Het idee dat het zuidelijk front de plaats was om aan te vallen was fundamenteel onjuist.

Op het spel voor de Russische Federatie stonden de Krim, de Azov Zee, Sevastopol, de thuishaven van de Zwarte Zeevloot, het GS-hoofdkwartier Rostov aan de Don en het snelle verlies van Transnistrië als opvolger voor de Moldavisch-Oekraïense troepen. Het had ook kunnen leiden tot het verbreken van de Syrische Express die Tartus en de ME-operaties van Rusland bevoorraadde, schrijft Larch.

Om te denken dat de Russen niet veel verder dan die gevechtszone zouden zijn geëscaleerd ter zelfbescherming van al die strategische activa is een grote fout in elke strategie van een aanvaller.

Tsjetsjenië alleen al zou een snelle reactiemacht van 5 brigades hebben gevormd die een gat in het Oekraïense offensief zou hebben geslagen. Duizend Kalibrs en Iskanders zouden de pantsers hebben bestookt.

Surovikin zou indien nodig zijn luchtmacht vanuit heel Rusland en het Verre Oosten hebben ingezet om elke doorbraak te decimeren. Hij was op dat moment nog steeds de commandant van die strijdkrachten en wist hoe hij luchtmacht tegen landstrijdkrachten moest gebruiken. Het was zijn specialiteit in Syrië.

De VS onderschat alles en iedereen wat Russisch is. De Amerikaanse war games waren een lachertje en zijn dat overal ter wereld waar ze gebruikt worden. Het begint met ‘Wij zijn nummer 1′. De anderen zijn minderen. In dit geval hebben ze geen respect voor Rusland. De VS denkt dat het de nazi’s heeft verslagen en het denkt dat het ISIS heeft vernietigd. Dus programmeren ze in GI en winnen ze met GO. Maar het werkt niet in echte gevechten.

  Vergeet de blame game, Nordstream Sabotage gaat over de Grote Reset en niets anders

In echte gevechten hebben de jongens met de schoppen en wasmachineonderdelen een NAVO-VS proxyleger van 1,5 miljoen man vernietigd. Het was het beste van het Westen en het had acht jaar lang de hoogste motivatie en strategische verdediging gepland en opgezet. Dat is allemaal tot roest en stof vergaan door Gerasimov, Shoigu, de Generale Staf en het Russische MIC.

Oekraïne heeft nooit een kans gehad. Het bedenken van ’tegenoffensieven’ in Washington en Brussel voegde alleen maar het perfecte ingrediënt voor hun nederlaag toe. Hubris. Het is het credo van de Amerikaanse hegemoon. Vluchtige bravoure en parade wapens, ongeschikt voor de strijd, ongetrainde officieren, triomfantelijke speciale strijdkrachten die nooit artilleriebarrages hebben meegemaakt zoals generaal Dvornikov die vanaf april 2022 zeven maanden lang op de Oekraïners losliet, zijn enkele van de tekortkomingen die nooit in de war games zijn opgenomen.

Er verandert niets in het fantasie denkproces van het Westen. Ze beginnen met het waanidee dat ze nummer 1 zijn en dat daarom alles in een kort gevecht voor hun neus zal vallen. Ze hebben verzuimd om de waarheid in Syrië en de waarheid van Mariupol te bestuderen en wat generaals Dvornikov en Surovikin al meer dan 16 maanden voor hun dwaze tegenoffensief van de NAVO hadden opgebouwd over wijd open, vlakke moordvelden, miljoenen mijnen met onneembare verdedigingswerken van 60 km diep in drievoud.

Houd rekening met deze statistiek: 480.000 Russische jonge mannen en ervaren veteranen hebben zich vrijwillig aangemeld voor de SMO. De patriottische steun in Rusland is enorm. Terwijl in Oekraïne sinds de eerste dag van de SMO tienduizenden, nu waarschijnlijk een miljoen Oekraïners naar Europa zijn gevlucht. En de meeste aan de frontlinies van het afgelopen jaar werden van de straat geplukt, dienstplichtigen die een zekere dood tegemoet gingen. Welk war game kan een overwinning voor de Ukies opleveren met deze feiten in de mix?

  Nieuw bewijs dat Biden Oekraïne vorig jaar weerhield van het tekenen van een vredesakkoord

De slagorde was een enorme formatie van NAVO/Ukie zwaktes tegen een formidabele klassieke Russische verdediging van Moeder Rusland. De Russen hadden laten zien dat ze met 3x minder slagkracht konden vechten, terwijl de Oekraïners bewezen dat ze 10x de traditionele slagkracht nodig hadden om aan te vallen.

Zelfs met een gelijke kans was het terrein al honderden jaren het terrein van begraafplaatsen van binnenvallende troepen. Landoperaties in die regio hebben al eerder grote legers verslagen.

