Hier is een vraag voor de wappiebende… en laten we het antwoord horen van sommigen van jullie die zelden of nooit commentaar geven en ook van alle geweldige stamgasten!

Hebben jullie gemerkt dat gevaccineerde mensen vreemder op je overkomen dan voor de prikken? Ik weet dat iedereen nog steeds gestrest is door alles wat we hebben meegemaakt, lockdowns, maskers, kinderen niet op school, thuiswerken, geterroriseerd door de overheid, ga zo maar door. Dat is allemaal al genoeg om ons helemaal gek te maken, schrijft Todd Hayen.

Maar heeft u iets meer gemerkt? Vreemder gedrag dan normaal van uw dierbaren, vrienden of mensen op het werk? Hersenmist, geheugenverlies, irrationeel gedrag, onlogische acties, woede-uitbarstingen, vreemd, maf gedrag?

Ik meen het serieus … er lijkt iets aan de hand te zijn. Laten we hierover een discussie op gang brengen. Lees het onderstaande voor een wat “breder” inzicht.

Dit is duidelijk een psychose

Ik zag net een krantenkop die in lijn was met de heersende waanzin, maar het leek echt een grotere lading te hebben dan de gebruikelijke druppel die de emmer doet overlopen.

“Leerling die vragen stelde over klasgenoot die zich ‘identificeerde als kat’ werd ‘verachtelijk’ genoemd door leraar” – Telegraph, 18/6/23

Echt waar?

Aan het begin van deze wereldziekte vond ik het grappig om zoiets tegen te komen. Nu niet meer. Eerst geloofde ik niet eens dat het waar kon zijn, nu lach ik niet meer. Wat betekent dit?

Ik ben een beetje ongeduldig geworden door de manier waarop de meeste mensen hier schijnbaar mee omgaan. Natuurlijk zijn er een paar luide tegenstanders, godzijdank, maar zelfs die mensen behandelen dit allemaal alsof deze gebeurtenissen typische resultaten zijn van een nieuwe ideologie – de “woke” cultuur.

Ze zien het niet eens zo erg als de nazi-ideologie, die vaak als het vleesgeworden kwaad wordt beschouwd en die in de jaren ’30 de onderscheiding “dat was echt niet menselijk” heeft gekregen.

In deze moderne tijd is er geen tolerantie voor nazi’s, “dat hebben we achter ons gelaten”. Maar velen van ons zijn hier zeker tolerant tegenover, niet alleen tolerant, maar zelfs aanmoedigend en bevestigend!

  5G torens, smartphones en mRNA injecties zijn onlosmakelijk als een dodelijk net met elkaar verbonden - "De kracht van 5G torens kan een hele stad roosteren"

Dus wat is dit? Wat is deze “woke” cultuur die gevuld is met modewoorden als “gelijkheid”, “inclusie” en “diversiteit” – allemaal woorden die ontworpen zijn om de reactie op te roepen: “Nou, ze hebben het hart op de juiste plaats.” Is dat zo? Ik denk het niet.

Dit is gewoon krankzinnig en we zouden ons grote zorgen moeten maken over wat er mogelijk “in het water terecht is gekomen” om de hersenen van mensen zo te vervormen als ze vervormd zijn.

Toen ik ongeveer 13 was, herinner ik me dat ik een huiveringwekkend artikel las in Life magazine over een klein dorpje in Frankrijk (als mijn geheugen me niet in de steek laat). Het stuk las als een griezelverhaal, waarin beschreven werd hoe de mensen in dit dorp gek begonnen te worden. Ze reden met hun auto’s tegen muren, dansten naakt op straat, schilderden vreemde tekeningen op de zijkant van huizen en gebouwen.

Ogenschijnlijk werd iedereen bonko.

Ik kan me de details niet herinneren, maar uiteindelijk werd ontdekt dat er een vreemde schimmel was gevonden op brood dat bijna iedereen had gegeten (de bakkerij van de stad was de distributeur, en de schimmel had een hallucinogeen effect op iedereen die het had gegeten). Misschien heb ik dit verhaal wel verzonnen en herinner ik het me nu als de werkelijkheid (misschien had ik zelf wel een beetje bedorven brood gegeten), maar ik herinner me dat het een diepgaand effect op me had.

Ik lag die nacht wakker en dacht eraan hoe beangstigend het zou zijn als ik op een ochtend wakker zou worden en iedereen die ik kende net zo gek was als de Franse mensen in dit stadje. Ik schrok me wezenloos. Ik vroeg me af hoe dat zou aflopen, en wie me zou redden (ervan uitgaande dat ik zelf geen brood had gegeten en gezond was gebleven).

  Schokkend: Medewerkers Pfizer kregen "speciale" partij vaccin

Nou, mensen, welkom in mijn nachtmerrie. Hier zijn we dan.

Waarom heeft niemand dit behandeld voor wat het is, een geestesziekte, en nog een ernstige ook. Waarom heeft iedereen hier omheen gedraaid alsof ze te bang zijn om op de tenen te trappen van degenen die beweren het meest empathisch te zijn, het meest bereid om diversiteit en inclusie te accepteren?- het meest “woke”. Dat is niet wat dit is. Dat is niet wat er gebeurt met de “woke” cultuur.

Dit is een duidelijk voorbeeld van de keizer zonder kleren en iedereen is doodsbang dat hun hoofd eraf gekauwd wordt als ze op deze overduidelijke waanzin wijzen. Nou, niet iedereen. Er zijn godzijdank een paar luide stemmen, maar niet genoeg.

Mattias Desmet deed een poging. Maar hij beschreef niet echt een afwijking van de werkelijkheid, lang niet zo ernstig als de zuur/schimmel psychotische trip die de Franse stedelingen meemaakten in het Life verhaal. Ten eerste was dat een chemisch geïnduceerde trip.

De psychose die hij beschrijft lijkt meer op een massawaan, en heeft meer te maken met mensen die door de gezaghebbende machten worden overgehaald om volgzamer of zelfgenoegzamer te worden door psychologische conditionering. Waar ik het hier over heb, kan alleen maar beschreven worden als knettergek.

Psychotisch. En zo psychotisch dat er niet veel verschil is tussen dit: geloven dat je een vrouw bent terwijl je een man bent, of geloven dat je een kat bent terwijl je een mens bent; dan geloven dat je Napoleon, Cleopatra of Jezus bent. Nu ik erover nadenk, ik weet zeker dat als iemand zich zou “identificeren” als een van deze historische figuren, er geen twijfelachtig woord over zou worden gezegd. In plaats daarvan zou hun nieuwe identiteit bevestigd worden. Dat is krankzinnig.

Ik herinner me de grappige kwinkslag van Bill Maher toen hij opmerkte: “…ik wilde een piraat zijn [toen ik een kind was], godzijdank nam niemand me serieus en plande me in voor een oogverwijdering en een beenoperatie.” (De hele monoloog van Bill kunt u hier vinden).

  De dramatische toename van gezondheidsproblemen onder de gevaccineerden

Als u niet wist wat er echt aan de hand was, en u kwam Bills opmerkingen hier tegen, dan zou u zich kunnen afvragen waar hij naar zou kunnen verwijzen dat zo ernstig zou zijn. Het is zeker niet zo dat mensen jonge kinderen aanmoedigen om zich te laten opereren als gevolg van hun fantasieën.

