Toen wij geneeskunde studeerden, beseften wij niet echt dat er veel geld te verdienen valt aan de ene of de andere kant van het hek. Voor ons maakt het misschien niet uit of er virussen bestaan of niet, wij willen gewoon de waarheid weten. Maar het maakt wel uit wanneer je vaccins verkoopt voor virussen,” zei Dr. Lee Merritt toen hij Dr. Tom Cowan eerder deze maand interviewde.

Veel vooraanstaande gezondheidsinstellingen in de wereld beweren dat virussen op dezelfde manier kunnen worden opgespoord als wetenschappers exosomen in laboratoria opsporen. Exosomen, die tussen de 30 en 150 nanometer in doorsnee zijn, zijn het kleinste type extracellulaire blaasjes dat de mens kent. Het zijn kleine materialen die in en uit de cellen reizen om materiaal te vervoeren, schrijft Dailyexpose.uk.

“Exosomen kunnen gevonden worden. Dezelfde grootte, dezelfde morfologie en hetzelfde type genetisch materiaal op precies deze manier,” vertelde Dr. Cowan aan Dr. Merritt.

Hij legde uit dat net als exosomen virusmateriaal rechtstreeks van een zieke persoon wordt genomen en vervolgens door een proces van “maceratie, filtering en ultracentrifugatie” wordt geleid. Wetenschappers kunnen zelfs de morfologie van het materiaal aantonen of het genoom karakteriseren. Maar er is eigenlijk nog geen bewijs naar buiten gekomen dat dit met virussen goed gedaan is.

“Het is gewoon niet mogelijk om dat met een pathogeen virus te doen,” zei hij.

Hij en zijn collega’s hebben uitgebreid onderzoek gedaan door overal aan ambtenaren te vragen, waaronder die van de National Institutes of Health, de Centers for Disease Control and Prevention en zelfs aan deskundige virologen in laboratoria zoals dat van de Yale Universiteit en het Wuhan Institute of Virology, of zij al dan niet virusdeeltjes in de vloeistoffen van zieke mensen hebben gezien.

“En zij zeggen: ‘Wij hebben geen [bewijs],'” zei Dr. Cowan.

Hij en zijn collega’s hebben ook aan deskundige virologen gevraagd of SARS-CoV-2 met succes geïsoleerd en gesequenced is.

  Duitsland: Overheid meldt 96% van omicrongevallen onder volledig gevaccineerden, 4% zijn ongevaccineerden

“Wij vroegen deze man … ‘Kunt u SARS-CoV-2 vinden in een vloeistof van een persoon waarvan u zegt dat die Covid heeft?’ Hij zei nee. [Wij vroegen] waarom niet. ‘Omdat er niet genoeg virus is om te vinden,'” herinnerde Dr. Cowan zich.

Hij diende Freedom of Information Act (“FoI”) verzoeken in om van de regering wetenschappelijke documenten vrij te krijgen die de “isolatie en zuivering en karakterisering van een SARS-CoV-2 virus van een mens met zogenaamde Covid-19” beschrijven, en geen daarvan kon hem worden voorgelegd.

Hij meent dat dit gebrek aan gegevens over SARS-CoV-2 ook de vraag moet oproepen of andere virussen die bekende ziekten als zika, ebola en zelfs HIV zouden hebben veroorzaakt, wel echt zijn.

Bron: Virus that causes Covid-19 has NEVER been isolated in a lab – Drs Lee Merritt and Tom Cowan explain

Merritt Medical Hour: Dr. Lee Merritt ft. Dr. Tom Cowan, 2 februari 2022 (49 min)

Meer lezen: Exposing the lies of Germ Theory and virology using their own sources, ViroLIEgy

De besmettingsmythe

In zijn boek “The Contagion Myth” neemt Dr. Cowan geruime tijd alle milieu-, elektrische en chemische oorzaken van pandemieën door, en toont daarbij overtuigend aan dat het niet nodig is verhalen te verzinnen over “killervirussen”, als er zoveel andere voor de hand liggende factoren en oorzaken zijn, zoals elektrificatie, straling, gassen (methaan, dat de echte oorzaak van malaria zou kunnen zijn), chemische vergiftiging (onder meer DDT, dat de echte oorzaak van polio zou kunnen zijn), bedwantsen (die de echte oorzaak van pokken zouden kunnen zijn) en nog veel meer.

