Dit gebeurt niet alleen in de VS, maar ook in Duitsland, Australië en Japan. Waar de Japanse wetgever Yanagase Hirofumi zijn regering beschuldigde van het verdoezelen van verwondingen en sterfgevallen als gevolg van het COVID-19 mRNA-vaccin.

Onderzoekers trekken aan de alarmbel nadat uit een explosieve nieuwe studie is gebleken dat Amerikaanse tieners en jonge kinderen op de hoogste frequentie in decennia sterven, schrijft Frank Bergman.

De bevindingen van de studie werden deze week gepubliceerd in het wereldberoemde Journal of the American Medical Association.

De onderzoekers stelden vast dat het sterftecijfer voor minderjarigen van 1 tot 19 jaar tussen 2020 en 2022 met bijna 20% is gestegen.

Zoals de studie opmerkt, kan deze alarmerende piek niet worden toegeschreven aan het COVID-19 virus.

Zoals Slay News heeft gemeld, hebben Amerika en andere landen over de hele wereld de afgelopen jaren het aantal plotselinge sterfgevallen voor alle leeftijden omhoog zien schieten.

Wetgevers in Japan hebben zojuist onthuld dat het land nu te kampen heeft met het hoogste aantal sterfgevallen sinds de Tweede Wereldoorlog.

Afgelopen zomer bleek uit een studie dat de gemiddelde levensverwachting in Amerika voor het tweede jaar op rij aanzienlijk was gedaald.

Volgens gegevens van het National Center for Health Statistics werd verwacht dat de gemiddelde Amerikaan bij zijn geboorte in 2019 78 jaar en 10 maanden zou leven.

Dat cijfer daalde tot 77 jaar in 2020.

In 2022 bedroeg de levensverwachting voor de Amerikaanse bevolking 76 jaar en één maand.

De levensverwachting voor Amerikanen ligt nu op de laagste leeftijd sinds 1996.

  De Gates Foundation onderzoekt hoe de bevolking ertoe kan worden gebracht "toekomstige" COVID-vaccins te accepteren

Niet alleen sterven Amerikaanse ouderen gemiddeld jonger, maar ook de jongeren van het land sterven vaker.

Vóór 2020 nam de levensverwachting in de loop van de 20e eeuw elk jaar toe.

Tussen 2019 en eind 2021 steeg het sterftecijfer voor jongeren van 1 tot 19 jaar met 19%.

Onderzoekers van de Virginia Commonwealth University School of Medicine en de afdeling epidemiologie van de Universiteit van Washington merkten op dat de piek in het kindersterftecijfer weliswaar werd veroorzaakt door personen van 10-19 jaar, maar dat de sterfte door alle oorzaken ook met 8,4% steeg bij kinderen van 1-9 jaar in 2021.

Baby’s jonger dan één jaar waren echter de uitschieters, die geen toename in sterfte kenden.

Sommigen zullen aanvoeren dat de piek te wijten is aan kinderen die sterven aan Covid als gevolg van de tijdlijn.

De onderzoekers merkten echter op dat “deze omkering in het sterftetraject bij kinderen niet werd veroorzaakt door COVID-19, maar door letsels”.

Letsels worden in het artikel gedefinieerd als “allemaal externe oorzaken van morbiditeit en mortaliteit.”

Ze definiëren “externe oorzaken” verder als oorzaken die “meerdere mechanismen omvatten, waaronder vervoer, vuurwapens en vergiftiging.”

De studie legt uit dat het aantal “letseldoden” veel groter is dan het Covid-sterftecijfer.

“In 2020 bedroeg het COVID-19 sterftecijfer in de leeftijd van 1 tot 19 jaar 0,24 doden per 100.000, maar de absolute toename van het aantal letseldoden alleen was bijna 12 keer hoger (2,80 doden per 100.000),” schrijven de onderzoekers.

“De COVID-19 sterftecijfers in de leeftijd van 1 tot 19 jaar verdubbelden bijna in 2021, maar verklaarden slechts 20,5% van de toename van de sterfte door alle oorzaken in dat jaar.”

