Ik wil duidelijk maken waarom ik de volgende video’s post. Als u in het Westen woont, geeft geen van de media objectieve verslaggeving over de Palestijnse slachtoffers van de Israëlische reactie op de aanval van Hamas van afgelopen weekend. Ik geloof dat Israël bestaansrecht heeft. Ik geloof ook dat de Palestijnen een vrije, onafhankelijke natie verdienen. Zij hebben ook bestaansrecht, schrijft Larry Johnson.

Ik besef dat de animositeit tussen de Israëli’s en de Palestijnen zo groot is dat het naïef is om te geloven dat er gemakkelijk een diplomatieke oplossing gevonden kan worden. Wat mij zorgen baart, is dat hoe langer deze oorlog voortduurt, waarbij de Palestijnen onevenredig veel slachtoffers maken, hoe meer de Arabische en moslimwereld zich rond Palestina zal scharen op een manier die we tijdens mijn leven nog niet hebben gezien.

Social media zijn de grote wild card in deze oorlog, omdat ze niet in bedwang gehouden of gecontroleerd kunnen worden buiten de grenzen van de Verenigde Staten en Europa. Het is één ding om dode Hamas-strijders, die wapens droegen, op de grond te zien liggen. Dat zijn legitieme militaire doelen. Maar social media tonen de massale opbouw van Israëlische tanks aan de grens met Gaza, terwijl de Israëlische luchtmacht burgerdoelen bombardeert en duizenden burgerslachtoffers maakt. Het argument dat Hamas menselijke schilden gebruikt, waardoor Israël geen andere keuze heeft dan ziekenhuizen en moskeeën te bombarderen, vindt misschien weerklank in Washington, maar dat excuus wordt verworpen door mensen in Bagdad, Teheran, Caïro, Ankara en Riyad. Video’s en foto’s van de puinhopen in Gaza worden geaccepteerd als bewijs dat Israël de Palestijnen probeert uit te roeien. Het is van vitaal belang dat de mensen in Amerika en Europa begrijpen hoe deze beelden een reactie tegen Israël ontketenen in het hele Midden-Oosten en Zuidoost-Azië.

  Hoe noem je een oorlog met China plus een oorlog met Rusland plus een kolossale oorlog in het Midden-Oosten?

Gaza Shifa Ziekenhuis

De volgende video laat zien hoe een Palestijnse arts ontdekt dat zijn eigen familie de eerste hulp wordt binnengebracht en te horen krijgt dat zijn zoon dood is. Er zijn geen woorden voor.

Nog een laatste punt. Kunt u zich voorstellen wat het Westen zou laten zien en zeggen als Rusland dit soort verwoestingen aanrichtte onder de burgers in Oekraïne? Er zijn weliswaar beweringen geweest dat Rusland vorig jaar ziekenhuizen en scholen heeft gebombardeerd, maar de social media stonden niet vol met echte beelden van honderden dode en gewonde Oekraïense burgers. In plaats daarvan waren het de burgers in de Donbass die regelmatig beschoten en gedood werden door Oekraïense troepen met wapens die door de Verenigde Staten en de NAVO geleverd waren. Terwijl veel Westerlingen deze hypocrisie negeren, nemen leiders en mensen over de hele wereld nota van deze verachtelijke dubbele standaard.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Deze verdorven wereld – Vallen voor de nieuwe trend is net zo makkelijk als de normies het laten lijkenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIsraël blijft de grondoperatie in Gaza voor onbepaalde tijd uitstellen, uit vrees voor directe betrokkenheid van Hezbolla
Volgend artikelVS zet grote troepenmacht in – Ogen op Syrië
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

68 REACTIES

 1. Voor alle duidelijkheid; ik verafschuw elke waanzin, elke oorlog en elke ellende die mensen elkaar aandoen. Ik kreeg hier al het verwijt ‘naïef’ te zijn. Maar de krachtige beelden uit de kibboets (wat ik via X gezien heb staat op mijn netvlies gebrand), het muziekfestival en vandaag de wrede aanslag in Brussel wakkert ook mijn woede aan.

  • Goed, als Belg weet ik dat het Belgisch asielbeleid een soep is. Uitgeprocedeerd kan rustig blijven. De overheid heeft andere dingen te doen, bv een satirisch blad uit de ether halen wegens teveel waarheid en vermeend extreemrechts achtervolgen. Maar ik blijf woedend om hetgene ik gezien heb.

