De camera’s draaiden dinsdag toen de burgemeester van Montreal, Canada, Valérie Plante, dramatisch in elkaar zakte tijdens een persconferentie.

Plante beantwoordde vragen van verslaggevers tijdens een persconferentie op het stadhuis toen ze plotseling midden in haar zin stopte, enkele seconden wezenloos voor zich uit staarde en vervolgens achter het podium op de grond viel, bericht Infowars.

“De burgemeester van Montreal werd onwel tijdens een persconferentie en is gelukkig buiten levensgevaar. Ze zal alle nodige medische hulp krijgen en bedankt u voor uw steun,” verklaarde het account van de burgemeester in een X-post na het incident.

De Canadese premier Justin Trudeau was één van de politici die Plante een spoedig herstel wenste, en de burgemeester zei dat ze haar dagelijkse activiteiten zou verminderen als preventieve maatregel.

De onverwachte instorting van de burgemeester doet zeker denken aan de tientallen video’s van mensen, waaronder veel atleten en entertainers, die plotseling hun bewustzijn verliezen tijdens de uitrol van het Covid-19 vaccin.

Maar kreeg Plante wel een Covid-vaccin?

Plante was een fervent voorstander van de prik en ontving publiekelijk minstens twee prikken voor de camera in een poging om burgers te laten zien dat de prik veilig was.

  Lufthansa moet vluchten annuleren omdat te veel piloten zich ziek hebben gemeld, Corona is het niet

Plante heeft klaarblijkelijk minstens drie prikken gekregen. De eerste was het vaccin van AstraZeneca – dat de regeringen van de Canadese provincies Alberta en Ontario in 2021 opschortten wegens het risico op bloedstolsels.

Voor haar tweede Covid-19 vaccin kreeg ze een prik van Pfizer.

Hoewel Plante in 2021 twee doses kreeg, respectievelijk in april en juni, testte ze later positief op Covid in december van dat jaar.

Ondanks het feit dat de vorige twee vaccins er niet in slaagden om de ziekte af te wenden, nam ze de volgende maand in januari 2022 een derde injectie.

Plante eiste ook verplichte vaccins voor gekozen ambtenaren in Montreal.

Zouden de verschillende injecties die de burgemeester kreeg de oorzaak kunnen zijn van haar plotselinge flauwvallen?

Zal de schokkende angst van de burgemeester voor de volksgezondheid haar wakker schudden voor de gevaren van de dodelijke Covid-19 prik?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Corona: verpleegster stort in na vaccinatieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe ‘diversiteit is kracht’ mantra stort in Europa in elkaar
Volgend artikelOekraïne maakte nooit een kans
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

46 REACTIES

 1. “Kijk: GEVACCINEERDE Montreal burgemeester Valérie Plante stort in halverwege toespraak”

  Het verbaast mij keer op keer dat hoger opgeleide mensen zó naïef kunnen zijn, alleen de boven haar gestelde autoriteiten weten van de hoed en de rand.

  • Zo naief zijn die hoog opegleiden nou ook over die asiel-waanzin. die mensen vluchten voor ‘oorlog en geweld’ staan ze maar te verkondigen.
   Realiteits-blind……DOM VOLK!!
   Deze figuren trekken iedereen mee de AFGROND in!

  • Waarschijnlijk zijn ze dus niet zo hoog opgeleid als ze dachten, DE DOMBOs!!!

   En dit bewijst maar weer eens HOOG OPGELEID WIL NIET ZEGGEN DAT ER ENIG IQ IN DIT SOORT LAMLENDELINGEN ZIT!!!

   KORT GEZEGD BOONTJE KOMT OM ZIJN LOONTJE!

   • Weer een stel met zwakbegaafde reacties.
    Je begeven in politiek heeft niets met hoogopgeleid zijn van doen masr sluw en doortrapt zijn. Titels en diploma’s zijn te koop.

    Jullie schoppen hier tegen ONGEÏNJECTEERDEN hier aan die fluitend door de zgn universitaire opleidingen heen zijn gegaan.

    Overduidelijk dakdekkers, stratenmakers en slachters die dit soort onzin hier neerkalken.
    Vandaar dat er niet genoeg intellect is om de fascisten aan te pakken.

  • Dit is nogmaar een waarschuwing
   Valerie houd je mond
   Houd je aan de opdracht.

