Een verontrustende onthulling laat zien hoe de Amerikaanse federale overheid ’s werelds grootste kinderhandel ondersteunt met een constante stroom migrantenkinderen.

Muckraker heeft op X een video vrijgegeven met verontrustende beelden van jonge kinderen die in grote bestelwagens met getinte ramen worden geplaatst terwijl hun louche begeleiders hun naamplaatjes verbergen en hen instrueren om niet met verslaggevers te praten. Helaas is het lot van deze kinderen een groot mysterie, en er zijn er nog duizenden zoals zij die regelmatig in de V.S. verdwijnen, schrijft Cassie B.

Volgens de publicatie komen elk jaar ongeveer 350.000 kinderen zonder begeleiding het land binnen, en 85.000 van deze kinderen worden vermist. Velen worden gedwongen tot een leven van onvrijwillige dienstbaarheid, commerciële sekshandel en andere gruwelen, waaronder mogelijk het oogsten van organen

Veel van deze kinderen komen uit afgelegen gebieden in Zuid- en Midden-Amerika. Terwijl sommige kinderen uit hun dorpen worden gelokt door radioreclames die hen verleiden met het idee van een beter leven in de VS, worden andere kinderen ontvoerd of zelfs door hun eigen ouders aan mensenhandelaars verkocht.

De kinderen worden gemerkt door het kartel dat hen verhandelt, en sommige kinderen worden in feite gehandicapt de grens over gedragen. De grenspatrouille kijkt vaak de andere kant op en boekt ze toch in. Sommige worden aan alleenstaande volwassenen gegeven die de V.S. willen binnenkomen, zodat het lijkt alsof ze een gezin zijn en ze meer kans hebben om het land binnen te komen; ze kunnen terug naar Mexico gesmokkeld worden en dan meerdere keren voor dit doel gebruikt worden.

Border Patrol moet onbegeleide kinderen binnen 72 uur vrijgeven aan het Department of Health and Human Services (HHS). Terwijl ze wachten op hun verwerking en plaatsing bij een sponsor in de V.S., worden ze vastgehouden in compounds die worden gerund door aannemers van de overheid en die Muckraker vergelijkt met concentratiekampen. Deze centra zijn te vinden in plaatsen als Eagle Pass, El Paso, Los Fresnos, Carrizo Springs en Pecos.

Veel van deze kampen hebben wachttorens, dubbele omheiningen, schijnwerpers en andere veiligheidsvoorzieningen die erg overdreven lijken voor een plek waar alleen kinderen worden vastgehouden en geen snode connecties hebben.

Sommige kinderen worden ook vastgehouden in geïmproviseerde compounds in voormalige winkelcentra. De NGO Southwest Key bijvoorbeeld houdt kinderen vast in voormalige Walmart-winkels. Helaas heeft deze NGO een verschrikkelijke staat van dienst, waaronder werknemers die beschuldigd zijn van kindermisbruik en aanranding van kinderen in hun faciliteiten. Eén werknemer werd veroordeeld tot 19 jaar gevangenisstraf nadat hij kinderen in de instelling seksueel had misbruikt en hen had blootgesteld aan het HIV-virus. Toch krijgt de NGO nog steeds geld, alleen al dit jaar voor $770 miljoen.

De “sponsors” van migrantenkinderen zijn vaak mensenhandelaren

Het Office of Refugee Resettlement (ORR) wordt verondersteld de identiteit van de sponsors van deze kinderen te verifiëren, maar uit gegevens blijkt dat ze hier jammerlijk in falen. Vervalste documenten zijn niet ongewoon, en veel sponsors zijn ook illegale vreemdelingen. Veel kinderen worden naar sponsors gestuurd die niets volledig ongerelateerd aan hen zijn, en het proces voor het doorlichten van deze sponsors werd onlangs versoepeld door de regering Biden om knelpunten te verminderen. Achtergrondcontroles voor sommige soorten sponsors zijn niet langer vereist, en veel van deze sponsors zijn eigenlijk mensenhandelaren.

In een rapport van het Congres uit 2016 werd erkend dat “de Verenigde Staten een bron-, doorvoer- en bestemmingsland zijn voor mannen, vrouwen, transgenders en kinderen – zowel Amerikaanse burgers als buitenlandse onderdanen – die het slachtoffer zijn van sekshandel en dwangarbeid.”