   • Het overgrote deel van de asielzoekers/kansparels e.d. wordt opgevangen in Vlaanderen, aangezien dit belangrijkste landsdeel van België (sinds 1962) deel gaat uitmaken van het bizarre WEF-initiatief TriState City.
    Daarom bestaan de leugenachtige stikstof- en CO2-‘problemen’ niet in Brussel en Wallonië.
    De voortgang van het onderzoek naar de dood op 28.09.2022 van prepper Yannick Verdyck in Merksem (bij Antwerpen) door Franstalige agenten gaat allesbehalve van een leien dakje. De Mockingbird press/ newspeak/ msm blijft Verdyck beschrijven als extreemrechts wat hij helemaal niet was.
    De Andere Krant heeft onlangs uitgebreid aandacht geschonken aan deze schandalige zaak.

   • Ik ben woedend om het grootste concentratie kamp ter wereld dat ze palestina noemen, waarbdie hekken omheen staan en mensen bij de gratie gods eten krijgen en 1.2 miljoen kinderen toekomstloos word groot gebracht, de joden zaten 4 jaar in een kamp wat is jou kutsmoes dat de palestijnen al 20 jaar in zo een kamp leven. Domme belg of ben je een jood die komt trollen hier.

    • Greet,
     Speciaal voor jou hier een account aangemaakt, top reactie op die shit nazi aanbidder uit Vlaanderen.
     Je hebt gelijk nu weer dat ziekenhuis gebombardeerd en er was een officiële tweet van een nazi officier die onmiddellijk werd verwijderd. Dan maken ze er een afzwaaier van, van Hamas.
     Je moest eens weten dagdagelijkse ellende dat Palestijnen meemaken en altijd maar dan ook altijd als er een aanval is van Hamas is er voorafgaand een Israël aanval gebeurd dat de fake media niet tonen.
     Ze (Israël) hebben PhD degree in deception. Hier zijn idd veel moslim haters op het forum, lees hier al langer dan vandaag… stel zo’n hater eens de vraag ken jij persoonlijk 1 moslim en dan is het stil. En die aanval in Brussel wel weer heel goed getimed hé om haat te voeden jegens moslims.
     Elke moslim weet dat geweld niet is toegestaan enkel in dit geval bij de Palestijnen. Maar zomaar iemand doodschieten no way. Trouwens werd dit niet gepost door een Joods sprekende man? Volg het nieuws zo niet in 🇧🇪 vandaar.

     Groeten.

     • Youssef oktober 18, 2023 Bij 10:26

      ´stel zo’n hater eens de vraag ken jij persoonlijk 1 moslim en dan is het stil.´

      Grappenmaker. Voldoende ervaringsdeskundigen, ook op F.N. De meesten hebben zich teruggetrokken en/of houden zich in. Vandaag de dag..

      Vraag degenen – non moslim – die dwepen met moslims of ze moslimvrienden hebben. De meesten zullen stilvallen op een enkeling na.

  • @Rommel

   Krijg weer het onbestemde gevoel dat het een false flag operatie was, terrorist gedood, doden spreken niet meer, natuurlijk het doel om meer vrijheid beperkende maatregelen te implementeren, kan het ook 180 graden mis hebben.

   • Frontnieuws oktober 17, 2023 Bij 16:47
    Adriaan W. oktober 17, 2023 Bij 18:21
    Greet oktober 17, 2023 Bij 21:03
    Adriaan, Rommel, Greet, dat verhaal over de vent in Brussel rammelt aan alle kanten en komt zeer gefabriceerd over. Een korte analyse van wat er voorgeschoteld is aan beelden en ‘feiten’ ruikt naar het WTC en het Anne Faber verhaal. Maar de Moslimhaat is wel goed aangewakkerd. Dit verhaal gaat de doofpot in, maar de haat blijft. En zo zullen er nog wel meerdere gebeurtenissen volgen van dit soort rammelende verhalen die woede aan beide kanten moeten aanwakkeren. Lees me goed, ik heb het alleen over de details van deze bizarre gebeurtenis die eindigde op een “dead man don’t talk” manier, niet over het klote beleid van een land inzake immigratie en het verziekende binnenharken van nutteloze vreters. Er is duidelijk geen verontwaardiging te lezen over de mogelijkheid van een fabricering in dit idiote verhaal van een vent op een scooter die op zijn gemakkie een geweer uit een kartonnen doos haalt en in elkaar zet, en toevallig op hetzelfde moment ook nog eens vanuit een flat door twee kerels gefilmd wordt, etc etc. Als Moslims geweerd moeten worden uit een niet-moslim samenleving, dan moet een regering daar iets aan doen, maar dit soort rammelende vehalen waar je zo doorheen kan prikken wakkert alleen nog maar meer Moslim en niet-Moslim woede aan. Wsch is dat de bedoeling, om de burgeroorlog op gang te krijgen. Persoonlijk denk ik dat het van groot belang is om op een beheerste en niet emotionele manier te blijven kijken naar gebeurtenissen die voorgeschoteld en mogelijk ge-ensceneerd zijn om niet in de val te trappen van incompetente en narcistische regeringen die haat onder de bevolking willen zaaien voor hun eigen doel. Vergeet de ongelooflijke ‘psy-op’ van 911 niet!