   Tevens: filmpje van
   CNA reporter Julie Yoo faints during live broadcasting on 9 November
   Vast familie van die kerel in arlington die zn huis opblies met politie voor de deur
   Arlington, Virginia house explosion: What happened and …
   https://www.aljazeera.com › news › 2023/12 › arlingt…
   9 hours ago — Blast suspect James Yoo is reported to have filed frivolous lawsuits against his ex-wife and younger sister.

 2. Off topic maar onwijs actueel

  Rutte laat gaten in onze dijken graven: ‘Dit is toch niet uit te leggen?’

  Premier Rutte laat gaten graven in onze duinen om ‘de kustbescherming te verbeteren’. Klokkenluider Huig Plug nam in duingebied Meijendel een kijkje bij één van deze gaten in de zeereep, om precies te zijn bij paal 95, en maakte er een alarmerende reportage over.

  “Een gat door de mens gecreëerd, door de regering,” zegt Plug. Achter het gat bevindt zich het waterwingebied voor Zuid-Holland. “Gezellig.”

  Op de klimaattop in Dubai sprak Rutte over ‘loss and damage’: waar moet de bevolking heen als er een dijkdoorbraak komt of de zeespiegel gaat stijgen. “Wie gaat er nou gaten in een dijk maken? De zee gaat stijgen en de Nederlandse regering gaat gaten maken in de zeereep. Wat nou als er een dijkdoorbraak komt die gecreëerd is door de regering zelf? Bizar. Welke gek doet zoiets?”

  “Dit is toch niet uit te leggen?”

  https://youtu.be/HKtQm-5IrZ8

  Kunnen die misschien vervolgd worden?
  “Als je gaten maakt in de dijk dan gaat ons zoet water eraan. Daar hoef je niet voor gestudeerd te hebben. Welke geestelijk gestoorde ambtenaren zijn hiermee bezig geweest? Kunnen die misschien vervolgd worden?” vraagt Plug zich af.

  Er waren twee mogelijke varianten. De zuidelijke variant is uitgevoerd: de noordelijke variant bleek niet mogelijk, omdat achter dit gedeelte van de zeereep er geen hoge gesloten duinenrij aanwezig is. Bij een eventuele doorbraak van de zeereep zou het zeewater helemaal kunnen doorstromen tot in de vallei Bierlap.

  Dichtgooien

  “Boodschap aan Rutte en kompanen: gooi zo snel mogelijk alle gaten dicht die jullie aan de kust hebben gegraven. Geestelijk gestoorde idioten. Dichtgooien,” zegt Plug nog.

  In een artikel op de website van waterleidingbedrijf Dunea lezen we over de zogeheten kerven die zijn aangebracht in de zeereep: “Het is heel spannend om deze ‘gaten’ te maken in de ‘dijken’ van het land.”

  • 😱
   WTF?
   Dat de mensen die afhankelijk zijn van de dijken, dit goed vinden?
   Zo wordt de wet ‘verplaatsing burgers’ wel erg letterlijk genomen.
   Geen drinkwater meer en straks ook nog eens natte voeten 😱

    • Ik zat het filmpje vanmiddag in de auto te kijken. Maar dit kan toch niet waar zijn. Wat is de gedachte er achter?

     Ik ga nu nog eens kijken en proberen te achterhalen waarom dit is. Het moet toch ergens staan zou je denken. Het is met belasting geld gegraven dus er moet een legitieme reden zijn. Zou je denken maar ik denk tegenwoordig iedere keer fout.

     • Gijp december 6, 2023 Bij 19:29

      Even kort door de bocht Gijp wanneer half Nederland onverhoopt door een dijkdoorbraak of wegeslagen duinen onder water loopt dat zou een enorme boost voor het klimaatalarmisme zijn; de groene luchtfietsers zouden gelijk zeggen zie je nu wel, we hebben jullie duizenden malen gewaarschuwd er moet nog meer geld erbij OMG.

      • Het zou zo maar kunnen Adriaan , ze zijn er gek genoeg voor. De eerste zwakzinnigen zijn al van een berg gesprongen uit altruïsme zogenaamd om het klimaat te redden.

       Koekkoek. Moorden door sabotage om het klimaat te redden. En toch zou het me niet verbazen dat ze hier toe in staat zijn.

  • Mischien wil hij een huis in wassenaar maar is het nu nog even te duur
   Na de overstroming is het daar vast veel goedkoper geworden.

