Zweedse Pansarskott 86 (Public Domain)

Zonder dat de overgrote meerderheid van de mensen het weet, heeft het Biden-regime Amerikaanse militairen in Oekraïne ingezet, in wat een rechtstreekse poging lijkt te zijn om het Westen in een conflict met Rusland te betrekken, dat de Derde Wereldoorlog zal ontketenen.

Volgens Trending Politics zijn er nieuwe berichten dat Amerikaanse Special Forces troepen momenteel in Oekraïne zijn om “operationele voorbereidingen van het slagveld” uit te voeren, schrijft JD Heyes.

Seth Harp, een onderzoeksverslaggever en bijdragend redacteur voor Rolling Stone, merkte op Twitter op: “Amerikaanse speciale eenheden zijn momenteel ter plaatse in Oekraïne om ‘operationele voorbereidingen te treffen voor het slagveld’, volgens een goed ingelichte bron. De militaire eenheid is JSOC’s Advance Force Operations, waaronder leden van Delta Force en SEAL Team 6.”

Een zoekactie op Harp’s Twitter feed leverde deze tweet niet op, dus waarschijnlijk heeft hij hem verwijderd; Trending Politics heeft er echter een screenshot van, die hieronder te zien is.

Hoewel dergelijke ontwikkelingen ongetwijfeld de mensen verontrust hebben die graag willen dat hun land buiten dit conflict blijft, waarschuwde Harp zijn volgelingen in een tweede (eveneens verwijderde) tweet dat het verkeerd zou zijn om automatisch aan te nemen dat de stationering van Amerikaanse troepen in Oekraïne na de invasie van Rusland een “escalatie” is.

“Dit moet NIET noodzakelijkerwijs als een escalatie in Oekraïne worden opgevat. Kleine JSOC-teams dringen routinematig het buitenland binnen om heimelijk werk te doen (niet vechten) als onderdeel van contingentieplanning op lange termijn,” schreef hij, eraan toevoegend: “Dit zijn ontkende operaties onder Titel 10, niet anders dan CIA-activiteiten.”

  Video's Russische raketaanvallen op Oekraïne: Steden in duisternis gedompeld - Polen in hoogste staat van paraatheid

Hier is de sindsdien verwijderde tweet, met de complimenten van Trending Politics:

Terwijl sommigen Harp naar verluidt online bestookten voor het onthullen van wat ongetwijfeld topgeheime informatie is, lijkt andere open-source berichtgeving de zijne te bevestigen.

“Amerikaanse speciale operatoren gaan door met een missie om een elite gevechtsmacht op te bouwen in Oekraïne, zeiden militaire functionarissen, zelfs nu Rusland dreigt met een invasie met zijn duizenden troepen, tanks en artillerie die langs hun grenzen zijn opgesteld,” berichtte Stars & Stripes op 19 januari 2022, meer dan een maand voor de Russische invasie.

“Waar het op neerkomt, is dat onze trainingsmissie in Oekraïne doorgaat,” zei Lt. Col. Juan Martinez, woordvoerder van het U.S. Special Operations Command Europe.

Martinez vertelde de krant dat er “een heleboel factoren van buitenaf meespelen,” maar voegde eraan toe dat “het commando geen stap terug heeft gedaan uit Oekraïne.”

“Wij blijven onze missie in Oekraïne zien als onderdeel van een voortdurende inspanning om de capaciteiten van de Special Operations Forces te vergroten als hoeksteen van de regionale stabiliteit,” zei hij.

“Het in Stuttgart gevestigde SOCEUR heeft de afgelopen jaren stilletjes geopereerd vanuit een trainingscentrum buiten Kiev,” meldde Stars & Stripes verder. “De nadruk van de missie ligt op het bijstaan van de Oekraïense strijdkrachten om zich doeltreffender te verdedigen tegen Russische agressie.”

“De aanwezigheid van Amerikaanse speciale operatoren maakt deel uit van een klein Amerikaans militair contingent dat in Oekraïne blijft,” voegde het nieuwsorgaan eraan toe.

“Er zijn ook meer dan 100 troepen van de Florida National Guard in Oekraïne in een adviserende rol,” zei de woordvoerder van het Pentagon, John Kirby, indertijd.

  Generaal Gerasimov's missie

Inmiddels heeft de Oekraïense president Volodymyr Zelensky gewaarschuwd dat, mochten de vredesonderhandelingen met de Russische president Vladimir Poetin en zijn regering mislukken, de Derde Wereldoorlog een bijna-zekerheid is.

“Ik ben klaar voor onderhandelingen met Poetin, maar als die mislukken, kan dat de Derde Wereldoorlog betekenen,” zei Zelenski, zoals gemeld door de Kyiv Independent.