  • @iff, even vergeten dat Israël de poorten, waar normaliter geen kat ongezien doorkomt, wijd heeft opengezet voor Hamas, en ze vervolgens 7 uur lang de tijd gaf hun dingen te doen?

   Waardoor vele Israëlische burgers de dood vonden, maar net als bij 9-11 maken een paar duizend landgenoten niets uit om geweld en oorlogen te rechtvaardigen.

   Dat rechtvaardigt dus de gruwelijke dood van + 500 kinderen inmiddels? Nog even los van de vrouwen en mannen, deze genocide op Palestijnen is nooit en te nimmer goed te praten.

   Schandalig dat onze westerse regeringen hier niet keihard afstand van doen, maar Rutte, Koning Pils op 4 mei op de Dam met krokodillentranen weer braaf zeggen; dit nooit meer, maar ach ja, het zijn maar Palestijnen hè, daarvan mag je als Amerikaans politicus gewoon openlijk oproepen tot uitroeiing van geheel de bevolking van Gaza, sick sick world.

 2. De beelden die van de Israelische overheid geplaatst worden zorgen voor buitenlandse Joodse aanmeldingen, die zijn inmiddels al in het land aangekomen om hun bijdrages te gaan leveren richting de Gaza, het is dus niet alleen in de Arabische landen dat dit invloed heeft, het is propaganda, aan allebei de kanten werkt dat zo!

  • Wel als jongeren vanuit Europa naar Syrië trokken waren het terroristen. Maar vanuit 🇧🇪 vertrekken er ook Joden om te gaan moorden. Maar dit haalt de media niet. Net als Ukraine dan waren het helden zogezegd. Trouwens dit is altijd zo geweest al enkele jaren geleden tijdens de aanvallen op al aqsa moskee tijdens de Ramadan maand was er een Joodse slachtoffer uit Brussel die hier was vertrokken om te vechten.

 3. Beste Mhr. Rommel.

  De laatste tijd gaat het op FN alleen nog maar over oorlog, terwijl u veel nieuws mist.

  China (bondgenoot Rusland) heeft een deal met WHO en de UN notabene, en Reiner Fullmich is gearresteerd.

  Toch wel 2 dingetjes waar ik uw graafwerk graag in zou willen kunnen waarderen. Er gebeurd veel meer nu er overal oorlog is, en nu lees ik op uw site heel veel afleiding, en weinig nieuws.

  • Betreft de Chinese deal met WHO en VN, toch niet al te ernstig nemen.
   Xi Jinping loopt voorlopig mooi mee in de pas, zolang het hem (economisch) goed uitkomt.
   De Chinezen en de Russen zijn veeeeeeeel slimmer dan al die Westerse idioten die denken dat ze ’t nog lang voor ’t zeggen gaan hebben.

   • Ik gok het er toch niet op. Ze zijn allemaal schuldig aan onderdrukking, geweld, oorlogsvoering of corruptie. Noem mij 1 zuivere overheid….

    • Rusland en China lijken een kat die met zn halfdode prooi speelt. Maargoed… we blijven scherp. Van de WHO en de VN is inmiddel heel duidelijk wat voor psychopaten clubjes het zijn. Israël en de zionisten zijn de top van de piramide, dat is momenteel veel interessanter. Als de zionisten in Israël echt volledig wordt ontmaskerd, en dat is nu gaande, gaat alle duister in het licht komen.