  • Door heel Europa worden dammen afgebroken, zgn om de rivieren hun oorspronkelijke loop terug te geven. De gevolgen laten zich raden; overstromingen, droogte, voedsel en drinkwater tekort. Als je goed oplet hoor je het tuig er al over praten.

   • Dammen afbreken is herl goed MITS er voldoende bomen langs de rivieren staan. Dan pas krijg je natuurlijk verloop en houdt de grond het water vast. Maar de glibalisten haten bomen….

 3. A.dat van de burgermeesters heeft de tijd nodig om de schade op te bouwen,3-5 jaar, daarna gast het bergafwaarts. B. Een gat in de dijk prikken is een herhaling van zetten. Overstroming Koln, Limburg etc, alle alarm signalen afgesloten. Zeeland idem.

 4. Dat dit achterlijk wijf nog leeft, de ziekte van plots …en een paar spuitjes teveel.
  Vandaag in emmen…….5!!! amulanches tegelijk met zwaailichten naar en vanaf het ziekenhuis…tja….WAAR BLIJVEN DE AMBULANCHE-BROEDERS EN VERPLEGERS MET HUN UITLEG?
  Bekken dicht houden want tja net 15% loonsverhoging gehad…dus gewoon rijden, bekken dicht en laat de prik maar zetten bij de achterlijken….

 5. Dit hebben ze allang verklaard dat diegene die de injecties genomen hebben bij de lagere en middelmatige intelligente mensen behoren. Want die vallen in de groep van vrij makkelijk beïnvloedbaar en daarmee veel gehoorzamer aan de overheden. Daar ze ook met de factor propaganda en groepsdruk veel meer beïnvloedbaar zijn zoals aangeprate schuldgevoel of zich angstig laten maken, dan hogere intelligente mensen. Daar deze middelmatige en lagere intelligente mensen veel meer streven naar macht en aanzien en bij de groep willen horen, zijn zij makkelijk omkoopbaar. Zo zijn alle politici makkelijk omkoopbaar en beïnvloedbaar, want als zij dat niet waren, waren zij nooit aan die functie gekomen. De ambities van hogere intelligente mensen ligt lager, dan de lagere en de middelmatige intelligente mensen. Daar het overgrote deel van de bevolking bestaat uit middelmatige en lagere intelligente mensen en deze grote groep bepaald het algemene beleid van de overheid en de politiek. Geschat wordt dat de hogere intelligente mensen van een 130 I.Q. of meer maar 10% van de bevolking uitmaken. Er zijn miljoenen intelligente testen wereldwijd uitgevoerd die min of meer het zelfde resultaten opleverde. Deze hogere intelligente mensen hebben veelal een creatieve functie in het bedrijfsleven.

  • Als je een hond hebt kom je een hoop mensen tegen in het bos. Na verloop van tijd maak je een praatje en gisteren sprak in een gepensioneerde wetenschapper die op zoek was naar de wintervlinder en hij had er al 11 geteld. Kom ik vaak tegen. Hij vertelde dat ik misschien toch wel gelijk had dat er was mis was met de vaccinaties, ik mocht het geen gentherapie noemen (ook al stond het in de Staatscourant) maar er was toch wel enige vervuiling in het vaccin dat toch je dna kon bereiken. Maar dat was niet express. Terwijl ik stond te grinniken vertelde dat hij toch de spuit weer was gaan halen. En hij was nog gezond dus niks aan de hand met de spuit. Je zou bijna aan jezelf gaan twijfelen.

   • Hey Gijp,

    Ik ken er een die na de booster met hartklachten werd opgenomen. Zat samen op de kamer met een persoon die exact het zelfde had meegemaak. Beiden ergens een consensus bereikt dat het misschien wel de prik kon zijn.

    Ik dacht ze ziet het licht

    Helaas, 3 maanden later trots verteld dat ze weer een pril gehaald had. Discussie leide tot haar finale antwoord: “Ik heb toch geen keus??”

    Wat doet die verrekte prik toch met mensen behalve dood(ziek) maken?

    Zit er iets verslavends in ofzo?

 6. Nu een reactie hier op een ouder artikel plaatsen.
  Op recente artikelen kan ik geen reacties meer zien of zelf plaatsen.
  Eens kijken of het hier nog wel lukt.

  Mogelijk zijn er meer reaguurders die met hetzelfde probleem zitten.
  Ik ben druk bezig om te achterhalen waar het probleem zit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in