“Zelensky vertelde CNN dat hij klaar is om met Poetin te onderhandelen, maar waarschuwde dat als de onderhandelingspogingen mislukken, dit tot een nieuwe Wereldoorlog zou kunnen leiden,” voegde het rapport eraan toe.

“Ik ben klaar voor onderhandelingen met hem,” zei Zelensky in het interview, verwijzend naar Poetin. “Ik was er de laatste twee jaar klaar voor, en ik denk dat – ik denk dat we zonder onderhandelingen deze oorlog niet kunnen beëindigen. Ik denk dat al de mensen die denken dat dit oppervlakkig is en niets zal oplossen, gewoon niet begrijpen dat dit heel waardevol is.”

Deze oorlog dreigt uit de hand te lopen, en de Biden-vriendelijke Deep State is duidelijk bezig het Westen klaar te stomen om erbij betrokken te raken.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Biolabs – Is er meer aan de hand met het Oekraïne/Rusland conflict dan men op het eerste gezicht zou denken?Volg Frontnieuws op Telegram

  Duitsland stelt een door de NAVO afgedwongen ‘no-fly zone’ boven West-Oekraïne voor
Vorig artikelEerstelijns dokter: Miljoenen zullen tegen de herfst AIDS krijgen van het COVID-19 vaccin
Volgend artikelDe roebel schiet omhoog nadat Poetin dollars en euro’s heeft gedumpt voor Russische olie en gas
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Zelensky is een vreselijke hypocriet die zijn weerga niet kent.
  Putin was jaren geleden al klaar om te onderhandelen maar hij werd door alle NAVO landen genegeerd en gedemoniseerd.
  Ik zie trouwens geen verschil tussen wapens en huurlingen/ vrijwilligers sturen of z.g. in de
  achtergrond adviseurs en wapenspecialisten sturen. Het is gewoon je indirect bemoeien met een conflict en feitelijk een oorlogdaad.
  Heeft natuurlijk niet met deëscaleren te maken maar met precies het tegenovergestelde.
  En dat is helemaal de bedoeling. Maakt niet uit hoe en waar als er maar chaos komt.
  De NWO kan niet wachten.

 2. Kan Biden, hiet enkele km verder vandaag, ditmaal de oorlog niet meenemen naar zijn eigen continent? Dan weten zij ook eens wat het is!

  • Als ze zo graag schieten: laat ze dan de grote steden die in handen zijn van links vuilnis–BLM en Antifa– maar eens terug veroveren en de daders van misdrijven vervolgen: Er zijn duizenden CCTV camera’s en met een gezichts herkennings programma: fluitje van een cent.

   Maar wat wil je? En staat met een dementerede pedo met een dito zoon aan de top….nog erger dan Rutte.

 3. Kan Biden, hier enkele km verder vandaag, ditmaal de oorlog niet meenemen naar zijn eigen continent? Dan weten zij ook eens wat het is!

 4. Jongens, het houdt niet op met Ziomerica… vergis je niet in die Ukraine zooi. Putin heeft zeer zeker gelijk, en hopelijk gaat hij het redden. Verdiep je eens in deze psychopaten: die smerige Hunter Biden, dit aangestuurde gluiperdje Garrett Ziegler (lees de achternaam goed) die van de Chaifets school of business (lees die naam goed) komt en klaargestoomd wordt voor de White House (ja ja!), en nog een paar gluiperds. Het gaat allemaal om de Ziomacht, waarbij de VS ze moet helpen. Nogmaals, de VS is niet meer dan de loopjongen voor de Ziopaten. Iedereen blijft maar overal in trappen, omdat het zoveel makkelijker is dan je oogjes open houden. Zolang de Schapekudde de macht blijft overhandigen aan de Ziopaten, blijf je met je kop tegen de muur bonken.