     Ik keur alle geweld af, maar ik steun iedereen die helpt om te verspreiden dat we één gezamelijke vijand hebben en dat die satanisten overal in het westen de macht hebben gegrepen.

    • Tot 10 jaar geleden was Zwitserland het meest “zuivere”, met volgens mij minstens 75% democratie (het hoogste percentage democratie in de wereld, naar mijn mening althans), maar dat is nu ook al niet meer het geval.
     Er is dus nergens nog een relatief zuivere overheid;-)

 4. Eerst op een zeer laffe gewelddadige manier Israel aanvallen, gijzelaars nemen en mensen op een sadistische/gruwelijke manier vermoorden, daarover feest te gaan staan vieren en dan gaan janken als je slaag terug krijgt. Je oogst wat je zaait. Hamas moet opgeruimd worden en de door hamas onderdrukten moeten daar aan meewerken.

   • Of misschien toch meer realist ,wie als niet moslim respect heeft voor de radicale islam bv Hamas zal het respect nooit terug krijgen en zal niet meer zijn als een ongelovige hond .
    Dit geld trouwens ook voor de westerling die bekeerd is tot de islam deze zal nooit als volwaardig moslim worden gezien door de radicale islam

  • Ik onderschrijf je reactie al druk ik me iets anders uit. Waar is het gezond verstand gebleven? De Palestijnen worden misbruikt door Hamas om een zielig wereldbeeld te creëren. Zelfs FN gaat hierin mee met hun eenzijdige berichtgeving. Wacht maar tot hamas hier gaat toeslaan. Benieuwd of er dan nog zoveel Palestijnse vlaggen wapperen. Welk land waarschuwt de burgers dat er een aanval gaat plaatsvinden zodat ze weg kunnen? Wat een hoogstaand moreel. Vriendelijke groet voor u van mij Djookie, Shalom

  • Je hebt vast geen (klein) kinderen, wat hebben deze te doen met hamas?? Kinderen mogen nóóit en te nimmer slachtoffer worden van oorlogshitsers

 5. Waar moslims in grote getale, daar ellende, dwang, achterlijkheid, geweld en wreedheid.
  Hoeveel ellende hebben ze in Europa al op hun geweten? We rolden de rode loper voor ze uit, we knuffelden ze, we praatten al hun wangedrag goed. Wat hebben wij ze misdaan?
  Gisteren weer, in België.

  En die Palestijnen? Geen enkele Arabische staat wil ze. En in Gaza? Het zal niet fair zijn wat Israël doet, maar het spul opruimen is het enige wat tot een werkbaar resultaat leidt.

   • Weet je?
    Een auto met een ster voor de motorkap staat voor kwaliteit. Maar er zitten ook slechte exemplaren tussen.

    Er zijn zeker prima moslims. Maar hun hoofddoekjes en Baardjes staan nou eenmaal voor achterlijkheid, onderdrukking, geweld etc. Etc
    Je kunt mij veel verwijten, maar nu benoem ik slechts de nogal beroerde islamitische marketing.

     • Klopt. Alleen staan Joden meer voor innovatie en economie. In tegenstelling tot Arabische moslims. Wat presteren die nou…? Wat presteren ze in Nederland…? Ze zijn goed in criminaliteit en rotzooi trappen. Maar welke bijdrage leveren de islamitische Arabieren die in ons land leven verder? Erg weinig, toch?

      Als ze een getal zouden vertegenwoordigen is hun getal 0. Alles wat je met 0 vermenigvuldigt blijft 0. “Onderdruk” je ze, ze ontplooien zich niet. Stimuleer je ze, ze ontplooien zich niet.

 6. Tja, wie ben ikke? Ik moet afgaan op wat mij bereikt via media! En via media bereiken mij beelden gelijk die uit Oekrainie! De schurken verschuilen zich achter burgers! Maar net wat ik al eerder zei, stop dit experiment als zijnde mislukt en vernietig gewoon iedereen! Dus een Salomo’s oordeel! Die Joden waren eigenlijk zo gek nog niet, toch?

 7. Iedereen heeft bestaansrecht en recht op leven, dus één land met alleen maar minderheden. Ja dan zijn de Joden een minderheid in Palestina. Tussen de Druzen, Arameeërs, Bedoeïnen en Arabieren. Net als de Druzen, de Arameeërs en de Bedoeïnen slechts een minderheid tussen de mainsream-Arabieren worden de Joden als Palestijn onder de Palestijnen..

