Анна Плотникова / Anna Plotnikova / Wikimedia / (Public Domain)

Als we de westerse media mogen geloven, lijken stuntelige Russische chemici het na de ontelbare mislukkingen van hun gifpreparaten nu eindelijk voor elkaar te hebben. Alexey Navalny zou dood zijn en de Borgias van het Kremlin kunnen nu zeggen: Gotcha!

Maar helaas voor de orkestleiders van de nieuwe mediastunt die na 16 februari de westerse politieke klasse en MSM in een hysterische razernij stortte, begon de zorgvuldig geconstrueerde waanvoorstelling al te ontrafelen zodra ze gelanceerd was.

Ten eerste bleek dat de politici en de media letterlijk een kwartier nadat de obscure website van het Russische penitentiaire systeem het nieuws plaatste over de dood van Navalny als op commando begonnen te reageren.

Bekijk de chronologische volgorde van de gebeurtenissen en trek je eigen conclusies over de plausibiliteit van hun verontwaardiging.

Op ongeveer 14:19 uur op 18 februari 2024 meldde de website van de Federale Penitentiaire Dienst van Rusland voor het autonome gebied Yamal-Nenets (bij de meeste mensen zeker niet in de favorietensectie van hun computer) de dood van gevangene Alexey Navalny in gevangeniskolonie nr. 3.

Letterlijk 15 minuten later stroomden de commentaren en beschuldigingen van westerse politieke hacks binnen:

– 14.35 uur, Tobias Billström (Zweden): “Verschrikkelijk nieuws over Navalny. Als de informatie over zijn dood in een Russische gevangenis wordt bevestigd, is dat de zoveelste gruwelijke misdaad van het regime van Poetin.”

– 14.35 uur, Barth Eide (Noorwegen): “Ik ben diep bedroefd over het nieuws van de dood van Navalny. De Russische regering draagt hiervoor een zware verantwoordelijkheid.”

– 14.41 uur, Edgars Rinkevics (Litouwen): “Wat je ook denkt over Alexei Navalny als politicus, hij is zojuist op brute wijze vermoord door het Kremlin. Dat is een feit en dat is iets wat je moet weten over de ware aard van het huidige regime in Rusland.”

– 14.50 uur, Jan Lipavsky (Tsjechië): “Rusland behandelt kwesties op het gebied van buitenlands beleid nog steeds op dezelfde manier als het zijn burgers behandelt. Het is veranderd in een gewelddadige staat die mensen doodt die dromen van een mooie, betere toekomst, zoals Nemtsov en nu Navalny, die gevangen is gezet en doodgemarteld.”

  Het lijkt erop dat de CNN en de rest van de mainstream media moe worden van de oorlog in Oekraïne

– 14:51 Stéphane Séjourné (Frankrijk): “Navalny heeft met zijn leven betaald om te vechten tegen een systeem van onderdrukking. Zijn dood in een strafkolonie herinnert ons aan de realiteit van het regime van Vladimir Poetin.”

– 15.02 uur, Charles Michel (EU): “‘De EU houdt het Russische regime als enige verantwoordelijk voor deze tragische dood.”

– 15:10 Kiev regime koning Zelensky: “Het is duidelijk dat hij is vermoord door Poetin, net als duizenden anderen die doodgemarteld zijn. (En net zoals Gonzalo Lira duidelijk door jou is vermoord, zou je geneigd zijn Zelensky in zijn gezicht te antwoorden).”

– 15.16 uur (media), 16.50 uur (social media), Jens Stoltenberg (NAVO): “We moeten alle feiten vaststellen en Rusland moet alle vragen beantwoorden.” (Wat dacht je van eerst de feiten afwachten en dan pas vragen stellen?)

– 15.20 uur, Mark Rutte (Nederland): “De dood van Navalny getuigt opnieuw van de immense wreedheid van het Russische regime.”

– 15.30 uur, Maia Sandu (Moldavië): ‘Navalny’s dood in een Russische gevangenis herinnert aan de flagrante onderdrukking van afwijkende meningen door het regime.”

