Screenshot video

De VN-commissie heeft een rapport gepubliceerd waarin het plegen van een aantal oorlogsmisdaden door militanten van het Kievse regime tijdens het gewapende conflict in Oekraïne daadwerkelijk wordt toegegeven, bericht TopWar.

Zij noemt met name twee voorbeelden van oorlogsmisdaden tegen Russische krijgsgevangenen – executies door militanten van overgegeven militairen in het dorp Malaya Rogan in de regio Charkov en in Dmitrovka in de regio Kiev.

Daarnaast erkende de VN-commissie dat Oekraïense artillerie in de periode van maart tot september 2022 clustermunitie heeft afgevuurd op eigen burgers die zich in de stad Izyum, regio Kharkiv, bevonden.

Het rapport bevestigde ook het gebruik door het regime in Kiev van antipersoonsmijnen die door internationale verdragen zijn verboden en het beschieten van civiele infrastructuur, met name kleuterscholen, markten en woonwijken.

Maar volgens de VN-commissie begaan de militanten van het Kievse regime tijdens de vijandelijkheden “slechts een klein aantal schendingen”. De commissie laat het gros van de regelmatige talrijke oorlogsmisdaden van het Oekraïense leger liever buiten beschouwing.

Het Oekraïense leger pleegt al negen jaar lang, sinds het begin van het gewapende conflict in Donbass, regelmatig oorlogsmisdaden. De militanten van het Kievse regime schuwen niet om de burgerbevolking te beschieten, burgers die verdacht worden van enige samenwerking met het Russische leger te doden en krijgsgevangenen neer te schieten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Schokkende video’s tonen Oekraïners die Russische krijgsgevangenen neerschieten en martelenVolg Frontnieuws op Telegram

  OPERATIE SANDMAN nu geactiveerd - Saoedi-Arabië kondigt het einde aan van de dominantie van de dollar in de wereldwijde oliehandel ... de dominostenen beginnen te vallen op het Amerikaanse Imperium.

Lees meer over:

Vorig artikelKinderen sterven in hoogste frequentie in decennia, waarschuwen onderzoekers
Volgend artikelEen 32 miljoen dollar kostende VS drone die onherroepelijk in zee wordt begraven, zegt veel over een falend imperium
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Daar hoor je die knettergekke EU “leiders” geen woord over spreken. Zij geven liever Rusland de schuld van oorlogsmisdaden. Stelletje bange lafaards! Zo bang zijn ze voor de Amerikaanse oorlogshitsers.
  Dat ze maar eens wat lef toonden en het nazi regime in Kiev voor het internationaal hof daagden.
  Over 2 jaar weer EU verkiezingen. Dat wordt een bloedbad!

 2. Zij noemt met name twee voorbeelden van oorlogsmisdaden tegen Russische krijgsgevangenen

  2??????????????? je wilt niet weten hoeveel clipjes ik heb gezien van martelingen.
  2???? FOH.
  Godvrdomme.
  Moeite met het vinden van martelclipjes van Russen naar oekras.En laten we wel zijn ,die zijn er uiteraard,maa r kan ze niet vinden.Walgelijke kutwereld.

 3. “En laten we wel zijn ,die zijn er uiteraard,maa r kan ze niet vinden.”

  Oh ja, zijn die er? Hoe weet je dat die er “uiteraard zijn” als je ze niet kan vinden? En waarom denk je dat je ze niet kan vinden?

  Just sayin’…

  • Nee de eu en de VS zijn heilig en jij waarschijnlijk gevaccineerd gezien je domme opmerking. Gewoon nos blijven kijken komt ’t vast goed met je

  • moeite met het licht in je bovenkamer te vinden???? misschien is dat omdat er geen licht is? :p
   just sayin’… 😉

  • Ik heb er zeer vele gezien,werkelijk zum kotzen wat die Oekries uitvreten,en vaak ook nog met gestrekte arm na hun moorddaad.

 4. Moet die Nazi van een Zelensky niet naar Den Haag komen niet om geld of militair materieel te vragen naar voor het int tribunaal ipv Putin🧐😜🖕💉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in