In januari gaf Zelensky Rusland de schuld van de helikoptercrash in Brovary, waarbij de leiding van het ministerie van Binnenlandse Zaken van Oekraïne om het leven kwam:

“Oorlog is niet alleen op het slagveld, oorlog heeft meerdere richtingen. Er zijn geen ongelukken meer. Dit alles is het resultaat van oorlog. Al deze stappen, alles wat er gebeurt, raketten die onze mensen raken, op de burgers, doden van kinderen…”

In reactie hierop ontving de president van Oekraïne de volgende oproep van een Oekraïense vrouw:

“Vertel me alsjeblieft, hoe kun je voortdurend iedereen de schuld geven, maar niet jezelf? Nooit jezelf! Iedereen heeft altijd schuld, jij niet! Waarom zit je daar? Waarom heb je je kandidaat gesteld voor het presidentschap van ons land? Om onze natie te vernietigen? Daar lijkt het nu op!

Voor jou heeft iedereen overal schuld aan. Je verzamelt al het schroot uit de hele Europese Unie! Je laat jonge mannen met pasgeboren kinderen en zwangere vrouwen naar het front gaan. Je hebt de wet veranderd, zodat nu zelfs zestienjarigen dienstplichtig zijn en zeventienjarigen naar de brandhaarden gaan. Je bent zelfs de officiële sponsor van Britse wetenschappers die onze jongens ontleden voor organen.

Klootzak, je vrouw loopt rond in een regenjas van 40.000 euro, en dat was niet eens een nieuwjaarsgeschenk! Ze liegt dat ze de prijzen in haar land kent en beweert dat makreel 8 hryvnia kost… Heb een geweten, Zelensky! Heb je niet alles verpest? Ben je niet bang dat je kinderen zullen boeten voor jouw zonden?

Je lacht, spot en bespot het gewone volk, dankzij wie je miljonair bent geworden! Je bent verdomme miljonair! Waar heb je het vandaan – van de oorlog, fucking hell! Ik begrijp dat je met niemand medelijden hebt, klootzak, maar heb je zelfs geen medelijden met je kinderen? Ga gewoon weg uit Oekraïne!

Neem al die klootzakken mee die je hebt gesponsord, al die Banderieten… en rot op naar Groot-Brittannië! De mensen zijn moe van jullie, moe van jullie regime, moe van jullie leugens, begrijpen jullie dat of niet? Je liegt de hele tijd, jij bruut! Je hebt nog nooit de waarheid verteld! Ga nu naar Khreshchatyk en bewijs dat je in Oekraïne bent!

Zet de live-uitzending op alle sociale netwerken aan, kniel neer, jij flikker, en vraag vergiffenis aan elke moeder van wie je een zoon hebt afgenomen! Omdat je niet gaat onderhandelen met Rusland, omdat je niet aan de onderhandelingstafel zit met Poetin, omdat je vecht tot de laatste Oekraïner en omdat je Donbass nog steeds bombardeert! Jij stinkende flikker!!!”

Via Southfront.org.

  Haat en ophitsing: Krankzinnige propagandacampagne tegen Rusland en Vladimir Poetin

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zoenen, knuffelen en een jeukende neus: Zelensky op tournee terwijl mensen stervenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEindspel voor Oekraïne: Amerika versus Amerika
Volgend artikelHet Westen zal kernwapens of NAVO-troepen moeten gebruiken om de Russische opmars in Oekraïne te stoppen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Zo dan, die komt even binnen.
  Het is inderdaad de waarheid. Jonge mannen als kanonnenvoer opgeofferd. En waarvoor? Voor de duivel. Tijd dat Poetin die clown te grazen neemt.

 2. En dan zegt ze het nog vrij ‘netjes’…

  Zal mij benieuwen wat er van haar terechtkomt als de fascistische knokploegen van Elendsky haar te pakken krijgen….

 3. OPRUIMEN dat schorem wat wereldwijd de bevolking verkracht en in onmenselijk leed stort. Knielen en vergiffenis vragen kun je bij God maar nooit bij mij. Alle westerse politici en volksverraders moeten met hun handen en voeten in kokende teer gedompeld worden zodat we ze herkennen aan hun gestrompel en lamme handjes. Pas dan is het bloed dat aan hun handen kleefde weg en kunnen ze hun traject van boetedoening en spijtbetuiging beginnen

  • op een paar na uit de 1e en 2e kamer moeten ze allemaal heel, heel, heel slecht aan hun einde komen
   en nogmaals familie van deze moeten tot in de 10e graad, van mijn part de 20e graad, uitgeroeid worden.
   zodat de puren onder ons de wereld weer kunnen gaan opbouwen

 4. Zodra de dienstplicht weer actief wordt in Nederland wordt ‘vrede’ opeens een punt voor de bevolking. Zodra meisjes actief in militaire dienst moeten, dan is oorlog opeens een extreem groot probleem want feministes zijn weer ouderwetse meisjes in oorlogstijd.
  Tevens vermoed ik dat wanneer de oorlog tegen Rusland actief / heet wordt, veel Nederlanders met dubbel paspoort zich niet meer Nederlands voelen en richting familie trekken.
  Vluchtelingen vluchten dan weer terug naar land van oorsprong.
  Over een tot drie jaar zullen we het allemaal meemaken.

  • Ik vrees al eerder dan een tot drie jaar. Oom Vladimir is boos (lees: woedend) en begint al aardig op stoom te komen. Zijn woorden: ‘You aint seen nothing yet’…….