Ja, dat doen ze wel.

En dat niet alleen (wat alleen betrekking zou hebben op de echt ernstige gevallen) kinderen wordt verteld, zoals in het bovenstaande “katidentiteitsverhaal”, dat ze op de een of andere manier defect zijn als ze deze psychose om hen heen nogal vreemd vinden. Een kind wordt verteld dat hij een homofoob is omdat hij denkt dat een ander kind zich als kat identificeert? Wat is daar logisch aan? En waar is de geestelijke gezondheid?

[Opmerking – dit geldt ook voor valide volwassenen die zich als “verlamd” identificeren, vrijwillig in een rolstoel gaan zitten en chirurgen zoeken om hun ruggenmerg door te snijden – Red.].

Het spijt me dat u me op een slechte dag betrapt – een dag met bijna nul tolerantie. Zoals ik al eerder zei, brak mijn kamelenrug, allemaal omdat ik niet woke ben. [Ik heb wel tolerantie voor mensen die verward, waanzinnig en geestesziek zijn, en zelfs voor mensen die psychotisch zijn, maar dit gaat allemaal veel te ver in de valse naam van inclusie, tolerantie voor diversiteit en gelijkheid.

De keizer heeft geen kleren en het wordt tijd dat we allemaal de dingen bij hun naam noemen en een einde maken aan deze waanzin. Het vernietigt onze kinderen en ondermijnt ons fatsoen als mensen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De fatale fout van de schapenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïens tegenoffensief stevent af op een “ramp” – Voormalig VS marinier
Volgend artikelKan je het immigranten kwalijk nemen dat ze geen verbondenheid voelen met het Westen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

110 REACTIES

  • Nou ik wel, achterdochtig en meer geprikkeld, kort lontje.
   Vooral magerder worden en veel ouder lijken, gerimpeld hoofd.
   Om mij heen worden ze zieker en zieker,maaaarrrr die zijn dan ook allemaal 4 x gegifprikt. Scheelt denk ik ook.
   Schijnbaar komt de schade na 4 gifprikken. Dus in het najaar weer veel slachtoffers.

   • Interessant….ik verneem juist minder korte lontjes overal,
    nadat de coronamaatregelen officieel werden beëindigd.
    Een soort van maatschappelijke ‘hè, hè…dat is achter de rug’….’hebben we goed gedaan’. Een soort van vredige rustige waas over de samenleving onder volwassenen.
    Al blijven mensen in vooral auto’s vaak etters.

    Vele volwassenen voortzetters/meewerkers van ziekelijke coronamaatregelen
    weten nu ook wel beter. Die schamen terecht kapot. Zulken konden vaak niet
    vele dingen extra tegelijk (niet mijn pakkie an), dus zijn ze hedendaags wat minder aan het roddelen, mensenbewerken en elleboogwerken. Onder deze veel honderduizenden Nederlanders vele zielige hoopjes.
    Haal een auto, hond of werk weg, en er blijft geen hoopje mens meer van hun over.

    Op de achtergrond zijn dezen natuurlijk nog hartstikke geestgestoord.
    Daar ben ik het wel mee eens. Er zit nog steeds geen strijdlust in.
    Val van kabinet in de meest suffe warme dagen.
    Denken dat wel goed komt met val kabinet……..neu.

    Alle volwassen Nederlanders zouden nog steeds massaal een week lang het werk
    moet neerleggen. Voor zo’n tien maatschappelijke kwesties tegelijk. Vooral die ‘geef het door…..transport gaat voor’ mensen en hun aanhangers.

    Als de maatschappij echt gezond is, dan komt het wel goed na zo’n week.

    Dit is het moment om directe-democratie in te voeren.

    • Het is niet dat het direct werkt die prikkies daar zit het geniale in nl als je straks iets meer mensen met beschadigingen of zelfs meer doden opmerkt relateert men dit niet naar de prikkies🧐😜 wat je opmerkt is dat in het nieuws veel meer ongelukken op de weg, veel meer ambulances op de weg😜🖕💉

     • Wishful thinking van de ‘zuiveren van bloed’ , ik heb ook gewenst op een bepaald moment(nu niet meer) dat ze allemaal doodvielen maar dat gaat niet gebeuren….en die verkeersongelukken zijn n gevolg van meer verkeer en crazy verkeersregels vooral voor fietsers die tegenwoordig zonder problemen 50+km/u rijden …. Dus doe jezelf een plezier en vergeet de ‘plandemie’ ….Vg P.

      • Er is hoge oversterfte bij leeftijdsgroepen waarbij we dit nog nooit gezien hebben. Er is volop bewijs dat dit een plandemie was waar behalve de bekende daders onder andere de DOD achter zat.

       Bovendien maak ik zelf uit wat te vergeten. Duidelijk?

       • Ok, suit yourself, ga maar verder met jezelf te verzuren , mensen sterven nu eenmaal, dat is des levens, gelukkig maar zou k zeggen, en als dit proces door de vaccins vervroegd wordt prijs jezelf dan gelukkig dat je ze niet genomen hebt …Ik wist ten andere niet niet dat ik tegen jou aan t praten was ?! Heb je meerdere avatars ?

      • Zo Patrick, je bent je dus aan het ‘opschapen’ voor de volgende geplande crisis? Bèhehehest. Welterusten en R. I. P.

       Steek je kop in het zand, dan gaat het vanzelf weg. ‘Joh, doe niet zo moeilijk, vergeet het gewoon’ en ‘go with the flow’ zijn de geijkte manier om pestkoppen en machtsmisbruikers aan te moedigen.

       Vergeven is 1 ding, vergeten iets anders. Dat is jezelf klaar maken om opnieuw gekweld te worden. Iets bewust ‘vergeten’ heet ook wel cognitieve dissonantie. Je verstand geweld aandoen om psychisch rust te hebben. Jezelf bewust en expres dom maken.

       Vergeven is goed voor jezelf: als de ander oprecht zijn excuus aanbied en de schade vergoed (of boete doet) dan kun je vergeven en verzoenen. Maar zonder erkenning van schuld vraagt de gerechtigheid om genoegdoening.

       Ongerechtigheid is het zwaarst om mee te leven.

     • Dát is het hem juist: zovéél plotse sterfgevallen…hartontstekingen, hersenbloedingen, trombose…de meesten, i clubs de msm, houden geen rekening met relatie experimentele spuiten.

 1. Mensen zijn van een 3D leven afgegleden naar een 1D leven. Mensen hebben zoveel kennis en feiten genegeerd, dat ze alleen nog wat snappen van de oppervlakte. Ze kunnen niet meer onder, boven, links of rechts kijken… ze leven letterlijk in 1D en wij kijken daar vanuit hogere dimensie naar. Zij snappen ons niet meer en wij zien hen in een enorm tempo degenereren.

  Dit is de oorlog tegen het bewustzijn. De vijand wil geen mensen meer, maar robots. Deze 1D wereld is de opstap naar Transhumanisme. Ons ONDERwijs is een goed voorbeeld hoe we dom worden gemaakt en gehouden. Ik vermoed dat de meesten hier op school niet het beste presteerden, maar in de praktijk juist heel hoog scoren.

  Ze hebben ons brein gehackt en ze hebben ons dommer dan dom gemaakt middels ONDERwijs.

