Een moslimraadslid in Ierland heeft opgeroepen tot de executie van activisten die vorige week in Dublin rellen veroorzaakten nadat drie kinderen waren neergestoken door een Algerijnse migrant.

Azad Talukder, raadslid in Limerick voor de regerende partij Fianna Fáil, maakte de opmerkingen tijdens een raadsvergadering op maandag waar de onlusten in de Ierse hoofdstad werden besproken, bericht Thomas Brooke.

“Ik ben ervan overtuigd dat dit niet het gezicht van Ierland is. Dit zijn gewoon een paar criminelen die winkels plunderen. Ik denk niet dat ze een ideologisch doel hebben. Ze komen op straat en roven gewoon. Ze zouden straf moeten krijgen,” vertelde Talukder, die oorspronkelijk uit Bangladesh komt, aan collega’s zoals geciteerd door de Limerick Post.

“Zelfs een dier doet dit soort dingen niet”, zei hij, niet in verwijzing naar de migrant die drie kinderen afslachtte en een vrouwelijke verzorger die probeerde tussenbeide te komen bij het bloedbad, maar naar de woedende demonstranten die na de aanval de straat op gingen.

“Het is erg beschamend en ze zouden publiekelijk gestraft moeten worden. Ik zou ze graag door het hoofd geschoten zien of het publiek erbij halen en ze doodslaan,” voegde Talukder eraan toe.

Zijn opmerkingen werden opgepikt door collega-raadsleden, waaronder het raadslid Conor Sheehan van de Labourpartij, die eiste dat hij de opruiende opmerkingen onmiddellijk zou intrekken.

“Oké, ik kan dat intrekken. Ik zet alleen mijn emotie neer. Ik hoop dat Conor Sheehan begrijpt dat dit slechts een uiting van mijn emotie is,” voegde hij eraan toe.

Ierse premier verdubbelt steun voor massa-immigratie na steekpartijen op kinderen

  74-jarige moet woning verlaten – ruimte nodig voor asielzoekers

Leo Varadkar beweerde dat de demonstranten een “kleine minderheid” van de Ierse burgers vertegenwoordigen en dat Ierland een “enorm inferieure” plek zou zijn zonder massale migratie.

Politici hebben de reactie van het publiek op de gruwelijke aanval afgelopen donderdag buiten een basisschool in Dublin aanzienlijk veroordeeld, waarbij de Ierse premier Leo Varadkar de kritiek aanvoerde op wat hij beschouwde als mensen die niet uit patriottisme maar uit “haat” handelden.

“We moeten Ierland terugwinnen van de criminelen die elk excuus zoeken om gruweldaden te plegen in onze straten,” voegde hij eraan toe, opnieuw verwijzend naar individuen die protesteerden tegen het neersteken van kinderen, niet naar de aanvaller zelf.

Varadkar verdubbelde de toewijding van zijn regering aan haar liberale migratiebeleid in een toespraak de dag na de aanval en vertelde verslaggevers dat Ierland een “enorm inferieure” plek zou zijn zonder immigranten.

Hij verzekerde buitenlanders in het land dat “wat ze gisteren hebben gezien geen weerspiegeling is van het Ierse volk,” maar van een “kleine minderheid” van het land, en drong er bij de inwoners op aan om “de mensen die de stad van ons willen afpakken niet te laten denken dat ze geslaagd zijn.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Hevige protesten in Ierland over massa-immigratie na massa-steekpartij bij schoolVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHooggerechtshof van Rusland verbiedt “Internationale LGBT-beweging” als “extremistische” organisatie
Volgend artikelKinderen over de hele wereld beginnen “witte long syndroom” te ontwikkelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. wauw, weer een land waar eigen volk wordt weggezet als minderwaardig, en vol gaat voor massaimmigratie…..lijkt het toffe nederland wel. Alles is natuurlijk hetzelfde plan…kalergiplan.

 2. Maakt duidelijk hie moslims denken. En : is oproep tot geweld : strafbaar.
  Verder lokt dit tegen-maatregelen uit : zelf-verdediging.

 3. Voor velen is het inmiddels duidelijk dat we in een satanische samenleving zijn beland, waarin alles omgedraaid wordt. Inderdaad volgens plan. De massa is zo geconditioneerd dat ze het als vooruitgang beschouwen, in werkelijkheid zal het in Europa onleefbaar worden als de massa-immigratie niet stopt. Echte vluchtelingen moeten welkom zijn, maar de hordes gelukzoekers moeten geweigerd of teruggestuurd worden.

