Een klimaatwetenschapper van de overheid maakte de fout om het echte einddoel van zoveel radicale milieuactivisten in een poging om de planeet te behouden eruit te flappen: het uitroeien van de menselijke bevolking, bericht Cullen Linebarger.

Bill McGuire, professor Geophysical & Climate Hazards aan het University College London (UCL), schreef zondag een tweet waarin hij betreurde dat de koolstofuitstoot lang niet zo snel daalt als nodig is en stelde voor om de “klimaatcrisis” op te lossen met een dodelijke pandemie om delen van de menselijke bevolking uit te roeien.

“Als ik heel eerlijk ben, is de enige realistische manier waarop ik de uitstoot zo snel zie dalen als nodig is, om een catastrofale #klimaatafbraak te voorkomen, het ruimen van de menselijke bevolking door een pandemie met een zeer hoog sterftecijfer,” schreef hij.

Na een rechtvaardige reactie van gebruikers van social media, verwijderde McGuire zijn bericht en zeurde dat mensen zijn woorden opzettelijk uit hun context haalden.

Vervolgens loog hij en beweerde dat zijn oorspronkelijke bericht over dalende economische activiteit ging, ondanks het feit dat hij duidelijk verwees naar een pandemie die de mensheid uitroeit.

Zoals de National Pulse opmerkt, is McGuire berucht omdat hij lid was van een Brits overheidsorgaan dat politici adviseerde over de COVID-19 reactie. Hij is ook co-auteur van een rapport voor het radicale Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) van de Verenigde Naties, dat het klimaatbeleid wereldwijd helpt beïnvloeden.

  Holodomor 2023 - Hoe regeringen de voedselinfrastructuur saboteren om de massa uit te hongeren

McGuire is niet de eerste linkse politicus die voorstelt om de menselijke bevolking uit te roeien om de problemen van de planeet op te lossen. Zo opperde de beruchte dierenrechtenactiviste Jane Goodall ooit om de wereldbevolking terug te brengen naar wat ze 500 jaar geleden was. Een professor van de Universiteit van Texas riep ook op om 90 PROCENT van alle mensen te doden om de planeet te redden.

Het Biden-regime financiert gevaarlijke experimenten die de dromen van deze verachtelijke individuen werkelijkheid kunnen laten worden. The National Pulse onthult dat Peter Daszak, een onderzoeker die banden heeft met Anthony Fauci, nog steeds miljoenen aan belastinggeld ontvangt om niet alleen coronavirusmonsters in Wuhan te “onderzoeken,” maar ook om nieuwe vleermuisvirussen uit Birma, Laos, de Filippijnen, Thailand en andere landen te halen. Sommige van deze ziekteverwekkers zijn zeer besmettelijk.

Amerikaanse belastingbetalers financieren ook riskant Chinees onderzoek naar de meer overdraagbare vogelgriep, een ziekte die meer dan 50% van de mensen die het infecteert kan doden. Ter vergelijking: COVID-19 heeft een sterftecijfer van minder dan 1%.

Deze feiten geven extra brandstof aan de theorie dat COVID-19 is gemaakt als proef en dat globalisten van plan zijn om een veel dodelijker virus te ontwikkelen als “definitieve oplossing” voor het menselijk ras.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Privéjets op weg naar conferentie over opwarming van de aarde ‘letterlijk vastgevroren op startbaan’Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne Situatierapport: een leger en land aan hun einde
Volgend artikelAI heeft geleerd hoe mensen te misleiden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Zal wellicht weer dmv een vleermuis verhaal zijn
  Waarom de vleermuis ?
  vleermuizen.be / fabels.
  In oude testament vleermuis verafschuwd
  In nieuwe ‘ ook geen goed gezelschap ‘
  Vogel van de duivel, vertrouweling van heksen ,
  de heksen sector – tiert welig
  De glazen bol, kaartlezers,

 2. De ‘emissies’ zijn niet het probleem (want CO2 is goed voor plant en mens) het zijn de “wetenschappers” met hun BS die alles naar de gallemiezen helpen.

  Opruimen die idioten!

  • Speciaal voor de jeugdige reaguurder deze post:

   https://www.youtube.com/watch?v=ZLGfZIOE5C0
   Sneeuw in 1979
   De winter van 1979 was één van de strengste winters ooit en bovendien zeer wispelturig door afwisseling van dooi en vorst. Het weg- en luchtverkeer had veel last van ijzel en de sneeuwstormen. Maar let op: de meeste treinen bleven rijden.