  • Met de vraag of jij er ook in trapt. Ook voor de Bolsjevistische communistische revolutie staat hetzelfde woord. Een joodse auteur schreef recent een boek met foto als bewijs dat Hitler deelnam als de jonge Hitler op de bekende foto, aan een bolsjevistische communistische demonstratie. H is ook nooit verkozen maar heeft de macht van die nationaal socialistische partij gegrepen of was net als Zelensky een geplantte marionet. De strategie was altijd beiden partijen financieren, bewapenen en er zelf met de giga winsten van door te gaan. Het doel in een historische speech in den Haag. Na wereldmacht de hele wereld bezitten en de Noahite wetten implementeren. Bij de WHO hebben directeuren niets te zeggen en worden zij buitengesloten van bepaalde vergaderingen. De vader van hunter is niet dezelfde. Een nu vast oorlelletje terwijl zijn vader altijd een losse oorlel had aan de rechterkant. Dat is dus niet mogelijk. Ook heb ik ergens gelezen dat hij tot de club gelovigen hoort. Ook Bush jr werd gefotografeerd met Talmud onder zijn arm om die te gaan bestuderen. Dan de AIPAC speech van Trump. Ook lid van de club. Dacht dat hij de wedergekeerde Messiah was. Denken zij af te stammen van de Tuatha = Elven = Elohim. Jacob vocht met Isra el en stal zijn of haar identiteit. Wat betekende dat. Ook vereerden zij een God wiens naam totaal onbekend is in het Westen. Heb hem een tijdje geleden wel onderzocht, maar liep vast. Wat aangezien de hele geschiedenis vervalst is steeds het geval is. Ik weet wel waar de Pillars of Herakles werkelijk zijn. Niet in Gibraltar. Gezonken Doggerland ook interessant. Waarom leerden wij dat niet in onze geschiedenislessen terwijl de Doggerbank, zandbank nog boven water uit stak? De VS moet niet helpen. Netanyahu gesnapt op tape. Wij kunnen de USA alles laten doen wat wij willen. Ariel Sharon de USA is Israel. Wordt er gechanteerd met tientallen nucleaire wapens in de USA geplaatst. Wat wb de amerikaanse kruisraketten in NL, net vernieuwd, die NL militairen niet kunnen bedienen of herkennen. En is het niet bizar dat de NL legermacht volkomen geintegreerd is in de duitse legermacht? Luxemburgse militairen al jaren lang onderdeel van legermacht in NL. Opgeleid in de USA, trainingen gevend in Duitsland. En dan de NL politie. Allemaal getraind door trainers die opgeleid worden in Israel. Erover praten levert gevangenisstraf op of zorgt ervoor dat je hele carriere vernield wordt, of dat je gesuicideerd wordt, vermoord wordt. JSOC Obama’s geheime leger met een killlist van 3000 per dag. Docu Dirty Wars van Jeremy Scahill. Nu op deze site in de openbaarheid getreden. Opvolgers van Operatie Glaudio. Plus dat de leden van Sealteam 6 vermoord zijn door ze in een aftands vliegtuig neer te laten storten in ik dacht Afghanistan. Interessante docus over protesterende ouders van deze miltairen ooit op YT. Diegenen die denken inclusief te zijn zullen van een hele koude kermis thuiskomen is mijn inschatting.

   • vanaf den beginne was daar de misleider ,die zei wat geeft dat nou ,wat maakt God dat uit ? de misleider zet de waarheid ter discussie .de 10 geboden .let wel zoals gegeven aan Mozes , zet volken tegen mekaar op .en vooral tegen Joden,, geschiedenis kan je niks aan binden die zijn van de winnaar ..Christus was er lang voor de aarde ,was de creator ,gaf de 10 geboden .kwam nog is in de gedaante van een mens .om de mensen de kans te geven .en voorspelde wat er in de eindtijd gaat gebeuren. lees gaat gebeuren!!! ,Dus het enige wat je kan is je bekeren .om te ontvangen wat is beloofd.Wie hem volgt

 5. “U moet begrijpen dat deze oorlog niet tegen Hitler of het nationaal socialisme is, maar tegen de kracht van het Duitse volk, dat voor eens en altijd vernietigt moet worden, ongeacht of het in handen is van Hitler of een jezuïetenpriester”.

  – Winston Churchill

  • Hiju had gelijk. Zie Adolfina Merkel en Botox Ursula, en hun gegeil op de positie van Keizerin van de wereld.

 6. Het Nederlandse leger is vandaag druk in de weer om overal bij ziekenhuizen ruimtes te vorderen, en ook andere gebouwen. Ze verwachten een slachtoffer stroom midden april of er is iets anders op stapel aan het staan….
  Mijn inschatting is dat we op korte termijn overgaan op noodtoestand en dat al onze rechten de diepvries ingaan, mogelijk om er nooit meer uit te komen. En al die kleine mensjes binnen die organisaties, die geloven met hart en ziel dat ze goed werk doen door eigen land en volks genoten rechtenloos te helpen maken…

 7. Ook ik ben bang voor een nucleaire oorlog. Ik hoop dat Biden en c.s. hun verstand erbij houden en géén oorlog beginnen tegen Rusland of in de Oekraïne. Dan is de hele wereld verloren en beginnen we weer bij de oorsprong van de grottenmens. Voor zover er nog mensen over zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in