Het fenomeen van “plotselinge sterfgevallen” die overal ter wereld worden waargenomen na het uitbrengen van covid-“vaccins” kan worden teruggevoerd op één gemeenschappelijke oorzaak: de leeftijdsversnellende effecten van spike-eiwitten, bericht NaturalNews.

We weten nu dat spike-eiwitten zich in elk orgaan van het lichaam nestelen, en eenmaal daar veranderen ze iemand van jong naar oud of van oud naar heel oud. Daarom vallen overal jonge mensen, ook atleten in vorm, plotseling dood neer door hartproblemen.

Walter M. Chesnut van WMC Research noemt dit verschijnsel Spike Protein Endothelial Disease, of SPED, dat hij beschrijft als het eerste stadium van een ziekte die hij Spike Protein Progeria Syndrome (SPPS) noemt.

SPPS, legt Chesnut uit, is een endotheliale reactie op de invasie van spike-eiwitten in alle belangrijke organen van het lichaam.

“Beschouw dit als de schok van een onderdompeling in ijskoud water of blootstelling aan vuur,” schrijft hij. “Er is ONMIDDELLIJKE schade: ontsteking, stolling en alles wat gepaard gaat met een aanval op het endotheel.”

“Als het spike-eiwit echter eenmaal het endotheel van alle belangrijke organen is binnengedrongen, gaat het verder met het induceren van een verkeerde vertaling van het mRNA in elk orgaan.”

Covid spike-eiwitten werken als een verouderingsmedicijn en versnellen het stervensproces

Dit wordt gevolgd door fase twee van SPPS, oftewel de vroegtijdige veroudering van alle organen in het lichaam als gevolg van geïnduceerde foute omzettingen van de eiwitten die essentieel zijn voor een goede orgaanfunctie.

Muizenmodellen tonen aan dat de dieren die aan deze aanval van spike-eiwitten worden blootgesteld, deze dodelijke vergiften in hun organen opstapelen, wat resulteert in een snelle veroudering op verschillende manieren, d.w.z. “verminderd gewicht, vervorming van de borstkas, gebochelde houding, slechte vachtconditie, en urinesyndroom, samen met lymfopenie, verhoogde niveaus van door reactieve zuurstofverbindingen veroorzaakte schade, versnelde leeftijdsgebonden veranderingen in DNA-methylering, en telomeer slijtage.”

De gemiddelde levensduur van een met spike-eiwitten geïnfecteerd lichaam is veel lager dan die van een schoon lichaam wiens lichaam niet is binnengedrongen door deze injectiegifstoffen. De eerste ontwikkelt chronische gezondheidsaandoeningen die het risico op vroegtijdige sterfte aanzienlijk verhogen.

  Uit rapport blijkt dat bijna 6 op de 10 artsen in de VS tussen 2013 en 2022 meer dan 12 miljard dollar hebben ontvangen van grote farmaceutische bedrijven

De comorbiditeiten bij veroudering die bij de met spike-eiwit geïnfecteerde muizen werden waargenomen, waaronder broosheid, kyfose, cataract en sky dystrophia, zijn terug te voeren op onjuiste eiwitsynthese en mRNA-geïnduceerde mistranslaties door het ribosoom.

“De tovenaar zit inderdaad achter het gordijn,” schrijft Chesnut. “We zien een 26-jarige sterven. Maar die 26-jarige heeft de organen van een 96-jarige. Geen verrassing in snelle kanker, neurodegeneratie of plotselinge hartdood – voor een 96-jarige.”

“Ik geloof dat het spike-eiwit werkt als een Progeria-medicijn – dat via het endotheel wordt afgegeven aan alle organen.”

Chesnut zegt dat hij “diep bedroefd” en “lamgeslagen” is over deze ontdekkingen. Ze bevestigen wat vele anderen al vermoedden, namelijk dat covid prik spike-eiwitten allerlei lichaamsweefsels binnendringen en de functionaliteit ervan aantasten.

