Foto Credit: screenshot / Blaze TV

Tucker Carlson heeft gezegd dat de voormalige premier van het Verenigd Koninkrijk, Boris Johnson, alleen zou instemmen met een sit-down interview als de voormalige Fox News presentator hem 1 miljoen dollar zou betalen.

Tijdens een interview met Blaze TV presentator Glenn Beck op dinsdag, onthulde Carlson dat hij Johnson benaderde voor een interview maar dat hem werd verteld dat het alleen zou worden toegestaan onder één voorwaarde: dat hij een miljoen dollar zou betalen, schrijft Jamie White.

“Boris Johnson noemt me een werktuig van het Kremlin of zoiets… Dus ik diende een verzoek in voor een interview met Boris Johnson,” zei Carlson. “Uiteindelijk neemt een van zijn adviseurs contact met me op en zegt dat hij met je wil praten, maar dat het je een miljoen dollar gaat kosten. Hij wil een miljoen dollar, in goud of Bitcoin.”

“Dit is trouwens de man die in zijn eentje, op verzoek van de Amerikaanse regering, anderhalf jaar geleden het vredesakkoord in Oekraïne tegenhield. En is volgens mij om die reden verantwoordelijk voor de dood van honderdduizenden mensen.”

“Hij wil me daar niets van uitleggen in een interview totdat ik hem een miljoen dollar betaal,” vervolgt Carlson. “En ik zei tegen de man, weet je, ik heb net Vladimir Poetin geïnterviewd. Ik verdedig Poetin niet, maar Poetin vroeg niet om een miljoen dollar. Dus je vertelt me dat Boris Johnson een stuk smeriger is, een stuk lager dan Poetin. Wat waar is.”

  Oekraïense aanvalsgroep werd afgeschrikt door toerist met geweer op de Krim (Video's)

“Dus dit hele ding is een freakin’ shakedown,” voegde hij eraan toe.

Johnson had eerder kritiek geuit op Carlson’s historische interview met de Russische president Vladimir Poetin en noemde hem een “werktuig van het Kremlin” in een krankzinnige tirade die hij op X plaatste.

Tucker reageerde door Johnson een “lafaard” te noemen voor het weigeren van een interview met hem.

“We hadden Boris Johnson uren voordat hij dat zei uitgenodigd. Het was opmerkelijk en opmerkelijk oneerlijk. We wisten dat Johnson zelf een lafaard was,” zei Carlson.

“We zagen tijdens Covid hoe hij veranderde in een doodsbange oude vrouw, maar we hadden geen idee dat hij ook een leugenaar was. We hadden het moeten weten.”

Zoals Tucker al aangaf, werd onthuld dat Johnson al vroeg in het conflict in 2022 vredesonderhandelingen tussen Oekraïne en Rusland saboteerde.

De onthullingen over de graaiende eisen van de Britse politicus voor een interview met Carlson werden op social media breed belachelijk gemaakt.

Bekijk het volledige interview:


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Tucker Carlson hekelt transhumanisten die ‘denken dat ze God zijn’ op World Governments SummitVolg Frontnieuws op Telegram

  Zo verandert Oekraïne civiele infrastructuur en woonwijken in militaire doelwitten (video's/foto's)

Lees meer over:

Vorig artikel“Het is beschamend moeilijk om Google Gemini te laten erkennen dat blanke mensen bestaan”
Volgend artikelHet Amerikaanse Rode Kruis ligt onder vuur omdat het van ontvangers van een COVID-19-vaccin verlangt dat ze de hotline bellen om te zien of ze nog in aanmerking komen voor bloeddonatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Hopelijk mogen we na jaren ellende herkauwen nu eindelijk op de eerste rang kijken hoe de ratten elkaar gaan opvreten. Er is geen eer onder dieven, voor geld of om hun schuld te ontlopen verraden ze elkaar. Één of twee dieven die elkaar verraden zijn geen probleem, maar ze hebben zich allemaal aan elkaar verbonden, dus als het kaartenhuis valt en ze beginnen elkaar te verraden, dan gaat het snel.

  Er is maar één wetgever en maar 1 wet… liefde. Er zijn geen bewijzen meer nodig om de monsters die dit globale verraad plegen schuldig te bevinden. Alles moet van tafel, alleen de grondwet overeind laten en iedereen die sinds WO2 heeft geregeerd moet de kerkers in.

  De Neurenberg tribunalen waren een show voor de bühne, ondertussen hadden de nazi’s in het geheim WO2 gewonnen en de USA overgenomen. Die tribubalen moeten opnieuw… en dit keer echte tribubalen!!!

 2. Tucker Carlson brengt naar buiten, wat de “westerse” machthebbers niet willen horen.
  Met een wereldwijd bereik : miljarden kijkers. O.a. op @TCNetwork.

  ‘k Heb onbeperkte waardering voor Tucker Carlson.

 3. Ongevraagd commentaar geven op Tucker doet Boris gratis.
  Vragen beantwoorden kost 1 miljoen.
  Tja, zo hebben de meeste mensen een prijs.
  Waarom doet hij mij telkens denken aan dat varken van ‘Animal farm’?

