De chaos in Frankrijk lijkt eindelijk geluwd, hoewel de indrukken die zijn gemaakt nog vele jaren zullen blijven hangen. Het land werd zes dagen lang geteisterd door wrede rellen, waarbij talloze auto’s in brand werden gestoken en winkels werden geplunderd. De inzet van 45.000 politieagenten en rijkswachters op straat maakte een einde aan het geweld, zij het indirect. Want het was niet de politie zelf die de relschoppers tegenhield; dat blijkt wel uit de video’s van immigrantenjongeren die vuurwerk afsteken en de politie belachelijk maken, schrijft Demosthenes.

Nee, volgens recente berichten lijkt het erop dat we de gangsterbazen van de drugsbendes moeten bedanken voor het inpakken van alles. De aanwezigheid van zoveel politieagenten verstoorde blijkbaar hun distributienetwerken en zette hun (overwegend blanke) klanten op scherp.

Deze inschatting werd bevestigd toen Emmanuel Macron een politiebureau bezocht in een bijzonder zwaar getroffen arrondissement van Parijs. Hij vroeg naar wie deze jongeren luisterden en kreeg van de door de strijd geteisterde kapitein te horen: “De dealers, Monsieur le President.

Gezien de overheersing van Noord-Afrikanen in drugsbendes in heel Frankrijk, is het geen grote sprong om aan te nemen dat een groot deel van hun hiërarchie bestaat uit oudere broers, neven, ooms of zelfs vaders van de relschoppers.

Het incident dat hun woede aanwakkerde, leek in eerste instantie geen partijgebonden kwestie. Een jonge man in een auto wordt aangehouden door de politie en weigert mee te werken, wat leidt tot zijn dodelijke schietpartij. Nu weet ik niet hoe het met u zit, maar als een politieagent een geladen pistool op mijn hoofd richtte en me vertelde om de motor uit te zetten, dan is het laatste wat ik zou doen het gaspedaal intrappen, maar hey ho, ieder voor zich.

In wezen zijn de omstandigheden van de gebeurtenis echter irrelevant. Veel Franse moslims zagen de situatie op dezelfde manier als een broer die ziet dat zijn broer of zus betrokken is bij een gevecht op het schoolplein, en die onmiddellijk in de verdediging springt, ongeacht wie er begonnen is en wie er gelijk of ongelijk had. De instinctieve identificatie met iemands verwantschapsgroep heeft diepe evolutionaire wortels en geeft een concurrentievoordeel ten opzichte van degenen die geschillen op een meer onpartijdige manier oplossen. In de psychologie staat dit bekend als “defensieve attributie”, een cognitieve vooringenomenheid waar we ons allemaal schuldig aan maken. Voetbalfans schreeuwen bijvoorbeeld verontwaardigd naar de tv over een tackle, terwijl ze, als het andersom was geweest, de scheidsrechter zouden hebben geprezen voor een uitstekende beslissing.

  65 Procent van de Fransen gelooft dat de Franse Beschaving zal Instorten

Over voetbal gesproken, deze recente gebeurtenissen doen me denken aan afgelopen zomer, toen Liverpool-fans massaal werden overvallen, aangevallen en seksueel misbruikt door “plaatselijke bewoners” toen hun team Real Madrid ontmoette voor de Champions League-finale in het nationale stadion van Frankrijk.

Het Stade de France ligt in Saint-Denis, een voorstad van Parijs die vernoemd is naar de bisschop van Parijs uit de derde eeuw die, heel toepasselijk, onthoofd werd vanwege zijn religieuze overtuigingen. Ruwweg 75 procent van de huidige inwoners zijn immigranten of nakomelingen van immigranten, meestal uit Noord-Afrika. Denk aan het Bradford van Frankrijk, behalve dat de moslims daar voornamelijk uit Zuid-Azië komen.

Het toeval wil dat bij de laatste algemene verkiezingen ongeveer 75 procent van de inwoners van Saint-Denis voor Macron als president stemde, en slechts 25 procent voor Le Pen. Tijdens de laatste algemene verkiezingen in het Verenigd Koninkrijk was de verdeling bijna precies hetzelfde in Bradford, waar 75 procent van de kiezers voor de Labour-kandidaat koos. Zo werd Naz Shah herkozen, die nog maar een paar jaar eerder suggereerde dat de beste manier om de problemen in het Midden-Oosten op te lossen was om de Joden op te pakken en met geweld naar de VS te deporteren, een standpunt dat haar overwinningsmarge in het kiesdistrict alleen maar vergrootte.

Zoals Mark Steyn vaak opmerkt, is demografie het lot. Als driekwart van uw kiezers zich niet in de eerste plaats identificeert met het land waar ze wonen, maar met hun religie of ras, gaat alle schijn van sociale eenheid het raam uit. Uw land wordt dan niets meer dan een gebied van rivaliserende stammen die toevallig dezelfde landmassa delen, een recept dat al zolang er mensen zijn tot menselijke conflicten heeft geleid.

  Californië keurt herstelbetalingen goed van 1,2 miljoen dollar voor elke zwarte persoon in de staat

Burgerschap gaat uiteindelijk over trouw. Aan wie bent u trouw als het erop aankomt? Als u aan een Romeins burger denkt, stelt u zich iemand voor die trouw is aan Rome, en niet noodzakelijk aan de keizer die op dat moment de leiding heeft. Hetzelfde kan gezegd worden van een inwoner van Athene: dat zijn trouw in de eerste plaats uitging naar de stadstaat en de instellingen waarop die gebaseerd was. Dat wil niet zeggen dat er geen Romeinse of Atheense burgers waren die zich tot verrader hebben gekeerd, maar zulke individuen zijn relatief zeldzaam in de geschiedenisboeken, en werden universeel met minachting behandeld door hun medeburgers.

Het is nog nooit voorgekomen dat een beschaving het volkomen acceptabel vond om het uitteam te steunen, of als zulke beschavingen al bestonden, hielden ze het niet lang vol. Maar dat is de positie waarin we ons vandaag de dag bevinden, zowel letterlijk als figuurlijk, in de hele Westerse wereld.

Wanneer het Pakistaanse cricketteam in Engeland speelt, is de aanblik van tienduizenden nominale Engelsen van de tweede, derde en soms zelfs vierde generatie, die hun steun uitschreeuwen voor de buitenlandse bezoekers, obsceen. Ze zweren misschien geen trouw aan ISIS, maar ze staan op hetzelfde niveau als de velen die in dit land geboren en getogen zijn, maar die desondanks geen enkel gevoel van loyaliteit voelen. Sterker nog, die het kruis van Sint Joris en alles waar het voor staat verachten.

Wie kan het hen kwalijk nemen? Opeenvolgende regeringen aan beide kanten van het politieke spectrum hebben nieuwkomers niet verplicht om in onze stam te integreren. Integendeel, we hebben hen aangemoedigd om hun eigen tribale loyaliteiten met zich mee te brengen, en beloonden degenen die het hardst tegen ons klaagden en ageerden. We leren dat ons eigen land onherstelbaar slecht is, dat wij en onze voorouders uniek slecht zijn geweest, en dat er helemaal niets is om trots op te zijn in onze culturele erfenis. Waarom zou u in hemelsnaam uw gevoel ergens anders bij te horen niet zoeken? Sommigen vinden het in het feminisme, anderen in Black Lives Matter; sommigen vinden het door zich aan te sluiten bij het alfabetvolk of Greta’s cultus van de apocalyps … en weer anderen vinden het in de islam.

