Een 9 maanden oude baby in het Verenigd Koninkrijk is in een badkuip verdronken nadat haar moeder, die de dag tevoren een COVID-19 prik had gekregen, tijdens de badroutine was flauwgevallen.

Het incident deed zich afgelopen maart voor toen de moeder, advocate Louise Atkinson, flauwviel terwijl ze Eleanor een bad gaf in hun huis in Dorset, bericht Newspunch.com.

Atkinson’s echtgenoot James kwam thuis en ontdekte dat de badkamerdeur geblokkeerd was door het lichaam van zijn flauwgevallen vrouw, en ging vervolgens de badkamer binnen om Eleanor met haar blauwe gezicht naar beneden in 8 cm water aan te treffen.

“De heer Atkinson haalde haar uit het water en wekte zijn vrouw door haar vast te grijpen. Daarna legde hij Ellie op de badkamervloer waar hij begon te reanimeren terwijl hij 999 op de luidspreker belde,” meldt de Daily Mail.

“De heer Atkinson, een zakenmanager, ging door met de reanimatiepogingen totdat de hulpdiensten zes minuten later bij hun huis van £500.000 in Christchurch, Dorset aankwamen.”

Infowars.com meldt:

Terwijl de baby per helikopter naar het Southampton General Hospital in Hampshire werd gevlogen, waren pogingen om haar te reanimeren niet succesvol en werd zij vier uur later dood verklaard.

De familie besprak de tragische dag tijdens een onderzoek naar de dood, waar de ontredderde moeder zei dat ze gestrest was geweest over het maken van afspraken voor Eleanors aanstaande hartoperatie.

Metro.co.uk meldt:

Mevrouw Atkinson zei dat ze besloot haar dochter in bad te doen, omdat ze ziek was geweest tijdens haar ochtendvoeding.

Zij legde uit dat de negen maanden oude een “chirurgische wasbeurt” nodig had voordat zij in het ziekenhuis zou worden opgenomen voor haar ingreep.

  "Welk F*cking onderzoek? Wij zijn het F*cking onderzoek" - rouwende weduwe gaat los op social media nadat echtgenoot aan Myocarditis is overleden

Een geëmotioneerde mevrouw Atkinson vertelde de lijkschouwing: “Ik begon haar op te tillen en dat is alles wat ik me kan herinneren.

Het volgende wat ik me kan herinneren is dat James tegen me schreeuwde en aan me trok.”

De medische onderzoekers denken dat Eleanor langer dan 30 minuten ondergedompeld kon zijn geweest.

Wat betreft de mogelijkheid dat het vaccin de black-out veroorzaakte, beschreef Atkinson, die zei dat zij slechts tweemaal in haar leven was flauwgevallen, tijdens haar late tienerjaren, dat zij zich “vreemd en niet mezelf” voelde na de prik.

Het onderzoek leerde ook dat mevrouw Atkinson opnieuw flauwviel tijdens een bezoek aan het graf van haar dochter in juni 2021, één dag nadat zij haar tweede AstraZeneca prik had gekregen.

“Op de dag na mijn tweede prik in juni 2021 ging ik Ellie bezoeken, want zij ligt vrij dicht bij ons begraven en wij gaan er elke dag heen,” beschreef de rouwende moeder.

“Ik liep erheen en hurkte neer aan haar zijde en het enige wat ik me daarna kan herinneren was een man die me hielp.”

“Hij zei dat hij gezien had dat ik begon te vallen en dat ik gedesoriënteerd was.”

Een politiesergeant van Dorset getuigde dat het vaccin beschouwd werd als een factor die bijdroeg tot de flauwte van Atkinson.

“Wij concludeerden dat het een tragisch ongeluk was dat Ellie door verdrinking in het badwater was omgekomen en dat er mogelijk factoren waren die daartoe bijdroegen,” zei rechercheur Phil Read, volgens de Mail.

“Eén daarvan was de mogelijke bijwerking van het Covid-vaccin. Mevrouw Atkinson had ook een gebrek aan slaap gehad, omdat ze een stressvolle tijd doormaakten. Zij had niet gegeten en is slank gebouwd.”

  Israël: Openbaar strand GESLOTEN voor ongevaccineerden

“Al deze factoren hadden er mogelijk toe kunnen leiden dat zij was opgestaan om zich voorover te buigen om Ellie op te tillen en flauw te vallen.”

De Covid-prik van AstraZeneca is in het Verenigd Koninkrijk verantwoordelijk gesteld voor talrijke bijwerkingen en sterfgevallen.

In mei kreeg BBC-radiopresentatrice Lisa Shaw hoofdpijn voordat ze overleed aan bloedstolsels die verband hebben met het COVID-19 vaccin van AstraZeneca.

Dezelfde maand overleed ook de Britse glitterpunk-rocker “Zion” aan een hersenbloeding, slechts twee weken nadat hij het COVID-19 vaccin van Astrazeneca had ingenomen.

Een moeder van drie kinderen in Aylestone, Leicester, is ook overleden nadat zij bloedklonters had gekregen als gevolg van het innemen van Astrazeneca’s experimentele mRNA-prik, zo meldde haar familie.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bizar fenomeen: Ongevaccineerden worden Ziek als ze in de buurt zijn van de COVID GevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZelensky wanhopig om zijn Azov-nazi’s uit Azovstal te krijgen
Volgend artikelKanker, Hepatitis, Gezichtsverlamming, Herpes: Dr. Roger Hodkinson waarschuwt dat de problemen met “vaccins” zullen verergeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. WTF??