“Dit bevestigt allemaal onze ‘complottheorieën’,” schreef een commentator over de bevindingen. “Ik geef methyleenblauw een kans. We zullen weten of het werkt als ‘ze’ het gebruik ervan gaan beperken … zoals ze deden met hydroxychloroquine en IVM (ivermectine).”

“Andere aanbevelingen die ik heb gezien (en neem) zijn Nattokinase (genoemd door Dr. McCullough en wordt getest door de Japanners), NAC, Bromelaïne en Zwarte Zaadolie (laat een onaangename nasmaak achter),” stelde een ander voor over andere mogelijke remedies tegen spike-eiwitvergiftiging.

“Nadat ik deze begon in te nemen, kreeg ik licht pijnlijke lymfeklieren in mijn keel. Ik denk dat de spike-eiwitten werden afgebroken en door de lymfeklieren werden gefilterd. Het ging na een week weg.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hoe te ontgiften van de COVID-prik – Het is tijd om oplossingen te verspreiden voor COVID-prik ontgiftingVolg Frontnieuws op Telegram

  5G torens, smartphones en mRNA injecties zijn onlosmakelijk als een dodelijk net met elkaar verbonden - "De kracht van 5G torens kan een hele stad roosteren"

Lees meer over:

Vorig artikelKlimaatopwarmingssekte zegt dat operatiepatiënten minder anesthesie moeten krijgen om de planeet te redden
Volgend artikelNYT over Oekraïne – Echte berichtgeving, propaganda voor evenwicht, onheilspellende waarschuwing
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Als er een gif is dan is er ook een tegengif.
  Een slangenbeet wordt behandeld met medicijn dat gemaakt is uit slangengif.
  Misschien kunnen ze ook iets maken uit het spike eiwit zelf en het proces omkeren.
  Met een beetje geluk vinden ze een ‘verjonging’ medicijn.
  Wat die DNA en genen knutselaars tegenwoordig allemaal kunnen in hun labs moet je niet onderschatten.

   • En op cocaïne enz.
    Maar de adrenochroom zaak mag ook niet vergeten worden.
    Men mag dat inmiddels dan wel synthetisch kunnen maken, maar dit niet voor de tijd
    dat het van baby/kinderslachtoffers kwam.

    Ik dacht er laatst over na waar deze stof over het algemeen gebruikt wordt volgens
    de vele verhalen (en bewijzen).
    Bij vadsige, onbeweeglijke, oudere personen die nooit sporten of arbeiden.
    Als je sport of arbeid, maak je vanuit adrenaline ook wel adrenochroom aan.

 2. Niet alleen innerlijk worden ze ouder, ook uiterlijk. Ik zie mensen verrimpelen, grijs worden, krom lopen, dikke enkels krijgen, snel iets breken en afvallen.

  • Klopt, ik zie het ook gebeuren bij heel velen.
   Grauwer en magerder.
   Maar ook apathischer.
   Ik probeer mezelf te beschermen tegen de spike eiwitten van de geprikten, shedding, door het oa het nemen van NAC.
   Hopelijk helpt het.

   • Ja Timbre, NAC helpt goed. Het lost ook het slijm (snot) op in je luchtwegen en longen wat bij Corrona-infekties een probleem is.
    Ik slik NAC reeds dagelijks sinds jaren , na een heftige Corrona-MERS-infektie met aanzienlijke longschade/longontsteking/longbloedingen etc. opgelopen van anderen (shedding) in 2018.
    Al dat na een eerste Corona-SARS1-infectie (shedding) in 2012 gepaard gaande met heftige longontsteking
    Veel belangrijker is echter het dagelijks eten van een ei en vooral het eigeel (wetenschappelijk bewezen). Zie mijn commentaar van gister op FN: ” mRNA , het is geen vaccin”.
    Ik heb daardoor sinds 2018 geen Corona-infecties meer opgelopen van Spike-proteine-verspreidende gevaccineerden (shedding). Ik mijd zelf zeker iedere gifspuit met mRNA en zal aldus toch wel 90 kunnen worden.