  HIV in Nederland - asielzoekers achter 39% van de gevallen

Mensen moeten trots kunnen zijn op wie ze zijn als volk en als individu. Dat is iets wat al onze leiders vergeten zijn. Als u de wereld vertelt dat we ons moeten schamen om man te zijn, om Westers te zijn en vooral om blank te zijn, kunt u dan klagen als de rest van de wereld naar u toekomt en het met u eens is?

Ik vrees dat de weg die we volgen allemaal te voorspelbaar is. Demografie is echt het lot, en de gebeurtenissen in Frankrijk waren slechts een spieroefening, een test. Er zullen er nog veel meer volgen als het gewicht van de demografische realiteit zich doet gelden. Ga maar eens kijken wie de abortusklinieken vult, en ga dan eens kijken wie de kraamafdelingen in alle grote steden in West-Europa bevolken, en u zult zich realiseren dat dit tijdperk van “multiculturalisme” waarvan we getuige zijn, slechts een overgangsperiode is, inherent instabiel, en spoedig vervangen zal worden door een veel onheilspellender soort monoculturalisme.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

De geplande Afrikanisering van de EU – Er wordt een nieuwe samenleving opgebouwdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZijn ze gek aan het worden?
Volgend artikelViervoudig gevaccineerde vrouw uit Queensland beweert dat ze aan haar tiende Covid-infectie bezig is en hoopt dat meer vaccindoses haar zullen redden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

47 REACTIES

  • Honderden Jaren, Eeuwen hebben Blanken Westerlingen geheerst over Zuid-Oosterse mensen.
   Eeuwen zijn de Zuid-Oosterse Landen Gekoloniseerd.
   Eeuwen zijn de gekleurde Mensen als slaaf onderdanig geweest aan de Westerse Blanke Kolonisten.
   Eeuwen hebben de Westerse Overheersers de Zuid-Oosterse landen LEEG gehaald. (Beroofd).
   Eeuwen lang hebben de Westerse Kolonisten de Inwoners, (voorheen eigenaren van hun land) als Slaaf gebruikt.
   En Eeuwen lang hebben de Westerse overheersers, de Zuid-Oosterse gekleurde Mensen BELAZERD!!
   Eeuwen lang zijn Zuid-Oosterse mensen, over de hele Westerse Wereld Verhandeld als SLAVEN, (net als nu kippen over de hele wereld wordt verhandeld), (de Oranjes waren toen Marktleider).
   Nu ZIEN de Zuid-Oosterse bevolking hoe Rijk het Westen is geworden, door Eeuwen lang hun grondstoffen, (gestolen) en Eeuwen lang door Slaven Arbeidt, HET WESTEN HEBBEN GEDIEND !!!!!
   (Als de Zuid-Oosterlingen hun Gestolen Grondstoffen, en de Achterstallige minimum lonen komen opeisen, zal het Westen Eeuwen op een houtje moeten bijten, om dit terug te geven) (aflossing van de schulden).
   Ik als Westerling heb daarom geen mening over de Zuid-Oosterse Mensen, ik hoop alleen maar de ze geen VORDERING sturen over te nog schuldige gestolen grondstoffen en achterstallige lonen, en zeker niet met de WETTELIJKE RENTE.

   • First things first. We kunnen als blanke West-Europeanen al beginnen met schadevergoeding te eisen aan de nakomelingen van de Hunnen, Mongolen en de moslims (Ottomanen en Moren) die lange tijd grote delen van Europa geplunderd en bezet gehouden hebben.

    Wat betreft de zwarte slaven is het zo dat onze voorouders toen de gevraagde prijs betaald hebben aan de stammen die hun stamgenoten aan hen verkocht hebben.

    Onze voorouders waren eigenlijk zelfs niet verplicht om deze terug vrij te laten door de slavernij hier af te schaffen.

    Voor klachten over slavernij moet men zich dus maar wenden tot de stammen die destijds deze slaven verkocht hebben. Hierover blijft het echter merkwaardig stil.

    En tot slot zou een schadevergoeding ook welkom zijn van de nakomelingen van de zwarte stammen die onze voorouders zo’n 40000 jaar geleden uit Afrika doen wegvluchten hebben naar het koude noorden waar ze zelfs de laatste ijstijd hebben moeten zien te overleven. Velen van hen zijn toen gestorven.

    En oh ja, zonder de medicijnen en andere uitvindingen van de blanke man waaraan honderden miljoenen zwarten hun gezondheid en hun leven te danken hebben, zouden er niet veel zwarte eisers zijn…

    • Dank voor Uw reactie.
     Als U denkt vorderingen te hebben op vroegere Landen en hun Volk, moet U dat zeker proberen te innen.
     Als er GEEN kopers waren voor SLAVEN, hadden de Stammen geen HANDEL!,
     En de Oranjes hierin nooit geen marktleider geweest, (ik blijf moeite hebben met handel in mensen te vergelijken, met handel in Bijv. kippen).
     Praten over Rechten op bezit van Mensen is in mijn opvoeding niet voor gekomen.
     Een koper kan niet klagen, dat een verkoper hen iets verkocht heeft, dan had de koper niet moeten kopen, (een verkoper verkoopt mij een Auto, en ik moet dan later gaan klagen bij de verkoper dat hij mij een Auto heeft verkocht).
     Ik vindt het vervelend voor Uw voorouders dat ze hier zijn dood gevroren, maar inderdaad U kan een schadevergoeding indienen.
     Wat betreft medicijnen, ver voor dat hier Universiteiten waren, waar men medicijnen kun studeren, bestonden er al honderden jaren “MEDICIJNMANNEN”
     waar het westen de genezingen vanaf hebben gekeken, en zelfs NU hebben ze minder oversterfte dan in de blanke Westerse wereld.
     Bescheidenheid siert de mens.