  De moeder zegt: “Op de dag na mijn tweede prik in juni 2021 ging ik Ellie bezoeken, want zij ligt vrij dicht bij ons begraven en wij gaan er elke dag heen,” beschreef de rouwende moeder.”..

  Dus in maart 1e prik.
  Baby verdrinkt in water doordat de moeder flauw viel.

  En dan gaat ze (de moeder) TOCH voor een 2e prik?!!! en OP DIE DAG VAN DIE TWEEDE PRIK NAAR HET GRAF VAN HAAR BABY… WHAT THE F*CK IS DIT VOOR EEN VROUW????

  • Is erg verwarrend, dit artikel. De dag van dit artikel is 14 mei 2022. Dat van de Daily Mail van 13 mei 2022. In het artikel staat dat de feiten zich afgelopen maart voor deden. Is dus maart 2022. Eleanor en Ellie blijken hetzelfde kind te zijn. Hoe kan dit kind dat vorig jaar juni al op het kerkhof liggen.

   Ik dacht eerst dat Ellie misschien een ouder overleden zusje was van Ellie, dat vorig jaar was gestorven, maar beide namen worden voor het verdronken kind gebruikt.

   Lee, er staat niet dat de vrouw in maart haar eerste prik heeft gehad, enkel dat ze vorig jaar de tweede had gekregen, die in maart moet dus al haar derde of vierde zijn geweest.

 2. Is erg verwarrend, dit artikel. De dag van dit artikel is 14 mei 2022. Dat van de Daily Mail van 13 mei 2022. In het artikel staat dat de feiten zich afgelopen maart voor deden. Is dus maart 2022. Eleanor en Ellie blijken hetzelfde kind te zijn. Hoe kan dit kind dan vorig jaar juni al op het kerkhof liggen.

  Ik dacht eerst dat Ellie misschien een ouder overleden zusje was van Eleanor, maar beide namen worden voor het verdronken kind gebruikt.

  Lee, er staat niet dat de vrouw in maart haar eerste prik heeft gehad, enkel dat ze vorig jaar de tweede had gekregen, die in maart moet dus al haar derde of vierde zijn geweest.

  Groetjes

 3. Wat een kulstuk. Dit móet verzonnen zijn door een of andere dwaas die ook aandacht wil. Het klopt van geen kanten en waarom moeten wij weten dat ze in een huis wonen van 500.000 Pond? Frontnieuws, waarom dit soort ongeverifieerde zooi plaatsen? Er is genoeg échte info t melden over situaties in de wereld. Soms staat er op deze website echt goede informatie en dan staat er weer zo’n baggerstuk tussen. Ik krijg geen hoogte van het beheer hier. Schrap dit soort zooi, steek tijd in goede artikelen en het kan een zoveel betere website worden. Dit soort artikelen maakt dat ik hier steeds minder meelees, sneller door de artikelen heen blader en never nooit niet ga doneren. Ik geef geld aan heel veel websites, van Cafe Weltschmerz tot Jensen, van BPOC tot Viruswaarheid, van Nine For News tot Blckbx, maar Frontnieuws zit niet in mijn donatielijstje. Vanwege deze bagger én veel te veel artikelen van zogenaamde artsen en andere medici die aan onze kant lijken te staan maar braaf het virusnarratief promoten. Jammer, deze website heeft echt veel potentie.

  • Dit verhaal is een beetje apart, inderdaad. Maar het mag gezegd worden dat dankzij FN de lezers enorm veel leren zonder dat ze heel veel tijd moeten steken in het doorsnuffelen van allerlei bronnen. Doorgaans wordt hier informatie geplaatst die informatief en concreet is. Plus vertaald naar het NLs. Ik zou niet weten waar ik al die informatie vandaan moet halen… Plus FN verschaft de lezers een forum waar ze opinies en aanvullende info kunnen delen. In een tijd waarin je overspoeld wordt door bullshit is dat een lifesaver. Ik ben het er mee eens dat er te veel zelf-aangestelde ‘pro-waarheid’ experts zijn die nog steeds het ‘virus’ verhaal promulgeren, maar dat is niet de fout van FN. Als u dergelijke experts kent die het ‘virus’ verhaal er uit knallen, dan moet u die links hier plaatsen; dat is waardevol voor iedereen. Ik snap verder niet waarom u vermeldt waar u donaties aan geeft. Maakt het iets uit wb uw punt? FN vraagt bovendien niet om donaties. Aangezien we allemaal naar de waarheid zoeken, hoop ik dat u nu met de info op de proppen komt die u van grote(re) waarde acht, om van toegevoegde waarde te zijn voor de lezers hier, ipv niet-boeiende kritiek uit te oefenen op een site die de moeite neemt dagelijks meerdere bruikbare artikelen tevoorschijn te toveren. Dit kost tijd en moeite. Ik weet zeker dat andere reaguurders het eens zijn met me dat FN een bijzonder waardevolle informatiebron is, ook al loeren de foute gasten ook mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in