  • Of van ‘hippe’ hedendaagse 5D terug naar 3D?

   Weg met computers en smartphones.
   Er moet een landsdeel komen waar dit niet voorkomt.

   • Lijkt me geweldig! Laat me weten waar dat komt. Smartphone heb ik gelukkig niet, maar nog steeds wel een computer zoals je ziet.

    • In zo’n ‘full natuur’ alternatief woon/werk/leef oord leven, zou een basisrecht moeten zijn voor mensen die dat willen/eisen.
     Deze mensen semi-soeverein voor in dat gebied. Met eigen wetten, strafpuntensysteem, directe-democratie en leefregels….geen sekte.

     Wat mij betreft alleen woontorens met balkons zodat men qua oppervlakte
     meer ruimte heeft voor verbouw voedsel, een paar dieren, een eigen visvijver,
     watertorens, zwaartekracht-energieopwekkers, alternatieve energieopwekkers en koelsystemen, eigen rwzi waar geen troep in uit zal komen, ondergrondse ruimtes voor werk en opslag van vele (maak en verzamel) dingen, etc. etc. etc.
     Een gebied waar mensen vele ambachten uitvoeren.

     Zelf wat meebetalen, maar voor het merendeel gefinancieerd door Overheid en E.U.
     Want genoeg van!:
     – contrails en chemtrails boven hoofd
     – defensiestraaljagers over het hoofd
     – nano-tech
     – nieuwe generatie vaccinaties
     – straling (ook van defensie)
     – pesticides
     – lawaaioverlast
     – vervuiling van uitlaatgassen
     – vervuiling van oppervlaktewater door grote bedrijven
     – massaconsumptie en turbotech (meebetalen voor luxe anderen)
     – geen invloed politieke partijen
     – etc. etc.

     Ik zou mijzelf meteen inschrijven voor zo’n gebied, als daar een website voor was (niet mijn ding om op te zetten). Later non-profit aan bouw mee willen helpen.

     Vraag grote WEF gerelateerde bedrijven, gemeenten en provincies, Eerste Kamer en Tweede Kamer, O.M, Smart-City uitrollers, Koningshuis, Hoge Raad, Nationale Ombudsman, etc. etc. maar naar ‘plan Vreebied’.
     Door iemand opgezet en verstuurd die daar veel werk mee heeft gehad.
     Vraag die instellingen maar om een copy van dit plan. Die hebben ze wel gekregen. Maar doen daar helemaal niets mee…..

     • Je kunt geloof niet opdringen. Alleen gedrag.

      Er is geen mens die jou van gedachten kan veranderen. Echte christenen weten dat ook en zullen het niet proberen want het staat in hun eigen bijbel. Maar ervaringen delen om iemand een andere kant te laten zien is zinvol.

      Stel je voor dat christenen het allemaal voor zich zouden houden. Dan zou je boos reageren van “waarom heb je me dat niet eerder verteld?”.

      Bij de Amish kun je wel te gast zijn als je hun overtuiging niet deelt maar geen deelnemer. En terecht. Als ze dat niet deden zouden we er nu al een eeuw niet meer over spreken. Ze zijn daar terecht heel voorzichtig mee.

 2. Het geld is op, banken en overheden zijn failliet. Het fiat geldsysteem ligt aan de morfinepomp maar de hedgefunds, investeerders en biljardairs willen alles terugverdienen, tot hun laatste cent. Daarom wordt er chaos gecreëerd, afleiding, verwarring, onrust. Het is een psyop, social engineering, een experiment op een deel van de wereldbevolking. Ze kijken hoe ver ze kunnen gaan en hoe ze dat kunnen bereiken. Met een prik, met angst, met een grote bek, met dansen met jansen, met klimaat angstporno, met cultuur vernietiging, met dreiging, met paaien, enz. enz.
  Knetter gek waren er altijd al een heleboel, vooral ter linkerzijde. Het valt nu meer op dan ooit door internet en social media.

 3. Eerlijk gezegd ben ik nu snel “moe” een beetje van heeft niet veel nut allemaal.
  Na 2 jaar terreur en de hele tijd als een melaatse behandeld te worden heeft waarschijnlijk zijn tol geëist, en de waanzin gaat gewoon door eerst het blauwe prik vlaggetje met nu een gele verlenging.
  Wat echt opbouwt is als je iemand tegenkomt die meestal heel voorzichtig toegeeft dat die er net zo denkt als jij.
  Maar ook als je het over de prik eens bent gaat het vaak mis bij het oostelijke conflict.
  De bevestiging dat devide and rule prima werkt, daarom geloof ik ook niet dat er ooit genoeg eenheid zal zijn voor een ommekeer

   • @rommelaar
    Ik snap je wel. Het is ook vermoeiend. Er zijn zoveel onderwerpen. Heb je net een goed weerwoord geformuleerd voor het ene, is het alweer yesterday’s news.

    Het komt er op aan wat jouw wereldbeeld is. Je fundament. Wie ben ik. Waar kom ik vandaan. Wat is mijn doel. En waar ga ik heen als ik dood ga. Als je die vragen zinvol en logisch kunt beantwoorden heb je een goed fundament waar je op kunt bouwen en de leugens direct uitfilteren.

    De matrix (baarmoeder of raamwerk) is best een goede metafoor. Ons geestelijk vermogen is dood, slapend in een badje. We moeten sterven voor de matrix en opnieuw geboren worden, uit die matrix. Mensen waren niet bedoeld om in coma te liggen.

    Je kunt wakker worden of woke zijn wat je wilt maar als je in die matrix blijft kun je nooit je ogen openen voor de grotere werkelijkheid waar de echte strijd plaatsvind. Dan ga je ook de manier zien waarop de code die in de virtuele wereld ad hoc ingeprogrammeerd wordt.

    En er is maar 1 Neo die de matrijs stuk kan slaan. Alleen is dat thema geleend van een bekend boek. In het echt heet hij Yeshua: God redt.

    Dus wat Milla zegt. Alleen je moet Hem leren kennen vóór Hij terugkomt. Dan kun je pas je ogen openen en een nieuwe Geest ontvangen. Dat geeft lucht, inzicht, hulp en vrijheid.

 4. Wat je merkt,” ze” willen absoluut niks horen over gevolgen van injecties, of info daarover,terugtrekken in hun wereldje, net als of ze slaperig zijn,
  Minder agressie,een soort stoned zijn,lichte elektrashock, gericht zijn

  • Ze willen nergens meer over praten, behalve leuke dingen. Ze hebben geleerd om alles te negeren wat ze beoordelen als negatief. Daardoor hebben ze inmiddels overal afstand van genomen en ze kunnen alleen nog als boerderij dieren geluiden maken, eten en drinken.

   Mensen hebben in hun psyche gewoon alles genegeerd en nu negeren ze geheel in lijn alle gevolgen en alle feiten informatie. En nu hebben ze geen enkele informatie om überhaupt over te praten en als WIJ dan beginnen voelen ze zich dom of minderwaardig en dat beoordelen ze als negatief en vervolgens negeren ze alles weer. Mensen kunnen niet toegeven dat ze zijn belazerd, ze lopen liever de hel in… tot ze ineens in de hel zijn. Zo werkt demoralisatie… een neerwaartse degenererende spiraal naar de bodem. Ze hebben zo lang weggekeken dat ze nergens nog wat van snappen behalve eten, drinken, vakanties en spullen… precies wat je om je heeb ziet.

