Alle beslissingen van Washington sinds het escaleren van de vijandelijkheden in Oekraïne begin 2022 zijn gericht op het verlengen en maximaliseren van het geweld en bloedvergieten dat dit conflict voortbrengt, benadrukte de Democratische presidentskandidaat Robert F. Kennedy Jr. in een podcast-interview, bericht Sputnik.

“De Russen kunnen niet verliezen in Oekraïne, want dit is existentieel voor hen,” onderstreepte Robert F. Kennedy Jr. tijdens zijn gesprek met de gastheren van de All-In Podcast. Hij voegde eraan toe: “Ons wordt verteld dat ze aan het verliezen zijn, maar ze kunnen het zich niet veroorloven om te verliezen.”

Rusland heeft zijn troepen “opgebouwd” en heeft “een artillerievoordeel”, aldus de Democratische presidentskandidaat, die eraan toevoegde dat de VS, die enorme hoeveelheden wapens naar Oekraïne heeft gesluisd, niet de mogelijkheid heeft om de wapens te vervangen die in de vuurzee verloren zijn gegaan.

Washington heeft er alles aan gedaan om het conflict in Oekraïne te verlengen, en de regering Biden heeft zich “absoluut onverzettelijk” opgesteld ten aanzien van de vele mogelijkheden om een einde te maken aan het conflict. Maar dit kan worden verklaard door het feit dat de VS op “een missie zijn om zoveel mogelijk slachtoffers te maken, om te verlengen wat in wezen een uitputtingsoorlog is,” aldus RFK Jr.

  Dronebeelden tonen enorme verwoesting van Bakhmut

De advocaat-naar-politicus wierp op dit punt in het interview een blik terug en zei dat het “echte verhaal” begon in 2014, toen “de Amerikaanse regering en in het bijzonder de neocons in het Witte Huis en elders deelnamen aan en steun gaven aan de omverwerping van de democratisch gekozen regering van Oekraïne.”

“Zij hielpen om in Kiev een zeer anti-Russische regering te installeren. Deze regering begon een reeks wetten uit te vaardigen die van de Russische bevolking van de Donbass-regio tweederangs burgers maakten. Ze maakten hun taal en cultuur illegaal en begonnen hen uiteindelijk te vermoorden.”

Dit is wat de reactie van Rusland veroorzaakte toen het in februari 2022 zijn speciale militaire operatie begon om deze mensen te beschermen. Het Oekraïense conflict had kunnen worden opgelost als de Minsk-akkoorden van 2014 waren nageleefd, meent de politicus, die onderstreepte dat er geen sprake van was dat Washington de Oekraïense strijdkrachten actief in de NAVO heeft geïntegreerd – iets waarvan de Russische president Vladimir Poetin vanaf het begin zei dat het een “rode lijn” was.

Vooruitkijkend zei Kennedy dat het regime in Kiev niet kan blijven vechten zonder Amerikaanse steun, en dat als hij president zou worden, hij het conflict zou beslechten. Wat betreft de zittende president in het Witte Huis – de Democratische POTUS Joe Biden – erkende Robert F. Kennedy Jr. dat hij een “go-to-war guy” is.

  De nederlaag omarmen: De Europese Unie in de nasleep van de Oekraïense oorlog

“Ik zou dit oplossen,” herhaalde Kennedy, waarbij hij de noodzaak van de-escalatie van de spanningen met Rusland benadrukte en de noodzaak van de NAVO in twijfel trok.

“De belangrijkste taak van een president van de Verenigde Staten is de natie uit de oorlog te houden,” zei John F. Kennedy.

Deze opmerkingen echoën wat de Democratische presidentskandidaat Robert F. Kennedy Jr. eerder deze maand zei, toen hij erop wees dat de Oekraïense president Volodymyr Zelensky een kans had om het conflict met Rusland te vermijden door simpelweg te weigeren lid te worden van de NAVO.

“In 2019 stelde acteur en komiek Volodymyr Zelensky zich kandidaat voor de vrede en won het Oekraïense presidentschap met 70% van de stemmen. Zoals Benjamin Abelow in zijn briljante boek ‘How the West Brought War to Ukraine’ opmerkt, had Zelensky vrijwel zeker de oorlog van 2022 met Rusland kunnen voorkomen door simpelweg vijf woorden uit te spreken – ‘Ik zal niet toetreden tot de NAVO’,” zei Kennedy in een tweet.