Bovendien gaf het DHS Office of Inspector General vorige maand in een rapport toe dat “het DHS migranten, waaronder kinderen, onbewust kan overleveren aan mogelijk onveilige omstandigheden of smokkeloperaties.”

Een rapport dat in maart werd ingediend door een Grand Jury in Florida stelde duidelijk het volgende: “ORR faciliteert gedwongen migratie, verkoop en misbruik van buitenlandse kinderen,” en voegde eraan toe dat “het proces kinderen blootstelt aan afschuwelijke gezondheidsomstandigheden, constante criminele dreiging, arbeid en sekshandel.” De jury kwam tot de conclusie dat een ORR-medewerkster ontslagen was omdat ze vermoedelijke mensenhandel had gemeld in een zaak waarbij 100 kinderen naar één huis in Texas werden gestuurd, nadat haar superieuren hadden geweigerd dit te onderzoeken.

Nadat deze kinderen door overheidscontractanten bij hun “sponsors” zijn afgeleverd, belt ORR hen na 30 dagen op voor een “welzijnscontrole” waarbij eenvoudigweg wordt gevraagd om een mondelinge bevestiging van de status van het kind. Een derde van deze telefoontjes, oftewel 85.000, is sinds 2021 onbeantwoord gebleven en niemand heeft er ooit gevolg aan gegeven.

Het is voor iedereen een raadsel wat er met deze kinderen gebeurt, maar we weten dat er vaak sprake is van sekshandel en dwangarbeid. En met de regering Biden die het opengrenzenbeleid blijft omarmen, zal er in de nabije toekomst een constante aanvoer zijn van kinderen die met hulp van de federale overheid het slachtoffer kunnen worden van kinderhandelaren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Waarom zwijgen zij over kinderhandel in Oekraïne?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Nieuw-Zeelandse regering heeft de elite vrijgesteld van ‘dodelijke’ Covid-vaccins, terwijl ze de bevolking het vaccin oplegt
Volgend artikelDit is wat er gebeurt als je kinderen NIET vaccineert
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

14 REACTIES

 1. Als je kijkt naar de immigratie dan krijg je een heel ander, aannemelijk beeld van kinderhandel.
  Trump zei ook dat het immigratiesysteem gebroken is.
  Wel wordt zo ook aannemelijker wat bedoeld wordt met samendelen, en dat hier een spirituele, ethische dimensie aan zit zoals al een halve eeuw wordt betoogd. o.a. in verband met een wereldleraar (Christus) die zegt dat de hele menselijke beschaving hiermee op het spel staat. Een beslissende fase van eens in de miljoenen jaren.
  Er is daarnaast maar drie keer een directe inflow van kracht geweest van Shamballa, het centrum ‘waar de Wil van God gekend wordt’, de Vader,
  1. aan het begin van onze evolutie bijna 20 miljoen jaar geleden, het ontstaan van de mens of de ‘Zondeval’,
  2. ten tijde van de oorlog tussen de krachten van goed en kwaad in Atlantis, miljoenen jaren geleden (Kurukshetra in de Bhagavad Gita), voor die tijd had de mens nauwelijks benul van goed en kwaad en
  3. tijdens de Tweede Wereldoorlog.

  • Wat is goed en kwaad? De krachten van het licht werken voor de bevrijding van de energie uit de vorm, de krachten van het kwaad strijden voor het gevangen houden van de energie (ziel) in de vorm; ze worden daarom de heren van de vorm genoemd, dat merk je met sommige mensen wel als je iets te zeggen hebt en de dwangmatige studie van je gelaat begint. De constante vergelijking zoals Krishnamurti het noemt. (Ik denk met Jezus of zo.)

  • De ontwikkeling van atoomenergie had te maken met de vrijlating van de energie uit het atoom, en stond onder toezicht van de krachten van het licht.