   • Herkenbaar wat je zegt. Dit zie ik ook. Ook zo’n lekkere uitspraak van dit type mensen is bijvoorbeeld: “Ach, corona is nu voorbij dus alles is weer normaal.” Ze willen en/of kunnen niet zien dat alles verre van normaal is. En “Nou, ík heb nergens last van, dus er is niks aan de hand.” “We hebben het hier anders nog heel goed hoor, ik heb een huis, eten, Netflix…” Zucht…

  • Inderdaad beste Han. Ze vallen tegen je uit en willen niets over corona horen. Ze schreeuwen en tieren en er is met mijn naaste geen land meer te bezeilen. En ik als on gevaccineerde word voor rotte vis en nog veel meer uit gescholden.Mijn hele verleden word door haar blootgelegd en ik heb nooit gedeugd. En ik ga een blokje om om mijn fustratatie door dit gedoe van mij af te zetten.En ik kom na een uurtje terug en raad eens wat? Lieverd zal ik een kopje thee voor je inschenken? Zij is ineens een heel ander persoon echt niet normaal . En dat is om de paar dagen zo.

 5. Beste,
  Het is me al heel lang opgevallen dat de velen die ik ken en waarvan ik weet dat ze zich hebben laten inspuiten met dat mRNA gif de meesten nu anders reageren dan vroeger, of ze worden boos als je er iets over zegt, of ze lopen weg, of lachen je uit, een klein percentage zwijgt ineens in alle talen en beginnen over wat anders.
  Vermoedelijk hebben deze laatsten een placebo gekregen.
  In elk geval ik laat ze met rust nu, dat ze hun plan trekken, ik stuur ze ook geen informatie meer als ze zo reageren en beschouw ze als “een vogel voor de kat”.
  Spijt komt na de zonde, nu ze het aan den lijve ondervinden dat al mijn waarschuwingen terecht waren, maar bvb toch “oh zo graag op reis wilden koste wat het kost”, wel dan beschouw ik hen als ” nutteloze eters” om de woorden van de satanisten te gebruiken.
  Mensen zijn al dommer gemaakt door de jaren heen met de sterke achteruitgang en politisering van het onderwijs.
  De WEF psychopaten hebben met veel geduld dit alles al bereikt, laten we hopen dat ze niet zullen slagen in hun laatste fase want er zijn gelukkig tekenen dat er vele wakkere “soldaten” komen.

  • Beter om te doen alsof niks gebeurd is en het verder niet meer aan te kaarten, het is sowieso toch te laat en zo verlies je nog meer ‘vrienden’ als er nog enkele over zijn , persoonlijk ken ik slechts enkele ‘collega’s’ niet gevaxxineerden, maar dat maakt ons niet bepaald en automatisch kameraden voor het leven, toch ? ….

   • Klopt,
    Probeer ik ook te doen zoveel mogelijk, maar soms komt een opmerking wel is.
    Ik vraag me trouwens ook af waarom aan elke aankomst (nu van de Tour) iedereen nog gemuilkorfd rondloopt.
    Is dat om de angst erin te houden of zijn ze te dom of is het bevolen van de UCI of moeten er zoveel mogelijk vergiftigd worden door die rotte vodden en het inademen van eigen bacteriën en CO2?
    Eens de aankomst gezien zet ik de TV terug af want ik erger me rot aan die zever, sorry.

 6. Nou het valt mij echt op .dat als ik in een bepaalde straat kijk ,de mensen echt niks aan hun tuintje doen.valt mij echt heelll erg op .zo van laat de boel de boel.en wat k wef kabinet doet ach ja t zal wel .

  • Klopt helemaal wat je constateert , hier ook hetzelfde wat betreft de tuintjes , beide buren een ravage , en daar woon je dan net tussenin …. ook omgeving word een zooitje …. bizar !

  • Ni overdrijven eh ! ….Wachten tot de bloempjes uitgebloeid zijn en de weinige hommeltjes en bijtjes hun gang laten gaan ! ….Heeft niks met gevaxxt of ni gevaxxt te maken….

 7. Sinds de toxische inocculaties gretig zijn afgenomen door de vele goedgelovige, angstig gemaakte en geïndoctrineerde burgers zie ik angstig veel mensen om mij heen veranderen. De veranderingen zijn divers en alles behalve positief. Van verouderingsverschijnselen tot en met collega’s die momenten van het ervaren van een ‘lege kamer’ beschrijven sinds zij, volgens eigen zeggen en geloven, ‘corona’ hebben gehad. Daarnaast zijn zowel vrienden als collega’s vaker en vaker ziek, moe, vergeetachtig, onvast in lopen en of handelen (sleutel in het slot steken). Ook is het gedrag in het verkeer erg bijzonder te noemen. Bestuurders van fietsen, auto’s en ander ’tuig’, komen me steeds vaker tegemoet met die blik die de eerder genoemde lege kamer zou kunnen beschrijven. Het licht is aan, maar er is niemand thuis. Op het laatste moment wordt er geremd of een bocht genomen om je te ontwijken terwijl ze je met die lege blik ‘aankijken’. Ik stoor me soms aan de vele herhalende gesprekken en het steeds weer opnieuw afstemme van werkzaamheden. Rutte zijn niet actieve herinnering lijkt steeds vaker de norm der geinjecteerde normies. Ook vind ik het sneu voor de daadwerkelijk goedgelovige ouderen en zwakkeren die na de prikken alleen maar ziek(-er) worden. Ze zijn belogen en erin geluisd of gepraat door hun kinderen, artsen… En nu is de kanker terug, zijn er ‘bloed'(?)proppen, hartproblemen, reumatische klachten… Ik vind het nogal niet wat. Meerdere vrienden ontwikkelen vreemde klachten. Bloedsomloop, reuma, zenuwpijn, rare zaken met weke kaken, oude klachten die plots verergeren. Toeval houdt een keer op. En ik geloof niet in toeval. Het is ook net alsof alle woke ellende steeds makkelijk wordt geslikt. Ik kan nog wel even doorgaan… Maar ik laat het hier even bij. Die prikken zijn een grote nachtmerrie en ik denk dat het ergste nog moet komen… We gaan het zien. Blijf sterk, volhardend en probeer te blijven genieten van alles dat nog wel mooi is. En van momenten met geprikte vrienden en familie. Nu kan het nog.

 8. Lijkt me meer de psychologische gevolgen van de misdaden tegen de mensheid van de vaxcisten en coronazis. Mensen hun elementaire en unversele mensenrechten ontnemen onder dekking van een aangepraat angstcomplex. Dat komt nog bovenop dat het er naar uitziet dat de neveneffecten van het vaccineren veel ernstiger zijn dat de coronagriep ooit had kunnen aanrichten.
  Dat griezelverhaal van de auteur is gebaseerd op regelmatig voorkomende gevallen van vergiftiging met moederkoorn in de Middeleeuwen en later. Dat werkt net als LSD.

