Een tragische Twitterdraad (archief link, ThreadReader) van een Indiase gynaecoloog Dr. Rajesh Parikh. Dr. Parikh belicht de gevaren van Covid door ons een pasgeborene te tonen, die lijdt aan ademnood en “Witte Longen”, niet in staat om te ademen, met spoed overgebracht naar de NICU vanwege MIS-N, “Multisystem Inflammatory Syndrome-neonates”, schrijft Igor Chudov.

Net als ik is Dr. Parikh niet Engelstalig als moedertaal, en zijn tweets bevatten veel spelfouten. Niettemin heb ik hem gecontroleerd, en hij is echt. Dr. Parikh opende zijn Twitteraccount vóór de pandemie. Vóór 2020 postte hij verschillende zeer persoonlijke overpeinzingen voor zijn toen nog kleine aanhang, maar uit zijn eerdere berichten blijkt duidelijk dat hij een medisch persoon is.

Terugkomend op het verhaal van de lijdende pasgeborene, laat Rajesh ons de röntgenfoto van het kind zien, waaruit duidelijk blijkt dat er goede redenen zijn om op de NICU te liggen!

Merk op dat terloops wordt gemeld dat de moeder volledig was gevaccineerd.

De behandelend kinderarts (die dit specifieke kind behandelt) Dr. Jainish Bhandari heeft ook een Twitteraccount en legt ons in zijn antwoord uit:

Dr. Bhandari legt ons uit, met dit voorbeeld als patroon dat hij in zijn praktijk ziet, en ook zijn ervaringen uit het verleden aanhalend, dat deze MIS-N gevallen hetzelfde patroon volgen:

• Geen tekenen van Covid-infectie bij gevaccineerde moeders.

• Hoge “anti-Spike” (S1) antilichaam waarden bij baby’s.

• Ongestoorde zwangerschap, tot op het moment dat de baby wordt geboren, met disfunctionele longen, baby’s die niet zelfstandig kunnen ademen, en de pasgeborene wordt aan de hoogste stand van beademingsapparatuur gelegd.

  Bill Gates: In de volgende pandemie zullen we gigantische mRNA fabrieken hebben

Let wel, de anti-spike antilichamen worden niet alleen geproduceerd door een Covid-infectie, maar ook door het Covid-vaccin! En de specifieke moeder was gevaccineerd! De arts laat, behulpzaam, het testresultaat voor spike-antistoffen van de zuigeling zien:

Een positieve test voor “S1 spike antibody” kan worden veroorzaakt door een Covid-infectie, maar ook door vaccinatie. Gevaccineerde mensen ontwikkelen alleen een reactie op het “spike-eiwit”, omdat dat het enige deel van het virus is dat aan het immuunsysteem wordt aangeboden (en toevallig ook op vele manieren giftig is).

Dr. Parikh zegt dat hij al 4 van de 5 zuigelingen heeft verloren aan deze verbijsterende aandoening:

Dr. Bhandari werd de voor de hand liggende vraag gesteld:

Stop even en besef hoe belachelijk dit is. We hebben een stervend kind met MIS-N, geboren uit een gevaccineerde moeder die nooit symptomen van Covid had, en geen positieve test, en toch geven de artsen Covid de schuld!

Nu ben ik geen arts, dus ik waak ervoor diagnoses, behandelingen, enz. in twijfel te trekken. Maar ik weet genoeg om “Covid” de schuld te geven als bij de gevaccineerde moeder nooit Covid is vastgesteld en zij zich nooit ziek heeft gevoeld, en om “antilichamen tegen spike-eiwitten” te noemen bij een moeder die is gevaccineerd met een vaccin op basis van spike-eiwitten, een beetje een rekoefening van de verbeeldingskracht is.

Zijn ze hier volledig openhartig? Wat denkt u?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De pasgeborenen zijn niet in orde: Miljarden baby’s zullen spike-eiwit genen ervenVolg Frontnieuws op Telegram

  Ontkrachting van 5 populaire (en onjuiste) opvattingen over de Spaanse Griep van 1918

Lees meer over:

Vorig artikelIs Italië’s nieuwe anti-Eén Wereldregering premier gewoon een ander Trojaans paard van de globalisten?
Volgend artikelNa de valse bewering dat hij zijn eigen infrastructuur niet opblaast, blijft Poetin liegen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Ik heb een maand op een nicu gezeten met onze te vroeg geboren zoon. Heel veel voogroeide babies die 2 maanden oud zijn komen binnen. Wij noemde ze monsters vergeleken met onze van 24 weken. En de ouders waren in wanhoop, hoe kan dit, hij is gezond geboren en nu opeens dit. Tja de ouders spreek je in de gangen en in de ontspanruimte. Maar langzaam daarna ben ik er over na gaan denken en tot.de conclusie gekomen dat t vaccinatieschade was van alle cocktails die we ze toedienen vanaf 2 maanden oud. Er was eentje in een kamertje.die helemaal afgeseald was, kon je alleen maar met pakken binnen. eoa autoimmuunziekte.

  2. Nog meer slecht nieuws voor gevaxte medemens die als bijwerking myocarditis kreeg: Volgens dr. Sherri Tenpenny is hun levensverwachting nog maximaal 5 jaar. Zoek alvast uw kist uit en regel e.e.a voor uw nabestaanden opdat zij straks niet met de ellende zitten veroorzaakt door uw beslissing de gifspuit te nemen.

  3. Het zijn niet alleen kinderen ben 32 jaar en heb een longontsteking al 2 maanden ik heb de mycoplasma pneu nog wat.hoest me longen uit me lijf al 4 maanden en met antibiotica is het niet op te lossen.
    Wat ik graag wil is prednison maar die krijg ik nog niet ik krijg nog een scan volgende week.
    Ik heb 1 week prednison gehad en mijn hoest werd minder maar toen de kuur afgelopen was begon het erger te worden en kreeg ik heel weinig lucht.met als gevolg ook gekneusde ribben en loop er na 4 maanden nog steeds zo bij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in