Hendrick Avercamp (1585–1634) / (CC0 1.0 DEED)

De Britse milieuactivist Jim Dale is zo boos dat sommige mensen weigeren te geloven dat de aarde opwarmt door klimaatverandering dat hij nu oproept om alle “klimaatontkenners” naar de goelag te sturen.

Dale vergelijkt het ontkennen van de opwarming van de aarde met samenzweringstheorieën over de platte aarde en is van mening dat het illegaal zou moeten zijn voor iedereen die zich verzet tegen zijn persoonlijke overtuiging dat de planeet te warm wordt door zaken als mensen die vlees eten en boerderijdieren die gas uitstoten, schrijft Ethan Huff.

Andrew Doyle raakte onlangs verwikkeld in een vurig debat met Dale nadat Dale tegen Doyle uitviel omdat hij een ander standpunt had over klimaatverandering.

“Ontkenning is feitelijk onjuist en het vervuilt het politieke discours,” foeterde Dale. “Het brengt bepaalde politici in een bepaalde spinsituatie. Ze zijn niet noodzakelijkerwijs op de hoogte van de klimatologie of de meteorologie die erbij komt kijken.”

“Daarom gaan ze op een zijspoor zitten of zitten ze op een hek zoals Rishi Sunak, en uiteindelijk komen we nergens wanneer we snel moeten handelen.”

Klimaatfanatisme

Dale zegt dat hij het goed vindt als mensen die het niet met hem eens zijn met hun naaste familie en vrienden praten over wat zij geloven.

“Niemand zou de deur intrappen,” stelt Dale gerust.

Maar als iemand wordt betrapt op het “vervuilen” van het publieke debat met zijn meningen waar Dale het niet mee eens is, dan zou hij liever zien dat hij achter de tralies wordt gegooid en gestraft wordt omdat hij hem boos heeft gemaakt.

  Onthuld: Zo geestesziek is de klimaatgoeroe Greta Thunberg

Dale gaf niet aan wat voor soort sancties van toepassing zouden zijn op mensen die nog steeds buiten de gevangenis mogen leven ondanks dat ze er volgens hem afwijkende overtuigingen op na houden, maar hij gaf wel aan dat het aan politici zoals Labour Party leider Keir Starmer zou zijn.

Houd in gedachten dat het Verenigd Koninkrijk al strenge wetten heeft tegen haatzaaien die mogelijk gebruikt kunnen worden tegen mensen die zeggen dat klimaatverandering niet bestaat, onder het mom van “klimaathaat.”

In reactie op dit alles probeerde Doyle Dale uit te leggen dat het misschien niet zo goed zou zijn om te proberen mensen te verbieden en te straffen omdat ze tegen de heersende klimaatdogma’s ingaan. Hij wees op de coronavirus (COVID-19) laboratoriumlek-theorie en hoe het online voor een zeer lange tijd werd onderdrukt.

Facebook en Google hebben op beruchte wijze hele accounts verwijderd voor het plaatsen van informatie over het laboratoriumlek, wat hetzelfde is wat Dale wil dat er gebeurt, of erger, met mensen die zich online verzetten tegen de klimaatveranderingsdogma’s.

Net zoals Facebook in zijn verdediging probeerde te doen door te beweren dat mensen als Tony Fauci, en niet de Amerikaanse grondwet, de baas zijn over de vrijheid van meningsuiting, vindt ook Dale dat de overheid zou moeten kunnen dicteren wat mensen zeggen over het klimaat.

Volgens Watts Up With That is de aarde op dit moment aan het afkoelen, niet aan het opwarmen. In feite verandert het klimaat altijd op en neer, niet alleen afhankelijk van het seizoen maar ook van de levensduur.

  Privéjets op weg naar conferentie over opwarming van de aarde 'letterlijk vastgevroren op startbaan'

Als er al perioden van extreme hitte en extreme kou waren lang voordat er sprake was van industrialisatie, hoe kunnen mensen als Dale dan beweren dat menselijke activiteit verantwoordelijk is voor de temperatuur “extremen” waarvan hij beweert dat die nu plaatsvinden?

