Mijn naam is Vitaly Saidov en ik ben geboren op 27 oktober 1988, 81e Brigade, 90e Bataljon, 2e Compagnie, 2e peloton, 1e sectie. Ik werd gevangen genomen op 13 januari 2023 in Belogorovka”.

Zo begint de exclusieve video (onderaan dit artikel) die ons werd toegestuurd door een Italiaanse freelancer (die ook de vertaling in het Engels verzorgde) met contacten in Donbass over de getuigenis van een Oekraïense krijgsgevangene die samen met vier andere kameraden die zich overgaven door Russische troepen gevangen werd genomen. Een van onze adviseurs, expert in Slavische talen, bevestigde de getrouwheid van de vertaling uit het Oekraïens en de details van het verhaal maken het uiterst geloofwaardig, ook al kunnen wij uiteraard niet zweren op de betrouwbaarheid van de inhoud en de identiteit ervan, schrijft Fabio G. C. Carisio.

Hierin onthult hij de chaotische toestand van het Oekraïense leger, ondanks de afkondigingen van president Volodymyr Zslensky, die volgens Saidov het bevel gaf om deserteurs ter plekke dood te schieten.

Maar het verhaalt ook over gebrekkige training, het gebrek aan versterkingen aan het front en de mogelijkheid om gevechtszones te vermijden door steekpenningen te betalen aan officieren. Hij legt ook uit dat de superieuren de opdracht hebben om de gevallenen van de schermutselingen in massagraven te begraven om hun overlijden niet aan familieleden te melden en zo te voorkomen dat ze de verschuldigde schadevergoeding van de staat moeten betalen.

DURE MILITAIRUITRUSTING BETAALD DOOR FAMILIES

De staat van verlatenheid van de troepen van Kiev wordt ook bevestigd door het feit dat niet alleen volwassen Oekraïense mannen worden gerekruteerd door middel van de politie, ook al waren ze eerder vrijgesteld van militaire dienst vanwege aangeboren aandoeningen, maar dat families worden gedwongen om de duurdere uitrusting, zoals infrarode nachtkijkers, te betalen.

  Vertrouwenskwestie: V.S. verwijderden digitale vuurleidingssystemen uit M777 houwitsers van Zelensky's strijdkrachten

Dit werd ons ook verteld door een directe bron die in contact stond met de ouder van een soldaat, die ook een speculatie uitlegde over de prijzen van de materialen, verkocht tegen een hogere prijs dan normaal.

Dit botst openlijk met de propaganda van NAVO-landen zoals Italië over het noodzakelijke sturen van militaire hulp naar Oekraïne en doet ons geloven dat achter deze transporten, gescheiden op basis van het aantal geleverde wapens, de zwarte markt van de internationale wapenhandel zou kunnen floreren, wat reeds eerder door de directeur van Interpol in als een concreet gevaar werd aangemerkt.

Saidov werd gevangen genomen door de eenheden Akhmat en Bars.

De soldaten van de Tsjetsjeense speciale strijdkrachten “Akhmat” staan ​​onder bevel van generaal Apti Alaudino en hun regiment is vernoemd naar Achmat Abdulchamidovič Kadyrov, held van de eerste Tsjetsjeense Onafhankelijkheidsoorlog en vervolgens door Vladimir Poetin aangesteld als hoofd van het nieuwe voorlopige bestuur voordat hij werd uitgeroepen tot president van de Autonome Republiek Tsjetsjenië. Hij kwam om het leven bij een terroristische bomaanslag op 9 mei 2004 waarbij het VIP-gedeelte van het Sultan Bilimchanov-stadion in Grozny werd verwoest, waarbinnen een parade plaatsvond om de dag van de overwinning te vieren.

Het Akhmat-regiment vecht aan het noordelijke front van Donbass samen met de soldaten van het 6e NM LPR-regiment die zich bezighouden met het zuidelijke front en was van fundamenteel belang voor de verovering van de strategische stad Soledar door de Russen.