  • Hallo Rommel ,
   Zou het kunnen dat PJ met één land bedoeld wat nu Israel genoemd wordt plus de West Bank en Gaza , waardoor je die bevolking bij de Wikipedia cijfers voor alleen Israel moet optellen?
   Hoe het verschil tussen de groepen dan uitziet weet ik niet precies maar zal dichter bij wat PJ zegt in de buurt komen.

 8. Minister van Buitenlandse Zaken Annalena Baerbock wil tot minstens 2026 blijven betalen voor ‘redding op zee’.
  Migratiebeleid

  Baerbock: Wij zullen “redding op zee” blijven financieren.

  BERLIJN. Nadat Ricarda Lang, leider van de Groene Partij, de staatssteun voor de ‘redding op zee’ van migranten verdedigde, bevestigde het ministerie van Buitenlandse Zaken onder leiding van Annalena Baerbock (Groenen) ook dat er belastinggeld beschikbaar zou blijven voor dit doel. >>>

  https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2023/baerbock-seenotrettung/

 9. Ik was al altijd tegen oorloog omdat met diplomatie meer te bereiken is.Ik heb NOOIT regering mandaat gegeven om oorlog te starten nog ondersteunen. Ik ben ook bang dat dit gaat escaleren met nog veel meer onschuldige slachtoffers. Wwerkelijke schuldigen zitten of staan in nette pakken en doe zich voor als democraat wat ze in werkelijkheid niet zijn. Zij zouden aangevallen moeten worden zoveel uit westerse als Oosterse samenleving ,zijn zijn DE SCHULDIGEN voor ellende wereld wijd

 10. Wat mij betreft is de aarde de psychiatrische afdeling van het heelal.

  Ik heb een gruwelijke hekel aan alles wat met Islam en Allah akbar te maken heeft maar als ik daar geboren was dan had ik waarschijnlijk ook Allah akbar geroepen en een gruwelijke hekel aan het westen gehad.

  Ik vind het best boeiend om mee te mogen maken in ieder geval ook al is het niet leuk.

 11. Op veel sites en blogs wordt de nadruk gelegd aan de slachtpartij die Hamas-militanten onder Joodse burgers hebben aangericht. Maar de oorzaak (waarvan de tragedie over de moord op Joodse burgers in o. m. Kfar Aza een van de gevolgen van is), gaat veel verder terug en dan komen we uit bij de zgn. Balfourverklaring. Nu hadden de Britten (die er destijds over Palestina het mandaat hadden), enkele commissies opgericht. Eén van die commissies was de Commissie-Palin. Die was er in 1920 opgericht om de gevoelens van de inheemse bewoners over die verklaring te peilen. Na haar onderzoek presenteerde deze commissie haar Palin-Rapport; dit wordt er over geschreven:

  “Omdat de Balfour-verklaring het startpunt van alle problemen was, citeerde het rapport de tekst ervan en zei dat het een zorgvuldig geformuleerd document was, ‘afgezien van de ietwat vage uitdrukking “een Nationaal Tehuis.” Het effect was toen na drie of vier maanden de ware betekenis door de hoofden van de mensen filterde, dat Moslims en Christenen ‘verbijsterd’ achterbleven.

  “Het is onmogelijk om de bitterheid van het ontwaken te minimaliseren. Ze waren van mening dat ze zouden worden overgeleverd aan een onderdrukking die ze veel meer haatten dan die van de Turken en waren verbijsterd bij de gedachte aan deze overheersing.” In 1919 gaf Amin al-Husseini met “verrassing en woede” commentaar op het Britse beleid. De gedachte dat als de Arabieren de Turken met rust gelaten hadden, die hen nooit aangedaan zouden hebben dan wat de Britten hadden gedaan, werd vaak herhaald.

  Terecht of ten onrechte, aldus het rapport, ‘vrezen de Arabieren de Jood als heerser en beschouwen ze zijn ras als een van de meest intolerante die de geschiedeins ooit gekend heeft.’ De Arabieren waren niet bevreesd voor de inheemse 0rthodoxe Jood die als onschadelijk beschouwd werd en voor zijn bestaan afhankelijk was van buitenlandse liefdadigheid.

