Volgens berichten uit Israël is de bevolking daar voor 90% gevaccineerd en geboosterd met een aantal op 4 prikken, en liggen de ziekenhuizen vol met Omicron-patiënten en zijn er zoveel artsen en verpleegkundigen zelf ziek dat er bijna niemand is om voor de patiënten te zorgen, schrijft Paul Craig Roberts.

Ten eerste is hier het totale bewijs dat de Covid-vaccins geen bescherming bieden, dus waarom worden ze nog steeds met tirannieke methoden als bescherming gepusht? Het heeft geen andere zin dan de winsten van de farmaceutische bedrijven en de macht die het de regeringen geeft om zich te ontdoen van burgerlijke vrijheden.

Ten tweede is de zogenaamde Omicronvariant volgens talrijke rapporten uit landen niet dodelijk en worden de geïnfecteerde personen zelden in het ziekenhuis opgenomen. Hoe komt het dan dat in Israël de ziekenhuizen de Omicronpatiënten niet aankunnen?

Kan het zijn dat zoveel in het ziekenhuis opgenomen gevaccineerden last hebben van bijwerkingen van het vaccin? Medische wetenschappers hebben vastgesteld dat de mRNA-vaccins ons immuunsysteem ertoe brengen onze vitale organen aan te vallen. De omvang hiervan is om twee redenen moeilijk vast te stellen. De ene is dat ziekenhuizen in de VS bijvoorbeeld worden ontmoedigd om verwondingen en sterfgevallen als gevolg van vaccins te melden bij het meldingssysteem voor bijwerkingen. De andere is dat het door Fauci-Big Pharma gecontroleerde medische establishment weigert te erkennen dat bijwerkingen niet “zeldzaam” zijn, maar wijdverbreid. Enorme toenames van hart-, long-, neurologische en andere problemen zijn gerapporteerd in gevaccineerde bevolkingsgroepen, en de introductie van vaccinatie is gevolgd door de ongekende gebeurtenis van kinderen en gezonde atleten die door hartaanvallen. Er is geen andere verklaring dan de vaccins.

  Als u na vaccinatie positief test en in het ziekenhuis moet worden opgenomen, hebt u waarschijnlijk AIDS

Als het bewijs dat onafhankelijke medische wetenschappers hebben gevonden juist is, namelijk dat het vaccin ons immuunsysteem verandert in een wapen tegen onze vitale organen, zullen landen, zoals Israël, waar het grootste deel van de bevolking is gevaccineerd, een aanzienlijk percentage van hun bevolking verliezen aan letsels en dood.

Het is duidelijk medisch wangedrag om door te gaan met vaccineren voordat het bewijsmateriaal door onafhankelijke wetenschappers is onderzocht. Alle vaccinaties moeten worden stopgezet totdat open en ongecensureerd onderzoek van het bewijsmateriaal de onafhankelijke wetenschappers ofwel weerlegt ofwel bevestigt. De wetenschappers die op de loonlijst staan van Fauci en Big Pharma hebben duidelijk belangenverstrengelingen. Aangezien alle volksgezondheidsautoriteiten, zoals de WHO, NIH, CDC, en regelgevende instanties zoals de FDA zelf gecompromitteerd zijn door hun financiële relaties met Big Pharma, en aangezien de mainstream media het bewijs van onafhankelijke wetenschappers censureren en deplatformeren, lijkt er geen manier te zijn om de krankzinnige en onverantwoordelijke wanpraktijken te stoppen die het hart en de ziel van het Covid protocol vormen.

De mensheid wordt over de klif gedreven door wanpraktijken die “wetenschap” worden genoemd.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom worden zoveel mensen per ongeluk geïnjecteerd met zoutoplossing in plaats van COVID-vaccins?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTruckers gaan niet weg uit Ottawa
Volgend artikelKijk: Tucker bekritiseert “Zwakke en Angstige” Canadese premier Justin “True Dope”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Ik heb het grootste respect voor de heer Paul Greg Roberts. Zonder maar (smile). Wat deze man doet op zijn 83! jarige leeftijd is gweldig aangezien hij zoveel makkelijker had kunnen kiezen (veel eerder) voor roem en big money heeft hij gekozen om de waarheid te blijven verspreiden.