  • Dacht ik ook gelijk aan. Moederkorn. Een paar jaar geleden ben ik nog naar het Isenheimer altaar gaan kijken in Colmar, https://www.statenvertaling.net/kunst/isenheimer-altaar.html, dat gaat daarover.
   Indrukwekkend hoe een foutje in het produceren van eten zulke gevolgen kan hebben.
   Ook de psychologische gevolgen voor de geprikten zullen niet prettig zijn, als ze lezen wat er allemaal in die gifcocktails zit. Ze ontdekken nog steeds nieuwe troep.

 9. Je kan de vergelijking maken met het jaar 1672 bijgenaamd het RAMPJAAR.
  Het volk redeloos, de regering radeloos en het land reddeloos.
  Nu ervaren wij het begin van een 10 tal jaren – vanaf 2020 – van eenzelfde sociale ineenstorting. Verdeel en heers is het WEF motto, geld en macht de onderliggende motivatie,
  Wie gaan er de politiek in? Juist – iedereen met een narcistische of psychopatische mentaliteit. Vriendjes politiek in de gemeente, de provincie en landelijk. Bij welke politieke partij kan je het snelst opgang maken om een baantje te ritselen voor de rest van je leven zonder je zorgen te hoeven maken. Geen moreel, geen moraal en geen geweten.
  De grote kudde gevaccineerden slikken alles wat maar mogelijk is om niet na te hoeven denken of kritische vragen aan zichzelf te stellen.
  De mentaliteit is: ieder voor zich en GOD (die man en vrouw schiep) voor allen. Geen sociale cohesie, want TV kijken is belangrijker (brood en spelen)

  • Dat was al in 2010 dat de nos dat durfde melden, wauw wat een lef, maar alle msn schreven er toen over
   Wikipedia artikel gaat terug tot 2013 dat valt me tegen, deze conspiracy / bang makerij toch al bekend uit msn sinds jaren 90

   Pubmed gaat terug tot 1952
   [Mass poisoning by bread at Pont-Saint-Esprit; systematic analysis of its component syndromes, either independent or associated (August 1951)]
   [Article in Undetermined language]
   G GIRAUD, H LATOUR
   PMID: 12987881

   Het is zo lang geleden dat niet bepaald kan worden wat er gebeurd is of door wie

 10. Hoe wakkerder jij wordt, hoe hoger jouw bewustzijnsvermogen\ frequentie, hoe waanzinniger jij de wereld waarneemd vanuit hhoger perspectief\ overzicht.
  De 3 D dimensie implodeerd aan zijn verwordingen.

  • Ik ben wakker en bespeur bij mijzelf dat ik niet meer dezelfde persoon ben die ik was voor 2018. Ik werd toen opmerkzaam gemaakt van het bestaan van agenda 20/30. Eerst in ongeloof maar ik ben een “onderzoeker” en hoe meer ik mij verdiepte in genoemde agenda rees mijn ongeloof. Totdat covid verscheen. Ik was direct overtuigd dat mijn onderzoek klopte en ik wantrouwen kreeg over wat er daarna gebeurde. Om een lang verhaal kort te maken …….. ik wantrouw nu nagenoeg alles wat van overheid/politiek/medische instanties/gezag etc. komt. Ik ben daar niet blij mee want het heeft mijn leven niet aangenamer gemaakt, het is voor mij niet makkelijk om dit wantrouwen te “beteugelen”. Aan de andere kant was ik wel aangenaam verrast want het heeft in ieder geval voorkomen dat ik mij heb laten spuiten met het gif.

   • @Bufskull

    Top.
    ´Wakker worden gaat niet zonder pijn.´
    Zo´n soort stelling was het. Geuit door iemand van FvD.

   • Precies, bij mij hetzelfde. Aangenaam is het zeker niet. Ik vertrouw niks meer. Zelfs niet meer een hoestdrank die in de schappen van een drogist staat. Ik heb het vaak met mijn man en zoon over deze toestanden. Mijn man kan het niet meer horen. Gelukkig alledrie niet geprikt. Ik wist van dag 1 toen Rutte het volk toesprak wat een fake. Als je al keek naar zijn Fresse brrr. Hoe is het mogelijk dat zoveel mensen de prik hebben gehaald. Ik kan er nog steeds niet met mijn hoofd bij…

 11. NEEE, ik ben niet gevaccineerd en mijn vrouw wèl. Heb vrij veel clienten welke gevaccineerd zijn. Heb tot nu toe niets opgemerkt van kort lontje of niet begrepen! Denk dat het in het hoofd van de schrijver zit.
  Ook, tot nu toe geen verdachte sterf gevallen genoteerd en ik heb héél veel clienten!
  Hélaas, ik hou wel van enige sensatie, maar neen! Geen meldingen!

  • Precies dat denk ik dus ook, de genoemde psychische problemen speelden al lang in vooral het westen. Helaas ik ben geen pro-injectie maar zeker pro-eigen wil. Het is echt niet zo dat als iemand geprikt is dat diegene standaard psychische bewustzijnsveranderingen meemaakt, dan had ook letterlijk iedereen spasmen, tremoren, myo, beroertes, apenpokken enz kunnen hebben. Er waren toch verschillende badges met verschillende doses? De werking “valt” toch bij iedereen net wat anders net als blowen en of alcohol? De waanzin is zo krachtig gebleken na vooral de laatste 3 jaar dat de problemen alleen maar heeft versterkt, dat zeker. Het is pech hebben als je hersenen zijn aangetast door de vax, maar de kans is echt geen 100% en het is maar een klein deel van het grotere geheel. Kijk naar wat en hoeveel men vreet en zuipt tegenwoordig, alsof dat geen enkel effect heeft op je psychische gesteldheid. Vreten is ook de muziek die je luistert of de seksueel getinte beelden die je in reclames ziet etc. Alsof dat minimaal effect heeft op je geestelijke gezondheid.

 12. Veel elementen in de reacties herken ik maar wat mij vooral opvalt zijn gezichtsuitdrukkingen die ik niet eerder bij de bewuste persoon heb waargenomen. Niet alleen de wat lege ogen maar vreemde trekken die je heel even ziet en dan weer niet. Het lijkt mij niet alleen een gevolg van de versnelde veroudering die ik heel goed kan zien bij sommigen.

 13. Nou ik ken er 2 heel goed…..de ene zei, ik ben zo vergeetachtig geworden , en krijg mijn werkstukken niet af , terwijl zij een harde werkster is en echt heel erg punctueel een bijdehand, nu zit ze glazig te kijken en slaat een jaar over op de academie, nummer 2 sja wat moet ik daarvan zeggen? ik geef een kadootje op zijn verjaardag, en het wordt afgekeurd alle 2 de kadoos, heel erg gemeen….. een 2e verjaardag; ik geef een nestkasje en na een jaar staat het nog in een hoek van de tuin….maar wel naar Ikea zooi kopen …..zo raar hij was gek op vogels………..

  • Katten zijn ook gek op vogels. 🙂 Vooral die jonkies die nog leren vliegen en rond fladderen. Dat is kaas uit het vuistje. Hier loopt een kat rond die de muizen helaas nog niet heeft gevonden, maar wel met een duif in de bek wegloopt.