  Maar ze merkten dat de nieuwste immigranten uit Oost-Europa mannen van een heel ander type waren, ‘doordrenkt met allerlei politieke opvattingen, die Rusland de afgelopen jaren in een mengelmoes van anarchie, terrorisme en ellende hebben gestort.’ Niettemin was het de Jood als economische concurrent die ‘het diepste alarm’ bij de inheemse bevolking veroorzaakte, dat nu in staat was op te merken dat ‘waar de Jood landeigenaar werd, de Arabische en christelijke fellah-boereneigenaar tot de positie van een loonarbeider gereduceerd zou worden.’

  Er werd niet getwijfeld aan de bekwaamheid van de Jood als koopman, landbouwer, of bestuurder, gesteund met ‘onuitputtelijke fondsen’ en het vooruitzicht van uitgebreide Joodse immigratie wekte een ‘paniekangst’ op:

  “Een dergelijke angst kan niet geheel onredelijk worden genoemd. Er zijn zeker aanwijzingen dat de inheemse kleine eigenaar de neiging heeft om daar waar hij in botsing met Joodse koloniale ondernemingen en combinaties komt, te verzinken in de toestand van een loonarbeider.” Bron: Sahar Huneidi in haar boek “A Broken Trust: Herbert Samuel, Zionism and the Palestinians” (i. B. Taurus Publishers) 2001, bladzijden 35-36)

  Wat we hier lezen is 1), dat het rapport concludeerde dat de inheemse inwoners van Palestina al in 1919 er een bepaalde gevoel van had, wat hen te wachten zou staan: er zou niet zozeer een “Nationaal Tehuis” voor Joden in Palestina worden gesticht, maar een Joodse staat. en 2), dat ze vreesden om er eens door de Joden te worden overheerst. En 3), dat het niet de inheemse Joden waren die een bedreiging voor hen vormde, maar dat het de Joodse nieuwkomers uit Oost-Europa waren die wél een bedreiging voor hen zouden worden. Die laatsten hadden Rusland nog maar een paar jaar daarvóór (tijdens de Russische Revolutie in 1917) in terreur en ellende gestort. En als je wil weten, wát die Joden er in Rusland aan enorme genocides hadden aangericht, dan kun je hier terecht: culture-clash.net/pages/war/war_articles/c4hoffman.html

  Dat het voorgevoel van de inheemse bevolking niet ongegrond was, bleek in 1947-48: toen vond er “De Etnische Zuivering van Palestina” plaats. Daar deden Oost-Europese Joden ‘David Ben-Gurion bijv. was er zo een (een Pool)- nog eens op kleinere schaal over, wat ze eerder in Rusland in het groot hadden gedaan. En vanaf die tijd leven de Palestijnen er al voor 75 jaar onder een wrede, kwaadaardige, satanische Joodse bezetting. In 1967 veroverde Israël tijdens de Zesdaagse Oorlog o.m. de Gazastrook. Zo werden de Palestijnen daar door Israël tot minderwaardige mensen, ontdaan van alle menselijke waardigheid gereduceerd. En de vele Israëlische invallen die er vanaf die tijd al plaatsgevonden hebben, hebben al honderdduizenden levens onder de Palestijnen geëist. Nu is er de zoveelste aan de gang. Dit, vrienden, is ware pas geschiedenis. En die begon echt niet met raketaanvallen door Hamas (die trouwens pas in 1988 opgericht werd).

 12. 500 dooien bij ziekenhuis tijd voor de rabbijnen hier om feest te gaan vieren

  ondertussen moedigt men ook nog eens openlijk, voornamelijk op amerikaanse tv, massa genocide aan en voor de palestijnen om te ‘vluchten’ naar egypte om net als in nakba 1 niet meer terug te mogen aka ethnic cleansing…

  dit soort mensen runnen onze zog regeringen in de westerse landen, en het enigste wat zij doen is proberen het publiek rijp te maken voor deze genocide vandaar dan ook de 40 babies in incubators..

 13. Ieder mens heeft bestaansrecht. En het recht op een veilig en gezond leven. Geen enkel mens heeft het recht om een ander een veilig en gezond leven te ontzeggen. Niemand. Ieder die dat wel doet zal over niet al te lange tijd verantwoording moeten afleggen over zijn doen en laten in zijn leven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in