ICC gelooft dat Vladimir Poetin kan worden gearresteerd, vervolgd en misschien vergiftigd zoals Slobodan Milosevic. Piotr Hofmański, “president rechter” van het zogenaamde Internationaal Strafhof, tweette de volgende verklaring over de arrestatiebevelen tegen de Russische president Vladimir Poetin en Maria Alekseyevna Lvova-Belova, Commissaris voor de Rechten van het Kind in het Bureau van de President van de Russische Federatie, schrijft Kurt Nimmo.

Ten eerste zal dit nergens toe leiden. Rusland is geen partij bij het ICC, dus Poetin zal niet worden gearresteerd tenzij hij naar een land reist dat het ICC heeft ondertekend. De stap is symbolisch, niets meer dan extra oorlogspropaganda.

Ten tweede heeft het ICC (ongetwijfeld op aandringen van de regering van de VS, de EU en de NAVO) de vluchtelingenstroom van Oekraïne naar Rusland geïnterpreteerd als een massale ontvoering, door het “onrechtmatige deportatie van de bevolking (kinderen)… uit bezette gebieden van Oekraïne” te noemen. Deze verklaring gaat voorbij aan de geschiedenis en de menselijke natuur – burgers zijn al eeuwenlang vluchtelingen die oorlogsgebieden proberen te ontvluchten.

Ten derde kunnen we alleen maar aannemen dat het ICC verwachtte dat de burgerbevolking zou blijven en de genadeloze artilleriebeschietingen van de AFU en haar moorddadige etnische zuiverende neo-nazi’s zou doorstaan. Dit aspect van de vluchtelingencrisis wordt uiteraard genegeerd door het ICC, de regering van de VS, de EU en de NAVO. Het werd meer dan acht jaar lang genegeerd.

  West-Europa staat nu voor "TOTALE FINANCIËLE INEENSTORTING" - deskundigen en analisten luiden dringend de alarmklok

Ten vierde is het ICC een corrupte en bevooroordeelde organisatie. In 2021 besloot het het onderzoek naar oorlogsmisdaden van de VS-regering in Afghanistan stop te zetten. In 2020 besloot het ICC een vooronderzoek naar de rol van het VK in Irak af te sluiten zonder een onderzoek in te stellen.

Herinner u de geopolitieke onbenul Donald Trump die zei dat het ICC-onderzoek naar de oorlogsmisdaden van de VS-regering in Afghanistan een bedreiging vormde voor de nationale veiligheid. Toen kondigde minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo aan dat er sancties zouden worden opgelegd aan de speciale aanklager van het ICC, Fatou Bensouda, en haar belangrijkste assistent. Hieronder vielen ook Amerikaanse burgers die mogelijk “materiële steun” aan het ICC hebben aangeboden.

Tot slot komt er “bewijs” dat Rusland kinderen zou hebben ontvoerd van het Conflict Observatory in Oekraïne, een organisatie van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken die is opgezet om Poetin en de Russen verder te demoniseren.

Met andere woorden, meer propaganda van de VS, versterkt door de NYT en de rest van de oorlogspropaganda-media.

Andrew Anglin:

Dit tilt de dwaasheid van de Oekraïense grensschermutseling naar een heel ander niveau. Ik had gedacht dat deze mensen zich op een gegeven moment zouden schamen, maar blijkbaar bleek uit de computersimulaties dat mensen dit niveau van dwaasheid met een uitgestreken gezicht tolereren.

  Glimpen van een eindspel in Oekraïne

Beweren dat Poetin een “oorlogsmisdadiger” is omdat hij kinderen uit een oorlogsgebied heeft geëvacueerd is verwarrend en gestoord.

Het ICC is geen echte rechtbank en heeft geen handhavingsbevoegdheid, maar de implicatie is dat als Poetin naar een internationale conferentie in West-Europa gaat, hij kan worden ontvoerd door idioten van een of andere geheime dienst.

Als dit de manier is waarop het Westen nu functioneert – als zij de leiders van landen waartegen zij gekant zijn tot “criminelen” verklaren en vervolgens dreigen hen te arresteren – dan zou niemand ooit nog zaken met hen moeten doen, omdat zij niet te vertrouwen zijn.

Landen als India en Saoedi, die vroeger solide bondgenoten van de VS waren, hebben zich langzaam teruggetrokken sinds de VS de oorlog tegen Rusland hebben opgevoerd. De sancties waren krankzinnig en ongekend. Nu zeggen ze dat ze individuele politici gaan arresteren, omdat ze hen eenzijdig ontologisch slecht hebben verklaard?

Het is volslagen waanzin.

Dit is dezelfde logica waarmee je kindertrannies krijgt, toegepast op geopolitiek.