     • Beste Mensen

      Deze Uw schrijven doet heel Goed
      De hersenen uit lachen het Egoïstische Westerse mentaliteit’s gedachtengoed van achter gesteldheid
      Niet die zielige mensen uiteraard
      Daar is heel veel medelijden mee
      Alles pikken en zeggen ikke Wij niet stelen gekocht zo ook bij uitvindingen ikke Wij uitgevonden ikke Wij gemaakt ikke Wij geleerd ikke Wij weet beter best enzovoorts
      jij Jullie lekker niet jij Jullie achtergesteld
      Waarom is de Kortzichtige gesteldheid der Negatieve keerzijde van de Medaille mensheid hierop gestoeld te weten het Westelijke Halfrond ?
      Jij Jullie Jou’n slecht / Ik Wij Ons ? The Best
      Nu zijn diezelfde Gehersenspoelde zogenaamde Blanken met elkander op de Vuist
      Leuk hè ?! Heelemaal niet !
      Oekraïne inclusief de rest van de Blank Bezeten wereld tegen Het enige Echte niet geïndoctrineerde Ge-brain washed-te Witte Rusland met Witte Mensen gelukkig is nog nooit ter gehore gekomen dat Russen zijden Wij door het Blank Bezetenen Wij Blanke of Wij Blanke Mensen Superieur
      Want die weten dat ze niet Blank zijn maar Wit
      Die weten het verschil tussen iets transparant’s Zoals doorzichtige Kwal Plastic Water en de kleur Wit

      Probeer namelijk al een heele tijd de beste Burgers van Europa te helpen wederom te overstijgen dat gehersenspoelerij indoctrinatie door De Aliens of All waardoor inbeelding verbeelding Blank te zijn zit ingebeiteld en daardoor dienen het valse te Weten de Spiegelbeelden genaamd God & Duivel officiel
      Dog & Leviud vertaald honden Joden-kleding
      Via de Jeans kledingstukken helpen deze gehersenspoeld-heid in stand te houden
      Maakt de Ander tot Uw Slaaf gaat in zulke gespoelde hersenen continu malen
      Beste Mensen Probeert Alstublieft inzicht te vergaren
      Kan maar op èèn manier er bestaat geen andere
      Helaas
      Universeel Liefde tot Alles
      Ja echt Alles
      Ooit zei iemand :
      I have a dream
      Yes I do

      Dank U

   • @Oprecht
    Ik heb een lap text gejat van een andere site .
    Lees dit een door voor je begint te brallen over de blanke overheerser.