Wat de auteurs in wezen suggereren is dat zogenaamde “besmetting” eigenlijk verklaard kan worden door gemeenschappelijke of massale vergiftiging in een gebied – doordat iedereen wordt blootgesteld aan dezelfde giftigheid/deficiëntie die aanleiding geeft tot de ziekte. Er doet zich een bepaalde oorzaak voor (mensen die allemaal in hetzelfde gebied blootgesteld worden aan giftige EM-velden, giftige gassen of giftige chemicaliën, of die allemaal aan slechte sanitaire voorzieningen blootgesteld worden) en dan ontstaat er een ziekte waarbij iedereen soortgelijke symptomen heeft. Niemand hoeft iets “door te geven” of “op te lopen” – althans niet op het fysieke niveau in termen van deeltjes of virussen.

  Linkse plandemie hysterie laat asymptomatische Amerikanen ziekenhuizen overspoelen in zinloze covid paniek

Bron: Book Review, The Contagion Myth by Dr. Tom Cowan and Sally Fallon Morell

Waren de pokken een geval van medische propaganda?

Generaties lang zijn wij geconditioneerd geweest om te geloven dat pokken een zeer besmettelijk, ongedifferentieerd en dodelijk virus zijn – dat het wereldwijd vele miljoenen slachtoffers heeft gemaakt, en dat wij alleen door de ontwikkeling van vaccinaties van de gruwelijke verwoestingen gered zijn. Maar wat algemeen als vaststaande geschiedenis wordt aangenomen, kan het resultaat zijn van moderne medische propaganda, want er is een ander verhaal: dat vaccins de pokken niet hebben uitgeroeid, maar het probleem in feite hebben verergerd.

Edward Jenner, die vaak “de vader van de immunologie” wordt genoemd, begon met experimenten op koeien, nadat hij gehoord had dat een plaatselijke boer blijkbaar immuniteit tegen de pokken had gekregen door zichzelf in te enten met koepokkenafscheidingen.

Jenner legde geen examens af en kocht pas een medische graad van 15 pond aan de universiteit van St. Andrews toen hij al twintig jaar praktijk had. Zijn tegenstanders vonden hem ijdel, nukkig, sluw en hebzuchtig – een “zelfmisleidende kwakzalver” die vitale informatie achterhield en zijn eigen bevindingen aan de kaak stelde, alleen om ze te herbevestigen wanneer het hem uitkwam. Toch wist hij de invloedrijke elites van zijn overtuigingen te overtuigen en kreeg hij een toelage van 30.000 pond van het parlement (ruwweg 3 miljoen pond in het geld van vandaag) om zijn werk voort te zetten.

De Vaccinatiewet van 1853 maakte het verplicht om alle baby’s jonger dan drie maanden in Engeland te laten inenten. Voordien bedroeg het aantal sterfgevallen door de ziekte 2.000 per twee jaar, terwijl het achttien jaar later, tijdens de pandemie van 1871, 44.800 had bereikt. Men schat dat 90% van degenen die ziek werden, ingeënt waren.

  Ken je iemand die een covid "variant" heeft opgelopen? Geef de gevaccineerden de schuld

Het verzet tegen inenting werd sterker, want de situatie werd slechter, niet beter. Enorme aantallen mensen in het hele land waren bezorgd dat het vaccin onveilig en onbewezen was. Ouders werden beboet en in de gevangenis gegooid omdat zij weigerden hun kinderen in te enten, maar hun inzet voor de zaak wankelde niet. Door fel, hardnekkig en actief verzet nam het parlement uiteindelijk in 1898 een wet aan die de straffen afschafte en de ouders liet kiezen of zij hun kinderen lieten inenten.

Het echte probleem van de pokken was de vuiligheid en het gebrek aan hygiëne, vermoedde Sir Edwin Chadwick.