In dit geval maakten Surovikin’s mijnenvelden en drones met artillerie de Ukies af. Het was als een strand dat de oceaan aanviel. Zand had geen schijn van kans.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Iedereen heeft het over Poetin. Wat hij werkelijk zegt, mag niemand weten. Hier is zijn toespraak in het NederlandsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKijk: GEVACCINEERDE Montreal burgemeester Valérie Plante stort in halverwege toespraak
Volgend artikelVS onthouden hulp om Oekraïne tot onderhandelingen met Rusland te bewegen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Die laatste zin van dit artikel is zo mooi 🤗 en natuurlijk het ganse artikel bij uitstek..♥️🇷🇺🌹💪💪💪

 2. de EU is echt achtelijk om achter de USA aan te lopen zij leren het nooit ga ZAMEN WERKEN in plaats tegen de rus te zijn zij zijn de vijand niet dat is AMERIKA EN DE NAVO MENSEN LEREN HET NOOIT

  • De EU is opgericht door de Nazis. Het is het Vierte Reich. En de NATO en de VN met al zijn bijna 50 organisaties maakt daarvan onderdeel. De Khazaarse maffia met zijn Vrijmetselarij beheerst al bijna 3.000 jaar de gehele wereld. En zijn we in de eindfase van de installatie van de nieuwe wereldorde. VN agenda 2030.

 3. Het is spijtig dat er Russische soldaten zijn gesneuveld.
  Ze streden niet voor commercie (zoals het Westen altijd)
  maar voor hun land.
  Alleen om die reden kunnen de Russen geen gebied meer afstaan want het is betaald met Russische levens.

  • Mooi gezegd Ruud, en ze hebben er al vaker voor betaald.
   Zou me niks verbazen als er een uitspraak komt in de vorm van: jij aan mijn grens, je hoofdstad weg.
   De Russen zouden ons toch zo enorm beu moeten zijn.
   “Onze” technologie hebben we al een paar jaar lang aan China cadeau gedaan, voor meer winst, en terwijl wij van onze enorme voorsprong overtuigd waren hebben die “domme” Chinezen onze ideeën verder ontwikkeld (waarvan wij de noodzaak niet in zagen).
   Dus waarom zou Rusland ons nog nodig hebben, we maken niks meer, we lopen technologisch al flink achter, we zijn nog steeds vijandig tegenover hun en aan de Swift mogen ze ook niet meedoen.
   Ik zie geen redenen waarom ze nog bij ons zouden aankomen.

   • En toch is dat nog mogelijk omdat zij nog wel empathie kennen, en weten dat ook bij ons in het westen er nog zulke mensen bestaan. Dat zullen ze bevestigd zien als ze de woorden van Ruud en andere westerlingen lezen en horen, mensen zoals de meesten hier op FN die met Rusland sympathiseren.

 4. de uni-polaire wereld heeft geen schijn van kans, als de mensen doorkrijgen wat de EU en NAVO werkelijk is zie ik de tribunalen al voor me. Het is te hopen dat voor diegene die zich moeten verantwoorden dat het laatste is wat ze zien. En namen kun je zelf wel invullen, zie de bezoekers afgelopen jaar aan het WEF congres.

 5. Natuurlijk heren Ruud en Rommelaar heeft Rusland commerciële doelen net als het westen. En ook een cultuur die al jaren van de huidige leiding af wil. Net als wij in het westen af willen van de US en Brussel in de huidige vorm. Dat Putin erg populair geworden is komt mede doordat het IQ van onze westerse leiders lijden aan hoogmoedswaanzin en dat na een serie blunders bij de NATO strijders in de vele landen die de Ukraine voor gingen. Het lijkt erop dat een oorlog meer een investering is in de toekomstige opbouw van wat vernietigd wordt. Waarna de opbouw een schuld op de burgers van een land legt wat ze tientallen jaren schuldig blijven en werken voor de helden van de wederopbouw landen. In dit geval voert de NATO gewoon een opdracht uit voor het getijsem wat triljoenen heeft en tevens de wederopbouw financiert. De ROI (Return on Investment) verklaart de miljarden aan belastingen die worden geïnvesteerd door de US en EU hoofdzakelijk en met leverage van factor X wordt terugverdient. Die leverage komt van de eigenaren van de FED… de investering komt van het volk in geld en dode mensen. Zo lopen landen leeg (bevolking) en verdient de cabal waanzinnige bedragen. Op een andere manier valt niet te verklaren waarom je het ene na het andere oorlogs fiasco over je heen haalt❗️ Rusland is wat dat betreft ook niet heilig. Het is goed dat er een punt komt in de tijd dat de wereld meer dan één grootmacht heeft. Het gejubel hier over Rusland zal die reden hebben. Echter ook daar heeft de cabal zich uitermate verreikt ten koste van het volk. En omdat hier de democratie verkracht wordt wil dit niet zeggen dat het communisme beter is. Volgens mij gaat de wereld steeds meer lijken op één uitbuitende troep aan het kapitalisme gehoorzaamende pooier bendes die de rechten van elk volk onder de deurmat vegen. Dat kan uitsluitend doordat er triljoenen in de handen liggen van een handvol families. Zolang we dat niet nationaliseren blijft het dweilen met de kraan open‼️

 6. Het was een grote moordpartij op de Oekrainse bevolking, die zich domweg lieten gebruiken door het liegende westen, ze zijn in de val getrapt die v Baalen, Verhofstadt en Timmermans voor hen gesponnen had, misschien was het ook de bedoeling om dat land te ontvolken.
  Dom, om westerse politici en media te geloven.
  Als de overlevenden een beetje slim zijn, geven ze zich onvoorwaardelijk over aan Rusland en trappen ze corrupte zelenski en zijn kliek het land uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in