    Blanke mensen reageren gewoonlijk op eisen voor herstelbetalingen voor slavernij en slavenhandel door erop te wijzen dat het blanken waren die deze dingen hebben afgeschaft.[1] Ik weet niet of ze merken dat dit hen niet het krediet oplevert van hun tegenstanders dat ze lijken te verwachten; ze lijken in ieder geval niet in te zien waarom dit zo is, schrijft Richard Ridder.
    De reden dat ze geen krediet krijgen is dat zwarte mensen de afschaffing van slavernij en slavenhandel niet zien als een zegen voor de mensheid zoals blanken dat doen. Als Afrikanen hadden gewild dat slavernij en slavenhandel werden afgeschaft, dan hadden ze dat heel gemakkelijk zelf kunnen doen door er gewoon mee op te houden. In plaats daarvan beantwoordden ze blanke pogingen tot afschaffing met fel verzet. Dat was heel normaal. Slavernij was hun manier. Wat de slavenhandel betreft, die leverde hen een goede winst op en ze zagen er niets verkeerds in.
    Nee, de reden dat zwarte mensen maar doorgaan over slavernij en slavenhandel is niet dat ze die betreuren, maar dat ze zien dat blanke mensen die betreuren, die zich daarom misschien zo schuldig voelen over de betrokkenheid van hun voorvaderen dat ze bereid zijn zwarte mensen grote sommen geld te geven als restitutie.
    Als we de staat van dienst van de blanken op het gebied van slavernij en slavenhandel afzetten tegen de staat van dienst van de zwarten, springt deze er inderdaad uit als een lichtend voorbeeld. De trans-Atlantische slavenhandel duurde slechts een fractie van de tijd dat Afrikanen elkaar aan Arabieren verkochten en het aantal slaven dat door blanken werd gekocht – misschien tien of twaalf miljoen – was een fractie van het aantal dat door Arabieren werd gekocht. De tijd die Afrikanen spendeerden om elkaar aan andere Afrikanen te verkopen en de aantallen die daarbij betrokken waren, waren nog veel groter. De intra-Afrikaanse slavenhandel overheerste nog in de negentiende eeuw, toen een Europese ontdekkingsreiziger rapporteerde dat de slavenjacht in Afrika veel meer plaatsvond om de binnenlandse dan de buitenlandse markt te bevoorraden.[2]
    Ik ben geen expert op het gebied van slavernij in Amerika, maar ik krijg de indruk dat het erger had gekund. Hoewel Frederick Douglass vermeldt dat slaven werden gegeseld, zegt hij niet dat hij zelf werd gegeseld.[3]Integendeel, als jongen moest hij meehelpen met het verzorgen van boerderijdieren, wat best een aangename taak kan zijn, en later werd hij overgeplaatst naar een minnares voor wie hij niets dan lof had. Olaudah Equiano werd als kind ontvoerd door Afrikanen in zijn thuisland voordat hij werd gekocht en verkocht door andere Afrikanen en vervolgens naar Amerika werd verscheept, waar hij werd gekocht door een Engels stel, dat hem behandelde als hun eigen zoon. Hij schreef dat hij “zeer warm gehecht” was aan zijn meester, die bij de marine zat, en vertelde hem dat “als hij me achterliet, het mijn hart zou breken.”[4]Wat Twelve Years a Slave betreft, deze is volgens de historicus Simon Webb niet geschreven door Solomon Northup, die zijn naam nauwelijks kon schrijven, maar door een blanke abolitionist genaamd David Wilson, die de slavernij zo slecht mogelijk wilde laten klinken.[5]
    Wat betreft de behandeling van slaven in Afrika was het volgens Herbert Ward, een Engelse ontdekkingsreiziger uit de 19e eeuw, in Congo gebruikelijk dat strijdende stamhoofden hun rekening vereffenden door een slaaf te kopen, zijn botten te breken en hem te begraven met alleen zijn hoofd boven de grond, zodat iedereen kon zien hoe hij langzaam verhongerde. Hetzelfde lot wachtte iedereen die hem voedsel of water gaf.[6] De Portugese ontdekkingsreiziger Francisco Valdez rapporteerde dat wanneer het opperhoofd van een bepaalde stam stierf, niemand dit gedurende een maand of twee mocht melden op straffe van onmiddellijk onthoofd te worden en zijn familie als slaaf te verkopen.[7] Als er geen koper voor zijn familie kon worden gevonden, werden ook zij onthoofd. De koning van Dahomey moest zijn voorouders eren. Om dit te doen, doodde hij regelmatig een paar honderd slaven zodat hun bloed op de graven van zijn voorouders kon worden gegoten. Terwijl de slachtoffers werden afgeslacht, schreeuwde de menigte het uit van verrukking.[8]
    Om nog twee voorbeelden te geven: volgens de avonturier Hugh Murray, die in 1853 schreef, werden na de dood van de koning van Coomassie gedurende drie maanden elke week 200 slaven geofferd.[9] Een andere schrijver stelde dat bij de dood van een koning grote aantallen van zijn favoriete vrouwen en slaven ter dood werden gebracht om hem gezelschap te houden.[10] We horen niets vergelijkbaars over de behandeling van slaven in Amerika.
    Volgens twee onafhankelijke schattingen van negentiende-eeuwse Schotse ontdekkingsreizigers was ongeveer driekwart van de Afrikaanse bevolking ten zuiden van de Sahara slaaf.[11] Een andere waarnemer schatte het aandeel op vier op vijf.[12] De slaaf was de munteenheid in Afrika. Boetes werden betaald in slaven, vrouwen werden gekocht in slaven. Van de kust tot het verste punt in het binnenland, schreef de Frans-Amerikaanse antropoloog Paul Du Chaillu, was de slaaf de commerciële waarde-eenheid. “Zoals wij dollar zeggen, zoals de Engelsen pond sterling zeggen, zo zeggen deze Afrikanen slaaf.”[13]
    Afrikanen hadden geen bezwaar tegen slavernij of slavenhandel, en dit gold ook voor slaven. In de 19e eeuw was de Engelse ontdekkingsreiziger Richard Lander verrast om “de meest perfecte onverschilligheid” te zien in Afrikanen toen ze hun vrijheid verloren.[14] In de jaren 1820 merkte een Fransman die een groep vrouwen passeerde die op straat te koop werden aangeboden, op dat ze “niet in het minst gekrenkt leken om te worden tentoongesteld” voor dit doel.[15] Mannelijke slaven, hoewel geboeid aan de enkels, lachten, schreven twee auteurs in 1826, en de vrouwtjes zongen met de grootst mogelijke vrolijkheid terwijl ze op het veld werkten.[16
    Toen een Afrikaanse slaaf zijn vrijheid verkreeg, vond hij dat geen reden tot feestvieren. De natuuronderzoeker Samuel Baker schreef dat afschaffing alleen maar bewees dat Afrikanen de zegeningen van vrijheid niet op prijs stelden, en ook niet de minste dankbaarheid toonden aan de hand die de klinknagels van hun boeien brak.[17] Een Afrikaan zou zelfs kunnen proberen een slaaf te worden, aangezien hij dan niet voor zichzelf hoeft te zorgen.[18] Het was niet onbekend dat voormalige slaven in Amerika een verzoekschrift indienden om opnieuw tot slaaf te worden gemaakt.[19] In 1901 schreef de zwarte nationalist Booker T. Washington dat veel geëmancipeerde slaven terugkeerden naar hun voormalige eigenaren en vroegen om teruggenomen te worden.[20]
    Het waren alleen blanken, met hun verheven opvattingen over de rechten van de mens, die slavenhandel afkeurden, zoals Francisco Valdez, die het “verfoeilijk” vonden.[21]en James Bruce, een andere ontdekkingsreiziger, die het een ‘afschuwelijke praktijk’ vond.[22] Blanke mensen gingen door met het opleggen van hun hoogdravende concept aan degenen bij wie het nooit was opgekomen.
    De affiniteit van zwarte mensen met slavernij is nog steeds zichtbaar, net als in de vele Afrikaanse landen waar het nog steeds floreert. Voor een tweede voorbeeld zei de Black Lives Matter-activiste Sasha Johnson naar verluidt: “We willen niet gelijk zijn, we willen dat blanken onze slaven zijn.”[23] Ten slotte werd onlangs een hoge zwarte politieagent schuldig bevonden aan onder meer het vertellen aan jonge agenten dat hij hun eigenaar was en tegen hen te schreeuwen dat ze zijn pap moesten maken.[24] Voor veel zwarte mensen, zowel vandaag als in het verleden, lijkt de drang om slaven te maken onbedwingbaar.
    Volgens Francis Moore, een Brit die in 1738 schrijft, amuseerde een zekere Afrikaanse koning zich door van tijd tot tijd met wat troepen eropuit te trekken om delen van de stad in brand te steken. Terwijl mensen uit hun brandende hutten renden, grepen de troepen ze, bonden ze vast en voerden ze weg om als slaven te worden verkocht.[25]In 1870 meldde Samuel Baker dat toen een slavenjacht in Oost-Afrika enkele oude vrouwen opleverde die de terugkeermars niet konden bijhouden, ze werden doodgeknuppeld.[26]
    Niets bevredigde een Afrikaan meer dan getuige zijn van een brute moord. Een missionaris zag een groep dansen rond het verminkte lichaam van een onthoofde slavin “op het toppunt van hun geluk.”[27] In 1857 schreef een ontdekkingsreiziger dat Afrikanen plezier leken te beleven aan wreedheid: “De aanblik van lijden lijkt hen een genot te bezorgen zonder welke de wereld tam is.”[28] Volgens Sir Richard Burton, een Engelse reiziger, zag men tijdens branden in Zanzibar in de jaren 1860 zwarte mensen brandstof toevoegen en zingen en dansen, wild van genot. [29] In 1867 herinnerde Paul Du Chaillu zich dat hij het lijk van een jonge Afrikaanse vrouw had gezien, bedekt met wonden waarin rode pepers waren gewreven, een “gebruikelijke manier van kwellen bij deze mensen.”[30] Hij kon alleen maar hopen dat de vrouw, die vermoedelijk van hekserij was beschuldigd, aan haar wonden was gestorven en niet “het langzamere proces van gekwelde uithongering waaraan zulke slachtoffers worden overgelaten” had moeten doorstaan.
    Toen ik op de universiteit zat, vertelde een docent ons dat toen hij de tragedies van Shakespeare in Soweto had opgevoerd, het publiek had gelachen om de grimmigste scènes. Hij dacht dat ze blij waren dat ze niet de slachtoffers waren. Het lijkt mogelijk dat ze gewoon genoten van de aanblik van menselijk lijden.
    Toen Herbert Ward getuige was van Afrikanen die tussen de rottende lichamen van slachtoffers van een massaal mensenoffer liepen en er niets om leken te geven, merkte hij op dat de blanke man nooit in staat zou zijn om zijn afkeer te overwinnen van de gevoelloze onverschilligheid voor menselijk lijden die overal in Afrika te vinden is.[31] Voor ons lijkt dit vreemd, want we zijn opgevoed om te geloven dat niemands onverschilligheid voor menselijk lijden gevoellozer kan zijn dan die van een blanke.
    Toch dachten de oude ontdekkingsreizigers dat het leven van een kind intrinsieke en niet alleen economische waarde kon hebben. Afrikanen waren anders. In 1847 schreef John Duncan: “Ze geven zo weinig om hun nakomelingen, dat velen aanboden om mij een van hun zonen of dochters als slaven te verkopen.”[32]. Sir William Cornwallis Harris schreef in 1843 dat Afrikanen hun kinderen zouden verkopen uit smerige zucht naar winst.[33]Volgens Mungo Park, schrijvend in 1815, zouden ouders in heel Afrika hun kinderen kunnen verkopen.[34]
    Eveneens in 1815 schreef John Campbell over het zien van een kind van een jaar of acht dat huilend in het stof stond en er bijna uitzag als een skelet:[35]“Noch de aanwezige mannen, vrouwen noch kinderen leken door hun gelaatsuitdrukkingen de minste sympathie of gevoelens te uiten voor dit verlaten, uitgehongerde kind”; in plaats daarvan lachten ze en vertelden Campbell dat hij haar mocht meenemen als hij dat wilde. Hij was er zeker van dat de aanblik van het meisje in Londen medelijden zou hebben opgewekt in de harten van duizenden.[36]Denk daar eens over na: blanke mensen hebben medelijden met een vreemd zwart meisje! Maar misschien had Campbell gelijk.
    Wat een schande dat onze intellectuelen zo grondig te werk zijn gegaan bij het onderdrukken van feiten zoals die hierboven zijn genoemd, en ons achterlaten om morele instructies te vragen aan zwarte mensen terwijl we hen vragen hoeveel geld ze nodig hebben! Ze verkondigen hun verhalen in naam van het idee van rassengelijkheid, maar dat is niet het idee waar ze op aansturen, dat is er een van extreme rassenongelijkheid, waar zwarten, puur en onschuldig, onophoudelijk worden mishandeld door hun psychopathische blanke vervolgers.
    Ik vraag me af wat er nodig is om dit recht te zetten.

