In de voormalige strafkolonie Australië heeft de plaatselijke regering van de deelstaat New South Wales (NSW) onlangs een wet ingevoerd die bepaalt dat werkgevers die de prik verplicht stellen, nu verantwoordelijk zijn voor eventuele ongewenste bijwerkingen en de betrokken persoon voor de rest van zijn leven een schadevergoeding zullen moeten betalen, zelfs als die persoon niet meer voor hen werkt, schrijft Zerohedge.com.

Dus als bijvoorbeeld bedrijf X de prik verplicht stelt en Shane of Sheila krijgen de prik, vervolgens het bedrijf verlaten en 3 jaar later een of ander probleem zoals een auto-immuunziekte krijgen (wat volgens veel deskundigen mogelijk is), dan zal bedrijf X aansprakelijk zijn om voor Shane of Sheila te betalen… voor altijd.

Ik zeg u dit: ik heb geen enkele sympathie voor een bedrijf dat medeplichtig is aan deze misdaden tegen de mensheid. Mogen ze lijden onder de ergste gevolgen.

Hier is de wet.

Het is een walgelijke episode geweest van regeringen die bedrijven onder druk zetten en dwingen om hun vuile werk te doen en nu zadelen ze deze bedrijven op met de aansprakelijkheid.

Dat brengt me op een interessant verhaal. Ik heb een vriend, die in de placebogroep van dit wereldwijde experiment wil blijven, die van zijn werkgever te horen kreeg dat hij de prik moest nemen.

Hij antwoordde met de vraag aan zijn werkgever of hij bereid was aansprakelijk te zijn voor eventuele schade die op een bepaald moment zou worden geleden en die aan de prik zou zijn toe te schrijven. Het ging immers om een wijziging van contractuele voorwaarden die in zijn arbeidsovereenkomst waren overeengekomen.

Om zijn positie kracht bij te zetten deed hij dit in het openbaar op de werkplek en vond onmiddellijk een aantal collega’s (die op het punt stonden anders tegen hun zin te gehoorzamen omdat zij zich beklemd voelden) de zijde van hem en vroegen om hetzelfde.

Met dit probleem nam zijn werkgever vervolgens contact op met een verzekeraar. De verzekeraar verzekerde hem dat zij geen rol zouden spelen in het verzekeren van iets dat niet was getest.

  Arnold Schwarzenegger, die de ongevaccineerden 'Schmucks' noemde, heeft pacemaker gekregen na 3 openhartoperaties

Hun analisten kunnen eenvoudigweg geen risicokansen bepalen voor een ongetest experiment. Wie bij zijn volle verstand zou daartegen verzekeren?

De werkgever heeft sindsdien deze “eisen” laten vallen en is echt begonnen wakker te worden.

Dus verzet is niet zinloos. Blijvend in Australië…

Wat me brengt bij…

AUSSIE CORRUPTIE
Ik citeer het hele artikel dat u hier kunt lezen:

“BOMBSHELL REVELATION Uit de rechtbankarchieven in de zaak van het NSW Hooggerechtshof over verplichte vaccinatie.

De belangrijkste vaccinonderzoekers die het regeringsbeleid in Australië aansturen, ontvingen 65.330.038 dollar aan overheidssubsidies voor de periode 2020-2023. Subsidies van deze omvang zijn ongekend.

Weet je nog dat Clive Palmer twee weken geleden tijdens een persconferentie zei dat Gladys Berejiklian tientallen miljoenen dollars betaald kreeg van een lobbyist in Sydney? Frontnieuws: Australische premier Gladys Berejiklian werd omgekocht en gechanteerd door Big Pharma om Covid-19 vaccinmandaat op te leggen

Merk op dat de naam “K Macartney” bij elk van de subsidies staat. Het gaat om Professor Kristine Macartney, een kinderarts gespecialiseerd in besmettelijke ziekten en vaccinologie aan de Universiteit van Sydney. Zij is ook directeur van het National Centre for Immunisation Research & Surveillance (NCIRS).

Het meest veelzeggende is dat zij ook lid is van de Adviescommissie voor Vaccins (ACV) van de Therapeutic Goods Administration (TGA).

Ja, dezelfde TGA die lvermectine als een vroege behandelingsoptie voor de behandeling van COVlD VERBODEN heeft, ondanks de grote doeltreffendheid ervan in andere landen. Prof. Kristine Macartney is ook opgetreden als deskundige consultant voor de, verrassing, verrassing, Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Zij was ook een van de auteurs van een peer reviewed paper getiteld “Constructing an ethical framework for priority allocation of pandemic vaccines”. Lees de paper hier:

Nu weet u waarom lvermectine werd verboden.

Dit alles is waarschijnlijk een aanwijzing waarom professor Kristine Macartney zich erg ongemakkelijk leek te voelen toen zij gisteren werd ondervraagd tijdens de hoorzittingen van het NSW Supreme Court.

