Denk hier eens over na. Ik ben van Instagram getrapt voor “Vaccin desinformatie”. Instagram en Facebook kunnen geen enkele foutieve verklaring bewijzen die ik ooit heb afgelegd. Alles wat wij publiceren is doorgelicht en gebaseerd op gegevens uit overheidsbronnen en externe, peer-reviewed getoetste publicaties. Wanneer zij de term “onjuiste informatie over vaccins” gebruiken, gebruiken zij dit als een eufemisme tegen elke verklaring die afwijkt van het officiële regeringsbeleid. En de farmaceutische industrie profiteert. Het heeft niets te maken met waar of onwaar. Het heeft alleen te maken met wat de politieke implicaties zijn.

En wie censureert er?

Het zijn regeringsfunctionarissen, samen met Bill Gates, Larry Ellison, Mark Zuckerberg, met Sergei Brin van Google en al die internetgiganten. Zij hebben niet alleen de vernietiging van onze democratie en burgerlijke vrijheden gefabriceerd, zij hebben ook de grootste herverdeling van rijkdom in de geschiedenis van de mensheid gefabriceerd. 3,8 biljoen dollar van werkende mensen naar dit handjevol miljardairs, velen uit Silicon Valley.

Deze pandemie heeft de wereld verarmd en 500 nieuwe miljardairs gecreëerd. En dit zijn de mensen die onze economie uitbuiten en zichzelf verrijken. En is het toeval dat dit precies de mensen zijn die kritiek op het regeringsbeleid censureren en er zelf biljoenen dollars aan verdienen?

Mensen zijn niet dom, we kunnen zien wat er gebeurt. We kunnen de vraag stellen: Cui bono? En het antwoord is: de mensen die profiteren en onze grondwettelijke rechten inperken en wereldwijd de vernietiging van de democratie veroorzaken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccins: “Dood door toeval” – Robert F. Kennedy Jr.Volg Frontnieuws op Telegram

  Traumanatie
Vorig artikelWat gebeurt er als de vaccins averechts beginnen te werken? “De natuur weigert te buigen naar onze wil en het resultaat van dit mislukte experiment zal massale dood zijn”
Volgend artikelDr. Robert Malone: “De vreselijke waarheid is dat we veel kinderen moeten laten sterven voordat de mensen eindelijk wakker worden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Alles wat ze doen, heeft te maken met het wakker Worden van de Massa.
  Een wakker volk valt niet te controleren.
  Sinds 1997 werd besproken wat te doen Al’s De voorspellingen waar waren.
  Ze bespraken het wakker worden van het volk in 1997, 2000 en 2001 July.
  3 scenarios werden op tafel gelegd on De bewustzijn van het volk down te brengen.
  Terrorist attacks zie 9/11 2001
  Natuurlijke disasters .
  Al’s laatste middle Covid 19.
  Alles gepland.
  The great health plan 2020/2025

 2. Goedenmorgen leden vd redactie. Kunnen jully de nederlandsche mark in beeld brengen
  De website vh rivm vergelyken met dewebsite v maurice de hond Dag en naccht vershil
  De zieken lopen vol mer gevaccineerde mensen met by werkingene

  Stop met vaccineren en het is over

 3. Kennedy heeft gelijk. Punt. Dat wisten we overigens al.
  Wat ik hier vooral tegen kom is angst, paniek. Blinde woede, en vooral dat omlaag halen van het energieveld.
  Het is precies de bedoeling van bovengenoemde types…..en jullie zouden er met zijn allen beter aan doen om nou eens te gaan kijken wat je zou kunnen doen in positieve context. Dat gelamineer brengt niets….lost niets op.
  We zitten met zijn allen in een enorme transitie naar een betere wereld. Ga daar eens in kijken.

 4. Wakker betekent “niet LUI.” De schapenkudde is per definitie super lui.
  Luisteren naar de mainstream media is gewoon LUIHEID en niet anders dan slobberen aan de trog, ongeacht wat voor troep er in gegooid wordt. Als denkend mensdier in een samenleving met andere denkende mensdieren dien je te allen tijden je gezonde verstand te gebruiken ipv lui te slikken wat bepaalde medemensen je voorschotelen. Je medemens is namelijk ook niet anders dan een mens. Niet meer of minder. En velen van je medemensen zijn roofdieren; en om die reden dien je altijd alert te blijven over wat hij zegt of doet, ook al beweert hij expert te zijn, vaak zelfs in een gebied dat niet eens zijn gebied is. Je kan geen mens vertrouwen als expert, want geen mens is beter dan een ander mens. Er bestaat helaas geen betere of zinnigere levensvorm op Aarde. Je kan alleen jezelf vertrouwen als je niet LUI bent geweest. En dan hoef je anderen niet te veroordelen over hun eigen besluit, of stompzinnige prulschrijfsels rond te sturen waarom een ander de gifspuit moet nemen. Het kan goed zijn dat jij een roofmens bent, en dan moeten we op onze tellen letten voor jou en niet alles geloven wat jij zegt. Als jij zegt dat de gifspuit net zoiets is ls de frikandel of de vega hamburger, dan moeten we ons afvragen wat de bedoeling is van wat je zegt en wat jouw agenda is. Lui meelopen met de gifspuit charade is gewoon super stom. Zolang jij niet nadenkt over wat je medermens je eist in te spuiten, of wat hij je nog meer voorschotelt, houdt het nooit op. Zelfs niet met die QR code waar je arrogant mee loopt te wapperen. Ophouden dus, met LUI te zijn, en beginnen met voor jezelf te gaan denken ipv alles maar op te vreten wat er in de trog gegooid wordt! En dan hoef je je ook niet meer laagdunkend uit te spreken over andere medemensen die niet LUI zijn en hun eigen beslissing hebben genomen, zonder jou iets op te dringen. Luiheid is de duivel’s oorkussen. En dwang is pure boosaardigheid.

  • De vraag moet zijn waar gaat de massa naar luisteren om in de benen te komen. Met trekkers en protesten heeft geen succes. De elite denkt dat we niks door hebben maar we worden heel wakker. Elite wordt bang! Vandaar dat politie op voorhand zonder reden met de lange lat over vreedzame mensen slaat. Ze hopen dat het bevolking dan thuis blijft kniezen en zij door kunnen gaan met hun vieze vuile plannen. Heb jij een idee wat we kunnen doen om de massa op de been te brengen?

 5. De mensen zijn bang. En angst is een slechte drijfveer voor een intelligente, rationele, evenwichtige, kalme, weloverwogen reactie.
  We doen dan wat ‘de ander’ ook doet. In dit geval wegkijken, hoofd omlaag en je houden aan de regels, ook al zijn die irrationeel.
  Mensen zijn niet lui, maar bang. Heel bang

 6. Wereldwijde hervorming of het elimineren van de reguliere gekochte hypocriete media is cruciaal om de criminele 2-, 3- en 4-letterorganisaties te stoppen en daardoor weer de oude samenleving te herstellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in