  • Vergeet niet >>>ze kunnen niet helder denken> echt triest
   Ik zag mijn dokter +- 6 maanden niet gezien> wow die zag er oud uit ,en dun>heel snel veranderd

  • Ja dat is bij mij ook, mijn moeder zei het van het weekend van haar buurman die 55 is, dat hij op een verschrikkelijke oude man leek. Mijn moeder is 75 en ze zei die ziet er ouder uit dan ikzelf zo maar op een jaar tijd. Ik heb direct geantwoord dat is van de gifprik, ook haar vriendinnen van haar leeftijd ogen al in de 90, dat ware vlotte 70 tigers die graag op stap gingen , verre reizen maakte en nu het huis niet meer uit komen. Wat mijn moeder isoleert en dat maakt haar heel verdrietig. Heb haar op een club gedaan waar ze voor jongeren nog iets betekend. Want mijn moeder kwijnde echt weg omdat zezich zo eenzaam voelt. Gelukkig pakt die hobbyclub voor nu goed uit. Ik zie mijn moeder al een jaar rouwen om het verlies van vrienden en buren om zich heen. Ze zegt dan ook al van vorige zomer het lijkt wel of iedereen ineens stokoud is geworden en niet meer in staat om zelfs boodschappen te doen. In haar straat ziet ze de thuiszorg steeds vaker. Ze zij ik heb nog éên fieve buurvrouw van 65 ,maar daarvan had ik zelf al gezegd dat die ineens tien jaar ouder lijkt , en ik vroeg hoe oud ze waren, dacht dat hij ver 80 was en zij 75 , bleek dus 65 en 67. Je ziet mensen in hun gezicht verschrompelen of zoals mijn moeder zegt verimpelen 🙈

  • Exact Wbka,

   Je gaat het niet geloven maar ik zag gisteren in het winkelcentrum, openbaar, een man in zijn broek plassen.
   Die man was misschien net 45 jaar.

   Vervolgens zag ik iemand scheef lopen, zoals ik nooit gezien had dat iemand daartoe in staat was om überhaupt te lopen! Mensen met rollators, jonge mensen, mensen die wazig uit hun ogen kijken… Het begint echt op te vallen, afwijkende gedragingen… maar ook zeker bij collega’s de veroudering!

   Vergelijk eens foto’s van mensen van 3 jaar (bijv. 2020) geleden naar nú… het verschil is s’WERELDS…. en dat zou niet mogen…

   Creepy om te zien hoor… maarja dat spul kan nooit goed voor je zijn… nee.

 3. Tsja, naast afwijkend robotachtig cognitief gedrag zie ik ook mensen aftakelen in het gelaat maar ook in hun moteriek. Veel schudde hoofden of trekke beentjes in de winkels/stad.Je pikt ze er zo uit de gemarkeerde. Deze week ook weer 2 voltreffers in mijn (oude) kring. 48 hartaanval en dood en 43 een wegtrekker vol met hoofd op de grond met nu schedelbasis fractuur…Brabbelt nu alleen nog maar. Ik blijf ver uit de buurt van de wandelende doden voor zover mogelijk. Moet ik toch ergens heen waar mij te veel mensen zijn spray ik mijn eigen gemaakte neusspray voordat ik ergens naar binnen ga.Ik nies namelijk nooit maar merkte al maanden geleden dat als ik in de buurt kom van vaxxies ik spontaan allergische reactie krijg en begin te niezen als een malle op die lichaamsvreemde stoffen die die wandelende fabrieken nu uitstoten.

  • Juist Nuke!

   Je gaat het niet geloven maar ik zag gisteren in het winkelcentrum, openbaar, een man in zijn broek plassen.
   Die man was misschien net 45 jaar.

   Vervolgens zag ik iemand scheef lopen, zoals ik nooit gezien had dat iemand daartoe in staat was om überhaupt te lopen! Mensen met rollators, jonge mensen, mensen die wazig uit hun ogen kijken… Het begint echt op te vallen, afwijkende gedragingen… maar ook zeker bij collega’s de veroudering!