    • Ik ben geen voorstander, om mensen die verkeerd hebben gedaan het na te doen.
     Ik vind niet dat een slavendrijver, na de afschaffing van de slavernij, de slaaf een rekening kan sturen om dat z’n zweep, die versleten is van het slaan op de slaaf te laten vergoeden.
     Ik ben een blanke, en schaam me.

    • Zou adviseren aan de origineele schrijver van deze verbloemde lap tekst
     Leest de onbegrijpelijke tekst van Ringo Dada
     11 – 7 – 15:25 uur
     Dank U

     • @Ringo Dada
      Heb ik vaker met jouw text.
      Vat er geen ruk van .😃
      Deze dan ” Quote je ff ” verbloemde lap tekst”
      Kijk hier loop ik weer spaak op .
      Ben je serieus te nemen ?
      Of val je onder de noemer schrijf griebus ?
      En bedank mij maar niet hoor . 😐

      • Beste Mensen

       Is die lap tekst dan niet gekopieerd ?
       Zo staat het er anders wel duidelijk in vermeld
       Note
       Europeanen zijn geen Blanken
       Blanken zijn ook geen Witte Mensen

       Blanken zijn de infiltrators
       Gemeene Ginn’s Geesten die een belichaming infiltreren inkruipen om vanaf daaruit de lakens uit te delen
       Proberen de wereldse levende wezens die van plaats A naar B op eigen lichamelijk geproduceerde energie kan verplaatsen te domineren de baas te spelen en via die belichamingen de lakens uit te delen
       Onderdanig te maken aan die Ginn Geest andere belichamingen
       Ginn’s of Negatieve Geesten zijn niks anders dan de overheersers over dat belichaming via infiltratie
       Vervolgens zichzelf bedienende door Leed
       vermaak
       Als een Witte belichaming mens zichzelf ermee gaat vereenzelvigen dan is de kans heel groot dat die persoon op weg is om bezeten te geraken of anders al bezeten is
       Eenmaal bezeten door dat Spiegel reflex die God Duivel syndroom officiëel Dog Leviud is het heel moeilijk om hetzelf ervan te verlossen
       Het beste is :
       Dat men wete wie men is
       Waarvoor men op Moeder Aarde is neder gedaald vervolgens :
       Het valse nastreven te doden in het hoofd Hersenen te weten de All Alien Geest
       Hiervoor dienen de hersenen dus alleen maar van Positieve voer te worden voorzien met
       100 % puur overgave in Universele liefde
       Dus liefde tot Alles

       Heb tot op de dag van vandaag nog nooit iemand getroffen die liefde kon geven met een wapentuig bijvoorbeeld een super klein mesje tot en met het aller grootste wapen die tot nu toe te bedenken is ; de Tsaar Bomba

       Liefde is iets dat diep uit het hart toespreekt het tegenover betreffende belichaming’s Hart bevindende andere belichaming’s Hart
       Dat kan dus van allerlei vormen en maten als benamingen hebben

       Dank U

   • Nou, een vordering lijkt mij overdreven.

    Wij Blanken hebben ook een vordering op de Afrikanen bijvoorbeeld… Ivm de Barbarijse slavenhandel waar Blanken door Negers als slaaf verkocht werden in Afrika en Midden-Oosten.

 1. Ook als immigrant is het dom om je eigen buurt in de fik te steken, maar dat soort volk snapt dat niet. En bij gebrek aan begrip, gewoon schieten met scherp.

 2. Ja….want Westerlingen kunnen vaak alleen maar aan werken denken. Ieder voor zich.
  In andere niet Westerse landen hielpen/helpen mensen elkaar voor steeds één onderdeel…en de volgende.

  Vele Westerlingen nog steeds hartstikke racistisch, al woonde er maar één donker gekleurde in dorp.
  Asjeblieft……hier krijg je het terug. Het butterfly-effect.

  Vele Westerlingen die aan goede doelen geven, vinden Westerse proxy-oorlogen helemaal prima.
  En nog wel een aantal dingen.

  Aan de andere kant zijn vluchtelingen over het algemeen niet heel erg benieuwd geweest naar
  andere culturen. In Nederland ook mooie eigen culturen.
  Ik noem maar wat; het fierljeppen, kaatsen, aai-siekjen, 11-stedentocht, etc. LOL, in dat wereldje
  vele racisten. En maar janken over asieltoestroom.

  Ik vindt vele buitenlanders ook maar zuurtjes. Ze gaan vaak op voetbal en vechtsporten.
  Zie je hen tennissen of skeeleren?

  Het is een zieke zaak dat je bevolkingsgroepen nog zo in vakjes kan indelen.
  Bedankt vele Nederlanders.

  • bullshit. chinezen, belgen spanjaarden, italianen, duitsers, en zo vele anderen hebben zich prima aangepast hier. ze hebben een leven opgebouwd, vaak met een eigen zaak. je ziet veel turken met een horecabedrijf, en na het werk drinken ze een biertje. moslims drinken geen bier, moslims passen zich ook niet aan. die houden hun hand op en stellen eisen.
   dat ligt niet aan de nederlanders, ze willen gewoon niet er bij horen of zelfs de dienst uitmaken in ons land. veel mensen zijn na vele jaren ellende dat gedrag zat.
   nu lopen ze in frankrijk met machinegeweren over straat de boel te vernietigen en te terroriseren.
   en dan noem je de slachtoffers van al die ellende racisten? joh…

   • Mensen die met ‘handje ophouden’ schrijven, neem ik niet serieus.
    Heb het eens over gigantische loonverschillen en al die duizenden bestaande non-jobjes waar mensen stinkend rijk van worden.
    En over het ziekelijke feit dat het leven zo kunstmatig duur is, dat vaders en moeders beiden fulltime moeten werken.

    Biertje drinken als toonbeeld van maatschappelijk samendoen? Wat een simpele gedachte. Horeca :/…..mag wel wat minder. Al die mensen die vooral willen laten zien
    dat zij geld kunnen besteden voor dure horeca. Hautain op terrasje zitten (QR-mensen). Beetje aapjes kijken. Soms van afstand wat discrimineren naar voorbijgangers. En discriminatie vanuit kroegen. Waar vooral voorheen Nederlanders
    lekker konden kankeren op buitenlanders e.a.

    Waarom noem je Duitsers en Belgen als een bijzonderheid? Deze landen zeer nauw verweven met Nederland. Anders dan verschillende talen konden deze drie landen
    bij wijze van spreken ook wel samengaan als één land, met drie landsdelen.
    Zou heel veel schelen.

