Covid-‘vaccins’ veroorzaakten 20 keer zoveel ernstige bijwerkingen en 23 keer zoveel sterfgevallen als alle andere vaccins in de afgelopen 20 jaar samen.”

Deze week hield Europarlementariër Christine Anderson (AfD) haar eerste toespraak voor de nieuwe “onderzoekscommissie COVID-19” van de Europese Unie. De Duitse Europarlementariër veroordeelde het Covid-beleid van de EU en eiste een onderzoek naar de duidelijke schendingen van de mensenrechten onder het voorwendsel van de bestrijding van een virus.

Anderson tekent protest aan tegen de “valse beweringen over de veiligheid van de vaccins, hun vermeende definitieve goedkeuring en zogenaamde doeltreffendheid.” De Europarlementariër wees erop dat uit de databank van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) blijkt dat de Covid-“vaccins” in zeven maanden tijd 20 keer zoveel ernstige bijwerkingen en 23 keer zoveel sterfgevallen hebben veroorzaakt als alle andere vaccins in de afgelopen 20 jaar samen.

“Waarom wordt dat niet onderzocht,” vroeg de Europarlementariër. Zij legde uit dat het Covid-beleid van de regering niets te maken had met de volksgezondheid. In plaats daarvan lijkt het “een geldverdienste van de farmaceutische industrie” te zijn geweest.

Waarom zijn alternatieve methoden om Covid te bestrijden niet onderzocht of aan het publiek gegeven, vroeg Anderso? In plaats daarvan, verkondigde zij, kwam alles in uw hele Covid-beleid “uitsluitend neer op: “vaccineren, vaccineren, vaccineren.”

Kwesties die de commissie moet aanpakken

Anderson wees op andere kwesties die de commissie moet onderzoeken. Zij richtte zich ook op de “uitvoering van vaccincontracten.” Er is weinig informatie beschikbaar over de contracten van de vaccinmakers, omdat de commissie die informatie achterhoudt. Zij vroeg zich af hoe zij “haar werk als gekozen parlementslid naar behoren kan doen” en haar kiezers kan voorlichten zonder de gegevens.

  Na Corona-vaccinatie: bijna 1.000 doden in de VS - in slechts twee maanden

Ook de massale “beperkingen van grondrechten die een democratie onwaardig zijn” moeten onderzocht worden, aldus de Europarlementariër. “Van banenverlies, discriminatie en marginalisatie hebben wij een herdefiniëring van de grondrechten meegemaakt.” Volgens de nieuwe definitie zijn onze rechten nu privileges waaruit de regering kiest aan wie zij ze toekent.

De Europese afgevaardigde eiste antwoorden op de vraag waarom de commissie geen onderzoek instelt naar de “marginalisering en criminalisering van critici” die hun “antidemocratische maatregelen” veroordeelden.

Verder zei zij dat het onaanvaardbaar is dat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) nieuwe contracten sluit met lidstaten van de EU. Zoals Anderson al eerder heeft uitgelegd, strijdt de WHO voor de feitelijke heerschappij over de lidstaten van de EU in geval van een pandemie:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

EU-technocaat Timmermans eist dat het gepeupel Oekraïne moeten “steunen” door minder te douchen en hun kleren niet te wassenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVS / NAVO bereiden zich voor op tegenaanval tegen Russische strijdkrachten in juli of augustus, met groot risico van geëscaleerde vergeldingsaanvallen door Rusland met EMP of kernwapens
Volgend artikelDe economische sancties tegen Rusland zijn destructief en contraproductief: Wij moeten ons ertegen verzetten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

    • Christine Anderson heeft toelating gekregen om dit te zeggen?
     Het valt bij mij op omdat ze na de feiten… en niet tijdens de feiten…
     Soms maken ze een tekening of geven beetje hoop zodat we beter snappen wat onze mooie toekomst is.
     Ze doen dan een onderzoek en slingeren boven ons hoofd idiote argumenten dat alles draait om uw veiligheid en gezondheid.
     Alsof die éne madam uit die gevaarlijke sekte ons kan redden, haha
     Wel leuk om eens te horen, dat wel.

   • Dat die moordenaar maar snel achter slot en grendel komt te zitten met de hele kliek wat zich mede schuldig hebben gemaakt aan het moorden en wat Timmermans betreft zet hem 15 jaar in een kerker zonder dat hij zich maar mag wassen of verschonen dat is ene van de vele moordenaars ik begrijpt het maar niet goed waarom wil zicht het volk zelf laten vermoorden en dat voor Rutte de grootste leugenaar van deze eeuw wat heeft die man dat hij dat allemaal zomaar klaar kan krijgen.

 1. Mij werd vanochtend als bewindvoerder van zwakzinnigen gevraagd de handtekening te zetten voor de tweede booster. Ik kreeg bijna braakneigingen. Als ik niet teken dan heeft dat negatieve consequenties. Ik moest wel tekenen. Zelf heb ik na de eerste booster hartklachten en ontzettende spierpijnen. In de kliniek die ik mede bestuur zien we de laatste tijd een fenomeen dat zich nooit eerder heeft voorgedaan. Vrouwen die het IVF traject inwillen zien hun droom vervliegen omdat ze 0 eicellen hebben. De nul eicellen patienten zijn allen volledig gevaccineerd.