– 15.35 uur, Annalena Baerbock (Duitsland): “Alexei Navalny was als geen ander een symbool voor een vrij en democratisch Rusland. Dat is precies de reden dat hij moest sterven.”

– 15.43 uur, Ursula von der Leyen (EU): “Een grimmige herinnering aan waar het Poetin en zijn regime om gaat.”

– 15:49 Ulf Kristersson (Zweden): “De Russische autoriteiten, en president Poetin persoonlijk, zijn er verantwoordelijk voor dat Alexei Navalny niet meer leeft.”

– 15:14, Olaf Scholz (Duitsland): “Hij heeft deze moed nu met zijn leven moeten bekopen. Dit vreselijke nieuws laat opnieuw zien hoe Rusland is veranderd en wat voor regime er in Moskou aan de macht is.”

– 15.25 uur, Antony Blinken (VS): “Bovendien onderstrepen zijn dood in een Russische gevangenis en de fixatie en angst voor één man alleen maar de zwakte en verrotting in het hart van het systeem dat Poetin heeft opgebouwd. Rusland draagt hiervoor de verantwoordelijkheid.”

  Perfecte storm: Pandemie, klimaat, oorlog dragen allemaal bij tot voedseltekorten in de wereld

– 17.28 uur, Emmanuel Macron (Frankrijk): “In het Rusland van vandaag worden vrije geesten in de Goelag gestopt en ter dood veroordeeld.”

Moeten we geloven dat deze ministers en ambtenaren niets beters te doen hebben dan onophoudelijk de website van de Russische penitentiaire dienst in de gaten te houden, in de hoop stukjes informatie te vinden waarop ze publiekelijk kunnen reageren?

Binnen een kwartier tot twee uur na de aankondiging van de dood van Navalny om 14.19 uur was er geen autopsie uitgevoerd of mogelijk geweest. Er was geen enkel forensisch bewijs waarop conclusies over de oorzaken en omstandigheden van het overlijden van Navalny gebaseerd hadden kunnen worden. De enige feitelijke gegevens die deze hacks hadden kunnen weten op het moment dat ze hun opmerkingen maakten, was dat Navalny aan het sporten was op de binnenplaats van de gevangenis toen hij plotseling in elkaar zakte. Volgens medisch personeel in de gevangenis werd een bloedstolsel vermoed. Wat zou dat kunnen betekenen?

Het suggereert, zoals Paul Craig Roberts overtuigend heeft beargumenteerd, dat op zijn minst uiterlijk Navalny’s waarneembare manier van sterven identiek was aan die van talloze slachtoffers van het mRNA-“vaccin”. Duizenden gevaccineerde jonge atleten en zelfs piloten van luchtvaartmaatschappijen sterven op precies dezelfde manier.

Waar kan Navalny mogelijk het fatale “vaccin” hebben gekregen, dat, zoals de voormalige Britse premier Teresa May graag zei, “hoogstwaarschijnlijk” een injectie was van Pfizer, statistisch gezien de dodelijkste van allemaal? Niet alleen volgens Teresa’s, maar in Navalny’s geval, nog belangrijker, volgens de bewijskrachtige normen van ieder redelijk mens, is het antwoord heel eenvoudig. Na zijn mislukte “Novichok-vergiftiging” in Rusland in 2020 werd Navalny naar Berlijn gevlogen, waar hij werd behandeld in het topziekenhuis Charité. Dat was op het hoogtepunt van de Covid-commotie. Het communiqué van het ziekenhuis over zijn toestand is misschien bewerkt door Westerse inlichtingendiensten, maar het is ondenkbaar dat patiënt Navalny daar zou zijn opgenomen zonder eerst een injectie met het vaccin te hebben gekregen. In Duitsland was dat volgens het strikte ziekenhuisprotocol verplicht. We hebben geen direct bewijs dat Navalny de prik heeft gekregen toen hij in Duitsland was, maar gezien de omstandigheden lijkt dat de logische en natuurlijke conclusie. De leidende autoriteit in dit soort zaken, Teresa May, zou simpelweg verplicht zijn om te beamen dat dit een scenario is dat “zeer waarschijnlijk” is. Tenzij ze bereid zou zijn om zichzelf tegen te spreken, natuurlijk.