    Als je die laatste regel daar zo bij wilt aanhalen, dan van mij een ‘ja..voor een groot deel’. Heus niet allemaal ‘brave borstjes’.
    Je zou al deze personen ook eens moeten ondervragen of zij andere mensen/groeperingen met wapens wel stoer vinden. Of dat zij films als The Godfather en Scarface wel stoer vinden. En of ze liefhebbers zijn van militair oorlogsapparaat waar dit wapentuig vandaan komt. En of ze helemaal voor inmenging Westerse proxy-oorlogen waren (waarna je wat terug kan verwachten).
    De rellen zijn waardeloos hoor. Vooral alles wat kapot gaat en weer opnieuw moet.
    Maar mijn botte mening, dat de Fransen maar wat meer collectieven moesten vormen. Onder deze Fransen voor zeker 80% mensen die vol aan coronamaatregelen hebben meegewerkt. Alleen het mondkapje al.
    Ze kunnen beter bij hunzelf gaan nadenken.

    Als je het over Chinezen wilt hebben: In het oorspronkelijke hedendaagse China mogen ze ook graag aan discriminatie doen. Nederlanders mogen in Nederland woonachtige Chinezen altijd zo graag prijzen voor hun bescheidenheid en harde werken. Dat is zeker wel waar, maar voor vele Chinezen is werken, werken, werken ook een ‘way of life’. Misschien willen Chinezen nog graag laten zien dat ze hard willen werken. Want Chinezen in Nederland immers ook jarenlang gediscrimineerd.
    De standaard voor vele Nederlanders richting goed dunken Chinezen, dat zijn babi-pang etc. verkopen. Dat hokjedenken.
    Doe ik hier nu zelf ook wat om iets anders; Ik vindt Chinees Nederlandse mensen
    over het algemeen een goed volkje, maar ook een ‘op de achtergrond volkje’. Je hoort ze bijna nooit. Dezen ook niet zo van het actievoeren. Ik heb volgens mij nog nooit Nederlandse Chinezen gezien die hier in Nederland met minimaal 5000 personen zouden staken tegen ‘full-control’ China-beleid.
    Wil jij beweren dat er in Nederland niet Chinezen wonen die via via connecties hebben met Chinese maffia e.a andere duistere heerschappen? Daar waar AIVD/NCTV o.a ook mee gaande is om in de gaten te houden. Spionage en infiltrering enzo.
    Zo ook met Italiaanse Maffia.

    Over Turken…..hoeveel zijn Turken wel niet gediscrimineerd door vele Nederlanders? Schijnheilige Nederlanders die dan onder bijvoorbeeld werktijd schijnheilig leuk deden naar dezen.
    Ik vind vele Turken helemaal niet geïntegreerd. Velen hebben niet echt iets met Nederland, dan hier snel geld verdienen.

   • Ik ken iemand die geen geld ging wisselen bij een bank, Omdat daar een dame zat die een hoofddoek droeg.
    Ik heb 45 jaar handel gedreven over de hele WERELD, als ik net als U vooroordelen zou hebben gehad, was ik regelmatig Failliet geweest.
    Omdat ik mij over de hele Wereld heb aangepast, en geen VOOROORDEEL had, heb ik voldoende verdiend om mijn vier kinderen een huis en een schuldenvrij studie kunnen geven, zelf woon ik in een vrijstaand huisje, met een tennisbaan, en rij een Daimler.
    Groetjes.

  • Eerst hebben ze blanken verjaagd en gingen ze het zelf allemaal zoveel beter doen en nu komen ze ons achterna gelopen omdat ze beseffen dat ze niet bekwaam zijn om er in hun eigen landen iets van te bakken.
   Als ze in die landen toch niet zonder ons kunnen, moeten we ze ginder dus maar terug gaan koloniseren…

   • Ik had ooit een buurman, die op zijn tuintje kippen liet lopen, elke dag had hij 2 eieren.
    Vind U dat ik zijn tuintje af had moeten nemen, omdat IK vind dat hij dat niet goed doet.
    Had ik volgens U, z’n tuintje vol moeten leggen met gras, en volop voorzien van Kunstmest, en regelmatig met een gif spuit z’n tuin moeten besproeien, om dan een KOE er op te zetten, en dan tegen de buurman zeggen, weg wezen uit jouw tuin, omdat jij er niks van bakt.
    Ik zelf heb dit nooit gedaan, maar er zijn mensen, vooral in Zuid-Afrika die dit normaal vinden.
    Veel westerlingen in Zuid-Afrika zijn Christelijk, maar de bladzijde in de Bijbel waarop staat, “het is verboden te stelen” is waarschijnlijk de koffie overheen gegaan.

 3. Kan je het veel Nederlander kwalijk nemen dat ze steeds minder verbondenheid voelen met hun vaderland, voel jij je niet meer thuis in je geboorteland, krijg je bijna een Semmelweis reflex waneer je “toevallig” naar het NOS 20:00 hoernaal kijkt, word je ook niet goed als je een gesprek hebt met een schaap die het allemaal wel goed vindt wat rondom je heen in het straatbeeld gebeurt, mensen die collectief het Forum afbranden door een paar vreemde acties van voorman Baudet.

  Eindeloze reeks van tenenkrommend regeringsbeleid dat dag in dag uit doorsijpelt in het half bewustzijn, dat je opvattingen over het gevoerde beleid het goede gevoel in het hoofd doet minder worden, nou dat hebben de meeste Nederlanders de afgelopen 13 jaar ingeprent gekregen, het zou nooit meer zó worden als voorheen, moe geworden van het parlementaire gelul dag in dag uit je gehooringangen doordringt, je boos maken om dingen waarop je géén invloed op kan uitoefenen, zeg maar de hele rim ram die je Limbische systeem keer op keer probeert aan te vallen.

 4. zoals een lezer/reageerder eerder vandaag opmerkte.. het is een jungle, het wordt een catastrofale periode als je nu ziet hoeveel faillissementen er zijn in België (dus overal in West-Europa) dan weet je het wel.. Privé milities doen gouden zaken…

 5. Hetzelfde gebeurt hier ook. Als het marokkaanse of turkse voetbalelftal eens een keertje wint, wordt ook de boel overhoop gehaald en geen smeris die een vinger uitsteekt.

 6. In de jaren 50-60 gingen een aardig aantal nederlanders richting Nieuw Zeeland en Australie.
  Van Australie weet ik dat men alleen toegelaten werd indien je een vak/beroep had wat een bijdrage kon leveren aan het land en je moest de engelse taal machtig zijn. Zo niet, jammer dan.

  Ik denk dat je het de immigranten niet echt kwalijk kunt nemen dat ze hierheen komen.
  Ze hebben in hun thuisland weinig mogelijkheden om iets op te bouwen en geloven dan graag de verhaaltjes die men te horen krijgt over gratis huis, geld, eten en mooie vrouwen.
  De meeste immigranten zijn naar mijn mening naïef, zeker omdat er vele tussen zitten die analfabeet zijn, zowel in woord als geschrift.