  Echt respect voor de heer. Hij verdient onze credits. Catherine Austin Fitts is ook zo iemand.

  Groeten,
  Hugo

 2. Steeds meer mensen, die de nadelen van het vaccin ondervinden. Opgenomen met ernstige bijwerkingen in het ziekenhuis en/of langdurende lichamelijke klachten na vaccinatie. Er is een groeiende lijst van plotselinge sterfgevallen na uitrol van het vaccin, waarover Parlementariërs ook vragen stellen op europarl.europa.eu… Sectie op enkele overledenen wees uit dat er een ongekende ophoping van lymfocyten in de organen aanwezig is, veroorzaakt door het vaccin.

  Wanneer een patiënt bijv. de (ernstige of langdurige) bijwerkingen ervaart van een medicijn of behandeling, dan wordt deze toch gestopt? Dan zegt een arts toch niet, dat deze koste wat het kost doorgezet moet worden? Wanneer je verkeerd reageert op een bepaald soort medicatie, dan stop je toch met inname?
  Maar het Covidvaccin blijven ze wereldwijd maar pushen. Het 3G/2G beleid die de weg effenen voor verplichte vaccinatie, hetgeen in strijd is met het recht op medische keuze. Het recht op gezondheid omvat ook het recht om niet te worden gediscrimineerd op grond van medische status, alsook het recht om vrij te zijn van niet-consensuele medische behandelingen…

  In een parlementaire vraag wordt zelfs benoemd, dat uit alle gegevens blijkt dat gevaccineerde personen, zelfs degenen die een derde dosis hebben ontvangen, een belangrijke besmettingsbron van SARS-CoV2 zijn en nog steeds ernstig ziek kunnen worden van COVID-19.

  https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/P-9-2021-005600_NL.html

  Dan het Risk Management Plan voor Covid-19 vaccins waarin VAED als een belangrijk potentieel risico staat omschreven. Antilichamen, door het vaccin opgewekt, remmen dan het virus niet, maar helpen juist om cellen nog beter te infecteren. Wanneer de effectiviteit afneemt van het vaccin, kunnen gevaccineerden erger ziek worden. Hetzelfde stond beschreven in het Nederlands Tijdschrift voor Medische Microbiologie van juni ’21, 2e uitgave…

  Voor de boosters waren er al corona-uitbraken onder volledig gevaccineerden in Amerika: Massachusetts, IJsland, etc…
  In Israël was een ziekenhuisepidemie met als besmettingsbron een volledig gevaccineerde. Bij 14 gevaccineerde patiënten resulteerde dit in ernstige ziekte of overlijden, maar de twee niet gevaccineerde patiënten vertoonde slechts milde verschijnselen. Bron: europarl.europa.eu

 3. Als het om de exorbitante stijging van het aantal doden en alle bijwerkingen gaat horen we enkel krekels van het establishment. Spreken is zilver en zwijgen grafeen.

 4. Dit is toch wat Bill Gates en Klaus Swab bedoelen er zijn te veel mensen op deze aardbol dus hoe verminderen we dat door er een zo gehetete pandemie er tegen aan te gooien en daar teen vaccin voor ontwikkelen wat eigenlijk e en Gentherapie? aanval p u gezonde inmuusysteem is een moord vaccin.
  en dat mensen dit ook geloven en zich met straks tientallen vaccins in laten in spuiten
  want mocht u bij de eerste en tweede niet omvallen dan krijg u er straks een 4,5,6,7 prik want uiteindelijk moet u toch van deze aardbol af.
  en Rutte en Hugo de Jonge en nu Ernst Kuipers doen hier aan mee.
  ik wens iedereen sterkte die een vaccin hebben genomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in