In haar gelijknamige essay over pokken schrijft Dr. Vivian Virginia Vetrano:

“Als men in het begin van de pokken zijn toevlucht had genomen tot hygiënische zorg … zouden er geen complicaties zijn opgetreden en zou er zelden een echte puist zijn.”

In die tijd werden de patiënten in bed gehouden, in warme kamers, met vuile dekens en gesloten ramen. De artsen brachten gaasjes aan die gedrenkt waren in bijtend kwikchloride of carbolzuur en bonden de verbanden strak af; de witte bloedlichaampjes werden vernietigd; de pus kon niet weg; de giftigheid nam toe en een tweede koorts volgde onvermijdelijk.

Het lijkt erop dat het medisch ingrijpen de ziekte niet uitroeide, maar eerder verergerde.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Immunoloog professor spreekt duidelijke taal: Coronavaccinatie is een gewetenloos experiment op mensenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelKijk: Door Twitter gewiste epische remix ontmaskert Great Reset technocraten
Volgend artikelDr. Chinda Brandolino over hoe het CDC van de V.S. de mensen voorbereidt op een Zombie-invasie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Hoe zit het met de maya indianen enz die zogenaamd door besmettelijke ziekten zouden zijn gedecimeerd door de komst van de portugezen enz … klopt dat verhaal wel dan?

  • Ja, dat zijn goede vragen. Alles zal weer onder de loep genomen moeten worden zonder dat daar een enorme industrie achter zit… en dat gaat nou net niet gebeuren. In wetenschap hoef je niet te geloven, want bewijs is alles. Maar toch worden dogma’s voor waar aangenomen en wordt daar weer op doorgebouwd. Op zich geen probleem om iets tijdelijk te verklaren, maar dan moet je wel open blijven staan voor elke andere theorie die ook in het plaatje past, wat natuurlijk niet gaat gebeuren als mensen betaald krijgen om een theorie in stand te houden. Er zijn geen echte wetenschappers meer over, alleen kopieerapparaten die precies nadoen wat ze hebben aangeleerd.

  • @ Rob, Die Maya indianen zijn massaal gestoven, doordat de Portugezen aan de goudkoorts leden. Al die tempels van de Maya indianen waren toen rijkelijk versiert en ingericht met goud en edelstenen. En goudkoorts is een overweldigde en een besmettelijke ziekte die jouw helemaal gek maakt en alles wat van goud is wil inpikken. Ieder die dan toevallig in weg weg staat, wordt uit de weg geruimd.

   @Pilot Amor, De oude mantra van medische wetenschap was het ontdekken/analyseren en het onderbouwen van wat de functie van het ontdekte inhield, maar was altijd onderhevig van andere interpretaties. Wetenschap is geen vaste waarde, het evolueert constant. De huidige mantra van de medische wetenschap bestaat uit aannames en dat als een vast gestelde feit presenteren. Zodat elke discussie erover monddood wordt gemaakt.

 2. Blij dat Dr. Tom Cowan er nu ook mee komt: ER IS GEEN CORONA VIRUS.

  Maar zou het, behalve een handjevol, iemand boeien? Ze hebben allemaal lekker hun spuitjes gehad, ze zijn “beschermd,” ze zijn gehersenspoeld dat het de “pandemie” voorkomt, ze laten nu ook hun kindjes grif inspuiten, wat er komen gaat interesseert ze niet, ze kijken niet naar morgen, ze leven voor het moment, ze letten niet op de idiote bevolkingsverschuivingen, en ze vinden het heerlijk achter hun beklap in de kudde te lopen. Dat zijn de mensen waar jij mee omringd bent en die jou meesleuren op de trein die op volle vaart doordendert!

  Ik heb al eens de moeite genomen om een duitse studie te ontrafelen om uit te leggen dat het hele virus gewoon op een computer model gebaseerd is, en dat als je genoeg ingredienten in de pot gooit, je met de juiste zeef, de juiste sequence kan maken die overeenkomt met het computer model.

