In een kruiperig interview met een verslaggever van de BBC beweerde Bill Gates dat het prima is dat hij met privéjets de wereld rondvliegt, omdat hij veel meer doet dan wie dan ook om de klimaatverandering tegen te gaan.

Gates beweerde dat omdat hij “miljarden dollars” blijft uitgeven aan klimaatveranderingsactivisme, zijn koolstofvoetafdruk geen probleem is, bericht Steve Watson.

“Moet ik thuis blijven en niet naar Kenia komen om te leren over landbouw en malaria?” zei Gates in het interview met Amol Rajan.

“Ik voel me comfortabel bij het idee dat ik niet alleen geen deel uitmaak van het probleem door te betalen voor de compensaties, maar ook door de miljarden die mijn Breakthrough Energy Group uitgeeft, dat ik deel uitmaak van de oplossing,” voegde Gates eraan toe.

Kijk:

Onlangs vloog Gates door Australië aan boord van zijn luxe privéjet van 70 miljoen dollar om mensen een preek te geven over klimaatverandering.

Gates, die heeft verklaard dat de energiecrisis een goede zaak is, bezit maar liefst VIER privéjets voor een gezamenlijke prijs van 194 miljoen dollar.

Uit een studie van Stefan Gössling, hoogleraar economie aan de Linnaeus Universiteit, bleek dat Gates alleen al in 2017 meer dan 345.000 kilometer heeft gevlogen met 59 privéjetvluchten.

  Big business voor Bil Gates: voorspelt normaliteit alleen met inenting - op onze kosten

Gates stootte naar schatting 1.760 ton kooldioxide uit, meer dan honderd keer meer dan de uitstoot per hoofd van de bevolking in de Verenigde Staten, volgens gegevens van de Wereldbank.

Elders tijdens het zorgvuldig opgebouwde interview zei Gates dat hij verbaasd was dat hij het doelwit was van “complottheoretici” omdat hij tijdens de pandemie vaccins had gepusht.

Gates herhaalde opnieuw een discussiepunt dat het belangrijker is de mensheid massaal te vaccineren dan naar Mars te reizen.

Hoewel het BBC-interview zo was opgezet dat het leek alsof Gates werd uitgedaagd of ondervraagd, werd hem niet gevraagd of hij bevriend was met de overleden elitaire pedofiel Jeffrey Epstein.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Bill Gates waarschuwt voor volgende pandemie: “Tien keer erger”Volg Frontnieuws op Telegram

  De klimaatveranderingsagenda is de sleutel tot de uitvoering van The Great Reset

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Coleman: De meeste van de geprikten zullen vroegtijdig sterven
Volgend artikelKlimaatopwarmingssekte zegt dat operatiepatiënten minder anesthesie moeten krijgen om de planeet te redden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Een verwerpelijk en gevaarlijk individu . Als hij denkt dat zijn aanwezenheid zo belangrijk is, waarom dan niet via video link. Iedereen moest home office maken gedurende de nep pandemie, maar zjn soort is natuurlijk de uitname.

 2. zo denken deze gasten allemaal.
  ze denken alles af te kunnen kopen met hun met bloed besmeurde geld : moraal,geweten,verstand,besef,benul,humaan gevoel,emotie, realiteitszin, dat alles ontbreekt bij ze. ze denken uitsluitend in termen van geld..
  ze hebben veel maar ze zijn NIKS.

 3. En zo gebruik ik mijn autootje om OOK het klimaat te redden. Het CO2 gedoe is alleen maar om de burger te verarmen en in een hoek ( smartcity) te persen voor nog meer controle door de Roverheid.
  Weg met die idioterie. Dit is de volgende hoax!

  • Goed initiatief Jan, zolang het maar geen EV is. CO² , water, samen met stikstof vormen de grootste bouwstenen van de planten. Bij afwezigheid een van deze drie krijgen we een woestijn!

 4. Zouden zijn piloten ook gevaccineerd zijn? Die spuitjes zijn toch veilig in zijn ogen en als iemand over zijn eigen veiligheid waakt is het Hellgates wel.

 5. Zie hier de kromme gedachtegang van een psychopaat: staat boven God en gebod en draait alles om in zijn voordeel, staat niet in de realiteit (verbaasd dat hij zo beschuldigd wordt…). En vaccins inzetten tegen diarree…? Idioot. Dan zie je ook weer waar het om gaat: winst voor hem en kinderen kapot maken. Simpelweg een zoutoplossing zodat ze niet uitdrogen, veel water drinken en langzaamaan vezelrijk voedsel geven. Maar oh wacht dat hebben ze in arme landen niet…. En zoutoplossing is te goedkoop, daar kan je niet aan verdienen hè moordenaar?! welk Afrikaans land had ook alweer een uitleveringsverzoek om Gates te berechten vanwege de ‘geweldige’ resultaten van z’n vaccins waardoor meisjes onvruchtbaar werden? Waarom wordt hij via Kenia niet linea recta naar dat land gebracht?!

  • He is more part of the ”insect people”, which Rudolf Steiner described. He also called them ”locust people”, who don’t really have a soul.

 6. Excuseer maar deze persoon is een walgelijk sujet die geld gebruikt om de wereld naar zijn (verwerpelijke) hand te zetten.
  Meer CO2 hebben we nodig , zijn persoonlijke uitstoot is geen probleem , het is enkel een probleem dat hij niet wil dat anderen CO2 zouden uitstoten .
  Ik volg alvast zijn voorbeeld door mijn persoonlijke uitstoot zoveel mogelijk te maximaliseren.
  Wie doet mee ?

 7. Hij vliegt de wereld rond omdat hij weet dat communicatie via electronica per definitie hackable is. Face to face kan hij zijn smerige ideeën, al dan niet vrijwillig aangenomen, meer in het geniep verkondigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in