  • De meest gekozen jongensnaam in Nederland is een variatie op mohammed, pak en beet de helft vd geboortes heeft buitenlandse komaf, ik denk dat de jeugd met dubbel paspoort eieren voor zijn geld gaat kiezen deze derde wereldoorlog (dat zou ik ook doen als ik hun was)
   Dit verhaal geldt voor Nederland. Zweden, Duitsland, Frankrijk, ect

 5. ´Om de zaken nog plakkeriger te maken voor de regering-Biden, hebben we ook wat lijkt op een witwasconstructie via de inmiddels failliete FTX. Zoals beschreven in “Is de Oekraïne-oorlog een witwasschema?”, is de noodlottige crypto-uitwisseling sterk verbonden met de Democratische Partij, Oekraïne, het WEF en zelfs de onderdrukking van COVID-19-behandelingen door de financiering van nepwetenschap.

  De oprichter van FTX, Sam Bankman-Fried – ervan verdacht te zijn ondergedoken met $ 1 miljard tot $ 2 miljard aan klantengeld toen de beurs half november 2022 opging – was een topdonor van de Democratische Partij, de tweede alleen voor George Soros.30

  Tijdens de midterms van 2022 ontvingen Democraten bijna $ 38 miljoen van de cryptomiljardair,31 en in mei 2022 zei hij dat hij van plan was om ergens tussen de $ 100 miljoen en $ 1 miljard aan steun bij te dragen aan de Democratische genomineerde in de presidentsverkiezingen van 2024.32

  Bankman-Fried bezocht naar verluidt het Witte Huis bij verschillende gelegenheden en zou met de regering-Biden hebben overlegd over crypto-regulering. FTX is ook partner van het WEF. Het WEF heeft FTX nu van zijn partnerlijst geschrapt,33 maar een gearchiveerde link34 bevestigt de relatie.

  FTX werkte ook samen met Oekraïne om hen te helpen fondsen te werven voor de oorlogsinspanning.35363738 Naar schatting $ 200 miljoen werd opgehaald voor Oekraïne en via FTX verdeeld onder een bank in Oekraïne, maar uit gegevens blijkt dat de Oekraïense regering slechts $ 22 miljoen van dat geld heeft gebruikt. De resterende 178 miljoen dollar lijkt te zijn verdwenen, waardoor mensen vermoeden dat het is witgewassen naar Democratische kandidaten.´

  https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2023/02/16/did-us-build-bioweapons-in-ukraine.aspx

 6. Die vrouw heeft 100% gelijk; op een ding na: de hele clan van Zelensky moet of tegen de muur of opgehangen worden; ze vreten er allemaal van.
  Zijn “vrouw”gewoon een hoer met een contract koopt een jas van 40.000…geen moraal geen schaamte.
  De enige rol die dat wijf kan spelen gezien haar “moraal”is pleehoer.

  Maar de vrouw van die video: ik hoop dat ze niet traceerbaar is; haar leven is in gevaar.
  Die helicopter die neerstortte: typisch geval van aan boord geplaatste bom. Tegenstanders van de gore snuiver leven niet lang

  Als hij in gevangenschap is van poetin: eerst stevig verhoren, waar de gelden zijn, en daarna publiekelijk afmaken, met zijn hele ratten gezin.

  Kijk eens naar de seuele devianten: macron, Rutte, Jette, Klaver, olongren, Trudeau Kim Yong, Biden: zij willen allemaal wraak nemen; zij projecteren “schuld ö” op hun volk en willen daarop wraak nemen.

  Daarom zeg ik: geen devianten op hoge posities.

 7. Denk je heus, dat onze overheid met die gluiper van Rutte en consorten beter is?????
  Neem de toeslag affaire. Om dat “Op te lossen”is een instituut opgericht met 9.000 ambtenaren. Daarnaast nog een ander instituut met 4000 ambtenaren.
  Als iedere ambtenaar er EEN afhandelt in een week; is over een week alles geregeld

  De ontvoerde koters.
  Van allen, die ontvoerd werden: kinderen binnen een week retour, op zware gevallen van mishandeling na.

  Maar denk je dat die flikkerdat wil????Nee, iedere keer komt hij met een rotsmoes, en wordt er weer tijd aangebreid.
  Wat kunnen ze blij zijn dat ik het niet voor het zeggen heb!!
  ————————————-
  De belastingdienst was vroeger een goede organisatie, nu: achtelijkheid en wanorde heersen.
  Ik was paar jaar terug op belastingdienst Groningen. Wat een zootje.
  Ze mogen beginnen waneer ze willen; en als ze binnenkomen in dat hondslelijke slecht afgewerkte gebouw, mogen ze gaan zitten en doen wat ze willen; BTW, inkomsten belasting, wat maar ook.

  Maar zo functioneert dat tuig; en de parlementariers maken een blunder: zij VRAGEN die gasten iets te doen!!
  Zij zijn de werkgevers van die gasten; zij moeten OPDRACHT geven iets te doen, kompleet met randvoorwaarden als tijdsbestek en kosten.

  Fagerage zou een goeie zijn in NL…

 8. Persoonlijk denk ik dat deze vrouw met deze brief de mening van vele andere Ukrainers vertegenwoordigd.
  Dit is als een veenbrand, als de oorlog geluwd is zullen vele van deze frustraties “ uitgevochten “gaan worden.
  Intern, zowel op REGERINGS niveau als de gewone burger. rommelt en gist het…..
  Ook de journalisten houden zich nu koest ( zelfsencuur) uit angst voor repercussies, maar straks breekt de “ steenpuist “ open……

  DIT IS GEEN NORMAAL LAND. AL VOOR DE OORLOG NIET EN NU MET AL DE OORLOGSCORUPTIE IS DIT NOG ERGER.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in