  Deel dus svp je mening. Het kan nog tot April, want de TREIN RAAST DOOR!!! Het gaat namelijk al lang niet meer om het “virus”.

  https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/13375-Extension-of-EU-Digital-COVID-Certificate-Regulation_nl

  https://stichtingvaccinvrij.nl/corona-app-is-voorloper-van-europese-digitale-identiteit-nodig-voor-totalitaire-medische-controlestaat/

 3. Deze video is echt 1 van de heel weinigen die iedereen zou moeten zien. Het is heel jammer dat er geen transcript in het NLs van is – mss is dit iets dat FN zou willen oppakken.

  Tom Cowan praat heel goed, heel duidelijk, en hij legt het zeer helder uit dat ER GEEN CORONA VIRUS IS!

  Dan komt de vraag bij je op: waarom zijn we ingespoten? En met wat? En waarom moeten we ingespoten blijven worden?

  • Op je laatste vraag.

   A. Durf ik geïnjecteerden niet te adviseren absoluut te stoppen. Wie weet heb je eenmaal geïnjecteerd met dat goedje geen kans meer om zelfstandig te functioneren en moet er bijgespoten worden.

   B. Uiteraard in ieder geval spuiten totdat de hele wereldbevolking die overblijft controleerbaar rondloopt (chip).

   C. Er zijn voor 5G en hoger rondwandelende antennes op korte afstand van elkaar nodig. Grafeenoxide zou ook een bepaald oplading aan energie hebben dat moet worden aangevuld.

   D. Door periodiek op te moeten komen draven hou je grip op het gepeupel, blijf je rijk en machtig.

   Mijn medische gegevens deel ik liever niet, maar ik zal je vertellen dat ik heb last van zware allergieën.
   Die had ik al van agressieve verkooptechnieken. Mensen die je rotzooi opdringen die je ongevraagd “echt nodig hebt”.
   En nu zijn ze er in het kwadraat:
   Ik wil gewoon mijn vervelende griepjes kunnen krijgen want dat hoort bij het leven!!!!!!! Niks en dan ook niks van de giffarmacie. Ik heb nevernooitniet om een middel tegrn verkoudheid en griep gevraagd.
   Zelfs wil ik niks tegen de jeuk die ik van ze krijg.

 4. De coronavirus-ontkenners moeten het virus eerst maar eens oplopen. Dan zul je wel anders piepen. Dan mag je in je handen knijpen en blij zijn dat er in je buurt een SEH (Spoed Eisende Hulp) of erger een IC aanwezig is die je, bij voldoende lege bedden, kan helpen en je opname en herstel van korte duur zijn. Het coronavirus is een verraderlijk longvirus, dus absoluut geen griepvirus, zoals velen onterecht denken. Het coronavirus kan wel voor griepachtige verschijnselen zorgen.

  • Ik denk dat U noch een beetje verder moet kijken wat voor antwoorden of verklaringen er nog zijn voor dit thema !
   Ja er zijn mensen heel ziek en er sterven mensen , maar de vraag is wat is er werkelijk de oorzaak van?
   En waarom wordt gezondheid niet geaccepteerd, maar alleen een spuit ?
   Als je alle kanten en Studien bekijkt en goed luister naar wat de regeringen en MSM vertellen over de effectiviteit en werking .
   Dan blijven de meeste fragen onbeantwoord en de verklaringen zijn tegenstrijdig.
   Dus niemand weet het werkelijk beter als de ander , behalve die die werkelijk weten waarom het gaat en dat zijn die die dit alles achter gesloten deuren met elkaar bespreken !
   En dieniet willen dat wij het weten we kunnen het er alleen maar uitvinden als we ons niet tegen elkaar laten ophitsen en met elkaar overleggen om de ware aard van het verhaal ( of draaiboek) te vinden .
   Want de spuit is niet de oplossing dat is duidelijk te zien .

