Screenshots video

Noord-Korea stuurt letterlijk poepballonnen de grens over naar Zuid-Korea. Honderden ballonnen werden woensdag gespot toen ze Zuid-Koreaans grondgebied binnen dreven, sommige met het woord “uitwerpselen” erop geschreven.

De ballonnen waren namelijk geladen met uitwerpselen en ander afval toen ze over de zwaar versterkte grens dreven. Seoul gaf foto’s vrij van de nasleep van een aantal ballonnen die in de straten van de stad waren geknald, waardoor de vieze inhoud overal in de drukke straten terechtkwam, bericht Tyler Durden.

“We waarschuwen het Noorden met klem om onmiddellijk te stoppen met zijn onmenselijke en laag-bij-de-grondse acties,” aldus een verklaring van de stafchefs van het zuiden. Het voegde eraan toe dat de acties van het Noorden “duidelijk in strijd zijn met internationale wetten en een ernstige bedreiging vormen voor de veiligheid van onze mensen.”

Beide partijen gebruiken al lange tijd ballonnen om propagandaboodschappen naar de andere kant te brengen. In een verklaring van Noord-Korea van zondag werd gewaarschuwd dat er binnenkort “hopen afvalpapier en viezigheid” naar het zuiden zouden worden gestuurd als “tit-for-tat actie” nadat er eerder “vieze dingen” naar het noorden waren gevlogen.

De Zuid-Koreaanse regering is zelfs zover gegaan om HAZMAT-teams in te zetten om de rotzooi op te ruimen die de ballonnen met hun lading naar beneden hadden gebracht:

De militaire explosieveneenheid en het chemische en biologische oorlogsvoeringsteam werden ingezet om de objecten te inspecteren en te verzamelen, en er werd een waarschuwing uitgegeven waarin bewoners werden gewaarschuwd uit de buurt te blijven en waarnemingen aan de autoriteiten te melden.

Het leger van Zuid-Korea begon dinsdagavond met het waarnemen van “grote hoeveelheden ballonnen” die vanuit het Noorden arriveerden, en vanaf woensdagochtend waren er meer dan 150 waargenomen. Het kunnen er nog honderden meer zijn. De BBC zei vervolgens dat er minstens 260 ballonnen waren.

  China's verbod op de export van zeldzame aardmetalen doet de wereldwijde techindustrie beven
Beelden van het vuil dat in de straten van Zuid-Korea is achtergelaten, zijn woensdag op grote schaal verspreid.

Inwoners van de noordelijke provincies Gyeonggi en Gangwon zijn gewaarschuwd om niet in de buurt van de “ongeïdentificeerde objecten” te komen en is zelfs afgeraden om buiten activiteiten te ondernemen. In de verklaring van de Joint Chiefs of Staff wordt het risico genoemd van “schade aan woonwijken, vliegvelden en snelwegen.”

De Noord-Koreaanse viceminister van Nationale Defensie zei dat dit een natuurlijke reactie is op snode grensoverschrijdende activiteiten waar het noorden al lang mee te maken had. “Het verspreiden van folders door middel van ballonnen is een gevaarlijke provocatie die kan worden gebruikt voor een specifiek militair doel,” zei Kim Kang Il zoals geciteerd door KCNA.

Sommige van de ballonnen en wat ze vervoerden zijn vrij groot, volgens lokale beelden…

Hij beschuldigde Zuid-Korea van “psychologische oorlogsvoering”. Blijkbaar gelooft de Kim Jong Un-regering dat poepballonnen een natuurlijke reactie zijn.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Wees over vijf jaar klaar voor oorlog met China, Rusland, Iran en Noord-Korea – waarschuwt Britse regeringVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHoe de VS flirten met het idee van een ‘beperkt’ nucleair conflict met Rusland en China
Volgend artikelCovid-injecties tijdens zwangerschap veroorzaken hersenschade bij nakomelingen, waarschuwt studie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Ik had het al gelezen, de wereld wordt steeds debieler. Wat zat er toch in godsnaam in die Vaxx? Sterk spul dat fishermanfriend.