 14. Strijdvaardige Europarlementariër waarschuwt WHO-globalisten: ‘We gaan jullie pakken’

  Jullie zijn dit gevecht begonnen. Jullie wilden dit gevecht, en dus kunnen jullie het krijgen. Laten we vechten. Dat zei een strijdvaardige Europarlementariër Christine Anderson afgelopen week in het Europees Parlement tijdens een bijeenkomst tegen het WHO-pandemieverdrag. Ze richtte zich daarbij tot de ‘globalitaire misantropen’ van de WHO. >>>

  https://www.ninefornews.nl/strijdvaardige-europarlementarier-waarschuwt-who-globalisten-we-gaan-jullie-pakken/

 15. Inderdaad!
  Wat ik merk in mijn omgeving, mensen worden steeds dommer.
  Afgestompt.
  Ze nemen iedere onregelmatigheid gelaten in zich op zo van: ‘ach het is nu eenmaal zo.’
  Nogmaals weinig heeft hun echte interesse.
  Zelfs het overlijden van dichtbij schokt hun niet

  • @Tiny

   Aangaande hetgeen je schrijft, zie ik geen enkele verandering met voor of tijdens of na de CoronaHoax Periode. Met andere woorden: it´s just an attitude. Voor mij ook de reden dat ik doorgaans niet zoveel heb met mijn soortgenoten. Aan de oppervlakte blijven, lukt bijna altijd, maar de diepte ingaan, is aan velen niet besteed en deze conclusie heb ik al vroeg in mijn leven kunnen maken. De uitzondering bevestigt de regel.

 16. Ja ze zijn gek geworden, ook in mijn directe familie (zoon) en nee ik kan er niet bij met mijn verstand, dwz ik ben razend furieus, en toen mijn buurman zijn booster ging halen begin december 2022 en mij toesnauwde we zullen zien wie het langste leeft..heb ik hem ernstig aangesproken met te zeggen dat hij 2023 Niet zou vieren…nou nog voor Kerstmis was hij al begraven !!!! het ging verduiveld snel na zijn booster..jonger dan ik hoor, verder zie ik overal een soort razernij vooral bij zo ongeveer 10 tot 15 jarige meisjes lockdow dan weet je het wel hé…veel blinden plots jonge mensen ook weer vooral jonge vrouwen…en in mijn blok 9 doden..en in de straat zijn er veel op reis…erg veel.. auto accidenten nooit te verklaren enz enz..wij, de puur bloed mensen staan er op te kijken, en Neen ik heb geen medelijden…Ps de schimmel op het graan gebeurde wel meer in de middeleeuwen dat is/was, een dodelijk feit.. maar geen land die het wil toegeven.. oude boeken geven het wel weer in hun geschriften.. Hallucinerende mensen was het onverklaarbare, nu weet men wel waarom.. toen werden vooral vrouwen op de brandstapels gezet..enfin het is de Waarheid !!!!

  • Raphaël Vangestel juli 10, 2023 at 16:55

   Sommigen zijn reeds gewend aan de vele sirenes van de hulpverleners dag in dag uit de vaccin doden en gewonden doen helpen, ongelofelijk, nu weten “we” ook waarom de cijfers niet boven water krijgen dit is een stille ramp, o ja personeel gevraagd, vraagt men zich wel eens af hoe dit komt, meer dan 900.000 longcovid patiënten, long covid nee vaccin schade.

   • Gewoon groot gelijk, die sirene’s elke keer je denkt dan waar is nu weer een ongeluk, en aan die covid had ik nooit gedacht, bedankt…

 17. Beste Rommel, ik zie voel, ervaar het zelfde de waarheid interesseert niemand wat, maar wel valt op als een links iemand mij vraagt over colojona of ukraine, en ik probeer het uit te leggen, hoe ik dingen zie, verklaren ze mij voor gek, loop altijd na 2 pogingen weg, laat ze maar naar de klote lopen ben klaar met mensen die niet zelf willen nadenken, wel onacceptabel vind ik censuur in NL, geen rt.com, rt ruptly op YT was mijn faf kanaal

 18. Bij 1 persoon (3x gevact) 100% zichzelf gebleven
  Bij 1 persoon (2x gevact) verandert:vergeetachtigheid/niet meer vooruitdenken
  Bij 1 persoon (3x gevact) verandert:vergeetachtigheid/niet meer vooruitdenken
  Bij 1 persoon (3x gevact) 100% zichzelf gebleven

  • 3 personen allemaal gevaxxed, 1 kanker werd weer actief, 1 werd dement en kanker, en 1 werd neurolopisch een puinhoop, alle 3 dood.
   Geloofden allemaal in spuit en de overheid propaganda, ik lulde maar uit mijn neck, of nog erger promote de spuit.

 19. Vanaf het vroege begin heb ik gezegd dat er drie soorten spuiten waren:
  1 met geen effect(placebo)
  2 lichamelijke gevolg schade
  3 geestelijke gevolgschade
  De laatst viel op doordat die mensen opvallend grof werden vloeken en schelden,
  Maar ook kortzichtig en ongeïnteresseerd.

  Nu lijkt het erop dat de mensen die lichamelijke schade van de gifspuit hebben gekregen dat geestelijke overslaan en direct naar de lichte zombie variant gaan.
  Waar groep 2 zich nu ook naar beweegt.
  Uitzonderingen daargelaten.

  Groep 1 kan nog wakker worden. Voor 2 en 3 ben ik bang dat het te laat is.
  Ik neem veel onvermogen waar, om zelfstandig te kunnen nadenken, redeneren enz. Ondanks dat de wil en soms wel lijkt te zijn.

  Woke wordt niet gestopt door zombies, die vieze alfabetlijers stop men door normen en waarden te hanteren.
  En dan lees ik wat over tolerant en nazi,
  Nou wat hedendaags een nazi is heeft niks met nationaal socialisme te maken. En ik heb geen tolerantie voor een woke/nazi/alfabet idioot.

  Blij ben ik, blij dat mijn familie mij fatsoenlijk opgevoed heeft en vooral dat ik kan en mag nadenken.
  En niet in een woke psychose zit.

  Nou ja laat ik maar ophouden.

  Rommel bedankt voor Frontnieuws, lekker bezig.

 20. Ik snap het niet dat menaen niet bij hun princiepes blijven en opkomen voor waar ze ingeloven en er over blijven discusseren .

  Nee ik lees altijd ik heb het opgegeven of ik doe het niet meer .. kansloos … blijf proberen en de waarheid delen en of waar je ingeloofd

 21. Weer je wat mij opvalt. Dat sommige mensen echt heel naar ruiken.

  Hoe omschrijf je een geur, geen idee maar het stinkt en de lucht blijft heel lang hangen. Zelfs als ze op de fiets voorbij rijden hangt de geur er heel lang. En het stinkt. Nogmaals ik kan de geur niet beschrijven. Het valt me op. Met name dat de geur zolang blijft hangen. Terwijl de fietser al 50 meter verder is. Het is ook altijd de zelfde geur.

  Bizar, hebben meer mensen dat? Nu we toch bezig zijn!