   Vergelijk eens foto’s van mensen van 3 jaar (bijv. 2020) geleden naar nú… het verschil is s’WERELDS…. en dat zou niet mogen…

   Creepy om te zien hoor… maarja dat spul kan nooit goed voor je zijn… nee.

 4. Het mRNA zit verpakt in ‘lipid nano particles’;
  dat l.n.p. dringt elke lichaams-cel binnen.
  Het mRNA blijft constant werkzaam.

  P.S. :
  In Canada schijnt een van de aandeelhouders van een produktie-laboratorium voor l.n.p. te zijn ……..
  p.m. Justin Trudeau.

  • Maar is het niet ziek dat die prik verkocht word als wondermiddel tegen de griep. Veel mensen zijn dom en trappen daar in, ik zie ze nu spijt krijgen. De grootste atheist die ik ken is nu ineens gelovig geworden en roept sinds oktober dat de vax gof is en mensen ziek maakt ervoor zou deze persoon je de tanden uit je mond hebben geslagen als je tegen de vax was. Ik zie nu deze persoon meer dan tien jaar verouderd en vaak ziek en moe en denk dan bij mezelf, maar jou hebben ze toch goed te pakken. 👍

 5. Uit dit artikel blijkt dan toch weer dat het een EXPERIMENT betreft? En dat hiet niet om genocide per se gaat. Waarom zouden ‘ze’ alle mensen willen uitroeien? Dat heeft toch geen zin als je achter bepaalde dingen zoals levensduur, bewustzijn, levenskracht en dat soort zaken wilt komen? Als jij deze zaken kan beheersen, dan heb je toch volledige macht? Dus, dan gebruik je de mensheid om je experimenten op uit te voeren; je dwingt ze dmv angst – angst over een zgn dodelijke pandemie, en dan kun je ze met gemak inspuiten met je experiment. En dit experiment heeft te maken met de CPU van de mens, de central processing unit van de mens. Dit zit in de pijnappelklier en een paar andere kliertjes. De ingredienten van de gifspuit spelen hier op in. (Je kan dit zelf onderzoeken door het eea te lezen en te bestuderen. (Waarom nog geen ‘expert’ dit gewoon hardop zegt, is verbazingwekkend want het is zo klaar als een klontje voor iedereen die er een beetje tijd in steekt en de moeite doet een beetje onderzoek in de literatuur te doen.)

  Bill Gates de computer gek ziet de mens als programmeerbaar, met een menselijke CPU. De mens moet ook aanstuurbaar worden, net zoals de computer met zijn bios. Zo gek zijn ze, om de mens programmeerbaar te maken, dus ook zijn levensduur, net zoals je computer en je mobiel. En zelfs je auto. Als je met de CPU van de mens gaat knoeien (dmv de mRNA) verniel je zijn levensvatbaarheid, alswel zijn connectie met de levenskracht. Je verstoort al zijn natuurlijke processen, incusief de fertiliteit dat reeds bekend is, inclusief zijn levensduur. Dan moet je al die processen vervangen dmv satellieten, wat dus inderdaad het plan is, zodat jij de levensduur en de voortplanting van een mens kan beheersen, precies zoals jij het wilt. Die levenskracht, die in de lagen rondom de Aarde zit, wordt gestaag weggesloopt elke dag. De mens die als GMO overeind blijft, komt aan de satelliet te hangen en wordt er afhankelijk van, ipv de natuurlijke levenskracht die er eerst was. Dit experiment is nog lang niet klaar. De grafeen is er ook een onderdeel van. Binnenkort gaat iedereen weer spuitjes halen om de eoa nep-pandemische reden. Er mogen geen natuurlijke mensen meer overblijven. En de oudjes die geen spuitje willen, die gaan vanzelf wel dood, maar de jongeren mogen zich niet voortplanten, dus er moet weer flink gespoten worden, en zeker in de ongeboren babies. En zo verkrijg je de ultieme macht over de hele wereld, en daar gaat het om. De sterfgevallen is meegenomen, dat zijn de verwachte resultaten van het spuit experiment, en die worden gebruikt om de dosis etc goed te bepalen. Maar het experiment lukt al aardig, zo te lezen.