Een ander interessant punt is dat veel van de subsidies zijn aangevraagd en toegekend vóór 2020. Trek daar uw eigen conclusies uit. En ik moet daaraan toevoegen dat veel van de subsidies tot ver in 2023 zijn gedekt. Geen wonder dat wanneer een staat bijna op nul zit en het einde van de noodtoestand in zicht is, er een mysterieus geval opduikt en er een nieuwe uitbraak ontstaat.

  Tiffany Dover Instagram hacker eist 2.000 dollar om privéberichten te onthullen, terwijl wij nog eens 10 plotselinge sterfgevallen van jongeren optekenen

Nu begrijp je wat de drijvende kracht is achter het lockdownbeleid en de vaccinatiemandaten in Australië. De liefde voor geld is de wortel van alle kwaad.

De advocaat stelde Kristine McCartney vandaag een paar vragen (de speler achter de schermen die erop aandrong dat we onze staat zouden afsluiten en vaccins verplicht zouden stellen als de enige oplossing)

– Barrister – ‘Is het waar dat dubbel gevaccineerde mensen 13 keer meer kans hebben om het virus op te lopen en te verspreiden?

– Kristine – Ja.

– Barrister – ‘Zijn vaccins überhaupt gevaarlijk voor zwangere vrouwen of vrouwen die van plan zijn zwanger te worden?

– Kristine – Ja.

– Barrister – ‘Is het waar dat de vaccins nooit zijn onderzocht op effectiviteit en veiligheid’?

– Kristine – Ja, ze zijn nooit volledig onderzocht.

– We wachten geduldig op wat vandaag de laatste hoorzitting had moeten worden en het ziet er veelbelovend uit dat rechter Thomas Beech Jones een eind zal maken aan de verplichte uitrol van de vaccins.

– Rechter Thomas Beech Jones verklaarde ook dat de regering de medicatie onderdrukte bij de bevolking en de regering liet de mensen geloven dat er geen uitweg was tenzij we allemaal het vaccin zouden krijgen.

Zoals een wijs man ooit zei: “Het volk heeft de macht, wij hoeven alleen maar de macht in het volk wakker te maken!”

Wat heeft dit met ons geld te maken, Chris?

Waarom, ik ben blij dat je het vraagt.

Wat we gaan zien is een totale ineenstorting van het vertrouwen in de media, wettelijke instellingen, lokale en staatsoverheid, politie, leger en zelfs gemeenschapsgroepen.

  De slechtste vier minuten die u vandaag zult hebben

Wat wil je te maken hebben met een samenleving waar het vertrouwen volledig is verdampt?

Ik zal je wat vertellen. Het zijn zeker geen onrendabele groeiaandelen van de Ark-variëteit.

De vijver oversteken naar Mordor met een nieuw wetsvoorstel dat leest als een horrorroman. Ik zal u niet vervelen met de details. Het volstaat te zeggen dat de Oost-Duitsers het beter hadden. Als u van pijn houdt, kunt u het hier lezen.

Van het wetsvoorstel, dat zal worden aangenomen omdat er nul oppositie is in het land. Nieuw-Zeeland valt gewoon samen met Australië, Canada en het VK (de vijf ogen). Het is echt afgelopen.

Mijn voorspelling is dat er binnen 5 jaar misschien, zeker 10, helemaal geen vrijheid meer zal zijn in het land, mensen zullen worden opgesloten voor verkeerde meningsuiting, de “quarantaine kampen” die nu voor het doel zijn aangeschaft (op twee faciliteiten, één een voormalige gevangenis en een andere een militaire basis) zullen dissidenten van welke aard dan ook vasthouden onder het mom van “gezondheid”.

Het lijkt onwerkelijk om erover te praten, maar het zit zo. In de loop der jaren heb ik er een gewoonte van gemaakt om de wetgeving die in om het even welk deel van de wereld wordt aangenomen, in het oog te houden. Vaak is het gewoon onnozele bureaucratische onzin, maar wat ik de laatste jaren heb gezien, zou ieder weldenkend mens absoluut het bloed moeten doen stollen.

Ik heb nog nooit een regering een wet zien aannemen… en dan niet, op een bepaald moment, die wet zien gebruiken.

Als, of inderdaad wanneer, deze Nieuw-Zeelandse wetten worden gebruikt, zien we een aantal echt gruwelijke gebeurtenissen ontvouwen. Ik hoop echt dat het niet zo was, geloof me. Maar hoop is geen strategie.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse regering bevestigt statelijke Corona-fraude: PCR-tests kunnen geen infectie opsporenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNieuw bewijs voor kindermoord bij het creëren van de foetale cellijn die is gebruikt voor het testen van het COVID-vaccin
Volgend artikelTop dokters spreken zich uit tegen het Corona narratief
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. De overheid zet druk en gebruikt zelfs chantage door invoering van een coronapas. Als je dit beleid als bedrijf volgt ben je als bedrijf aansprakelijk voor de gevolgen terwijl zowel overheid als de productiebedrijvn van het vaccin niet aansprakelijk zijn voor schade.Als mensen nu de oplichting nog niet kunnen of willen zien houd alles op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in