“De massale volksverhuizing staat Europa nog te wachten” – deskundige waarschuwt voor massale exodus uit Afrika 

7

De deskundige dr. Asfa-Wossen Asserate waarschuwt voor een massale uittocht uit Afrika, de eigenlijke volksverhuizing staat Europa nog te wachten, om dit te stoppen moet de Europese politiek in actie komen en de levensomstandigheden van de mensen in Afrika verbeteren.

Dus de volgende massale bestorming staat mogelijk in de startblokken en deze keer zal het meer op een apocalyps lijken, de enige vraag is wanneer. De aanleiding voor de schijnbaar op handen zijnde volksverhuizing zouden vooral de indrukwekkende sociale voorzieningen en de paradijselijke levensomstandigheden (huisvesting, gratis school, zorg enz.) kunnen zijn, die naar Afrikaanse maatstaven sprookjesachtig hoog lijken te zijn. Het is echter ook een bevestiging dat de ontwikkelingshulp die decennialang is verstrekt, wellicht volledig nutteloos was en in dubieuze kanalen is afgevloeid, meldt Politikstube.

De waarschuwing van de expert zal noch de permanente Bondskanselier, noch de ‘holle woorden’-politicus Horst imponeren, schouderophalend zullen ze ervoor blijven zorgen dat de deuren (via het geratificeerde migratiepact) open blijven en dat de armoedemigratie rechtstreeks naar de sociale zekerheidsstelsels blijft plaatsvinden.

Kan überhaupt de migranten-tsunami en de ontluikende nachtmerrie worden gestopt voordat de helft van Afrika zich in het midden van Europa bevindt? Asfa-Wossen Asserate zegt wat Europa nu moet doen:

“Vanuit mijn oogpunt is er maar één kans: we moeten de levensomstandigheden van de mensen in Afrika verbeteren, zodat deze enorme uittocht niet plaatsvindt. Alleen als de Afrikanen een toekomst zien in hun vaderland zullen ze blijven. Europa moet zichzelf niet voor de gek houden dat deze volksmigratie permanent kan worden tegengehouden door patrouilles op zee, door hekken of muren.

Europa moet zijn Afrika-beleid van de afgelopen 60 jaar ter discussie stellen. Miljarden aan ontwikkelingshulp zijn de afgelopen decennia naar het zwarte continent gevloeid. Maar de leefsituatie van de mensen in de meeste Afrikaanse landen is nauwelijks verbeterd. Wat is de reden hiervoor?”

Geheim plan: EU lanceert grootschalig vestigingsprogramma voor miljoenen Afrikanen

  VIDEO: Dilbert-bedenker Scott Adams waarschuwt blanken 'ga als de donder weg' van zwarten, nu uit enquête blijkt dat ze niet 'oké' zijn met blank zijn
Vorig artikelIs Bill Gates een massamoordenaar? Ernstige beschuldigingen van Robert F. Kennedy
Volgend artikelMoslimvrouwen in Zweden krijgen gratis rijbewijs – bejaardentehuizen worden gesloten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. NEEN GODVERDOMME.
  Tegenhouden en terugsturen, ook degene die hier al zijn.
  Dat ze zelf hun land opbouwen, in plaats van te kweken, lachen, dansen en gelul te verkopen, hele dagen.

 2. Waarom zou het moeten worden tegengehouden door de omstandigheden daar te verbeteren? Dat is al 60 jaar geprobeerd, zonder succes. Alle Afrikaanse landen die ooit waren gekoloniseerd en onafhankelijk werden hadden werkende infrastructuur, scholen, ziekenhuizen, boerderijen, plantages en mijnen. Zodra de blanken vertrokken verloederde alles in een rap tempo en 20 jaar later was het diepe ellende.
  Als we het willen tegenhouden dan kan dat veel goedkoper en effectiever met 9mm patronen. Want met praatjes en goede bedoelingen lukt het niet.

  • Akkoord. “Ontwikkelingshulp” heeft nooit gewerkt, en het feit dat de “locals” er na 3 generaties decolonisatie niets van bakken zegt alles over henzelf.

 3. Laat ze maar komen hoe sneller dat wij blanken van deze aardbol zijn verdwenen en het zijn straks ook nog noord Afrikanen die weten wel hoe je domme apen afschiet.

 4. NEEN aan deze waanzin!! We moeten ze tegenhouden aan de grenzen en diegenen die er al zijn met hun kloten buiten gooien!!
  Dat ze in Afrike gaan verkrachten én kweken als de ratten!
  Europa is blank en Afrika is voor de negers! Weg met de EU, weg met Hof van Straatsburg en types zoals Soros, Von der Leyen , De Gucht: Aan de galg met ze!!
  Lang leve het Nationalisme!

 5. Op grote zwarte lullen vallen blanke vrouwen maar zij moeten er wel wat voor over hebben 12 kinderen baren werken dag en nacht en de rest van hun jonge leven met een dikke buik rond lopen en slaafje van de zwarte penis zijn.

 6. Nederland moet Nederland blijven. Dit geldt ook voor de rest van Europa. Het Schengenakkoord kan op de brandstapel. Binnengrenzen weer bewaakt door heuse grensbewaking en iedereen die niet aan de gewenste criteria voldoet, door het ontbreken van de juiste papieren, voldoende middelen van bestaan en/of een te grote bek en sprookjesachtige kinderdroom verwachtingen van gratis geld terwijl je alleen maar hoeft te kankeren op de goedbedoelende hulpverleners ( ik vraag mezelf serieus af, wie er nog zo gek is om voor dit uitschot te willen zorgen uit een of ander illusionair waanbeeld van idealisme.)
  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden, langzaam, nee, heel snel glijdt Europa af naar een derde wereld kolonie. De verzorgingsstaat moet op de eerste plaats voor eigen mensen zorgen.
  Nederland moet Nederland blijven, door toedoen van open grenzen beleid is Nederland aan het veranderen in Negerland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in