Het opereerde samen met de NCFR-eenheid (National Combat Forces Reserve), een militaire reservemacht van de Russische Federatie die vanaf 2021 wordt ingezet en wordt gebruikt bij de speciale operatie van demilitarisering en denazificatie van Oekraïne, gelanceerd op 24 februari 2022 na de zoveelste spervuur ​​van bombardementen door het leger van Kiev top de etnisch-Russische bevolking van de separatistische republieken Donetzk en Lugansk, in strijd met de akkoorden van Minsk.

  Oekraïne - De Beer overmeesterde de Kraken met deze krijgslist

LEUGENS OVER SUCCESSEN EN MINIMALE VERLIEZEN VAN HET OEKRAÏENSE LEGER

Na het vertellen van de militaire context, de geleden verliezen, de afwezigheid van de commandanten in het veld, doet hij vanaf de 5e minuut van de video de meest sensationele onthullingen.

“De informatie op de FB en Instagram van onze brigade over successen en minimale verliezen is een leugen, want we lijden zware verliezen die worden aangevuld door nieuwkomers,” zegt soldaat Saidov.

“Zo worden hoge verliezen gemaskeerd. De doden worden opgestapeld op stortplaatsen in ravijnen en worden niet eruit gehaald voor identificatie. Later worden ze als vermist opgegeven omdat hun families dan geen compensatie krijgen.”

Deze zeer ernstige verklaring doet ons geloven dat de massagraven die door de autoriteiten in Kiev zijn aangeklaagd als bewijs van Russische oorlogsmisdaden, in plaats daarvan de schuilplaatsen zouden kunnen zijn van hun eigen gesneuvelden…

Een dergelijke wreedheid is niet verrassend. Afgelopen juli had het nieuws over de bombardementen van de Oekraïense artillerie op een van de Russische gevangenissen waar het paramilitaire Azov-bataljon in Mariupol door het Moskouse leger gevangen was genomen voor ontzetting gezorgd.

Een bloedbad in opdracht van Zelensky om de getuigen van de oorlogsmisdaden die in de loop der jaren in de Donbass zijn gepleegd en die de details onthullen het zwijgen op te leggen, zoals toen ook gebeurde door een Amerikaanse neonazi die met deze groep had gevochten.

“We zijn in kennis gesteld van een presidentieel bevel: als een soldaat weigert deel te nemen aan militaire operaties wordt hij beschouwd als deserteur en wordt hij gewoon doodgeschoten door zijn kameraden. De compagniescommandant vertelde het ons rechtstreeks via de radio. Hij zei dat het een bevel was van de bataljonscommandant.”

De verwijzing is naar de nieuwe wet die in december door Zelensky is goedgekeurd om de straffen tegen zijn soldaten te verzwaren, wat aanleiding heeft gegeven tot de petitie van 25.000 soldaten van alle rangen die met het schrikbeeld van een opstand boven het regime in Kiev hangen.

  De Russische bevolking heeft het Kremlin carte blanche gegeven om brute, maximale straffen uit te voeren - wat en waar het ook nodig is

Tot slot besluit Saidov met te zeggen dat slechts een fractie van de soldaten van de compagnieën die hij kent in Groot-Brittannië zijn opgeleid maar al zijn omgekomen of ernstig gewond zijn geraakt. Omdat “ze niets bijzonders hebben geleerd” aangezien het noodzakelijk is om Engels te kennen, anders heeft het geen zin.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

SCHOKKEND beeldmateriaal toont Russische soldaat die twee granaten boven zijn hoofd houdt terwijl hij onderhandelt over overgaveVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVan een Franse legerofficier…
Volgend artikelAls Kiev de Krim aanvalt, staat heel Oekraïne in brand
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. operatie Walküre 2.0?
  de mogelijkheid dat de Oekraïners ingrijpen in het regime is heel interessant.
  alleen is daarmee de agenda van de westerse machthebbers niet van de baan.