Deze mensen zijn niet slim. Ze zijn machtig, omdat ze veel wapens en geld hebben dat ze geërfd hebben van betere mannen die nu allemaal dood zijn. Dat is alles. Ze hebben niet de capaciteit om die macht voor onbepaalde tijd vast te houden, omdat ze die niet hebben verdiend en niet begrijpen.

Ik heb net verschillende nieuwspresentatoren zien praten over dit “arrestatiebevel” voor Poetin, en ze zeggen dit met een uitgestreken gezicht. Niet één van hen barstte in lachen uit, of maakte zelfs maar opmerkingen over de absurditeit van het uitvaardigen van een arrestatiebevel voor de leider van een supermacht op basis van ingewikkelde beweringen over abstracte regelovertredingen.

  Russische Kinzhal heeft groot Oekraïens munitiedepot in Mykolayiv met de grond gelijk gemaakt (Video)

N.v.d.r. Volg het voorbeeld van de VS, vaardig arrestatiebevelen uit tegen de rechters en dreig met militaire actie tegen Nederland, en het onderzoek verdwijnt:

https://www.france24.com/en/20180910-usa-trump-threatens-arrest-icc-judges-american-soldiers-afghan-war-crimes


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Donetsk in brand: Nog meer burgers gedood door bombardementen door Oekraïense nazi’sVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe leugensprookjes over het neerstorten van Amerikaanse drone
Volgend artikelKinderen sterven in hoogste frequentie in decennia, waarschuwen onderzoekers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Wel fijn om te weten dat het ICC zich ingezet heeft om de president van Amerika ten tijde van de op de “massavernietigingswapens van Saddam Hoessein” (door de westerse mainstreammedia gepropageerde) leugens gebaseerde illegale inval in Irak voor het gerecht en veroordeeld te krijgen. Die inval, met een land naar het stenen tijdperk teruggebombardeerd en een miljoen doden tot gevolg, alles gebaseerd op leugens.
  Oh wacht, dat heeft het ICC niet gedaan. Goed om te weten waar het ICC staat.

 2. Als men Poetin zou durven arresteren, dan zouden de Russen wel eens hetzelfde kunnen doen als wat de VS zou doen als men een Amerikaanse president zou arresteren, namelijk hem met geweld komen bevrijden…

 3. Het ICC ziet dat de adrenochrome productie terugloopt doordat Putin kinderen redt, dat is in de ogen van het ICC onacceptabel.

 4. LOL. De VS is ook geen ondertekenaar van het ICC. Wat dan ook een van de redenen is dat de VS zich nooit wat heeft aangetrokken van de uitspraken en waarom het ICC nooit de moeite heeft genomen naar Amerikaanse oorlogsmisdaden te kijken. Wel heeft de VS er vaak via derden gepushed om het hun tegenstanders lastig te maken.
  En nu zou Rusland zich daar wat van moeten aantrekken? Laat me niet lachen

 5. Het internationaal strafhof veroordeeld alleen lieden die de WEF agenda van de globalisten niet volgen, kortom een bevooroordeelde NGO instelling met D66 gelijkende rechters, (linkserts)

 6. Doe dat gelijk voor Zelinski erbij. Die jaren etnisch RUSSISCHE kinderen heeft ontvoerd voor orgaan roof en child trafficking over de hele wereld inc. Nederland! Gezien de Toeslagenaffaire( Staatsontvoering van 3000+ kinderen sinds 2015) is dat hetzelfde. Maar daar zwijgen ze liever over, CORRUPTE ZOOI IN DEN HAAG!

 7. Waarom ze het doen doet er eigenlijk niet toe. Dat blijft gissen, of het nou de nieuwe-normaal stupiditeit is of een spasme. Echter, je kan ruiken dat het nog meer spastische propaganda is. Maar de echte vraag is en blijft, “hoe komen we van die parasieten af”.

 8. HEEL SIMPEL:
  Als binnenkort 3/4 of eerder 4/5 van de wereldbevolking arrestatiebevelen uitvaardigt tegen éénieder die collaboreert met de USA, bewijsbaar en overduidelijk “DE TERRORISTISCHE STAAT BIJ UITSTEK”.
  Dan is de cirkel rond.
  Het vervolg is dan een wereldwijd embargo tegen alles wat met het westen en zeker de USA te maken heeft.
  Wie wint er ? 1/5 of 4/5 ( die ook nog eens ALLE GRONDSTOFFEN bezitten)

 9. En opnieuw heeft Washington een manier gevonden om te escaleren want die rechters komen hier niet vanzelf op. De USA stonden al niet toe dat Amerikaanse oorlogsmisdadigers vervolgd konden worden, maar nu is het allemaal nog veel duidelijker geworden. Dat internationale strafhof heeft zich nu definitief buiten spel gezet omdat het nu voor echt iedereen buiten de westerse invloedsfeer duidelijk is geworden dat het een politiek instrument is van de NATO. Maar gevaarlijk is het wel. Het westen heeft nu nog maar een keer aangegeven dat Rusland zich moet schikken naar de wil van Washington om een totale oorlog met de NATO te voorkomen.