  Op het moment dat ze hier zijn valt e.e.a. toch flinke tegen omdat het cultuurverschil groot is.
  Deze immigranten voelen zich in een vreemde omgeving minder op hun gemak waardoor ze vaker in elkaars nabijheid zijn.( deden de nederlanders destijds in Australie ook )
  Tevens willen ze toch zoveel mogelijk hun eigen cultuur hier manifesteren, dat vervolgens ook alle stimulans krijgt van de overheid waardoor deze immigranten zich gesterkt voelen in hun streven.

  In de basis ie het probleem van de huidige situatie, de overheden die ‘ naar mijn mening’ deze situatie bewust creëren en in stand houden. ( zie het Kalergi plan)

  Het westen, en met name Nederland, heeft het overgrote deel van de immigranten niets te bieden om een fatsoenlijk bestaan op te bouwen, tenzij het bestaat uit; in het theehuis dagelijks samen komen, geld krijgen, snel een huis krijgen ( met meubilair )

  De grootste fout die het westen maakt is om geen eisen te stellen aan de immigranten.
  De zogenaamde ‘ inburgerings cursus’ bleek een groot fiasco te zijn. Het merendeel zakte voor de test.
  Vervolgens mochten ze toch gewoon blijven.

  En wat betreft de Vluchtelingen,..weet men nog; opvang is het eerste veilige land.
  Dat is dus geen Nederland,VK, Denemarken,Zweden,Frankrijk, en Duitsland.
  De Europese landen hebben daar afspraken over gemaakt die vervolgens terzijde worden geschoven met allerlei smoezen.

  Het zijn doelbewuste acties van alle Europese landen om dit zo te doen en te blijven doen.
  Uiteindelijk zal de chaos overal uitbreken. Frankrijk gaf er al een voorproefje van.

  Mijn reactie is mijn visie op de zaken, anderen hebben wellicht een andere mening of visie.

  • zodra de economische neerwaartse spiraal groot genoeg is en de uitkeringen niet meer voldoen gaat het plunderen overal zijn….enkele jaren geleden waren het in
   Parijs tijdens de rellen agenten in oproer uitrusting die ene telefoonwinkel plunderden….die agenten zullen ook gaan plunderen en roven als de centjes op zijn, gedekt door hun uniform, hun wapens en de groep waarin ze zich bewegen…

   Op dit moment zijn sommige ziekenhuizen in Nederland overbelast door mensen met steekwonden, maar in het nieuws word een fractie van de steekpartijen gemeld….heel veel zaken worden zo snel mogelijk uit het nieuws gehaald of gebagatelliseerd omdat de onrust onder de bevolking anders omslaat in opstand….

   Dat migratie een hoofdoorzaak is hoeft niet meer te worden gezegd, het is iedereen duidelijk, het word echter nog steeds verzwegen in de msm…alles om de multi culti droom niet te laten ontwaken in de realiteit….het voortbestaan van politieke partijen hangt hieraan vast, net als een hoog inkomen voor de vele “hulpverleners” en andere rekening schrijvers…het is een industrie…

   Het is de drugswereld die de rust heeft bevolen, maar het kan dus ook de drugswereld zijn die de chaos beveelt…Frankrijk is niet langer een land met een regering die de leiding heeft, het is een gedeelde macht waarbij de ene partij de afpersing op industriële schaal doet en de andere partijen de rest van de criminaliteit…van samenleving en bloei/opbouw is geen sprake meer…de verbindende factoren zijn kapot.

 7. jews have two labels for you:
  -‘White Supremacist’ if they notice your in-group favoritism
  -‘anti-Semite’ if you notice their in-group-favoritism
  _id. when you declare you are aware of their harmful intentions and actions towards any white (non-jewish) self determination

  makes jew stooges -if anything- particularly stupid that it boggles the mind
  (enters modern history/with holohaux education)

 8. “Kan je het immigranten kwalijk nemen dat ze geen verbondenheid voelen met het Westen?”
  twee antwoorden:
  1: JA
  2: als ze dat zo voelen dat gaan ze maar terug naar waar ze vandaan komen of één van de vele landen waar ze doorheen gekomen zijn om hier te komen.

 9. Een boek dat ik kan aanraden is ‘Het legerkamp der heiligen’ Fr : ‘Le Camp des Saints’ van Jean Raspail. Dit boek ( 1973) beschrijft deze toestand die we nu meemaken en het gedrag van de bureaucraten en laffe politici.
  Een aanrader dus!

 10. Fout gepokerd Rutte? De Sterke Man nog één x spelen en @mirjambikker de schuld geven.
  Waarom alleen de afscheidskus voor Caroline #BBB Demonstraties boerenorganisaties Den Haag werd voorkomen door naieve politie geboycot door de nieuwe boerenpartij #BBB http://kloptniet.nl

 11. Beste Mensen

  Elke cratie van tweestrijd onder wat voor een benaming ook
  Is een vorm van Oorlogje Spelen
  Ego Polariseren
  ikke ikke ikke
  Onder de Paraplu genaamd Shaytaans = Satans bekokstoofd door de Linker en de Rechterhand van èèn belichaming van de Negatieve keerzijde der Munteenheid
  De Schepping van All of Alien via de God Duivel theorie
  Tot en met dat waarbij Bloed word vergoten welk als gevolg heeft of kan leiden tot vernietiging van geschapen belichamingen bekend onder de benaming’s woord dood

  Dank U

 12. Ook hier op het voortreffelijke Frontnieuws, heeft de nationale zelfhaat een stem. Die zelfhaat is er in geramd door decennia lange, socialistische cultuur propaganda van de PvdA, de “doorbraak” partij van de jaren 1960 joden als Ed van Thijn en companen, allen vrijmetselaars. Zij wilden de protestant Christelijke NL cultuur afbreken. De “zuilen” hielden geen stand, met name de RK zuil (43% der bevolking) onder Dries van Agt werd overlopen, en gingen ten onder door het geweld van de cultuur marxistische revolutie Mei 1968. Dat vervloekte Vaticaan 2 concilie (1965), deed er een schep boven op. Zij vernietigde de zelf beschermende weerbaarheid van de Kerk van altijd en het Christelijke Europa. Tegelijkertijd kwam de immigratie op gang, plus de liberale abortus wetgeving, medio jaren 1970, ontsproten in de boezem van de PvdA. Daarbovenop kwam de anti-conceptie pil, aangedreven door het ontluikende, joods geboren feminisme van Anna Blavatsky en consorten. Te kleine gezinnen werd de norm, het gezin denken verdween. Hierboven staat het ergens, maar demografische verhoudingen bepalen het lot van de toekomst van volk en natie. De cijfers van vergrijzing komen overeen met de abortus cijfers. De nationale zelfmoord zal pas stoppen als abortus stopt. Als dat inzicht en die maatschappelijke tegen kracht ontwaakt, tegen verval en decadentie, komen de gezinnen weer centraal te staan en krijgen NL en Europa weer toekomst. De Hongaarse leider Orban heeft dit goed begrepen.