  'Rusland tot de laatste Oekraïner bestrijden' is officieel beleid Witte Huis

Dus daar heb je het, zoals Andrey Martyanov het zou zeggen.

Geen van de sokpop-politici van het Westen heeft daar rekening mee gehouden voordat ze afgezaagde verklaringen uitbrachten die allemaal lijken te zijn bewerkt door hetzelfde propaganda-spinbureau.

Navalny’s dood, wat ook de directe oorzaak mag zijn geweest, had niet beter getimed kunnen zijn vanuit het standpunt van zijn westerse meesters. Voor hen kwam het als een geschenk uit de hemel en diende het als een dubbele afleiding. Ten eerste om de aandacht af te leiden van de ineenstorting van het Oekraïense front, niet alleen in Avdejevka maar langs de hele linie. Ten tweede om de perceptie te herijken en de impact te neutraliseren van de waarheidsbommen die in de loop van Tucker Carson’s interview ontploften.

Het is – om Teresa’s nu beroemde uitspraak om te draaien – hoogst onwaarschijnlijk dat het bereik van Westerse agentschappen zich uitstrekt tot het afgelegen gevangenkamp in Magadan. De uitkomsten die vanuit het oogpunt van Navalny’s psychopathische controleurs “goed” zouden zijn, waaronder Navalny’s uitbuitbare dood een opvallend voordeel zou zijn, hadden gemakkelijk toevallig kunnen plaatsvinden.

Zelfs Freud moest toegeven dat “soms een sigaar gewoon een sigaar is.”

De psychopaten waarmee Navalny zo dwaas instemde om te dienen, hebben waarschijnlijk geluk gehad. Door op dat moment dood te vallen heeft Navalny zijn laatste en misschien wel meest waardevolle dienst bewezen om de enorme investering die ze in hem hadden geïnvesteerd tenminste gedeeltelijk te compenseren.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Navalny werd vermoord door het Covid mRNA “vaccin”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBaud’s boek, De Russische Kunst van het Oorlogvoeren
Volgend artikelVERKLARING: Alexei Navalny “vermoord via vaccin” in Russische gevangenis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Het is gebruikelijk dat in de schokgolven na een dergelijk opzienbarend nieuwsfeit in het wile weg werd gespeculeerd over oorzaken, Dat gebeurde op deze site ook.
  Zelfs een week later wordt hierop oeverloos en suggestief voortgeborduurd, nog steeds zonder een spoor van bewijs. Het mRNA-“vaccin” zou ‘mogelijk’ de oorzaak kunnen zijn van Navalny’s plotselinge dood, terwijl letterlijk geen mens blijkbaar kan zeggen of Navalny überhaupt gevaccineerd was.

  Wat ik nog niet heb zien langskomen is een ‘tweevoudige’ zelfmoordtheorie. Waarmee Navalny zijn aartsvijanden ‘bis auf die Knochen’ zou hebben kunnen blameren.
  Motto: een dode Navalny is voor het Kremlin veel gevaarlijker dan een levende Navalny, die zowat ‘levenslang’ is verbannen naar de ‘middle of nowher’.
  Waaraan had die man eigenlijk formeel, dus volgens de uitspraak van de ‘onafhankelijke rechter’, zijn verbanning te danken? Was hij een corruptiejager, die zélf naast het pad terecht kwam?

 2. Navalny dit, Navalny dat, Navalny zus, Navalny zo.
  Hoelang zal er nog over geleuterd worden.
  Het is wachten op de eerste standbeelden in het westen (ze zijn er gek genoeg voor) en natuurlijk in alle plaatsen een straat naar hem vernoemen.
  Het zal maar de straat zijn waar je woont.

 3. Misschien had hij wel een hartstilstand of een hart ader breuk. Maar over die mogelijkheid wordt in alle talen gezwegen…
  Nu nog Von der Leyen nog een keer 5 jaar mandaat tezamen met Rutte als de nieuwe secretaris generaal van de NAVO en gegarandeerd dat we richting wereldoorlog gaan in de letterlijke betekenis van het begrip.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in