Klokkenluider Guo Wengui, ook bekend als Miles Guo, waarschuwt het publiek dat de Wuhan coronavirus (COVID-19) vaccins gevaarlijk zijn en mensen kunnen doden, bericht Mary Villareal.

Guo bespreekt in zijn laatste publicatie een aantal belangrijke punten over het virus. Volgens Guo blijven kopieën van spike-eiwitten die in het lichaam worden geïnjecteerd voor altijd bestaan. COVID-19 en vaccins hebben wereldwijd meer dan 6 miljoen sterfgevallen veroorzaakt, waarvan 2 miljoen door het virus en nog eens 4 miljoen door vaccins.

Hij dringt ook aan op het gebruik van verschillende geneesmiddelen, zoals artemisinine, ivermectine, dexamethason, oxytetracycline, hydroxychloroquine en zink, die volgens hem noodzakelijke medicatie zijn om het COVID-19 virus te bestrijden. Guo merkt op dat artemisinine effectief is voor mensen die één injectie met het vaccin hebben gehad, maar niet voor volledig gevaccineerden.

Vaccins een vorm van aanslag op de wereldbevolking

Guo houdt vol dat het virus de vooruitgeschoven kracht is, terwijl de vaccins de belangrijkste kracht zijn in de aanval op de wereldbevolking. Nu wereldwijd vaccins worden gelanceerd, zullen de sterfgevallen spoedig volgen.

Reeds in februari 2021 verklaarde Guo dat het virus is ontworpen om zich te richten op specifieke rassen, en degenen die het meest zullen lijden zijn blanken, omdat de Chinese Communistische Partij (CCP) zich richt op degenen die zij niet mag. Wanneer de COVID infectie weer uitbreekt, zullen degenen die gevaccineerd zijn enorm worden getroffen, omdat de COVID vaccins naar verwachting zullen veranderen in biowapens voor genocide.

Guo verklaart dat een van de belangrijkste gegevens over het SARS-CoV-2-virus is dat het niet alleen om de Zhoushan-vleermuizen gaat – het kernelement van het virus is dat er ook een stukje van een gen dat het verworven immunodeficiëntiesyndroom (AIDS) veroorzaakt is ingebracht.

  Dr. Wilfredo Stokes over magnetisme veroorzaakt door het Moderna vaccin

De aanwezigheid van het AIDS-gen kan leiden tot de ontwikkeling van kanker. Bovendien kunnen de spike-eiwitten het effect van het AIDS-gen versterken, wat kan leiden tot uitputting en schade aan hart en organen. Het virus kan ook een soort hartenzymen produceren die het lichaamssysteem kunnen uitputten.

Alle symptomen van COVID, waaronder verhoogde cardiale enzymen, myocarditis en pericarditis kunnen tot de dood leiden. Iemand die gevaccineerd is, is te vergelijken met iemand die de deur heeft opengezet en 10 tot 20 keer meer mensen in huis heeft toegelaten, omdat het vaccin biljoenen mRNA-moleculen in de cellen brengt, waardoor biljoenen spike-eiwitten worden aangemaakt.

Bijwerkingen van COVID-19 vaccins zullen leiden tot de dood van mensen in twee tot drie jaar. Guo zegt dat mensen zullen lijden aan door het vaccin veroorzaakte myocardinfarcten, cerebrale trombose, myocarditis en acute kankers.

Vanwege de genetische deur die door de vaccins is geopend, zullen steeds meer mensen blind worden of hun stem verliezen, vruchtbaarheidsproblemen krijgen en meer handicaps. Voor degenen die de boosterdoses krijgen, zullen “tegengiffen” verschijnen om degenen die nodig zijn in leven te houden, en degenen die niet nodig zijn, te doden.

Mogelijke scenario’s na COVID-19 vaccinatie

Guo zegt dat er vier mogelijke scenario’s zijn na de COVID-19 vaccinatie: ten eerste kunnen sommige gevaccineerde personen sterven aan een plotseling myocardiaal of herseninfarct; ten tweede kan een gevaccineerde piloot of bestuurder een plotselinge dood sterven tijdens het vliegen van een vliegtuig of het besturen van een auto, waardoor het leven van anderen wordt genomen; ten derde kunnen gevaccineerde personen onbewust hun naaste familie en vrienden om hen heen infecteren of hun dood veroorzaken; en ten vierde zullen degenen die gevaccineerd zijn maar niet aan de vaccinatie zijn overleden, fysiek, mentaal of psychologisch beïnvloed worden door het nemen van het vaccin, en kunnen ze niet langer een normaal leven leiden.

  U, ik en andere Anti-Vaxxers zijn goede mensen

Volgens Guo zijn de mensen in China verdeeld in verschillende klassen, en zijn de “vaccins” ontworpen voor mensen van verschillende klassen.

De eerste groep mensen laat zich niet vaccineren; de tweede groep kan nepvaccins of ondoeltreffende vaccins krijgen; en de derde groep kan voedingsstoffen krijgen die hun immuniteit zullen verbeteren. De laatste groep tenslotte zijn de mensen die de echte vaccins zullen krijgen, waaronder gehandicapten, ouderen en iedereen boven de 45 jaar die China wil uitroeien.

De schadelijke uitwerking van covid-vaccins zal mensen binnen twee of drie jaar de dood injagen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het aantal Engelse vrouwen dat hun ongeboren kind verliest na het Covid-vaccin stijgt met 2000% in slechts veertien wekenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe dramatische toename van gezondheidsproblemen onder de gevaccineerden
Volgend artikel13-Jarige jongen verliest gezichtsvermogen 10 dagen na Pfizer Covid-19 vaccin 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in