irrelevante haat tegen de kiemtheorie eens opzij zetten en zich gewoon concentreren op de belangrijke dingen – het in het vooruitzicht stellen van prikken bij jonge kinderen.

Overigens, hier zijn een paar eenvoudige vragen voor degenen die het bestaan van de kiemtheorie ontkennen. Niemand heeft het medisch establishment langer in twijfel getrokken dan ik, maar deze mensen staan erop mij te bedreigen met mishandeling en met lichamelijk geweld omdat ik geprobeerd heb feiten over covid te delen.

  80 procent had bijwerkingen bij tests van het nieuwe Coronavaccin - Gates wordt onder druk gezet

Hoe verklaart u, zonder de kiemtheorie, waarom de mensen in Broad Street niet meer aan cholera stierven toen Dr. John Snow de hendel van de waterpomp haalde?

Hoe verklaart u waarom zoveel mensen met infecties beter worden als u ze antibiotica geeft – en sterven als u dat niet doet?

Waarom verdwijnen schimmel- of vaginale huidinfecties als men anti-schimmelcrème aanbrengt?

Waarom was Typhoid Mary zo’n bedreiging?

Zou u graag geopereerd worden door een chirurg die zijn mes op de zool van zijn schoen slijpt – zoals men vroeger deed?

Hoe komt het dat pokken niet door vaccins werden overwonnen – zoals de farmaceutische bedrijven u willen doen geloven – maar door quarantaine?

Waarom daalde het sterftecijfer in de operatiekamers toen de chirurgen hun handen begonnen te wassen? Hoe zit het met Semmelweiss?

Er is geen tijd voor afleidende, academische discussies over theorieën. Dit is een tijd om voor de kinderen te vechten.

Het komt erop neer dat, tenzij men besluit vijfjarigen het recht te geven zelf te beslissen of zij al dan niet geprikt worden (wat zij natuurlijk best zouden kunnen doen), de kinderen niet geprikt kunnen worden, tenzij de artsen ermee instemmen de prikken te geven en de ouders hun dat toestaan.

Voordat het prikken van kinderen begint, zullen wij wel de gebruikelijke rotzooi van Devi Sridhar, de BBC, en de rest van hen te horen krijgen, maar zij kunnen de kinderen niet prikken, tenzij wij allen zwijgen en het toelaten.

Wij moeten hier samen uitkomen om de kinderen te redden.

Voordat ik officieel gedegradeerd werd tot samenzweringstheoreticus, werd ik 50 jaar lang beschouwd als een deskundige op het gebied van iatrogenese en bijwerkingen van geneesmiddelen, en ik kan eerlijk gezegd maar één reden bedenken om kinderen van 5 tot 11 jaar de covid-19 jabs te geven.

Om ze te doden.

Wij weten dat de covid-prikken op korte en middellange termijn doden en verminken.

Maar wij hebben geen idee welke schade zij op lange termijn aanrichten.

Niemand kan u dat vertellen. Dr. Whitty kan u niet zeggen welke gevaren er op lange termijn zijn. Dr. Fauci evenmin. Noch kan Sridhar of verpleegster Campbell dat. Deel deze video wijd en dringend. Moedig ouders aan hun kinderen te behoeden voor deze dodelijke bedreiging.

Abonneer u op mijn kanaal op Brand New Tube en verspreid mijn video’s over op andere platforms zoals Bitchute. Mijn dank aan iedereen die dit doet. Doe ook vertalingen, alstublieft. Zet voor de lol mijn video’s op YouTube en kijk hoe lang ze blijven staan. Ik ben verbannen van alle sociale media – dingen op mijn naam op Telegram, bijvoorbeeld, zijn nep.

Tenslotte, ook al voelt het soms zo, vergeet niet dat u niet alleen bent. Steeds meer mensen worden wakker en als ze eenmaal wakker zijn gaan ze niet meer terug slapen.

Als wij deze oorlog willen winnen, dan moeten wij hard en vastberaden strijden, met passie en de waarheid.

Wantrouw de regering, vermijd de massamedia en bestrijd de leugens.

