Lees de volledige verklaring van Donald Trump over de vrijspraak in het impeachmentproces

1

Voormalig president Donald Trump heeft een verklaring afgelegd nadat de Senaat hem in zijn tweede impeachmentproces met een stemming van 57-43 heeft vrijgesproken.

Lees de volledige verklaring hier:

Ik wil eerst mijn team van toegewijde advocaten en anderen bedanken voor hun onvermoeibare werk bij het handhaven van gerechtigheid en het verdedigen van de waarheid.

Mijn diepste dank gaat ook uit naar alle senatoren en congresleden van de Verenigde Staten die zich met trots hebben ingezet voor de grondwet die wij allen eerbiedigen en voor de heilige rechtsbeginselen die de kern van ons land vormen.

Onze gekoesterde constitutionele republiek is gegrondvest op de onpartijdige rechtsstaat, de onmisbare waarborg voor onze vrijheden, onze rechten en onze vrijheden.

Het is een triest kenmerk van onze tijd dat een politieke partij in Amerika een vrijbrief krijgt om de rechtsstaat te denigreren, de rechtshandhaving te belasteren, bendes toe te juichen, relschoppers te verontschuldigen, justitie om te vormen tot een instrument van politieke wraak, en alle mensen en standpunten met wie zij het niet eens zijn te vervolgen, op een zwarte lijst te plaatsen, te schrappen en te onderdrukken. Ik ben altijd een voorstander geweest, en zal dat ook altijd blijven, van de onwrikbare rechtsstaat, de helden van de rechtshandhaving, en het recht van de Amerikanen om vreedzaam en eervol te debatteren over de problemen van de dag, zonder kwaadwilligheid en zonder haat.

Dit is weer een fase geweest van de grootste heksenjacht in de geschiedenis van ons land. Geen enkele president heeft ooit zoiets meegemaakt, en het gaat door omdat onze tegenstanders de bijna 75 miljoen mensen niet kunnen vergeten, het hoogste aantal ooit voor een zittende president, die slechts een paar korte maanden geleden op ons hebben gestemd.

  VS-regering betrapt op het kopen van ‘vers’ vlees van geaborteerde baby’s die hadden kunnen overleven als vroeggeborenen

Ik wil ook mijn dankbaarheid betuigen aan de miljoenen fatsoenlijke, hardwerkende, gezagsgetrouwe, God en land liefhebbende burgers die deze belangrijke beginselen dapper hebben gesteund in deze zeer moeilijke en uitdagende tijden.

Onze historische, patriottische en prachtige beweging Make America Great Again is nog maar net begonnen. In de komende maanden heb ik veel met u te delen, en ik kijk ernaar uit om onze ongelooflijke reis samen voort te zetten om Amerikaanse grootsheid voor al onze mensen te bereiken. Zoiets is er nog nooit geweest!

We hebben nog zoveel werk voor de boeg, en binnenkort zullen we naar buiten treden met een visie voor een heldere, stralende en grenzeloze Amerikaanse toekomst.

Samen is er niets dat we niet kunnen bereiken.

Wij blijven één volk, één familie en één glorierijke natie onder God, en het is onze verantwoordelijkheid om deze prachtige erfenis te bewaren voor onze kinderen en voor de komende generaties Amerikanen.

Moge God u allen zegenen, en moge God voor altijd de Verenigde Staten van Amerika zegenen.

Linkse Time Magazine geeft toe dat er een samenzwering was om Trump te verwijderen en Biden te installeren

Vorig artikelHong Kong politie extreme methode: Corona-ambush
Volgend artikelShowproces tegen Trump: de reden waarom de Democraten koudwatervrees kregen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Hoe gek moet je zijn om de Atleet de dapperste in de geschiedeins te noemen. Het is mens onterend om een andere de schedel te verbrijzelen. Dat is geen sport meer maar poging tot doodslag. Ik hoop dat die dappere atleet van de geschiedenis een fikse straf krijgt en nooit meer mag sporten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in