   Als je goed oplet zie dat nederland niet is ingesteld op veel sneeuw.

  • De kopstukken(1700) van de NAZI werden met de OPERATIE PAPERCLIP na het einde van de oorlog verscheept naar de VS. Hitler werd naar vrijplaats in Argentinië gebracht waar hij op 60 jarige leeftijd overleed. Deze NAZI’S bekleden top functies in de VS.DR BRAUN, OPPENHEIMER etc.. Het “voetvolk” NAZI werd naar west Oekraïne verplaatst, waar de VS reeds in een vroeg stadium begon met “bouwen” van bio wapen industrie. De VS is in principe een NAZI staat.

   • In de periode 12 – 29 juli 1952 hebben grote hoeveelheden UFO’s zich getoond aan de Amerikaanse machthebbers en deze gebeurtenis ging de geschiedenis in als de Washington-flap. Deze UFO’s waren afkomstig van bases in Neuswabenland (Antarctica) en admiraal Byrd (1888 – 1957) is er niet in geslaagd deze UFO’s tijdens Operation High Jump (met een uit 33 schepen bestaande vloot) in 1946/1947 uit te schakelen.
    De Deep State werkte nauw samen met de nazis en daarom dorst president Eisenhower in 1958 de DUMB Area 51 niet aan te vallen. Zijn enorme frustraties heeft hij aan het Amerikaanse volk kenbaar tijdens zijn afscheidstoespraak op 17.01.1961 en hij heeft daarbij de term militair-industrieel complex geïntroduceerd.

 3. Na een rechtvaardige reactie van gebruikers van social media, verwijderde McGuire zijn bericht en zeurde dat mensen zijn woorden opzettelijk uit hun context haalden.

  je zegt het :om delen van de menselijke bevolking uit te roeien.
  je bedoeld gewone liefhebbende bevolkingen maar niet jij en je trawanten.
  vuile schoft.

 4. Nu krijgen we dus de cojona bullshit, maar dan met het klimaat.

  Pfff… wat voor leven heb je als je dit je medemensen aan kan/wil doen. De egoïsten die ons willen slopen, leven in permanente angst, anders wil je je medemens niet vernietigen.

  En waarom zijn ze bang? Omdat ze dondersgoed weten wat ze ons aandoen en ze zijn doodsbang dat wij ze gaan pakken. Ik zie het als inbrekers die worden betrapt en ipv excuses maken en smeken om vergiffenis, willen deze inbrekers ons gewoon vermoorden en in ons huis gaan wonen. We zijn in oorlog mer egoïsten die dondersgoed weten dat ze ons uit egoïsme kapotmaken.

 5. Gaat die lul dan ook met een emmer water naar de zon gooien om ze te doven. Want het klimaat word toch echt bepaald door de zon. 🧝‍♀️

  • Heek goed Greet!
   bovendien komen we uit een ijstijd.
   De poolkappen smelten.
   Nou en?duizenden jaren was Antarctica TROPISCH!Er zijn fosiele plantenresten van palmbomen ed gevonden.De zeespiegel stijgt.En?80 % is zo dom om aan de kust te wonen.
   Nou ja,in Indonesie ed heb je niet veel keus,dat snap ik.
   En toch he,er is iets wat de mens bijna dwingt om onnatuurlijk te handelen.
   Waarom zou je naar een grote stad trekken?Minder rust,meer risico & veel duurder.
   Klimaat,CO2 stikstof,immigratie===>woningnood.
   Allemaal gecreerde crises.

   • De poolkappen smelten?

    Op Antarctica is er sinds wij dat bijhouden nog nooit zo’n groot volume ijs geweest. En de Noordpool is ook niet echt problematisch.

  • ik blijf het toch zeggen hoor als de zon een scheet laat dan hebben word het warm en een boer dan word het kouder zooooooooooooo simpel is het

 6. Dezelfde rechten voor mens als de dieren; uitsterven, speciaal virus voor de egoisten, schappen en asso”s mensen.

 7. Grappig dat deze monsters nooit bij zichzelf willen beginnen. Kwestie van het goede voorbeeld te geven. Het zijn altijd ndere die moeten lijden voor hen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in