  • Hoe zou het zijn voor een vrouw om verplicht het kind van haar verkrachter te moeten werpen….? Abortus is soms de enige weg…ruimte voor een gezin financieel en qua leefomgeving is een betere weg, net als jongeren die thuis zitten door wachtlijsten op huurwoningen….nog een reden waarom er minder kinderen worden geboren…je kunt niets voor jezelf en je partner opbouwen…alleen maar ergens altijd als ballast zijn…

   • Niet met u eens, beste Duchesne, ik begrijp uw commentaar, maar niemand heeft het recht een ongeboren baby te vermoorden. Abortus begon indertijd met dit soort “slijm” argumenten. De rek erin en als vanzelf werd abortus een gewoonterecht. Duw nu maar de duivel terug in de fles, en toch ligt hier de toekomst. Abortus is altijd moord.

    • Beste Mensen

     Mensen moeten vanaf de prille jeug via de Paplepel Pollepel theorie zoals dat nu word gedaan met opleggen het gender syndroom , verplicht worden aangeleerd afschaffen deze waanideeën vervolgens op dezelfde manier bij brengen dat het voor een kleine periode verboden is om aan voortplanting te doen
     Minimaal 5 jaren
     Aangezien Mama Aarde de lasten van het Ego beu is
     Het niet langer kan bolwerken beter gezegd niet langer kan dragen
     Zulke Ego mensen moeten Hunzelf in Dammen Inhouden de Lusten en Verlangens
     Laat staan de bevredegingen van die Lusten en verlangens
     Mogen er mensen zijn die deze ziekten nog steeds hebben en er moeite mee hebben ervan af te geraken
     Voor zulke mensen word een speciale ziekenhuis gemaakt
     Zo een afkick centrum van rare ziekten
     Daar mag desnoods onder zware chemicalische vergiften zoals de covid -19 vergift en soortgelijken geexperimenteerd daarmee worden uitgebannen

     Alle moord is gewoon moord en dat mag niet
     Groot gelijk dus ook mits er word gesproken over moorden onschuldige belichamingen wezens
     Dat
     Niemand het recht heeft om op wat voor een belichaming welk zich heeft ontpopt tot wezens die van plaats A naar B op eigen kracht zichzelf kunnen voort bewegen schade toe te brengen op wat voor manier dan ook
     Dat is ten aller tijde een strafbare fijt
     Als deze de Burgers mede wezen mens word bij gebracht dan is dat oke
     Als men wil dat het eco systeem in balans zal blijven
     Dan hoort men hier acht op te slaan

     Dank U

 13. “Mensen moeten trots kunnen zijn op wie ze zijn als volk en als individu.”
  Maar al te waar!
  Maar het (zionistische) Hootonplan had/heeft andere uitgangspunten/doelen.
  In dit artikel werd er reeds naar verwezen: https://www.frontnieuws.com/bisschop-onthult-achter-de-schermen-werd-besloten-de-europeanen-uit-te-roeien/
  http://www.geschichteinchronologie.com/judentum-aktenlage/zionismus/op/Kalergi/Dt-Kalergi-plan.html
  Bijna alles over het Hootonplan (Coudenhove-Kalergie) is van het internet verwijderd. De aanvaller aan het oog onttrekken.
  Nee, je kan het de immigranten niet kwalijk nemen. Tot op zekere hoogte tenminste niet. Maar wie verplaatst de schaakstukken?

  • bert raadhuis juli 11, 2023 at 09:18

   Je hebt gelijk Bert, maar het is een van de grootste taboes die momenteel bestaan, veel emotionele idioten die bij de term Israël rechtop in hun bed gaan staan.

 14. And you think Astrology is fake?! Er is een GREAT awakening gaande.

  A year and a half ago I made 2 astrology videos with predictions about things which sounded impossible and improbable back then..

  It is scary how everything I mentioned as worst case scenario has and is happening. I want to show you how correct astrology is: (The good things which I predicted are also coming true but more on the personal level)

  I will make a special post on the positives coming true.

  Saturn in Pisces: 2023/25 :
  – Refugee crisis, border problems escalating, immigration problems
  – Narcotics and homelessness crisis escalating (now a new legal drug tranq has hit the streets and it looks like zombieland)
  – Explosion of cancers (up to 300%)
  – Unknown and unexplained illnesses and deaths (up to 40% more than previous years). Immunological issues (post covid).
  – Unemployment, poverty and social services crisis
  – Problems with dams and water (in Ukraine a dam was destroyed).

  https://www.youtube.com/post/UgkxU3hyCh7iyfw9VCCfzJJKDUROyIoqWYf1

  Veel mensen gaan door een spirituele ontwakeningsproces. Je komt dan in een ego dood (dark night of the soul).

  Dat is even een heftige periode.

  Je oude overtuigingen zijn in lijn met angst en onzekerheid. Maar als je weerstand bied aan de geboorte van je nieuw identiteit dat in lijn is met vrijheid, je echte doel en liefde voor jezelf, enz…

  Als je dus je oude wonden niet geneest of hersteld blijf je in de vibratie van je oude identiteit vastzitten. Dus wanner je in die ego dood terecht komt is het belangrijk dat je het werk doet om in die identiteit te komen.

  Daarom is het belangrijk om de stage van de dark night of the soul te lezen en te begrijpen. zo weet je waar je bent en kun je er werk van maken.

  The dark night of the soul heeft 5 stages. Deze stages brengen je van het donker naar het licht. De stages brengen de geboorte van je nieuwe identiteit. Je oude wonden verhinderen om je ware zelf te zijn. Tijdens de 5 stages laat je je oude identiteit los. Je ontdekt je echte doel in het leven.

  https://www.gezondwereldnieuws.com/wat-is-ego-dood-wat-is-dark-night-of-the-soul-symptomen-en-fases

 15. Omdat het hier gaat over MINDERWAARDIG LANDEN c.q. VOLKEREN c.q. MENSEN, mijn laatste waar gebeurd verhaal.
  Een inmiddels overleden Belgische vriend, was een privé Helikopter piloot van Koning Leopold ll, eigenaar van Congo-Vrijstaat, hij vertelde mij, dat de koning in z’n paleis in Congo aan de bediende een kopje thee vroeg.
  Een meisje van slechts 16 jaar, bracht op haar knieën de thee.
  De koning beklaagde bij één van de lakeien, dat het meisje de thee met haar verkeerde hand had gegeven.
  De lakei bood z’n excuus aan, maar de koning eiste dat die hand er afgehakt zou worden, om de fout voor de toekomst te voor komen.

   • Hij verteld het overduidelijk
    Men kan het verlengde Stompie Muketsi al zien
    Vrouw zonder handen
    En hoe nu verder ?
    Hoe wil die zogenaamde Zoete TongGod Dictator dan verder bediend
    worden ?
    Als de knecht van het valse weerspiegeling God Duivels afgezant geheten officiëel Dog Liviud

    Dank U

    • Aanvulling
     Door een meisje zonder handen
     Het is al baldadig om een ander levend wezen als slaaf te houden laat staan de handen van weerloze ook nog eens af te snijden of te laten snijden
     ontelbare malen Foei
     Nageslachten van onder de negatieve entiteiten beschermer Paraplu genaamd Shaytaan = Satan bevindende entiteiten
     Nogmaals Foei

     Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in