  40.000 sterfgevallen na COVID-prikken in Europese gegevensbank terwijl overlijdensclaims van levensverzekeringen omhoogschieten

Elizabeth Wolf, co-auteur van de studie en assistent-professor bij de afdeling Kindergeneeskunde van de VCU School of Medicine, zei: “We hebben nu een omslagpunt bereikt waarbij het aantal letselgerelateerde sterfgevallen zo hoog is dat het veel van de winst die we hebben geboekt bij de behandeling van andere ziekten tenietdoet.”

In Japan geloven ambtenaren dat het stijgende sterftecijfer wordt veroorzaakt door vaccins en beweren zij dat de risico’s van mRNA-prikken worden verdoezeld.

Japanse politici eisen dat de regering schoon schip maakt nadat het land zojuist een duizelingwekkende 210.000 extra sterfgevallen heeft geregistreerd – het hoogste aantal sinds de Tweede Wereldoorlog.

De Japanse regering staat onder toenemende druk om de waarheid te vertellen over het aantal verwondingen door vaccins en de daarmee samenhangende sterfgevallen.

Een groeiend aantal deskundigen is van mening dat de vaccinatiemandaten van het land en de invoering van mRNA Covid-injecties rechtstreeks verband houden met het stijgende aantal sterfgevallen.

De Japanse wetgever de heer Yanagase Hirofumi beschuldigde zijn regering ervan verwondingen en sterfgevallen door het mRNA-vaccin COVID-19 in de doofpot te stoppen.

Hirofumi is een vooraanstaand Japans politicus die lid is van het Japanse Huis van Afgevaardigden.

Tijdens een explosieve toespraak voor het Japanse parlement, de National Diet, onthulde Hirofumi het schokkende aantal buitensporige sterfgevallen in het land.

Na de onthulling van de bombastische cijfers beweerde Hirofumi dat “Covid niet de oorzaak was van zoveel meer doden.”

Vervolgens legde hij uit dat onderzoeken hebben uitgewezen dat de oversterftegevallen “vermoedelijk zijn veroorzaakt door bijwerkingen van het Covid-vaccin”.

Volgens Fukushima heeft de omvang van de negatieve gezondheidsresultaten als gevolg van de mRNA-injecties uiteindelijk miljarden onschuldige mensen over de hele wereld in gevaar gebracht.

  Prikdokter heeft na vaccindood vader spijt: Roept op tot wereldwijde vaccinatiestop

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

HIV bevestigd bij gevaccineerden!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelInternationaal Strafhof wil Poetin arresteren voor opvang van vluchtelingenkinderen
Volgend artikelVN-commissie erkent de feiten van oorlogsmisdaden begaan door het Oekraïense leger
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. BigTech weet werkelijk alles van je. Wie je bent, wie je kent, wat je doet, en waar je bent. De systemen en applicaties die we dagelijks gebruiken, zijn als wolven in schaapskleren. Ze lijken ons te dienen en groot gemak te verschaffen, maar niets is minder waar. Ze vormen een vergevorderd surveillance-netwerk waar wij vrijwillig en onwetend aan deelnemen.

  Gelukkig zijn er alternatieven waarmee je je privacy terugpakt en weer baas over je eigen data wordt. Tijdens deze speciale ‘BigTech Vrij Voor Jou’-bijeenkomst delen we met je hoe en waarom BigTech ons nauwkeurig in de gaten houdt, welke mogelijkheden er zijn om hieraan te ontsnappen, en hoe je dit doet zonder in te leveren op functionaliteit. We voegen meteen de daad bij het woord door je hierbij te helpen.

  Instorting banken is gestart. Credit Suisse gecrasht. Tussen 2007 en 2023 heeft de FED meer dan 8 biljoen dollar bijgedrukt. De meeste mensen die in de technologiesector werken zijn geen genieën, noch de beste ondernemers ter wereld. Zij waren gewoon de begunstigden van een kunstmatige omgeving, gecreëerd door de FED.

  Tijdens dit evenement ontdek én start je met alternatieven voor het falende geldsysteem en de CBDC.