 2. De essentie van het wereldwijde gebeuren is het creëren van burgeroorlogen.
  Verdeel en Heers.
  Helaas heeft men dit in de andere groep niet in de gaten.
  Een ‘🌈 ‘ die zegt dat je moet strijden is de ene partij tegen de andere die dit niet noodzakelijk acht. De 🌈 tegen de Soldaat in dit geval.
  De ‘🌈’ die zegt dat een prik halen noodzakelijk is voor je medeburgers, zelfde verhaal.
  Een ‘🌈 die zegt open de grenzen; hier is een toevoeging ontstaan.
  De burgerbelangen van 3 groepen worden ingezet voor verdeel en Heers.
  ‘🌈’ – burgers- immigranten.

  men noemt het anders tegenwoordig; de essentie is hetzelfde als van het
  HAKENKRUIS
  Waar men in Oekraïne niet moeilijk over doet om deze pictogram te tonen op kleding en tanks.

 3. ” The real rulers in Washington are invisible and exercise power from behind the scenes “ willen dus helemaal geen vrede op deze aardbodem en schijnen er genoegen in te hebben om eerder het leven van anderen zuur te maken en zitten notabene op de hoogste posten en zit die oorlog tussen hun eigen oren en scheppen de hele wereld bevolking hiermee op en anders gebruiken ze een een hitman zoals Kaag, Rutte, Hoekstra en andere kornuiten What is an ‘economic hitman’? | Decoded https://youtu.be/mPuYkPLLKlM voor hun snode plannetjes en hebben hun leven weggegeven aan de duivel……En waar gaan we heen: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde en verplaatsen we van begeerte naar intelligentie.
  “We geloven niet langer blind in de overheid, onze ouders of beroemdheden, maar meer in onszelf.”
  https://www.goedgevoel.be/artikel/happy-living/het-watermantijdperk-gaat-in-en-zal-ruim-2000-jaar-duren-wat-kan-je-volgens-astrologen-verwachten?referrer=https%3A%2F

  Astrologie is de benaming voor de leer die de samenhang tussen de stand van de hemellichamen (vooral planeten en sterren) en het leven op aarde beschrijft. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om het beschrijven of verklaren van iemands karakter, en om het voorspellen van iemands toekomst en van grote wereldgebeurtenissen.

  „Fighting for Freedom“ – der Dokumentarfilm / the documentary https://youtu.be/RDAvCeVEVEk

  Freedom rally 18 2023 worldwideUSA Zie hoeveel er al zijn wereldwijd
  https://www.google.com/search?client=safari&rls=en&sxsrf=AJOqlzWfXYIZNwZ7zkHBShPeNf_Tm39rpw:1676761449614&q=freedom+rally+18+2023+worldwideUSA&tbm=isch&source=univ&fir=fzaDp2Yc0WFK7M%252CoXyipD09gjS90M%252C_%253B6C3bqwCZ61PZTM%252CZ3BTvLglZ3LqmM%252C_%253B2_KnLSRtjJzVLM%252CCktfjM70ar_wjM%252C_%253BP5geuUo16-eB8M%252CU8GSVLxYeGkEpM%252C_%253B0hsJphbVVp6a9M%252CU8GSVLxYeGkEpM%252C_%253Bzbf7cKh5DuCRXM%252CSKF-uMPE9twCAM%252C_%253B23prTQM4uk0IQM%252CU8GSVLxYeGkEpM%252C_%253BbbD6qXrrQX-tjM%252CU8GSVLxYeGkEpM%252C_%253B7QWYq5B3aMqMEM%252C5nhFfGWbblOpzM%252C_%253BmXMqMy00ZWT6EM%252CDtXXMArPPLDumM%252C_&usg=AI4_-kTeLLa0gyKa66KZWsj44hDikDPyQg&sa=X&ved=2ahUKEwjM5s6Ul6D9AhXohP0HHQbSB8kQjJkEegQIBRAC&biw=1337&bih=990&dpr=2

 4. Kijk het gaat zo. Van de laatste 125 jaar was de groei van de populatie van 4 naar 5 miljard. De laatste vermeerdering in de afgelopen 25 jaar was van 5 naar 8 miljard.