Dank u voor het kijken naar een oude man op een stoel.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

DR. COLEMAN DOSSIER

20 feiten over vaccinatie die je dokter je vergat te vertellenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBill Gates: Maak je je niet te comfortabel, een nieuwe pandemie met nieuwe ziekteverwekker is op komst
Volgend artikelMondkapjes weerspiegelen geestesziekte
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. De gezondheids-industrie ie er niet om gezond van te worden,maar om je verslaafd te houden zodat ze eraan kunnen blijven verdienen…

 2. De kiemtheorie is ook niet totaal onjuist…zij ziet alleen over het hoofd wat meer primair is en waarin Béchamp met zijn terraintheorie in feite meer het gelijk aan zin kant had.. Natuurlijk is normale hygiëne een vereiste (het Semmelweis voorbeeld), maar bijvoorbeeld die anti-biotica en die anti-schimmel zalfjes zijn allemaal lapmiddelen achteraf–voor zolang ze werken, vaak niet veel langer dan het gebruik..en nemen geen oorzaak weg.. Primair is dat bij écht gezonde voeding (ook water en lucht uiteraard)en leefstijl je preventief praktisch overal tegen kunt, geen enkele van alle ‘welvaarts’- of zogenaamde ouderdoms- of andere kwalen krijgt !! Natuurlijk is het zo dat alles waar je een teveel, een overload van krijgt je kan doden, als een vergif kan werken–zelfs gewoon water dus (vierdaagse doden !)–en als je conditie erg slecht is omdat je voornamelijk op junkfood leeft bijv. of wat de doorsnee-super biedt heb je snel tekorten en ben je snel aan die grens….en als ik 4 dagen achtereen nauwelijks slaap, slecht eet, me volgooi met alcohol, nog rook ook en me ontzettend druk maak dan word ik ook doodziek… Het was hier in Brabant ook altijd al algemeen bekend én geaccepteerd dat een griepgolf na carnaval normaal was… Tjaaa..Artsen krijgen in hun opleiding níets over het verband tussen voeding en leefstijl en kwalen..Men noemde het voeger ook volledig terecht ‘medicijnenstudie’…Veel anders was en is het nog steeds niet ! Wie een eerlijke benadering van deze kwestie wil lezen moet ‘Vaccin Vrij !’ van Door Frankemij eens lezen, al is het maar t/m bladzijde 17, met een paar alles duidelijk makende grafieken… Ben nu 72 jaar, gebruik geeneen pil of andere medicatie of vaccinatie en zelfs geen supplementen, al meer dan 20 jaar niet–na een bedenkelijke medische voorgeschiedenis overigens–en heb al die tijd nog geen verkoudheidje of hoestje of iets anders van enig belang meer gehad…En kom overal, raak alles aan zonder schrik, veeg niets af, schud iedereen die dat nog durft stevig de hand enz. enz. Beschouw mezelf dus wel enigszins als ervaringsdeskundige…Al die farma-troep nog steeds nergens voor nodig..Zoek ook eens op internet, youtube het interview van prof. Burke met Orthokennis eens op : leerzaam, boeiend en leuk om te zien en zijn slotconclusie !

  • Des te meer ik me inwerk in gezonde voeding en levensstijl, des te meer raak ik er van overtuigd dat niet alleen de spuit-gekte, maar de hele geneeskunde, voedingsinsdustrie met hun ‘pyramide’, massamedia, cultuur, allerlei straling en noem maar op in een groot complot zitten om de mensheid te reduceren door middel van ziekte. Ik ben 67 en heb mijn diabetes met alle bijwerkingen in enkele jaren totaal omgekeerd, maar als ik zie wat mijn kleinkinderen te eten krijgen, hoeveel auto-immuunziektes en kwalen zij hebben, aan hoeveel straling zij elke dag blootgesteld zijn, hoe zij in de school en op tiktok gehersenspoeld worden, dan is het nog een wonder dat zij en hun medestudenten nog rechtop kunnen lopen.

 3. Hoe betrouwbaar is de GGD?

  ‘Op 11 augustus 2021 schreef Marije, moeder en IC-verpleegkundige samen met haar partner een aangetekende brief naar de GGD met het dringende verzoek bij hun kinderen een notitie te maken dat ze niet door de GGD getest of geprikt mochten worden zonder overleg met haar en hun vader. De reactie van de GGD is zacht uitgedrukt: zeer zorgelijk want dit verzoek wordt geweigerd.’

  ‘..het feit dat het allang het plan is van de overheid om ook kinderen vanaf 6 jaar en uiteindelijk vanaf 0,5 jaar te gaan prikken.’

  https://zorgmedewerkersverenigd.nl/artikelen/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in