  • Ik kan me nog steeds herinneren dat ik een keer met forse tegenwind naar school fietste midden in de open vlakte en ik een brommer tegenkwam met een dame erop die waarschijnlijk een hele fles parfum over zichzelf had gegoten, kilometers verder stonk het nog.
   En geur is erg persoonlijk denk ik en ook onderontwikkeld bij mensen en volgens mij ook erg belangrijk.
   Maar wat ze tegenwoordig voor parfums hebben vind ik ook vreselijk stinken.
   Maar ik kan geen specifieke geur ontdekken die door prikjes lijken te komen

   • Goddank Vok, dan ben ik nog niet gek. Dan zal het wel parfum zijn die ik smerig vind. Maar dan ook echt heel vies. En geloof me, ik kan een leuke dame met goede parfum echt wel waarderen. Ook kilometers later heb ik dan nog een glimlach.

    Dit is vies. Ik weet niet welk merk het is. Ga er ook niet naar op zoek.

  • Helaas deel ik deze ‘geur-ervaring’ met je Gijp. En ik ken meer mensen die dit ook ervaren. Pasgeleden was ik bij iemand op het werk (ook niet geprikt en wakker) en hij vroeg mij of mij in betreffende ruimte ook iets opviel. Ja, de geur. Dat was dus van een geprikte persoon die daar de dag ervoor (!) had gezeten en die hij sinds een tijdje dus vreemd vind ruiken. Het was dezelfde geur van ziekte (mensen die ernstig ziek zijn en stervende, mensen met kanker in ver stadium hebben diezelfde lucht ook wel om zich heen hangen. Zoetige en weeïge lucht) als die ik bij een paar mensen ruik op een plek waar ik vaak kom. De geur blijft idd lang hangen en is niet goed. Geur is persoonlijk, ja, dat klopt. Maar deze geur…is de geur van de dood in mijn optiek. Het ruikt niet goed, het voelt niet goed.

   • Beste Lorelai, zo ervaar ik die geur ook. Een paar keer per week kom ik mensen tegen die zo ruiken.

    Zoet weeïg, ik weet het niet, net zoals ik smaak niet onder woorden kan brengen. Beschrijf de smaak van een raket ijsje, kennen we allemaal maar ik krijg de smaak niet omschreven. Ja citroen, maar waar smaakt citroen na.

    Maar het klopt, het is de geur van ziekte en mogelijk dood. Zo ervaar ik het ook. Ik wil zo snel mogelijk van die geur vandaan. Rennend desnoods. En parfum zal zo wel niet gemaakt worden toch?

    • ik heb eens iemand gekend die al van binnen aan het ontbinden was door kanker dat was inderdaad een enge stank.
     Heb het gelukkig nog niet herkent nu, maar er zijn er wel veel overleden die ik niet persoonlijk kon….

  • Herkenbaar, de zoetige geur die om prikgevallen heen hangt. Niet bij allemaal, er zijn duidelijk placebo prik gevallen, die melden: ik merk er niks van” maar ook ik merk eerst de ‘licht brandt maar niemand thuis’ blik, en dan de geur. Ze ruiken anders, deodorant kan wat maskeren maar je gaat het luchtje herkennen.

 22. Het onbegrip wat ik als niet gevaccineerde en uiteraard als anti-mondkapje, heb ervaren is godzijdank voorbij. Nu ervaar ik om bij de vraag te blijven “zijn ze gek geworden”, inderdaad een verandering in het gedrag van mensen, het lijkt erop alsof men in een trans van hypnose is, zijn erg ongeduldig en zo nu en dan lijkt het
  alsof ze totaal van de wereld zijn, het zijn gehypnotieerde zombies geworden. En de schappen zijn zo weer te beïnvloeden voor het volgende narratief.

 23. Van nature kunnen velen zich niet voorstellen dat een deel van de mensheid zo slecht zou zijn…..zo giftig…….zo jútgemeen…….dat iemand in staat zou zijn tot de vuiligheid van de laatste jaren.

  De laatste oorlog ligt vér achter ons. De laatste overgeblevenen een curiositeit uit een tijdperk waar we geen deel van uit hebben gemaakt.

  Diep in slaap gewiegd door een leven wat weliswaar niet makkelijk was, maar wèl de uitdagingen bood die het hoofd konden worden geboden. Het werd normaal. Dat we niets weten van onszelf en ons bestaan uiteindelijk aanvaard.

  ” Het is nou eenmaal zo ! ”

  Mijn filosofisch/psychologisch benaderen van ons zijn, was maar moeilijk. Ik mocht dan vanuit de aannemerij natuurgeneeskundige geworden zijn……ik was maar een raar mannetje in de ogen van velen…..en misschien bén ik dat ook wel.

  Kun je ze dat kwalijk nemen?

  Vanaf de grote aanslag op de psyche van de mens……( die ik herkende voor wat hij was )…… veranderde alles. Het ‘narratief’ (God wat haat ik die term) nam de geest van de bevolking over, met uitzondering van een enkeling. Dat er maar twee primaire emoties zijn waar het mensdom mee aangestuurd kan worden….. liefde en angst……. volkomen onbekend en ongeloofwaardig.

  Als je de liefde niet kent in zijn zuiverste vorm, heb je maar één referentiekader. De worsteling met de emotie van machteloosheid behoefte aan erkenning, het grijpen naar verlossing middels het bouwen aan zekerheid, seks, het huwelijk, kinderen, vrienden en kennissen, ouders, school, leraren, politie, politiek, de staat, geld, voedsel, en niet te vergeten de behoefte aan vermaak, kijken wat je bereiken kunt,…….Jezus Christus…….kun je het de bevolking kwalijk nemen?

  Ik denk het niet. Dit 3D bestaan is nogal beperkt.

  Het referentiekader ontbreekt. Na opgenomen te zijn geweest ( waar ik tot de conclusie kwam dat er buiten die muren heel wat méér gekken rond liepen dan daarbinnen) had ik veertig jaar van werk en studie nodig om een klein stukje van dit bestaan te begrijpen. Een klein stukje van de oneindigheid van dit universum met zijn mogelijkheden.

  De rottigheid kende ik vrij aardig. Wat liefde inhield absoluut niet….tot ik dankzij uittredingen door hulp van buitenaf kennis maakte met liefde in zijn zuiverste vorm.
  Ik was daar niet méér dan een druppel in een oceaan van een zó oneindige liefde, dat taal maar een akelig beperkt medium bleek.

  Ga dat maar eens uitleggen.

  Ik had het jaar daarvoor een aanvaring met iemand die met een groot mes wel een einde aan mijn leven wilde maken.
  Toen maakte ik kennis met opperste razernij. Als ik me had laten gaan, had ik de belager met mijn blote handen aan stukken gescheurd…..en het blote feit dat hij flauwviel toen hij zag waar ik toe in staat was op dat moment, redde hem.

  Ik heb er drie dagen aan één stuk van lopen shaken als een espenblad.

  Beide ervaringen waren voor mij de uiterste uiteinden van mijn geest…. waar ik verder maar mee wil zeggen dat we dat allemáál in ons hebben. De meesten van ons balanceren keurig in het midden. Ik ben (net als iedereen) een mens met ongekende mogelijkheden, begrensd door het einde van de dood……en behept met verwondering om alles wat was en is.

  Het goddelijke Is.
  Het satanische Is.

  Je kunt kiezen. Vanuit alles tussen die twee creëert een mens zijn eigen persoonlijke werkelijkheid.

  Toen mijn dochter werd verkracht, was ik in staat tot doden….en ik háát geweld.

  Je kunt kiezen.

