Het lichaam kan vreemde stoffen afstoten, als het de tijd krijgt. Het overleven van de vaccinaanval op korte termijn is de eerste vereiste. Sommigen stoppen na één vaccin. Sommigen na twee. Sommigen gaan door tot het bittere einde, schrijft Tapestry.

N.v.d.r.: Frontnieuws onderschrijft, noch moedigt het iemand aan om medische behandelingen te ondergaan. Verder doet Frontnieuws geen beweringen over welke medicijnen of technieken dan ook die welke menselijke ziekte of kwalen dan ook behandelen.

Vandaag kwam ik een oude vriendin tegen die op weg was voor een booster vaccin. Ze zag er echt ziek uit. Ik kon niets zeggen om haar mentaliteit te veranderen dus wenste ik haar geluk. De tekenen van een slechte gezondheid bij mensen die gevaccineerd zijn, zijn overal en nemen toe. Heel triest om te zien, maar wat kunnen we doen?

De ‘COVID’ die we zien en meemaken is, naar onze overtuiging, een Filipijnse griep die Trangkaso heet. De symptomen zijn tot in de kleinste details identiek. Wij hebben daar vele jaren gewoond, en onze familie daar is ervan overtuigd dat de zogenaamde ‘COVID’ gewoon een nieuwe naam voor Trangkaso is. Dit zou stroken met de bekende achtergrond van de farmaceutische bedrijven die daar hun dodelijke vaccins testen. Waarom zou je nieuwe virussen in laboratoria creëren als je in Manilla er gewoon een van de straat kunt plukken en dat verspreiden?

Je hebt een week tot tien dagen nodig om van Trangkaso te herstellen. Daarom staan ze er in het westen op dat iedereen die symptomen heeft maar negatief test, nog tien dagen in isolatie moet blijven – om te proberen te voorkomen dat het virus zich nu in oktober verspreidt, wanneer het weer nog vrij warm en zonnig is, en mensen in een week kunnen herstellen. De ziekte zal dodelijker zijn in december/januari tijdens een koude periode wanneer steeds meer mensen zijn gevaccineerd, er weinig vers voedsel beschikbaar is en er geen warme zon is om de conditie met vitamine D te verrijken. Ik zit naast een open raam en pak elke zonnestraal die er op warme dagen is en dat is naar mijn overtuiging de beste therapie – dat plus een infrarode lamp ’s nachts.

  KIJK: NYU professor die strenger lockdown-beleid eiste, smeekt om vergiffenis: "We deden ons best"

Ik zou aanraden Trangkaso (waarom noem je het COVID – een operatie van de farmaceutische industrie) te nemen als je een manier kunt vinden om het te krijgen. Het zal niet prettig zijn, maar de kans dat u de winter overleeft is dan veel groter. Hoge temperatuur. Hoofdpijn. Rillingen. Trillen. Enorm zweten. Weinig eetlust. Bittere smaak in de mond (sinaasappelsap drinken). Gevolgd door zwakte in de benen – zuurstofgebrek, en huiduitslag als je begint te herstellen (behandelen met vaseline).

Houd een reservevoorraad Ivermectine gereed voor het geval u niet zo snel herstelt als mensen normaal doen. Vit D. Vit C. Zink. Selenium. Quercetine. NAC. Appel Pectine Poeder. Ik zou ‘vroeg gaan’ als je kunt, want het is een besmettelijke ziekteverwekker die zich goed verspreidt waar trankaso nog niet eerder is gezien, veel moeilijker aan te pakken als het licht weg is en de duisternis intreedt.

We werden geholpen door kinderen op school die het mee naar huis hadden genomen. Ze herstelden prompt binnen 24 uur zonder zichtbare gevolgen op lange termijn! Het kostte me een week van strijd die me deed wankelen, maar ik voel me veel gelukkiger nu het achter me ligt in plaats van voor me. Zoals ik zeg, gooi de angst aan de kant en vang het beest nu! COVID rebranding is gewoon een manier om je in paniek te brengen en je naar hun naalden te jagen. De naalden kunnen je gezondheid ernstig schaden. Krijg de ziekte zelf, als ik u was, niet de nep-versie van BIG PHARMA die is bedoeld om u te conditioneren voor toekomstige winsten ten koste van uw ellende. Doe die mondkappen af, ga in grote menigtes staan en adem diep in. Ja. Hoop het te krijgen als u kunt. Nu! Het is niet langer een langdradig belachelijk televisiedrama dat eindigt met miljoenen doden door vaccinatie. Trangkaso is daarbuiten aan het wachten. Grijp de kans om op een natuurlijke manier te overleven.

  Vaccinatieramp in Australië en Israël: Sterfgevallen exploderen

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

FvD staat op: “Het hele coronabeleid is gebaseerd op een web van list en bedrog”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVS: Ziekenhuissysteem eist dat alle ontvangers van orgaantransplantaties eerst hun eigen organen vernietigen met COVID-19 vaccins voordat zij nieuwe organen van donoren krijgen
Volgend artikelZullen vaccin-gerelateerde sterfgevallen sterk toenemen deze winter?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Het idee om een virale ziekte te krijgen om er beter tegen bestand te zijn, is niet nieuw. Mijn schoonmoeder verplichte mijn vrouw haar zuster te kussen toen ze als kind de mazelen had. Krijg het, en laat het dan achter.
    Covid is anders. Het is helemaal niet zo erg als beschreven in dit artikel. Sommige mensen zijn meer ziek, maar dat zijn eerder uitzonderingen.
    Ik denk persoonlijk dat als je een griep vaccinatie krijgt elk jaar, dat je meer kans hebt om zwaarder ziek te worden van covid. Graag zou ik de statistische gegevens eens willen zien: hoeveel mensen die ziek werden van covid, hadden het vorige jaar een griep vaccin gekregen? Ik heb een vermoeden dat dat rond de 99-100% is.

    • Lijkt me sterk…er werd toch rondgebazuind dat de griep er niet meer zou zijn!?! En nu is het er ineens weer.Rara…ik ben 67jr, heb ik mijn hele leven NOOIT een griepspuit gehaald, ben elk jaar 1 week ziek in december. Maar gek genoeg kreeg ik dit jaar ineens een oproep voor een griepspuit! Bovendien is corona een zware griep, wat ik begin dit jaar heb gehad. Het enige verschil is dat er duizeligheid bij kwam kijken en ik een zware hersenschudding opliep doordat ik flauwviel op mijn stenen keukenvloer (in Spanje). Daarna ziekenhuisopname en positief getest. Wel goed ziek geweest…incl. 2 gekneusde ribben. Maar onlangs getest op antistoffen en ik heb boven de maximale testwaarde van 384BAU/ml in mijn bloed. YES! Dus voor mij geen gifspuiten in mijn lijf. Mijn afweersysteem doet het nog hartstikke goed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in