 2. Dit is toch humor (als het waar is…)
  Niemand gewond en geen gebouw beschadigd. Eens iets heel anders als honderdduizend bommen en granaten gooien. Laat de landen onderling dit maar doen i.p.v oorlog voeren.

 3. Whahahaha als je denk dat het niet veel gekker kan in de wereld krijg je dit 🤣
  Maar inderdaad het is wel vredelievender dan explosieven, er is dus hoop voor de mensheid 🤣

 4. Och ja, bijna vergeten, Noord-Korea….ook hele slechte mensen natuurlijk.
  Nou bij deze.
  Wordt vervolgd.
  Blinken heeft nu even geen tijd.

 5. Als noord Korea
  tijden lang,
  wellicht decennia overspoeld wordt door propaganda uit het zuiden, ws de WEF globals die de bevolking van noord Korea ‘ zwakker ( trachten te) maken ‘ ondermijnen , infiltreren, manipuleren, onderdrukken van anders inzicht en leefstijl – noord Korea die geen queer, asfalt terreur, CO2 opruiming (vernietiging milieu) pedofielen rechten geven (vernietiging ontwikkeling kind) na streven .

  UITMUNTEND GEDAAN ✅ ❤️❤️❤️❤️
  Verweer tegen de Psychologische stront uit het zuiden.

  • Trollen in Nederland , staan gelijk aan zuid Koreanen door de ‘psychologische stront’ wat ze vertegenwoordigen en (buiten zichtveld) uitdragen. Zie COVID maatregelen, de CO2 debielen.

   • Als trolletje in ‘ haar’ luxe kar rijdt , van belasting geld. , voor haar ‘ psychologische Stront’ baan; pedo’s , – CO2 waan- vaxx-, faciliteren,
    Realiseer dat er een stuk stront 💩 inrijdt.

 6. Geen false flag. Kim heeft wel vaker gekke dingen uitgevreten. Zoals speakers aan de grens zetten en er constan gescheld over laten horen.

  Ik vind dat toch een stuk ludieker dan kern of lange afstandwapens.

  • Hou op dit is domweg kinderachtig, maar zuid Korea is het Westen, zo worden ze gezien. Maar wat hebben zij geflikt? Ok, kan een ludieke tegenactie zijn. Maar dat lezen we uiteraard niet.

   Banaal is het wel. Maar wat heeft Zuid Korea gedaan? Dat is interessant.

   • Vergeet niet dat Kim de plannen van Zuid Korea doorboord. Ze willen de afzetmarkt.Kapitalisme, ( volgens mij kan je daar niet omheen want zo zit de mens inelkaar) wint toch. Ook weer een dingetje dus ga toch praten idioten. Maar ja, dan hebben een hoop mensen aan beide kanten geen werk meer. En dus blijft alles in stand in plaats van kennis delen en een profijtelijke samenwerking beginnen.

    Of China wil dat niet. Verenigde Korea’s zijn een economische supermacht.

    2024.

   • Volgens het artikel bestookt Zuid Korea het Noorden met ballonnen met propagenda. Dit is hun antwoord. Het zijn gewoon twee rivaliserende bendes, communisme vs globalisme. Behalve de retoriek en wat details is er weinig verschil.

 7. In a poop exchange, which country will produce more poop? The starving one, or the wealthy one with the full bellies?

 8. geen imf zoals o.a cuba, north korea, iran 2 times en aangaande sancties lijkt me dat ‘get the shit’ een oplossing, hopelijk is er genoeg papier.

  Out of the total 196 countries of the world, 189 countries are members of the International Monetary Fund or IMF. The countries that are not a part of the IMF are Cuba, North Korea, Monaco, Taiwan, Vatican City, and East Timor Liechtenstein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in