“Gezien het geologische bewijs dat we in een aanzienlijke periode van extreme kou leven, hoe kunnen de temperaturen van vandaag dan kwalificeren als een noodsituatie door opwarming van de aarde?” vroeg Watts Up With That.

“Toch zou een mening zoals ik die net heb gegeven, een simpele vaststelling van een feit, waarschijnlijk illegaal zijn onder de klimaatontkenningsregels van Jim Dale. Onder Dale’s voorgestelde regels zou ikzelf of iedereen die dit artikel retweet, de gevangenis in kunnen gaan of hun huis kwijt kunnen raken, alleen maar omdat ik suggereer dat mensen die midden in een  ijstijd leven zich meer zorgen moeten maken over gletsjers dan over het weer op het strand.”

Mensen die hun normale leven leiden zijn er niet de oorzaak van dat de planeet opwarmt.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zonVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNederlandse boeren zegevieren over ideologisch klimaatbeleid: Een overwinning voor praktijk en rede
Volgend artikelEU-Commissie VP: “We geloven dat onze factchecking het gedrag van gebruikers al beïnvloedt”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. De windindustrie heeft altijd geweten dat blootstelling aan geluid van windturbines schadelijke gevolgen voor de gezondheid veroorzaakt

  De windindustrie heeft heel hard gewerkt om slaapgebrek en andere nadelige gezondheidseffecten veroorzaakt door door turbines gegenereerd laagfrequent geluid en infrageluid te verdoezelen. Het begon met de jammerlijk ontoereikende en zelfs volkomen irrelevante geluidsnormen die door de windindustrie zijn opgesteld; en de institutionele corruptie die:

  a) heeft ervoor gezorgd dat deze normen in de eerste plaats de “benchmarks” konden worden; En

  b) ziet dat overheidsinstanties met een verantwoordelijkheid om de volksgezondheid te beschermen niet alleen op hun handen zitten, maar ook barakken ten gunste van de windindustrie, ten koste van juist de mensen waarvoor deze plannings- en volksgezondheidsinstanties en -autoriteiten rijkelijk worden betaald om te beschermen.

  In februari 2015 heeft STT een chronologie uiteengezet ( hier gelinkt ) van wat de windindustrie en haar favoriete akoestische adviseurs wisten (en wanneer ze het wisten); wat de windindustrie deed als reactie op die kennis; en hoe de windindustrie en haar parasieten met hand en tand ervoor moeten zorgen dat die kennis geen invloed heeft op haar vrijheid om de mensenrechten, de gezondheid en het welzijn van mensen die naast industriële windturbines wonen met voeten te treden.

  De chronologie is weergegeven als een tijdlijn, die toegankelijk is door op deze link hier of op de onderstaande afbeelding te klikken.

  Bron: https://stopthesethings.com/2024/05/11/wind-industry-always-knew-that-wind-turbine-noise-exposure-causes-adverse-health-effects/

 2. Elke overheid-staat en haar beleid is verdiende loon van het volk van die staat.
  Dit zeg ik al minst 40jaar!
  Hoezo? Hoor ik hier en der..
  Jij hebt dat shit gecreeerd stommeling!!!

 3. Het is gewoon psychologische oorlogvoering. Degene die met psychologische overmacht zijn verhaaltje weet te vertellen, die wint. Aan ons dus goed te leren met de ogen te draaien en doen alsof die klimaat gekkies ook echt gek zijn. Op een beleefde manier. ‘Geloof je nog echt in die klimaat onzin (meewarig kijkend)?’ ‘Je hebt nu toch wel genoeg tijd gehad om te zien dat Covid een grote leugen was?’ Je moet tegenwoordig wel moeite doen om het niet te doorzien. Met dat soort antwoorden moet je standvastig weerwoord bieden. Anders schouders ophalen en gniffelend weglopen. Het gaat niet om het punt dat je maakt, maar hoe je het maakt. Ik heb zelfs een buur wel eens gezegd: ‘natuurlijk heb ik drie betaalde vluchten gemist als ik een PCR test moet doen. Als je regering moorddadig wordt, werk je toch tegen!’ Zulk soort retoriek.