Toen Robert F. Kennedy Jr., 69 jaar, zich kandidaat stelde voor het presidentschap, legde hij uit dat zijn motivatie om zich kandidaat te stellen voortkwam uit de “opkomst van het corporatisme in dit land” en het feit dat de moderne Democratische Partij “de partij van de oorlog, de partij van de censuur, de partij van de angst en de partij van de neocons en Wall Street aan het worden is.”

Bekijk het volledige interview met RFK Jr:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Robert F. Kennedy Jr: Denk hier eens over naVolg Frontnieuws op Telegram

  Het vooruitzicht van een kernoorlog komt te dichtbij om zich nog comfortabel te voelen

Lees meer over:

Vorig artikelChina: De wortels van NAVO’s waanzin
Volgend artikelZelensky moet kiezen tussen gesprekken of meer grondgebied verliezen – Voormalig VS legerleider
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Robert Kennedy jr. heeft i.i.g. alle goede inzichten.

  Het is te hopen, dat hij grote publiciteit krijgt, en niet wordt weggedrukt door de DNC en
  doodgezwegen wordt door MSMedia.

  Er zou een breed front van ALLE oppositie in de V.S. moeten komen.
  Want het hele verrote systeem en Deep State, moeten worden weggeruimd.

  • Maar misschien moet hij nog even bijgeschoold worden over de klimaat hoax. Kort geleden zei hij dat mensen die het klimaatprobleem ontkennen achter de tralies moeten.

 2. Kennedy kan dood vallen. Hij is van een rijke familie. Buigen voor de dollar, of de Euro…Je oom nam the bullit, de enige met ballen in zijn broek, Jij bent gewoon een nagemaakt product, van de cabal. Hey! Kennedy, waarom zijn mensen schuldig aan klimaat? Kun je mij uitleggen wat het klimaat is, zonder mensen op deze aarde? Jij bent gewoon de andere leugenaar die deze elite nodig heeft. Ik ben wakker Kennedy, wij buigen niet. Wij zijn al honderden jaren uitgemoord.

  • Zeer juist nu komt er plots weer een Duivel uit het niets te voorschijn, en ja Martin heeft 1000% gelijk.. over alles in dit artikel…end of Story…

 3. Mede door dit verhaal is Tucker Carlson ontslagen bij FOXX. Tucker liet hem zijn verhaal vertellen aan 4 miljoen kijkers

 4. USA en anderen hebben Steun verleend aan de omverwerping van de democratisch gekozen regering. In Oekraïne.

  -Nu van het woord democratie, een 4000 jaar oud stelsel gecreëerd door de Romeinen. Die een Slavenstaat hanteerden, dan weet je genoeg.
  -Gekozen is een doorgaans je kiest één uit de best lijkende illusies.
  Mogelijk, dat dit handje klap was met de gekozen partij, aanleiding om oorlog te creëren, the good and the bad.
  Stemfraude had ervoor ook gekund, lijkt populair te zijn, de vraag is waarom niet gedaan. ..
  -JFK is het zoveelste bewijs, dat het allemaal één pot nat is.
  Een wef 🐶 ,
  Volgt een script
  Na deze opgezette rampspoed komt er ongetwijfeld één of andere gecreëerde held uit USA , idem 1, 2e Wereldoorlog
  Je begint , een oorlog en beëindigd hem als ‘ bevrijder’
  Resultaat; drastisch minder mensen
  Meer centralisatie macht.
  En iedereen juicht 🇳🇱 Wederom,’ hij kan het ook zo mooi vertellen’

  • De groep NSB /SS heeft meeste kans om dit aankomende depopulatie spektakel te overleven.
   De volksverraders, hoeren van satan. Deze behouden hun baan, gaan niet in directe oorlog ( mogelijk alleen op papier) .
   Zelfde verhaal als in 2e Wereldoorlog.

  • Ik ben het geheel met je eens op 1 ding na. Lang voordat de Romeinen ging “spelen” met democratie hadden de Grieken het al uitgevonden. En zij – de Grieken – waren er al achtergekomen dat democratie een illusie is.

 5. Tuurlijk winnen ze die niet, is t idee ook niet. Allemaal onderdeel van de great reset. En over een 13 jaar mogen de huidige kleuters daar gaan vechten. Heel die generatie weet zometeen niet beter dan klimaat en oekraine. Wat een gospe.

  Daarom moest Patton dood in 1945. Die was geliefd bij de amerikaanse bevolking en hij wilde doorrammen tot aan moskou. Maar dat was niet volgens afspraal. Men had oost duitsland al weggegevn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in