  • Ja weet je Immortal volgens mij is het helemaal niet experimenteel en lag het grote gros aan serums allang klaar. En de de-populatie agenda is niet iets nieuws. Om de zoveel tijd vegen ze even op aarde deze occulte sicko’s..Het zijn ook specifiek de westerse landen die mRNA kregen ingespoten om uit te dunnen…Had vandaag weer een Pfizer-klapper oude bekende van me uit LA net 46 hartstilstand, nu ze vrouw nog en hun kids van 10 en 8 kunnen zo door naar de Biden admin om hun pijnappelklier te melken. Ik weet dat hij het niet vertrouwde maar in de USA was je gewoon je baan/huis kwijt in Cali..Zeker als je veel moest vliegen

   • Nuke Davos februari 9, 2023 at 00:52
    Nuke, ik denk ook dat het serum al lang klaar lag. Maar het was experimenteel, omdat het nog nooit op mensen was getest. Alle testdieren zijn doodgegaan. Dus de occulte sicko’s besloten om het nu los te laten op mensen, en wie er dood ging was mooi meegenomen. De ingespotenen die overeind blijven worden dan hopelijk de GMO’s die de psychopaten willen. Dat er regelmatig massamoord gepleegd wordt is een feit; but nog nooit eerder op zo’n grote schaal en met de technologie die er nu bestaat. Wat die parasieten willen, is een GMO-mensdier die ze kunnen opkweken wanneer ze willen, en slachten wanneer ze willen, net als vee. En dat kan alleen als je alle natuurlijke processen beheerst van zijn systeem. En dan kun je je kudde vee in stand houden, op elk gewild aantal, 100, 1000, 100000 wat je maar wilt. Die grafeen is er ook voor een reden – om je kuddemens uit te zetten wanneer je wilt dmv straling die de grafeen activeert. Dit grafeen gedoe is ook nog experimenteel, dus er moeten nog meer boesters komen om te zien hoe goed mensen met die rotzooi overeind kunnen blijven. Wat je zegt over genocide is waar. Er zullen heel veel mensen dood gaan voordat de gewilde GMO er is. En tot dan draait dit experiment gewoon door. Behalve als mensen niet meer meedoen!!! Vandaar dus ook de druk op mensen, die jij beschijft over je maat in LA, want anders zouden er niet voldoende mensen aan mee doen. Heel zieke shit, nog zieker dan pure genocide, want het is de bedoeling om mensen wel in stand te houden, maar dan op een controleerbare manier waarmee jij totale macht hebt over hun levenscyclus, en dus boven de natuur staat. God spelen ahw. (En in de VS, met veel minder sociale vangnetten, wat ik zelf ook heel goed weet uit ervaring, heb je mensen keihard bij de ballen om ze in te laten spuiten om niet alles te verliezen, net als je maat gedwongen was te doen. De VS is altijd al een uitknijper en een vies laboratorium op zijn eigen mensen geweest, omdat er zo weinig sociale vangnetten zijn. Dus de keuze is nog geringer voor de mensen die in de VS broeikas voor smeerlapperij leven. Het is allemaal ontzettend smerig… Maar zolang mensen meedoen houdt het niet op.)

    Ik zeg dit, en ik blijf dit herhalen, omdat ik weet wat de bedoeling is van die GMO-shitspuit, en omdat de meute moet weten waar we op af stevenen met hun goedkeuring. Het is echt niet alleen ‘genocide’. Het is namelijk nog veel erger – het vernielt de mens zoals hij door ‘God’ gemaakt was, het vernielt de natuur pemanent. Met genocide hier en daar broedt de mens weer gewoon vrolijk door. Maar met dit smerige experiment houdt het broeden op. De mens zal nooit meer een normaal voortplantend mens zijn zodra de meesten uitgestorven zijn en alleen nog de GMO-mens ‘overleeft’. Precies wat die occulte smeerlappen willen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in