  • Wat ook mag gebeuren; ik teken NOOIT!
   Je hebt klachten en toch teken je… is voor de rest alles nog normaal?
   Vrouwen die nu geen kinderen meer kunnen krijgen is een goede zaak.
   Waarom zou je met deze vooruitzichten nog een kind op de wereld zetten?
   Dat wezentje zal 100% een moderne slaaf worden want iedereen teken er op los.
   Iedereen die teken en gevaccineerd is werkt bewust of onbewust mee aan dit vreselijk systeem.
   Benjamin Franklin:
   “Wie de vrijheid opgeeft om zekerheid te winnen, zal uiteindelijk beide verliezen”.
   I know; vanuit mijn standpunt is het wel makkelijk praten maar zo zie ik mijn wereld en niet anders.

   • Ik wil nog goed kunnen slapen en wil vooral bij mijn dood een goed geweten hebben al ben ik totaal NIET gelovig.

  • Ik heb uw opmerking een paar keer gelezen en ik kan uw houding en drijfveer niet begrijpen. U tekent bewust voor anderen die zelfstandig niet kunnen beslissen en zadelt ze bewust met mogelijke veel gezondheid problemen op en tegelijkertijd zegt u zelf dat u problemen met de prik ondervindt. Ja wat is het nu? Een soort van kampbewaarder die executies uitvoert omdat hij of zij geen genade krijgt als verzet geboden wordt? O ja en u heeft het zelf ook ondergaan dus dan is het voor iedereen begrijpelijk dat u zo handelt….euhhh…nee, ik begrijp dat niet.

  • Wat zoek jij oo deze site, halve zool!!!!!

   Niemand MOET iets. Ook jij vindt geld belangrijker dan bescherming vd onder bewind gestelde, lafaard. Spuiten d’r in.

   • Ab, ik ben het helemaal met je eens, maar ik zou Axioma niet van deze site wegjagen. Ik vind het zeer interessant wat hij/zij net vermeld heeft, over die ‘eicellen.’ Dat is geen ‘bijwerking’ meer – dat is gerichte doeltreffendheid van die vuile spuit. Dankzij Axioma’s melding zijn we weer wat wijzer geworden over dit smerige bedrog. Ook al doet hij er keihard aan mee ons mee te sleuren in die verrotte baggerstroom van verderf – wat niet goed te keuren is. Duidelijk niet, ook niet voor die mensen waar hij voor moet tekenen. Het lijken wel eenstemmige eugenicisten met zijn allen, ook al hebben ze zelf ook problemen gekregen van die tiefus spuit.

  • Iao Axioma – “De nul eicellen patienten zijn allen volledig gevaccineerd.”
   Dan werkt de spuit dus goed. (niet als ‘vaccin’ maar wel waar het stiekem voor bedoeld is.) Dit is de eerste keer dat ik lees dat alle ova van gevaccineerden volledig zijn vernietigd. Dat is zeer gerichte actie van die gifspuit, dat is geen ‘bijwerking.’ Dit moet echt meer aan het licht komen, wat het mechanisme is waarbij de ova afsterven na het nemen van 1 of meerdere spuiten. Dat is goed bewijs dat het geen donder te maken heeft met ‘vaccin’ functionaliteit tegen de eoa ‘virus.’

   • p.s. Axioma – des te meer reden om niet te ’tekenen’ voor dit bedrog. Iedereen die tekent en meedoet aan deze dodelijke ellende is impliciet een mogelijke moordenaar. Heeft u het feit van de nul ova aan de kaak gesteld?

  • Ik snap werkelijk niet waarom u hebt getekend Axioma?
   In mijn ogen bent u niets meer of minder dan ‘onderdeel’ van het ‘meelopersprobleem’ waardoor deze afschuwelijke doctrine gehandhaafd bleef en zeer mogelijk blijft…
   Negatieve consequenties?
   U ondervindt ook de negatieve gezondheidsaspecten van dit preparaat moeten daarom mensen die helaas niet voor zichzelf mogen (en kunnen) beslissen dit ook ondergaan?
   U houdt met deze houding de problemen in stand en ik acht u hiermee daarvoor mede verantwoordelijk.

   • Jackpot. Hier hebben we een van de daders. Zonder blikken of blozen toevend dat ze te zwak is om ergens weerstand aan te bieden, maar wel een functie bekleed om andere te laten vermoorden. En dat dan ook nog doet.

    Die heeft zelf niet in de gaten wat ze hier op heeft geschreven.

  • “Vrouwen die het IVF traject inwillen zien hun droom vervliegen omdat ze 0 eicellen hebben. De nul eicellen patienten zijn allen volledig gevaccineerd.”

   Is dat goedje toch nog ergens goed voor. 🙂

  • Wat een onzin je moet niks, als jij er voor ga tekenen ben je NIKS beters dan die walgelijke mensen die willen dat iedereen gevaccineerd is/woord en geboosterd is/woord.

   “Ik doe gewoon mijn werk, ik volg gewoon orders op” Zei iedere deelnemer aan iedere genocide ooit!

   Zij die essentiële vrijheid opgeven om een beetje tijdelijke veiligheid te kopen, verdienen noch vrijheid noch
   veiligheid – Benjamin Franklin

   Wie ben jij “Ik doe gewoon mijn werk, ik volg gewoon orders op” of ben jij de gene die NEE zegt?

 2. In mijn gedachten stomp ik diegene die naast haar zit in haar gezicht.
  Dat mag. Een hele gezonde gedachte in verhouding met de kalmte die tegenstanders van
  corona-maatregelen hebben bewaard.

  En stomp in dat idiote mondkapje gezicht! …vanuit liefde.

 3. Ik verbaas me nog steeds om de schaap mentaliteit van de massa.
  –masker? ok
  –niet buiten? ok
  –pcr? ok
  –dodelijke spuitjes? ok
  –patienten geisoleerd vermoorden? ok
  –boycot goedkope geneesmiddelen/ ok

  Tja……

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in