 10. Poor people

  Vaccination is the worst war crime to children not Putin he is trying to safe the children
  Put all the Makers of that poison included all the bad law makers to push that poison behind bar

  Thank You

 11. 😡😡😡😡🤬🤬🤬🤬 nog meer provokatie. Zet nog maar een tandje bij. God sta ons bij als het geduld van de Russen volledig op raakt. Dan gaan ze arrestatie bevelen krijgen met zeer explosieve sigaren erbij.

 12. Het verdrag van het in 1998 opgerichte International Criminal Court (ICC) is slechts door 60 landen geratificeerd en de Nederlandse roverheid heeft de grond voor de bouw van het kantoor in Den Haag, zogenaamd de stad van vrede & veiligheid, aan de rand van de duinen om niet ter beschikking gesteld.
  Het ICC is net als o.a. Unctad, Unicef & WHO ontsproten aan de VN en het logo van deze duistere club is een wereldbol bestaande uit 33 delen en dit verwijst naar de 33ste graad van de vrijmetselaarsorganisatie Scottish Rite. Aan weerszijde bevinden zich twee uit dertien delen bestaande lauwerkransen en de linker lauwerkrans verwijst naar de 13 graden van de York Rites en de rechter lauwerkrans verwijst naar de 13 graden van de in 1776 in Ingolstadt opgerichte Beierse illuminati.

 13. Terecht lacht Putin “het Banksters-gedomineerde Westen” uit met het Soros-puppet-Tribunaal ICC dat ook NIET door de US wordt erkend en dat een uiterst kwalijke politieke rol heeft gespeeld inzake Yougoslavie.

  Het is zoals de EU en Bilderberg, en WEF en andere niet-democratsche dictatoriale geheim werkende organen opgericht door of namens de ZioNAZI KM-Banksters en is sinds WW2 daarom in Holland gevestigd zijnde een oranje Lapdog van de UK-US-Deep ZioNAZI KM-Banksters-State en CIA ( Rockefellers/Rotchilds, gebroeders Dulles, Bernhard, Kissinger, Sutherland, Bush’s, Cheney’s, Clinton’s, Obama’s, Biden’s et. etc.).

  Daarom ook dat de beweging van Dr. Reiner Fuelmich en Dr. David Martin en vele experts met NEURENBERG 2 zeer omzichtig en grondig stap voor stap werken en eerst via US-courts.
  Zie:
  https://www.frontnieuws.com/eu-verdrinkt-in-nutteloze-vaccindoses-pfizer-wil-nu-betaling-voor-vaccins-die-nooit-gemaakt-zal-worden/#comment-170967 en
  https://www.frontnieuws.com/kroatisch-parlementslid-miljarden-doses-covid-vaccins-worden-wereldwijd-verbrand-niemand-wil-ze-hebben-video/#comment-170968
  Op grond van de voorgenoemde feiten 1 t/m 5 (hierna herhaald) en overduidelijke medeplichtigheid met het schuldige Pharma-kartel en hun opdrachtgevers van de CIA en US-UK-EU-“KM-Government” (KM= Khazarian Mafia) vanaf WW2 bij de voortgaande BioWarfare tegen de eigen bevolking
  -geintensiveerd vanaf 1982 door Fauci en Gallo voor de CIA met AIDS en AIDS-afgeleide Corona-pandemieen-
  zijn voorgenoemden in de komende NEURENBERG 2-procedure als eersten aan te klagen door het uitgebreide team van Dr. Fuelmich en Dr. David Martin.
  De EU en Hol_land met Rutte, Kaag, Hoekstra/de Jong, WEF-fers etc. zijn zonder meer mede-aansprakelijk voor de Corona-misdaden omdat zij na 1990 aktief hebben medegewerkt in opdracht van de CIA aan verdere ontwikkeling en exploitatie van de Corona-pandemieen en verhoging van de besmettelijkheid door “Gain in Function”-onderzoek in samenwerking met Fauci/UN/WHO/Gates door het geheime BioWarfare-lab in de Erasmus-universiteit in Rotterdam alsmede RIVM door Koopmans, Fouchier, Osterhous etc.
  Zij hebben naast een Japanse onderzoeker voor de CIA-Gates-Pharma Mafia deelgenomen aan de uiterst onverantwoorde en overbodige research naar en herontwikkeling van een uiterst gevaarlijk over 60% dodelijk (en weer uiterst besmettelijk gemaakt met “Gain in Function”-onderzoek” virus van het H1N1- H5N1-type) dat bij verspreiding (zoals dat door Fauci cs met Corona werd gedaan) een wereld-catastrofe zoals met de Pest teweeg zal brengen (en wat mogelijk gepland is met Agenda 21-30 van CIA-Bilderberg-WEF-WHO etc.).

