En dat moeten we toch voornamelijk onze media aanrekenen. Er worden per jaar 150.000 christenen vermoord door islam. Het Midden-Oosten is al Judenrein en is hard op weg om ook compleet van christenen gezuiverd te worden. En de daders zijn moslims. Uit Irak is sinds de Amerikaanse inval 80% van de christenen verdwenen. Vermoord, verjaagd of gevlucht, en niet alleen voor en door de ISIS. Bij onze bondgenoot Turkije bestond de bevolking 100 jaar geleden nog voor 20% uit christenen, nu nog voor minder dan 1%.

Dat is wat de dwingende monocultuur islam altijd en overal doet. Bekeer je of sterf. Maar van onze media mogen we niet weten dat islam een holocaust aan het plegen is van de Filipijnen tot in Nigeria, en dat maakt onze media medeplichtig. Om over hen die de macht gegrepen hebben in dit land nog maar te zwijgen.

Kwart Nederlanders weet van christenvervolging Midden-Oosten

Ruim een kwart van de Nederlanders weet dat er in Syrië en Irak sprake is van heftige christenvervolging. Van de kerkelijk betrokken christenen in Nederland ligt dat percentage twee keer zo hoog.

Dat blijkt uit een peiling die is uitgevoerd door de Protestantse Kerk in Nederland in het kader van de campagne ”Hoop voor de kerk in Syrië en Irak”. Aan de peiling deze 2370 mensen mee. Het onderzoek vond in de maanden februari en maart plaats. Dinsdag publiceerde de Raad van Kerken de resultaten.

Criminaliteit onder asielzoekers in Nederland in 2019 sterk toegenomen

  Nog een groep Franse militairen publiceert open brief met kritiek op de schijndemocratie - politici zijn marionetten van globalistische elites
Vorig artikelErdogan stuurt islam-adviseur naar Noorwegen – om de Turkse jeugd religieus en loyaal te houden
Volgend artikel15 Marokkanen verkrachtten ezel – ezel neemt wraak
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Assad en familie beschermde de Christenen;er waren er 1,8 millioen; nu 300.000. naar schatting 300.000 gevlucht, rest vermoord, dood gemarteld, gekruisigd.

  En de paus kust de grand moefti op zijn bek en liks zijn hoeven.

  NL overheid zwijgt het dood, want in EU mag je geen kritiek hebben op islam.
  In Zweden en Duitsland worden aanranding verkrachting kinderverkrachting moord zware mishandeling al getolereed en NIET veroordeeld. leve links!

 2. En de achterlijke idiote linkse regering blijft die moordenaars binnenlaten en brengt ons hiermee in gevaar…waanzin dat zulke regering aan de macht mag blijven…

 3. Toekomst: zie ik niet rooskleurig. Veel aan t’broeden in Europa. Trumpf USA zal nog gelyk krygen Belgie een helle hool. Engeland optyd uit Europa,eensgezindheid, eendracht verder,verder weg. Te veel linkse politiek. Sorry myn opinie. Democratie mond gesnoert. Soldaatarbeider,arbeidersoldaat weeral de grootte dupe.nooit meer oorlog. Utopie, de kapitaal. Het volkskapitaal r en meer meer.schoothond, dan dinosaurus. 1789 herhaald zich. Stevens.Marc.

  • De islam en de moslims zijn al hele steden en dorpen,al dan niet met geweld ,aan het overnemen in England,dus geen ideologie voor wat België passeert richting England.Van daaruit zullen ze wel opnieuw Europa overnemen,steeds stilzwijgende politiekers die het maar niet willen toegeven dat ze met oogkleppen zwijgzaam de wereld naar 2000 jaar geleden willen brengen.

 4. @Petra: die linksen in west europa zijn zo stom als een varken (sorry varkens) zij denken dat de nazi’s rechts waren/zijn. Nationaal Socialisten zijn links. In feite gaan de linksen door vanaf waar de nazi’s verloren hebben–alleen ze zijn te stom om dat te zien.

  NL heeft een traditie om “verkeerden”asiel te geven. Zie Duitse keizer 1918; kreeg een paleis en personeel en bracht een treinlading kostbaarheden mee.
  per slot van rekening: wat zijn een paar millioen lijken????

  Vandaag 8mei vieren deduitsers het verslaan vande nazi’s.
  Of is het een nationale rouw dag???
  Ik heb zo mijn twijfels…….1871,1914,1940,,,,,,,en nu via EU

 5. Deze site is bullshit!!!!

  Eerst volgde ik dit,maar nu er leugens over”islam genocide christenen”staat te lezen op jullie site en nog meer leugens over de Islam weet ik genoeg!!!
  Dit is een haatzaaiende site die verschillende bevolkingsgroepen tegen elkaar opzet!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in