  Het programma – met een geweldige line-up van sprekers, een panelgesprek en interactieve workshops – is klaar!

  https://welkom.keuzevrijbijmij.nl/evenement/regiobijeenkomst-schipluiden-30-maart/?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=Nieuws+%7C+BigTech+Vrij+Voor+Jou-bijeenkomst+30+maart+%7C+Boekenweek+winkeltips+%7C+Goodbye+BigTech%21+trakteert+%7C+Kies+Jouw+Geld+Dag+22+april+-+en+meer&utm_campaign=KVBM_nieuwsbrief_wk11_2023

 2. We are all related = Deze stamboom toont de banden die talen met elkaar hebben en verandert de manier waarop je naar de wereld kijkt https://www.curioctopus.nl/read/14804/deze-stamboom-toont-de-banden-die-talen-met-elkaar-komen-en-verandert-de-manier-waarop-je-naar-de-

  Epirus was more or less a revived version of the previous Epirote successor state that formed after the Fourth Crusade. And the state was ruled by Italian lords, not Byzantines (Greeks). Hope this clears up some confusion.) https://www.quora.com/Did-the-Eastern-Roman-Empire-really-end-in-1453/answer/Pieter-Gielen-1

  Doch zucht naar geld en gezag beheerschte toen vooral zoowel de geestelijkheid als den opkomenden adelstand, en het scheen alsof men de lagere standen met opzet in vernedering hield; terwijl het deze aan vermogen en gelegenheid ontbrak, om zich van die banden te ontslaan, en de steun te worden van den staat.

  De kruistogten gaven echter een schok, welke tot alle standen en betrekkingen doordrong, waardoor ze, in het bijzonder voor ons vaderland, van onberekenbare gevolgen zijn geweest. Even als van elke groote gebeurtenis, waren die gevolgen zoowel na- als voordeelig. Doch de nadeelen waren tijdelijk, golden meest bijzondere belangen en zijn alzoo geleden en vergeten. Maar de voordeelen, voor zooverre ze de algemeene belangen betroffen, zijn gebleven, en hebben hun invloed ook tot volgende geslachten uitgestrekt. https://www.spanvis.com/historie-friesland/geschiedenis-van-friesland-1-eerste-tijdvak-1/geschiedenis-van-friesland-4-tweede-tijdvak-2

  We are in The photon belt will due til AD 4000 is now 2023 Is the cosmos currently playing out the devils until 2024-2025 and is watching over who is real and who is not and who has the best intentions is blown….. We could invite a room full of little devils with pitchforks or a room full of angels. Who is the angel …and the other side a pitchfork…with a false ego……in other words is the more we put those agenda’s in the spotlight the better is is……they don’t one us and are not their properties….we where already free but they don’t let us FREE those pitchforks….with evil dreams….

  Loslaten en verantwoordelijkheid nemen…….

  Zoals gezegd gaat Pluto op 23 maart 2023 al even in Waterman lopen, een gedenkwaardig moment waar veel astrologen reikhalzend naar uitkijken. Met zijn intrede in Waterman breekt er een tijdperk aan van ongekende technologische revolutie en sociale hervormingen. We kunnen een diepgaander besef ontwikkelen van wat ons nu werkelijk tot mens maakt. In hoeverre is ons bestaan hier op aarde maakbaar en is dat wel wat we werkelijk willen?

  De gang van Pluto door Steenbok heeft duidelijk gemaakt dat “elitaire clubjes” zo hun eigen kijk op de maakbaarheid van het leven hebben. En het is nog maar de vraag of dit wel aansluit bij onze eigen beleving.

  Het wordt dan ook tijd dat er meer bewustzijn komt op dit vlak, en de intrede van Pluto in Waterman zal deze thema’s alsook vele andere op diepgaande wijze aan de kaak stellen.

 3. Mijn vrouw zei altijd dat als ze aan de kinderen komen, dit hele circus opvliegt.
  Ik zie niks gebeuren.
  In tegendeel, een collega heeft de zoon van 12 erg ziek thuis.
  Hij is geprikt tegen baarmoeder hals kanker??!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in