  • Het virus deeltje is niet ge-isoleerd endus bestaat daarom niet als zodanig!!
   De meeste mensen zijn ziek van vlees eten en snoepen obesitas+diabetes lichaams lengte 1m70 gewicht 100 kilo is 40 kilo te zwaar daarnaast is de weerstand van de meeste mensen echt slecht,we zitten de hele dag op onze kont,hebben stress van werk/ verrotte huwelijk de kids… de buren geldzorgen files de Nederlandse politiek en nog veel meer… 90% zit zwaar in de schulden met hypotheek en een zanikende (ex)partner.
   We zijn allemaal familie ziek en hebben bijna allemaal lichte tot zware vorm van Downsyndroom en rennen al als een kip zonder kop naar ziekenhuis voor niks….daarnaast alle doktoren zijn domoren en incompetent… meeste mensen gaan dood aan zware onderliggende klachten.. ook in de verpleeghuizen liggen ze hele dag op bed te wachten op hun dood> kompleet uitzichtloos… nou en die kwetsbaren krijgen dus Corona?? alhans dat denkt men> er is nog steeds geen een bewijs van een laboratorium openbaar gemaakt ook de bloedbank kan niks aan bewijzen laten zien….daarnaast speelt de regeringen de Pfizer etc in de kaart want die betalen gewoon ff een miljard aan de regering om mondje te houden… werkelijk een en al misselijkmakende en op angst gebaseerde namaak pandemie.
   Van alle duizend die ik heb onderzocht mbt corona en ziekte verloop ,was niet veel aan de hand en de huisarts liet bloedtest afnemen bij Sanguin>>>niks aan de hand…iedereen genoeg anti-stoffen…Het vaccin was en is dus compleet overbodig!! Ook aan de griep gaan er meer dood en welke?? : nou diegene met zeer zware weerstandsproblemen en zware klachten.. griep-prik of niet> er overlijden ieder jaar wel aantal>> 80-100 jaar oud en echt zwaar ziek al voor de griep

 5. Denk eigenlijk dat er werkelijk niemand aan onze zijde staat en allemaal controlled opposition is. Deze 2 staan zeker niet aan onze kant. Ik heb die cowan al eens het 666 teken zien doen, zogenaamd om een rondje te verbeelden. Hij bleef maar seinen. En zij zat daarnaast te glimlachen. Jaja. Evenals deze site, die je de ene keer hoop geeft en daarna weer de put in laat praten. Het is trouwens een verademing om eens een paar dagen niet op deze site te kijken of helemaal niet meer.

 6. Hornet, u bent een stuk onbenul. Wees maar onvoorzichtig, zoek het gevaar (coronainfectie) maar op, maar ga niet lopen janken als het verkeerd afloopt. Hoop wel dat het uzelf betreft en u niet anderen in gevaar brengt. Het is zonnig vandaag: ga lekker een frisse neus halen.

  • Een corona infektie bestaat niet…het is een long -infektie,men gaat dood aan overtollige slijmvorming in de longen daarom liggen ze allemaal aan de be-ademing>> en wat ligt daar dan>> ongelovelijk dikke vetzakken en slappe figuren… en dan in coma gebracht lijkt het heel drama…de mensen die echt zogenaamd doodgaan aan Corona bestaan niet>>> allemaal zware onderliggende klachten die door de media verdraaid worden….virussen zijn stukjes DNA die rotzooi in lichaam opruimen>> dierlijk DNA is onmogelijk besmettelijk> PCR testen zijn vals testen alleen zuurgraad> en die was zeker al niet goed ook bij jou niet ga maar laten uittesten

 7. Ook duidelijk in het artikel>>> de ziekenhuizen en personeel zijn kompleet incompetent en maken meer stuk dan genezen … bijna iedereen zit aan de verslavende zogenaamde pijnstillers en andere giftige medicatie en rararara door wie word dat gemaakt>>>!!!! Pfizer en de andere gifmengers,maar ja de meeste mensen eten ook niet gezond, en klachten worden al snel genegeerd en het gejakker en gejaag… hartverlammingen op je 40ste??obesitas en diabetes als je 12 jaar bent??heel belangrijk lekker vet eten en veel snoepen en vooral niet bewegen of juist als een debiel gaan sporten>> heb je ooit een chimpansee dat zien doen??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in