  • Op zich een ruimere kijk dan de mainstream kijk op de geschiedenis. Echter om de oorlog van de Bhagavad Gita miljoenen jaren terug te plaatsen zou een contradictie zijn met wat algemeen in India aangenomen wordt. Namelijk dat het Kali Yuga ofwel het tijdperk van Kali begon na de dood van Krishna de held uit de Bhagavad Gita dat officieel rond 5000 plus nog wat jaar geleden is. Er zijn meerdere cyclische gebeurtenissen zoals opkomst en ondergaan van culturen en oorlogen die we gemakkelijk kunnen verwisselen. Dit omdat als we de overleveringen niet goed chronologisch kunnen plaatsen, onze eigen verlangens om onze mening kloppend te krijgen ons een loer kunnen draaien . Het kan best kloppen dar er een grote oorlog was die miljoenen jaren geleden plaatstvond. Als je de Oorlog uit de Ramayana van Ram tegen de leider van het kwaad genaamd Ravan die volgens de huidige aannames in Sri Lanka zijn centrum had dan zie je aardig wat parallellen met de Trojaanse oorlog die Homerus op schrift stelde. Het struikelblok is de Chronologie en de verschillende namen in verschillende culturen. Indra/Zeus/Jupiter/Odin zijn dit namen voor dezelfde acteurs in het grote Doel? Hetgeen wat we missen is een goede chronologische en naam kalibratie met het vergelijken van evenementen die in de verschillende culturen genoemd worden. Anders kunnen we wildgroei krijgen en de verwarring alleen nog maar groter maken en ten prooi vallen aan iemand zijn stokpaardje of agenda.. Hoe vaak hebben de Jehova getuigen ons vanaf hun ontstaan niet verteld dat het einde van de wereld nabij was? Terwijl je de term Eindtijd ook op het einde van een sterrenbeeld kan betrekken welke voor een bepaalde duur de heersende invloed is zoals dat het tijdperk van de Vissen vervangen wordt door Aquarius.
   Beter waarheid in ons zelf te zoeken dan zaken die we niet volledig kunnen plaatsen als waarheid of semi waarheid/feiten te gaan verkopen want ook dat geeft een bepaald karma. Wat je scheef trek zal je ooit uit vrije keuze rechtzetten om verder te kunnen we kunnen volharden in onze standpunten maar dan maken we het onszelf alleen maar moeilijker omdat het ego niet wil toegeven. Een open mind is een prachtige uitgangspositie op zoek naar waarheid maar als je de ultieme waarheid nog niet helemaal hebt blijf kritisch open en laat je ego je niet in een doodlopende steeg trekken.
   Het artikel is heel triest om te lezen het positieve is dat het nu goed zichtbaar boven water komt en hopelijk ook de top er niet meer mee wag kan komen.

 2. Laten we elkaar niet aftroeven op details in de geschiedenis.
  De Amerikaanse maatschappij is tot op het bot toe verrot en de laatste 70 jaar is europa door indoctrinatie even rottig als de amerikaanse maatschappij.
  Psychopaten streven naar de wereld heerschappij. WEF en Industrie / NGO / VN / banken en investerings maatschappijen zijn hun instrumenten waarmee ze de gewone mensen onderdrukken tot we niet meer dan slaven zijn.
  BSN het nederlandse burger service nummer kan je aanpassen door:
  BURGER SLAAF NUMMER
  Er is een grote RESET nodig, maar een heel andere dan die van de WEF en consorten.

 3. Waarom reageren er alleen religieuze newage zwamneuzen met hun versie van bekeringsdrang? Wat heeft dat te maken met het ergste onmenselijke soort criminaliteit dat er bestaat? Kinder slavenhandel voor satanische elite die de ergste dingen met die kinderen doet. Vergelijkbaar met de slachtpartijen in hindu tempels maar dan met kinderen ipv dieren.

  Hier past geen zweverig verhaal maar gewoon keiharde veroordeling van de door een corrupte seniele pedo aangevoerde demoncratische regering!

  En wat gebeurt er hier? Ssst. Mag je niet over praten. In Amerika hebben ze het over ‘orange man’, zo haten ze hem. Maar Trump wil dit stoppen. Biden laat de muur bewust openzetten en prikkeldraad van de grensversperring openknippen. Bij ons heb je andere oranje mannen met geheimen nog erger dan wat je hier leest.

  https://rondehuis.blogspot.com/2011/03/was-is-er-sprake-van-een-grootschalig.html?m=1

  • Onlangs bracht ons ongekozen staatshoofd een bezoek aan Vlaardingen en bij vertrek werd hij uitgejouwd, en niet zo’n beetje ook. Heeft de media hierover bericht? Neen natuurlijk niet. Volgens mij gaat zijn loonsverhoging van 50.000 euro zijn Marie Antoinette-moment worden, omdat deze doortrapte parasieten het contact met de werkelijkheid reeds lang geleden hebben verloren. Het aantal mensen met betalingsproblemen en dat bij de voedselbank loopt, explodeert; de msm schrijft hierover nog minder dan mondjesmaat.
   Kort geleden heeft Ilona van podcast Ware Kracht True Power voorspeld, dat 19.09 de allerlaatste prinsjesdag was en ik heb steeds meer het gevoel dat ze gelijk gaat krijgen.  

