The Presidential Press and Information Office / Kremlin.ru / Wikimedia / (CC BY 4.0 DEED)

Zoals de Gateway Pundit eerder meldde, heeft Tucker Carlson donderdagavond zijn langverwachte interview met de Russische president Vladimir Poetin vrijgegeven.

In het interview besprak Tucker Carlson veel onderwerpen, zoals de oorlog in Oekraïne, de gevangen WSJ-verslaggever Evan Gershkovich, de Nord Stream pijplijn, de NAVO, Bill Clinton en nog veel meer, schrijft Jim Hoft.

Op een gegeven moment tijdens het interview besprak Vladimir Poetin de open grens van de VS met Mexico.

Poetin vroeg Tucker Carlson waarom Amerika vocht voor de grens met Oekraïne en weigerde zijn eigen grens te verdedigen.

De uiterst linkse Amerikaanse media waren woedend dat Tucker Carlson met Vladimir Poetin aan tafel zat en een open gesprek voerde over Rusland en het Westen.

De voormalige Britse premier was woedend dat Tucker echte journalistiek zou bedrijven. De mislukte premier bestempelde Tucker Carlson als een “verrader” voor het houden van het interview.

Wow. Dat is een beetje dramatisch.

Via The Hill:

Boris Johnson, de voormalige premier van het Verenigd Koninkrijk, heeft de conservatieve commentator Tucker Carlson uitgescholden voor zijn interview met de Russische president Vladimir Poetin.

“Over de hele wereld kijken mensen naar dat belachelijke interview met Vladimir Poetin door Tucker Carlson en we moeten niet in dit weefsel van leugens trappen, vooral niet in het idee dat Poetin op de een of andere manier gedoemd is om te slagen in Oekraïne. Integendeel, hij is gedoemd om te mislukken,” zei Johnson in een video die door de Daily Mail werd geplaatst.

Carlson, een voormalige pundit bij Fox News, werd vorig jaar door het netwerk uit de lucht gehaald en heeft sindsdien zijn eigen mediabedrijf en programma op X, voorheen bekend als Twitter, gelanceerd. Hij kondigde dinsdag aan dat hij Poetin zou interviewen, de eerste keer dat een lid van de westerse media de Russische leider interviewt sinds hij bijna twee jaar geleden Oekraïne binnenviel.

  Martelkamers gecreëerd door Oekraïense nazi's in de Volksrepubliek Luhansk (Video's)

Johnson uitte vrijdag in een opiniestuk in de Daily Mail kritiek op Carlson’s interview en zei dat hij “vleierig en gniffelend” was en “met slappe kaken blij was dat hij een ‘primeur’ had.”. De voormalige premier zei dat hij kijkers over de hele wereld had “verraden”.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

EU-chef verzet zich tegen wapenstilstand OekraïneVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet ‘Poetin-aanhanger’ scheldwoord gaat in versnelling
Volgend artikelBill Gates plant “Pandemie 2”, compleet met nieuwe vaccins die worden toegediend met “een pleister”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. Hahaha… uitgerekend Boris noemt Tucker een verrader. Hahaha… de man die heel Engeland met de Brexit EN de Oekraïne oorlog verraden heeft. Dit moet wel een Great Awakening show zijn, anders laat je iemand anders dan Boris dit soort uitspraken doen.

 2. Ook die man heeft heel veel bloed aan zijn handjes. Alleen al om de vent in dat in en in corrupte Oekriland te verbieden om vredesonderhandelingen te beginnen.
  Hoeveel honderduizenden slachtoffers moeten er nog vallen?
  Iets anders. Waar zijn nou die klimaatactivisten? Gebeurt daar niets met het door hun zo geroemde milieu? Geen CO2, geen vervuiling door de bommen, granaten en andere militaire rotzooi?

 3. Lachwekkend hoe de westerse pot-verwijt-de-keteltjes in rep en roer zijn. De ene na de andere idioot wordt van stal gehaald om de boel te framen. Daarmee wekken ze alleen maar meer interesse. Zielig zooitje!

 4. Gebied waar Nederlanders zullen sneuvelen aan Oostfront is bekend

  Ondanks het feit dat Poetin heeft gezegd geen oorlog te willen, gaan de voorbereidingen voor die geplande oorlog bij ons gewoon door.

  Zo weten Nederlandse militairen nu al waar ze in dat geval zullen sneuvelen en wel op wat wel de ‘gevaarlijkste plek ter wereld’ wordt genoemd.

  Meer en meer komen er berichten in de MSM over de komende oorlog met Rusland. Iedere dag opnieuw verontrustende berichten over de enorme dreiging van de Russen en iedere dag meer voorbereidingen voor die oorlog.

  Op de manier waarop de MSM schrijven is het welhaast zeker dat die oorlog gaat komen, dit ondanks het feit dat Poetin luid en duidelijk vertelt geen oorlog te willen.

  Maar ja. Poetin kan zoveel zeggen nietwaar? Ook Hitler zei tenslotte dat hij geen oorlog wilde. Kortom, Poetin is niet te vertrouwen, dus die oorlog gaat er komen en wij moeten goed voorbereid zijn.

  Want, als die oorlog er eenmaal is, hebben onze militairen de eer om waarschijnlijk als eersten te mogen sneuvelen voo de sekte in de achtergrond. Dit, dan wel op 1700 kilometer van huis in wat wel het gevaarlijkste gebied ter wereld wordt genoemd.

  Volgens een bericht in de Telegraaf van zaterdag heeft de NAVO al zo goed als besloten wie, wat, waar ingezet zal worden. Voor Nederlandse militairen betekent dit dat ze de Suwalki Corridor mogen verdedigen tegen de Russen.