  Niet los van al het voorgaande staat dat de US en NATO/Gladio/CIA na hun Flase Flag-operatie en coup in 2014 in Ukraine (met regime-change) een veelheid van geheime BioWarfare labs in gebruik heeft genomen met name in Oost-Europa zoals ca. 35 in Ukraine en in Georgia in strijd met Internationale Verdragen t.a.v. Biologische Oorlogsvoering !!.
  Dit als verdergaande oorlogsmisdaden waarbij ook Hol_land weer medeplichtig is door daadwerkelijke ondersteuning en bewapening van ZioNAZI-AZOV oorlogsmisdadigers.

  ——- Herhaling Punten 1 tm 5 zoals eerder aangevoerd:
  Facts betreffende voorgaande extreme brutale arrogantie van de Pharma-Mafia:
  1. Pfizer en Bill Gates en alle andere Pharma-criminelen en hun medeplichtigen wisten, moesten weten en konden weten dat hun levensgevaarlijke zwaar lichamelijk letsel veroorzakende en dodende injecties geen vaccins waren maar besmettelijke pandemieen en massamoord veroorzakende bioweapons.
  2. Vanwege voorgaande is sprake van pandemische massa- en volkeren-moord en misdaden tegen de mensheid door middel van Biologische Oorlogsvoering die als zodanig met spoed voor een Internationaal Militair tribunaal berecht en afgehandeld dienen te worden gevolgd door schadevergoeding door de veroorzakers zijnde grote corporaties, instituties en overheden en hun officials.
  3. Sprake is van Mega-Fraude door de Pharma-industrie op wereldschaal gepaard gaande met ongeoorloofde medeplichtigheid van overheden, instituties en corporaties voornamelijk in de US, UK en Europa (het Westen) hetgeen alles berecht dient te worden.
  4. Gezien al het voorgaande kan er geen sprake zijn van verdere contracten en betalingen van afleveringen en uitvoeringen van dergelijke Biologische oorlogvoering met dergelijke giftige injekties en dienen de veroorzakers op te komen voor de vernietiging van al deze uiterst gevaarlijke BioWarfare-middelen.
  5. Vast ligt dat niet alleen de Europese Commissie met Von der Leyen uiterst frauduleus en gigantisch onbekwaam heeft gehandeld met opdrachten aan Pfizer c.s. , maar ook het Europese Parlement en nagenoeg alle regeringslijders in Europa, zijnde een grof schandaal op een niet eerder vertoonde massale wijze ten behoeve van financierende Banksters (mega-winsten) en doodgezwegen door de medeplichtige media.

 14. Zijn ze nou werkelijk helemaal begodverd*md deze smerige gekken die redden als kidnappen naar voren brengen,de smeerlapperij is niet van de lucht maar heel veel mensen zijn verstandiger.Wat een mislukt vies duivels en mens onwaardig leugen tuig is dit!!!! Ze komen aan de beurt dat is zeker!!!

 15. “Distract and divert: How Tony Blair screens his role in Iraq War. Despite the millions of victims fallen at the hands of Blair’s cruel war, the former PM currently works as an international advisor to an Emirati organization called the Mubadala Development Fund, which aims at mining $1 trillion worth of resources in Afghanistan. He is paid around £1 million ($1.3 million) annually.
  https://english.almayadeen.net/news/politics/distract-and-divert:-how-tony-blair-screens-his-role-in-iraq

 16. Volgens het Oekraïense ministerie van Buitenlandse Zaken zouden de Russische troepen sinds de start van de oorlog al 2.389 kinderen hebben ontvoerd uit de oostelijke Donbas-regio en hen hebben meegenomen naar Rusland. Kan dat kloppen? Of gaat het hier om pure oorlogspropaganda of Rusland evacueerde weeskinderen uit het oorlogsgebied?Nederland en ICC laten zich (weer) voor het VS karretje spannen in deze hybride oorlogsvoering. VS is geen lid van het Strafhof , als ook maar een enkele VS soldaat wordt berecht staan er VS troepen op het strand van Schevingen.ICC is een lachertje.Met recht(vaardigheid) heeft het niks te maken, want de grootste oorlogsmisdadigers lopen gewoon vrij rond in Den Haag, Frankrijk, VK en de VS.In het westen zitten de grootste oorlogsmisdadigers waar ze vrij en rijk rondlopen, met beveiliging. Waar is de ICC in dat geval? Al die oorlogen, met miljoenen burgerdoden (van baby’s tot ouderen, mannen en vrouwen), bombarderen van markten, bruiloften, ziekenhuizen, scholen, woonwijken, enz…en daar knijpt de ICC oogje voor dicht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in