  • Echte Vluchtelingen moeten in hun eigen regio worden opgevangen, door gelijkgestemde religies… zo moeilijk is de oplossing nou ook weer niet!!!

 4. “Ik ben ervan overtuigd dat dit niet het gezicht van Ierland is. Dit zijn gewoon een paar criminelen die winkels plunderen. Ik denk niet dat ze een ideologisch doel hebben.
  ….
  mooi he ?
  Als mensen uit andere culturen hier naar toe komen met andere waarden en normen.
  Maar zelfs in de individuele westerse samenleving mensen kunnen met elkaar meeleven en voor elkaar opkomen.
  Met name de gewone bevolking die niet om deze cultuurverrijking gevraagd hebben en er alleen maar de nadelen van ondervinden.
  Het duurt wat langer voordat de westerse mensen boos worden maar dan heb je ook wat en dan heb je het er ook echt naar gemaakt.
  Ik vermoed dat deze kerel langzaam bang wordt en ziet dat het uit de klauwen gaat lopen.
  Daar is hij dan wel weer slim genoeg voor.

 5. Moslims hebben jaren geleden een prijs op wilders z’n leven gezet….misschien doet iemand hetzelfde voor dit mismaakte creatuur. Men mag dromen en hopen.

 6. “Schiet ze door hun hoofd” – moslimraadslid in Ierland roept op tot executie van demonstranten van neergestoken kinderen in Dublin”

  Mooi deze klootzak zet de zaak een beetje verder op scherp, de bedoeling is juist om ‘rassen rellen’ te veroorzaken, niet gedacht hè maar toch gekregen.

 7. Het bekende plaatje.
  RUS-UA begon op 24 Feb 2022
  ISR – Hamas begon op 07 Okt 2023
  De onrust in Ierland begon met de spontane Rellen.
  Gewoon het best passende moment in tijd pikken en het niet over de dagen of uren ervoor hebben.
  Niks nieuws want op 7 Dec 1941 (als ik me niet vergis) vielen de Japanners ook zomaar zonder enige reden Pearl Harbour aan, was het niet. ( Boycot nooit van gehoord)
  Altijd hetzelfde geklets, in onze geschiedenis boeken op de lagere school hield het geweld in 1945 op, dat er ook mog iets in landen als Indonesie, Algerije etc. is gebeurd, tja helaas geen bladzijden meer over.

 8. En hoe het komt dat die immigranten mensen zijn die ergens voor vluchten………dat maken we natuurlijk niet duidelijk…….dat we met het financiëren van die oorlogen medeplichtig zijn. Hahahahaha………en de problemen pleuren we bij de bevolking over de schutting. Die is stom genoeg om dat op te vangen tot ze er zelf aan doodgaan.

 9. Eerste wat ik dacht WTF !!
  Quote deze daas ““Het is erg beschamend en ze zouden publiekelijk gestraft moeten worden. Ik zou ze graag door het hoofd geschoten zien of het publiek erbij halen en ze doodslaan,” voegde Talukder eraan toe.”
  Komt zelf uit de straatschijter regio 😑
  Ze nemen wel een heel grote broek mee !!
  Bedankt vertrutte linkse mongolen .
  Verder uitweiding is niet nodig . 😠
  Dat de Irish Republican Army er ook positief tegen over staat verbaasd .
  Dacht dat deze jongens die al jaren tegen de engelse overheersing vochten deze stelling van Talukder niet zouden pikken .

  • De in 1919 opgerichte IRA was vooral actief in Noord-Ierland, omdat bij de onafhankelijkheid van Ierland op 11(!).07.1921 de meerderheid van zes graafschappen in het noordoosten in meerderheid protestants was en bleef daarom onderdeel van het Verenigd Koninkrijk.
   Sinds vorig jaar zijn door een hoger geboortecijfer bij de rooms-katholieken de protestanten in de minderheid geraakt, waardoor de meerderheid van de Noord-Ierse bevolking zich wil aansluiten bij de Ierse vrijstaat.
   Op korte termijn zal de Britse regering o.l.v. WEF’er & multimiljonair Rishi Sunak echter geen referendum uitschrijven.

 10. Vluchtelingen, immigranten.
  Noem ze wat ze zijn!
  Landverraders, volksverraders, die hier in ons Westen spelen alsof ze hun cultuur, land en volk lief hebben.
  Landverraders, volksverraders, die hier in ons Westen zich ongewenst maken!
  Landverraders, volksverraders, die hier in hun Oosten zich ongewenst gemaakt!

  Landverraders, volksverraders, die alleen door westerse verraders geliefd zijn, zolang het duurt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in