  De Suwałki-corridor of Suwalki-kloof verwijst in NAVO-terminologie naar een dunbevolkt gebied onmiddellijk ten zuidwesten van de grens tussen Litouwen en Polen. Het gebied is genoemd naar de Poolse stad Suwałki, waar in 1920 het Verdrag van Suwałki werd ondertekend, na de Pools-Litouwse oorlog.

  Het is de enige landverbinding tussen de Baltische staten en de andere NAVO-partners, en scheidt tevens het grondgebied van de Russische exclave Kaliningrad van Wit-Rusland. Dit knelpunt is daarom van groot strategisch en militair belang geworden sinds Polen en de Baltische staten zijn toegetreden tot de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (NAVO).
  https://niburu.co/binnenland/19402-gebied-waar-nederlanders-zullen-sneuvelen-aan-oostfront-is-bekend

  Geschiedenis herhaalt

  En zo zou het straks zomaar kunnen dat er opnieuw Nederlandse soldaten onder Duits bevel vertrekken naar het Oostfront om daar wederom te strijden tegen de Russen.

  https://youtu.be/h3sCZCcZfvY

  • Ik vertrouw liever mr Putin dan het neefje van Pinocchio en de rest van dat nazi gespuis in Den haag want die liegen alles aan elkaar vast en als je ze geloofd zou ik maar snel wakker worden🧐😜😁

  • Beste Adriaan,
   “ondanks het feit dat Poetin luid en duidelijk vertelt geen oorlog te willen.”

   Het westen kan hem dwingen om te doen wat hij niet wil.
   Ik neem het hem niet kwalijk.

   Putin vertelde eens een beleving uit zijn jeugd waarin hij een rat probeerde te vangen en hem in een hoek had gedreven.
   Toen de rat geen uitweg meer zag viel de rat hem aan als uiterste verdediging.
   Putin vertelde dat hij die les nooit was vergeten.

   Ook vertelde hij dat hij als straatjochie zich moest verdedigen tegen anderen.
   Hij vertelde dat als een gevecht niet meer te vermijden was de eerste klap vaak in zijn voordeel uitpakte.

   Het geeft dus te denken over wie Putin is.

   Laten we hopen dat het westen het zover niet laat komen.

   • Tigron & Flardinga, ja Poetin kent de klappen van de zweep, hij was een straatvechter wat “we” over hem hebben gelezen, maar in de politiek gebeurt niets toevallig, alles is georkestreerd, improvisaties zijn voor de minder begaafde politici, kortom men kan hen niet vertrouwen.

  • Adriaan,
   Dit soort berichten, het zou allemaal kunnen hoor, ik geloof simpelweg dat Rusland gaat winnen hoe dan ook, dat volk weet dat zij voor hun onafhankelijkheid vechten, net als tegen de Nazi alliantie, we zullen zien!

  • Als je een hond vaak genoeg slaat zal hij toch een keer gaan bijten. Ik zag op de TV (ja, ja, mijn excuses hiervoor) bij de NPO toevallig, dat er jongens getraind worden. Dit zal geen gezwets zijn van de MSM, want dit betreft een vervolgstap in het geweld, en dat laten ze graag zien. Ja toch? Dus ik denk dat het wel zo ver gaat komen. Maar Rusland zal niet verslagen worden. Zielig wel voor die Nederlandse knulletjes, die vervangen worden door bruin gespuis om de bevolking op peil te houden. (Zie Deagel). Maar wel een mooie depopulatie actie, toch?

 5. Is dat niet dezelfde Johnson die zijn volk verraadde door tuinfeestjes en home party’s te geven in de (corona) hoax tijd dat iedereen thuis moest blijven?
  Wie zonder zonde is, werpe de eerste steen!!

 6. Boris, als er eentje makkelijk liegt dan is hij het wel, goede vriend van Rutte uiteraard, lekker stelletje, samen op een tandem zou toch kunnen, allebei fietsen soms naar hun werkplek, dan stiekem de banden lek prikken, nee effe serieus, hij is echt een leugenaar daar lusten de honden geen brood van, teiltje!!!

 7. Zou het niet zo zijn dat Boris Jonhson in dit geheel dé verrader is.
  Weten we nog hoe het feestvarken bezig was met zijn vrienden ten tijde van de lockdown?
  Dit is verraad.
  Weten we nog het dezelfde varken in Kiev verscheen om daar te vertellen door te vechten tot de laatste man?
  Een ander moet zijn leven opofferen voor het belang van de joden.
  Wie is Boris Jonhson?
  Het is een criminele leugenaar en verrader van eigen volk én van Europa.

  • Eigenlijk toch gewoon ronduit walgelijk hoe die vent durft te liegen om zijn eigen hachje te redden. De hele wereld weet nu dat achterlijke boris een vredesoffer heeft geboycot. Weet je wat laffe kleuter ga lekker gvd vechten in oekraine tegen putin zijn soldaatjes.

 8. Benjamin Creme gaf lezingen over de meesters, maar daar hoeft hij ook weer niet al te veel eer voor te krijgen, hoe charmant hij ook kon glimlachen voor het publiek. Persoonlijk was het een brutale schoft waar zijn familieleden en gevolg nog voor kunnen betalen. Dit terzijde.
  Ik heb dus met zo’n meester over hem gecommuniceerd deels als leidraad hoe Britten in elkaar zitten, speciaal bepaalde typen die ik heb gebruikt voor mijn eigen doelen. Zo heb ik 1 keer op het nippertje het leven van Boris Johnson gered. Maar hardleerse mensen moeten oppassen dat de maat vol kan zijn, en ze door 1 kleinigheid weg worden gehaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in