 4. Dit is altijd de werkwijze van links extremisten doorheen de geschiedenis

  De 10 stages naar genocide zijn

  I. Classification

  ii. Symbolization

  iii. Discrimination

  iv. Dehumanization

  v. Organization

  vi. Polarization

  vii. Preparation

  viii. Persecution

  ​ix. Extermination

  x. Denial

 5. Britse milieuactivist Jim Dale is zo boos ?
  natuurlijk is er klimaatverandering maar dat doet de natuur zelf zoals al miljarden jaren lang.

  dus mijn idee jim dale jij moet opgesloten worden en rap.

 6. 7 van de 8 miljard mensen vechten voor een beetje meer welvaart. Niemand gaat ze tegenhouden en terecht.
  Het enige dat het decadente westen hiermee gaat bereiken is dat ze er niet meer toe doen. Een arm gedeelte van de wereld met weinig perspectief.

 7. Klimaatcultisten………. complottheoristen.

  Mag ik zo vrij zijn om af te haken bij dit soort taalkundige klapharkerij.

  Wie is Sjim Daal, en waarom zou ik mij druk moeten maken om blaaskaakjes op kroegen- niveau.

  Dit stuk is een prul. Brengt niets nieuws. Voegt niets toe. Geeft een podium aan een luldebehanger.

 8. https://www.youtube.com/watch?v=tNYdxujrcQE
  VALENTINA ZHARKOVA- Modern Grand Solar Minimum versus global warming

  European Institute for Climate and Energy EIKE
  1,18K abonnees 7.785 weergaven 10 feb 2022
  14th International EIKE Climate and Energy Conference (IKEK-14) on November 12th and 13th 2021 in Gera.
  Prof. Valentina Zharkova works at the University of Northumbria in Newcastle upon Tyne, England.
  She is a specialist in solar physics and interaction of matter with electromagnetic fields.
  She believes that the Earth’s climate is mainly dependent on solar cycles, which is already indicated by historical records of sunspots and weather evolution.
  With her team, she has developed models of the sun’s magnetic field that work in the distant past as well as in the present (and in the future).
  However, she has recently found it difficult to publish her results, due to political motives.
  In the video she explains the details.
  —-
  Do you want to support the work of EIKE? You can do so easily: European Institute for Climate and Energy, Volksbank Gera Jena Rudolstadt. IBAN: DE34 8309 4454 0042 4292 01 BIC: GENODEF1RUJ. Please also leave us a thumbs-up and subscribe us! You will help us to be suggested more often in search engines.
  Belangrijke momenten
  Transcript

  Volg met het transcript.
  European Institute for Climate and Energy EIKE
  1,18K abonnees
  Video’s
  Over
  146 reacties

 9. Jim Dale is a brainwashed child. The best action to take is tell him to pucker up and get his face ready to kiss our collective arse.

 10. We moeten het noemen zoals het is. Al die socialisten die ons leven willen beheersen zijn een stel sekteleden. Normale mensen daar kun je tegen zeggen wat je wilt. Het ergste wat ze zullen doen is een raar gezicht opzetten en zeggen waarom je fout bent. Maar socialisten willen je leven controleren. Hij zegt dat het goed is dat mensen in de persoonlijke levenssfeer mogen zeggen wat ze willen maar in realiteit heeft hij daar ook een probleem mee. Hij zegt dat gewoon omdat hij een vuile manipulatieve k****zak is die niet wil dat iedereen tegen hem keert. Want dan zou niemand naar hem luisteren. Maar als iemand aantoont dat ze je willen opsluiten omdat je je recht tot vrije meningsuiting gebruikt dan moet je tot de conclusie komen dat deze mensen een gevaar voor de mensen rondom hun.

  Wat ook interessant is is dat socialisten eigenlijk altijd hun eigen zonden op andere mensen projecteren. Dus als hij zegt dat andere mensen opgesloten moeten worden omdat zij de foute mening hebben, misschien heeft hij het dan over zichzelf.

 11. Jim Dale is an ignorant fool.
  This planet is in an ice age, and has been getting COLDER for the last 50 million years, with probably another 100 million years before it emerges.
  All life on the planet is heading for extinction, as it heads for the next ”Snowball Earth” event.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in