  • Nou inderdaad zeg! Aan de schaarse (nietszeggende en onderwerp ontwijkende) reacties te zien, ontwijken mensen liever dit onderwerp. Nou dan zal ik het maar zeggen: koningshuizen, regeringen, artiesten, acteurs, priesters en pauzen en andere leden van de Cabal zijn allemaal pedofielen en kindermishandelaars. Kinderen worden verkracht en vermoord voor bloed en organen en ritueel geofferd. Hiervoor zijn héél veel kinderen nodig en daarom verdwijnen er globaal véél, héél véél kinderen. Bij veel schandalen of rampen zijn er vaak kinderen verdwenen, dat is geen toeval. Volwassenen doen daar te weinig aan, wij horen onze kinderen te beschermen. Maar je merkt het hier al, volwassenen zijn met andere dingen bezig. Ze maken zich boos om prikjes, belasting en oorlog. Is ook belangrijk, maar onze kinderen beschermen is veel belangrijker. Het maakt mij echt verdrietig als ik hier zie hoe dit verzwegen wordt. Het is een zwaar en moeilijk onderwerp dat snap ik wel, maar het moet meer genoemd en gedeeld worden. Alles voor de veiligheid van onze kinderen.

   • Zelfs een nietszeggend artikel als “waarom worden vrouwen ouder dan mannen” krijgt meer reacties dan dit belangrijke artikel 🙁

   • Beste Sandra,over het algemeen zijn mensen bang om veroordeelt te worden.
    De mensen die dit in Nederland hebben geprobeerd aan te kaarten,zijn allemaal weggejorist.
    Kat,Plug en nog een paar.
    Het aantal vermiste en uit huis geplaatste kinderen na de toeslagenaffaire?Hoor je niets meer over.
    Werkt onze overheid zelf aan mee.
    Toen Omtzigt nog bij het CDA zat,wou hij (onze pitbull) uitzoeken hoe het zat met demmink.
    Hem werd toegebeten er onmiddelijk mee te stoppen!
    Kijk het zit tot in de hoogste echolons.
    Zou me niets verbazen als Ratte en die lui uit het Gooi ook “deelnemers” zijn.
    Ooit van het ronde huis gehoord?
    En weet je wie de opa van Ratte was?
    Allemaal verdachte lui.Bewijzen heb ik niet,wel vermoedens.
    Zelf ben ik kinderloos,maar ik heb mijn stiefzusje basis taekwondo geleerd op haar 10de.Gewoon voor haar zelfredzaamheid!En of ze dat is.
    Net als mijn neefje die ik voorthielp met computers.
    Kinderen zijn de toekomst.
    Waarom zijn “ZE” dat aan het verknallen?
    Ik kan maar 1 ding bedenken.
    Ba’al is aan zet hier op aarde.

 4. Ook in NL veel kinderen verdwenen uit asielcentra, sinds jaren 90 in de media.
  Ze verdwijnen heus niet allemaal in een sexboerderij a’la kraggeburg.
  In vs dus 80.000 verdwenen immigrant kinderen,
  gewone usa kinderen verdwijnen ook in de 1000 den per jaar
  om te eindigen op melk kartons. NL heeft statistisch geschat
  ongeveer 6 a 7000 pedofielen die zijn lang niet allemaal actief en
  misdadig bezig, dus waar verdwijnen die kinderen allemaal naar toe ?

  Dat zijn 160.000 nieren per jaar beschikbaar voor eventueel donorschap
  Dat komt me voor als te veel, als markt verzadigend veel, en als dialyse centrum sluitend veel.

  We weten overheid wil ons omkatten tot uber gehoorzame proefkonijnen voor pharma,
  Zonder eigendom of eigen vrije wil, dan kan het ook zijn dat kinderen nodig zijn voor dna onderzoek
  En bio robotics nindcontrol experimenten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in