Ze beweren machtig te zijn omdat ze weten dat ze dat niet zijn. Het is bluf. Het is een berekende pose. In feite weten ze precies hoe zwak ze zijn.” Fox News presentator Tucker Carlson nam Justin Trudeau en andere woke liberale politici maandag op de hak naar aanleiding van de laffe acties van de Canadese premier in het aangezicht van het truckersprotest.

Terwijl hij de politiek van Trudeau besprak die progressief liberalisme boven alles stelt, beweerde Tucker dat de woke politici “liever praten over het verlossen van de mensheid dan de moeite nemen om de school van je kind te repareren of het stopbord aan het einde van je blok te vervangen” omdat ze zwak zijn en bang dat ze niet meer populaire steun hebben, schrijft Infowars.com.

“Je vraagt je af, waarom praten ze zo? En het antwoord is natuurlijk omdat ze doodsbang zijn,” zei Tucker. “Ze beweren dat ze machtig zijn omdat ze weten dat ze dat niet zijn. Het is bluf. Het is een berekende pose. In feite weten ze precies hoe zwak ze zijn. Ze weten hoe weinig steun ze onder de bevolking hebben, en ze voelen hun greep afglijden.”

Tucker haalde vervolgens uit naar Trudeau, die hij de bijnaam “True Dope” gaf, omdat hij de protesterende truckers als haatdragend en racistisch omschreef, terwijl hij zich voor het konvooi op een onbekende locatie verborg. Hij berispte ook de Canadese staatsmedia omdat ze Trudeau dekten en beweerden dat het protest misschien door Rusland was georkestreerd.

Vervolgens dreef Tucker de spot met Trudeau vanwege zijn hypocriete geschiedenis van culturele toe-eigening. Hij liet foto’s zien van Trudeau’s verschillende ensembles en vermommingen door de jaren heen, en merkte op dat hij zich letterlijk overal kon verstoppen.

“Nu denk je bij jezelf in een democratie, je moet toch weten wat het staatshoofd is? Heb je als kiezer niet het recht om te weten waar hij is? Ja, maar dat maakt niet uit, want Justin Trudeau kan zich overal verstoppen. Hij is een meester in vermomming. Overal ter wereld kan Justin Trudeau zich verstoppen, en je zou nooit weten dat hij het was,” grapte Tucker.

  Dankzij PCR-test bedrog: pandemie voor de machtsuitbreiding van de elites

“En om het te bewijzen, hebben we een serie foto’s. Ze zijn allemaal echt, en ze tonen allemaal de Canadese minister-president Justin Trudeau. Je ziet hem er niet uitzien als een Franse Canadees, hij ziet er behoorlijk donker uit, eigenlijk. Dit is een Arabische Nachten-thema bijeenkomst toen hij een middelbare school leraar was. Oh, hij heeft een zwart gezicht op. Interessant. Je kan hem ook overtuigend zien opgaan in een Bollywood ster in India. Handen ineen in eerbied en gebed. Of, je ziet hem geflankeerd door zijn nieuwe landgenoten, ze hebben geen idee dat ze in de aanwezigheid zijn van een Canadese politicus. Zo overtuigend is Justin Trudeau als hij besluit zich te verkleden. Ze denken dat hij een van hen is. Ik hou van samosa, zegt Justin. Wij ook, zeggen de Indiërs. Ze hebben geen idee dat ze met een Canadees praten. Maar als hij de mensen in India niet voor de gek houdt, dan houdt hij de inheemse Amerikanen voor de gek. En ja, er is een verschil in racisme. Niet alle indianen zijn hetzelfde. Justin Trudeau droeg de traditionele hoofdtooi van een van Canada’s vele inheemse stammen, zoals de Azteken. Justin Trudeau zal je hart eruit rukken, dames. En, is dat Clark Kent van Superman faam? Nee, nogmaals, dat is gewoon Justin Trudeau.

Hij kan fictieve personages nadoen. Je ziet hem eruit zien als een gestrande piloot in de woestijn uit een van de Star Wars films. Hij kan zich letterlijk verbergen op een soundstage in Hollywood op dit moment. Hij kan zelfs op een ranch zijn. Ongelooflijk. Zolang niemand hem een geweer geeft of vraagt waar het eten vandaan komt, is dat een overtuigende veeboer. Dus, ja, Justin Trudeau kan veel meer veranderen dan zijn huidskleur. Als je die man ziet in een van zijn verschillende vermommingen, benader hem niet. Hij mag zich dan wel verstoppen in een onopvallend hutje in niemandsland, maar hij heeft Ottawa wel degelijk in zijn macht, althans op dit moment.”

  "Een zich ontvouwende gezondheidscatastrofe wordt in de doofpot gestopt terwijl het voor onze ogen gebeurt"

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vrouw confronteert Justin Trudeau tijdens openbaar forum: “Je hebt ons verraden aan het globalisme – wat doen we met verraders in Canada? Vroeger hingen we ze op!”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWat is er aan de hand met Covid in Israël?
Volgend artikelHet Grote Sterven is gearriveerd: Uitbetalingen van levensverzekeringen schieten met 258% omhoog nu sterfgevallen na vaccinatie snel toenemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Waarom worden deze personen gewoon niet door het volk op gehangen, kijk maar hier in Europa en in ons land wat ze ons en onze kinderen aan doen het zijn beesten maar zeker niet mensen ze lijken wel een stel katten in het nauw en niet meer weten hoe ze hun smerige kop uit de strop moeten houden maar zij vergeten dat een volk dat straks begint te lopen niet meer te stoppen is ik mag hopen dat ik het nog mee mag maken en verder ook een strijder zal willen zijn voor onze vrijheid, wordt wakker.

 2. Misschien is Trudeau naar Cuba; hij is een zoon van Fidel Castro(vergelijk de twee portretten,
  twee druppels water (Zijn moeder verbleef op politiek niveau tijdje in Cuba)
  Inge

 3. De opmerkingen van Trudeau zijn niet goed gevallen in Canada en terecht.

  Truck Fudeau!
  Let’s go Brandeau 🙂

  Het groeit onderhuids, mensen zijn het zat!

 4. Het irriteert mij mateloos dat Go fund Me niet alleen verzameld geld kan bevriezen maar ook nog eens kan weggeven. Maar op hoger niveau in de USA schijnt 21 trillioen verdwenen te zijn vlgs Austin Fitts. Dus waar hebben we het over. De truckers schijnen echter zoveel geld te hebben dat ze het in Ottawa 4 jaar kunnen uithouden. Het gescheld op de marionetten is weinig zinvol. Zij kunnen niet uit het systeem stappen zelfs al zouden ze dat willen. Operatie Glaudio, of inmiddels JSOC Obama’s geheime leger met een dodenlijst van 3000 per dag. rekent dan met ze af. De Mindprogrammas vielen op vruchtbare bodem. De meeste families zijn kapot, cohesie is praktisch verdwenen en cooperatie is onder het gewone volk voor het grootste deel verdwenen. Wat introspectie zou op zijn plaats zijn wb hoe wij als menselijk collectief beter kunnen functioneren, voor elkaar kunnen zorgen. Steeds verder gaande separatie, gevoed door media. Echter het is een keuze daar in mee te gaan of de moeite te nemen je te verdiepen in ander onderzoek dan de MSM mensen voorschotelt. Net als het een keuze is om gratis poepzakjes te gebruiken om hondenstront van je eigen hond op te ruimen, maar toch mijn eigen wijk er helemaal vol mee ligt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in