 4. Jonson in opdracht van ?????? , heeft in Oekraïne het vredes akkoord verscheurd.
  ??????? Is dus de agressor.!
  En Engeland, Europa en de Vazalstaten hebben niets toezeggen…!!!!!!
  Aan U wie is ????????.
  Ik denk Amerika.

 5. Heb niet de indruk dat Tucker Carlson tot THE SWARM behoort zoals Dr.Shiva beweert dat hij is. Ik volg Dr.Shiva nu al enkele maanden en heb verre van een negatieve indruk van hem gekregen gedurende die periode. Hij staat bij mij zelfs op nummer 1… Grote bewondering voor hem. Dr.Shiva noemt Tucker Carlson…FUCKER CARLSON, klaarblijkelijk met een gegronde reden. Zo heeft hij ook een kleine naamsverandering voor Bobby Kennedy die hij Booby noemt. https://rumble.com/search/all?q=Dr.Shiva

   • Met MIJN Dr.Shiva….sure. De moeite genomen om enige video’s te bekijken van Dr. Shiva alvorens een conclusie te trekken? Zoals ik al zei…heb zelf niet de indruk dat Tucker Carlson tot The Swarm behoort maar tegelijkertijd een heel hoge dunk van Dr.Shiva. Hij schijnt beter op de hoogte te zijn dan menig ander maar heeft duidelijk zijn zelfbeheersing niet onder controle ten opzichte van, wat hij noemt “THE SWARM”….

  • Beste FF@F,
   Zodra iemand anderen gaat uitschelden of negatieve bijnamen gaat geven is dat voor mij een bewijs voor gebrek aan fatsoenlijke argumenten.

   Anderen neerbuigend behandelen is een gedrag om zichzelf een hogere status toe te bedelen.
   doorgaans zijn dat mensen die onzeker zijn over zichzelf.
   In zijn geval wil de titel Dr. dus niets zeggen.

   • He’s the opposite from stupid so must know that he doesn’t score well by naming others. He clearly doesn’t seems to care about the negative effect this is causing… I think that I know why after having watched his vids. No single bit of respect for those who are too lazy to do their homework as they should’ve done….

    • Zo zag ik onder andere ook deze vids…. NON: Dr. SHIVA the Swarm XL Special” met Rob en Ray – https://soulflix.nl/video/non005-dr-shiva-the-swarm-xl-special-met-rob-en-ray/ … Nederlandse Rob en Ray niet de eerste de beste….niet op hun mondje gevallen en naar ik moet aannemen…toch wel redelijk bekend in Nederland. Ray had Dr.Shiva gevraagd voor dit interview alhoewel al heel snel bleek dat dit niet onder die noemer viel… hahaha. Ik zag 2 volwassenen binnen no time gedegradeerd worden tot het niveau van minderjarigen. Ze wisten bij god niet hoe hier mee om te gaan…. 🙂 Vraag mij af of ze sindsdien al bekomen zijn van wat Dr.Shiva naar voren had gebracht in die video.
     En wat ik belangrijker vindt…. of ze de raad van Dr.Shiva hadden opgevolgt om zijn seminars te bezoeken.

     Not many will be entering heaven….. hahahaha

  • Yep…..en ik ben er inmiddels heilig van overtuigd dat die ouwe rotschoft op adenochroom de honderd heeft gehaald……en we hebben er allemaal aan mee betaald.

   Dat er een miljoen mensen op zijn gore graf moge pissen.

  • Adrenochroomverslaafde Henry Kissinger (1923 – 2023) was erg close met FIAT-tycoon & mede Deep Stater Gianni Agnelli (1921 – 2003). Pro-Palestijnse demonstranten hebben van zich laten horen bij Kissingers (winnaar van de deep state-nobelprijs voor de vrede in 1973) besloten uitvaart.
   Gianni Agnelli was een financieel adviseur van de door historici volstrekt onterecht op het schild gehesen ‘moeder des vaderlands’ en ons staatshoofd in de periode 1898 – 1948, Wilhelmina de Ranitz (1880 – 1962).

  • Beste Juriean Brands,
   “Was Kissinger ook niet heel erg duur??”

   Dat weet ik niet.
   Waar ik wel een vermoeden van heb is; dat hij in de hel zijn Karma aan het aflossen is.

 6. Het word tijd dat Tucker ook Mark Rutte eens aan de tand gaat voelen. Eens kijken hoe onze Pinokkio en gladjanus zich staande houdt in die situatie.

  • Die houdt zich wel staande, want hij is één grote leugen van top tot teen en helaas regeert de leugen nog steeds tot op dit moment en zal dat blijven doen, totdat de massa van de mensheid zal kiezen voor liefde en waarheid, en niets meer wil weten van leugen en bedrog…

  • Beste Peter,
   Het word tijd dat de tong van Rutte gigantisch blijvend gaat opzwellen.
   Van de 10 woorden die hij verteld liegt hij er 20 van.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in