  De reden!!!! Voor iedereen die je het leven bekort komen er 3 terug en hebben we te maken met unfinished lives want het leven in uiteindelijk onsterfelijke = Oude ziel: Een ziel die vaak heeft geïncarneerd op Aarde. Je kon het niet weten als je het reeds eerder deed……Het is bewezen dat water bewustzijn is, geheugen kan behouden en doordrenkt kan zijn met intentie – je bent meestal water, hoe krachtig is je DNA dan? De ZON VERLICHT het DNA in alle voelende wezens. Het is een goddelijk proces in menselijk bewustzijn en evolutie. Wees stil en absorbeer het. The Three Factors of Gnosis: Death, Birth & Sacrifice https://youtu.be/e_oHJz_2wLY

  Gnosis: het intuïtieve weten van het hart. Het is een pad van vragen stellen en helen. Het doel is het ontdekken en realiseren van je eigen potentieel.
  ‘Sta op en herinner jezelf’. 

  Gnostiek
  Gnosis is het Griekse woord voor kennis, inzicht. Het woord heeft te maken met innerlijk weten, zelfinzicht, authenticiteit van handelen en soevereiniteit. Als zodanig hangt het eerder samen met het woord ‘geweten’, maar dan in neutrale zin. Gnosis vormt een schril contrast met ‘geloof’ dat van buitenaf wordt opgelegd, met blinde gehoorzaamheid aan leefregels en dogmatische wetten. De kerk heeft gnostici fanatiek vervolgd en vermoord omdat deze leer geen volgzame schaapjes kweekt.

  In “Onsterfelijke geest” leveren Ervin Lazlo en Anthony Peak het wetenschappelijk bewijs voor de continue aanwezigheid van bewustzijn met of zonder verbinding met een levend organisme.
  https://www.bol.com/nl/nl/p/onsterfelijke-geest/9200000084827704/?bltgh=ulXdELF0AxVn-5rR6OdGlQ.2_17.21.ProductImage

 5. En ze verzinnen het allemaal zelf tegen hun “eigen volk” en wereldwijd en het zijn onze eigen medeburgers die dit allemaal verzinnen!!!!! omdat ze zich met hunzelf slecht op hun gemak voelen, deze liever hanteren om anderen mensen en dingen te manipuleren dan om hun eigen persoonlijkheid te veranderen. Wat is het alternatief? Het zijn verwarde, vervormde mensen die de orde der dingen veroordelen, het tragische spektakel van mensen die hun eigen onevenwichtigheid en frustraties op anderen projecteren.
  De plannen voor Nederland https://youtu.be/3rc6YWOWgpM en is Nederland doorsluisland voor dirty money is.  https://youtu.be/4ZPYWhQkzZk Hoe verpest kapitalisme onze economie? https://youtu.be/j9tJpOBMFwg

  Meer dan ooit worden we nu geroepen om ons te verbinden met dat goddelijke Licht dat in ons DNA sluimert totdat we ons er heel bewust mee verbinden. Jouw Licht is zo noodzakelijk nu, meer dan je wellicht beseft!

  Er wordt een beroep op je gedaan om in de Kracht van je werkelijke Zelf te gaan staan.
  Een ander bewustzijn….

  Deze tijd biedt ons een mega-kans om te groeien naar een ander bewustzijnsniveau.
  Een bewustzijn waarin wij meer liefde en eenheid kunnen ervaren in ons zelf en in onze leefomgeving. https://www.praktijknatuurlijkbewust.nl/aquarius-is-nu/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in