  Dit is kennelijk ( als ik het goed begrepen heb) het tijdperk van het scheiden van de bokken en de schapen.

  De schapen kruipen blatend dicht tegen elkaar aan, als de wolven daar kwijlend om heen rennen.

  De bok staat op onbereikbare hoogte over die toestand heen te kijken.

  Zouden wij tot die laatste categorie behoren? Het zou zomaar kunnen. Er komt een moment dat de galactische federatie van werelden hier naar toe komt om de rotzooi op te ruimen.
  Ben je in staat tot zelfreflectie?
  Ben je in staat om te aanvaarden dat hetgeen je weet…..meent te weten…… een illusie is? Ben je in staat om die illusies los te laten?

  Die verkrachting van mijn kind dreef haar de drugs in. Ze werd onder invloed van dealers en loverboys een stuk tuig……in feite een zware crimineel…..met een complexe vorm van ptss. We hebben alles, maar dan ook álles opzij moeten zetten om dat kind daar uit te halen…….en we zijn er voorlopig nog wel even mee bezig.

  Dat noem je kennelijk onvoorwaardelijke liefde. We krijgen haar er wel doorheen. Het komt wel goed.

  Onvoorwaardelijke liefde. God gloeiende…….voor dat kind kon ik het opbrengen. Niet voor iedereen. Ik ben net als iedereen erg beperkt in mijn mogelijkheden.

  Ik hoop dat ik in staat ben om mezelf van de illusies los te maken.

  Ik hoop het echt. Van de waanzin van deze tijd ben ik wel los……en er net zo door geboeid als jullie……net als jullie kijk ik er naar……en verdom het om daar in mee te gaan.

  Die woede die ik hier tegen kom is net als de mijne een vervormde manier om met liefde om te gaan. De pijn die de waanzin veroorzaakt confronteert je met je (on?)vermogen om met liefde om te gaan. Confronteert je met je illusies over liefde en vriendschap…..zoals dat met mij ook gebeurt.

  Nee……ik ben geen voorbeeld. Hooguit is staat tot wat hulp.

  Ik hoop dat iemand er wat aan heeft.

  • Ik was daar niet méér dan een druppel in een oceaan van een zó oneindige liefde, dat taal maar een akelig beperkt medium bleek. Mooie woorden in het meer, ik snap wat je bedoelt, sterkte en liefde voor uw dochter!

 24. Wat er gebeurt met mensen bij wie de spike eiwitten doordringen tot in de hersenen is dat ze hun persoonlijkheid verliezen, aldus Bhakdi. Ze worden letterlijk gek. Ze kunnen niet langer nadenken, ze worden dement. Ze kunnen niet meer horen en/of ze kunnen niet meer zien. Ze kunnen niet meer spreken.

  De laatste weken is er sprake van vreemde dingen die gebeuren in vliegtuigen. Zoals mensen die zomaar ineens proberen om een vliegtuigdeur te openen. Zoals hier in Zuid Korea.

  https://niburu.co/gezondheid/18721-zomaar-een-dag-in-onze-gevaccineerde-wereld

 25. Ja ik heb er wat aan. Los van je onnoemlijke leed, laat dat duidelijk zijn ben ik getriggerd door je opmerking, vrij vertaald ik ben er net zo geboeid door als jullie. Dat heb ik dus ook, sta er gebouwd naar te kijken. Veel mensen hier op het forum heb ik het idee.

 26. MISS UNIVERSE NEDERLAND KROONT TRANSVROUW VOOR 1E KEER.

  De afgelopen jaren hebben meer transvrouwen meegedaan aan nationale Miss Universe-verkiezingen — in feite is de nieuwe eigenaar van de Miss Universe-organisatie — Anne Jakrajutatip — zelf transgender. “Een transgender vrouw werd voor het eerst gekroond tot Miss Universe Nederland… en schrijft geschiedenis in het Nederlandse land. 👏🎉🥴 De 22-jarige Rikkie Valerie Kolle won zaterdag de verkiezing — wat haar in feite tot Miss Nederland maakt… zal meedingen voor de kroon. 🤢🤮 Niet reageren op zulk soort van ziek nieuws staat voor mij gelijk aan goedkeuring e.o. medeplichtigheid voor wat er zich aan krankzinnige dingen die niet te verdedigen zijn gebeuren (op warpspeed sinds covid-19 en 5G)…vandaar natuurlijk de afgezaagde lullige smoesjes v/h net doen of het niet interesseerd (boeit) of het totaal negeren 🙈….niet enkel in Nederland, maar naar het zich laat aanzien…zo’n beetje overal op de wereld.

  https://www.tmz.com/2023/07/09/miss-universe-netherlands-winner-transgender-woman/

  • Een biologische man verkiezen tot miss Nederland getuigt van pure waanzin, en dat niet alleen bij de betrokken man maar bij iedereen die bij deze ‘freak show’ betrokken is en dit als ‘normaal’ beschouwt.
   Gekken beseffen niet dat ze gek zijn, want anders zouden ze niet gek zijn.

   Enkele kunstlichten maken van de nacht geen dag en wat chirurgische kunstingrepen en cosmetica maken van een man geen vrouw.

   People who cannot accept themselves for what they are, are trying to force others to accept them for what they are not.

   So, what’s the one thing you mostly look for in a woman?
   https://img.patriotpost.us/01H3YMJ0HN8Z34W9HGN4PJTVSN.jpeg?w=1024&dpr=1&q=75

 27. Dank je Gijp.

  Om nog maar iets toe te voegen aan mijn verhaal hier…….ik heb op verzoek, tegen beter weten in, een mijner broeders opgezocht.

  Hij ging zich dwars tegen mijn verhaal in, nog maar weer laten vaccineren zodra er een nieuw vaccin kwam.

  Alles wat ik zei was des-informatie, gelul van FvD. Baudet en van Meijeren moesten ze doodschieten.

  Kortom……ik was in zijn ogen een gevaarlijke gek.

  Hij woont in ons ouderlijk huis….de plaats van mijn roots. Mijn jeugd. Een ongelooflijk mooi plekje op deze aardkloot waar ’s zomers de gierzwaluwen tussen de huizen door buitelden.

  We wilden het in de familie houden. Het werd hem gegund.

  De vérregaande grofheid van zijn houding lag in het verlengde van het narratief. Demoniseer wat je niet bevalt. Sluit buiten wat je niet horen wilt. Vervloek tegenspraak en Poetin. Internet gaf hem het grootste gelijk.

  Volgens mij was het de dichter Years, die ooit eens zij…..” Je kunt niet terug naar huis”.

  Het is waar gebleken. Ik ga er niet meer heen.

  Die meuk tast je hersenen……je bewustzijn aan……maar de contacten die ik nog met mijn familie had, werden altijd overgoten met een beste fles…….dus ben ik niet zeker van het antwoord op de vraag of hij altijd al zo was…..en ik te beneveld door alcoholische gezelligheid om het te zien op zijn werkelijke waarde.

  Misschien ben ik wel gegroeid als mens. Ik drink niet meer. Dat ik in lichte mate alcoholist bleek…… een inzicht wat ik op deed dankzij de ervaring met de verslaving van mijn kind……. heeft mij er toe doen nopen dit niet meer te doen. Iedere kutsmoes om voor de gezelligheid een glas port te nemen was goed genoeg. Zelfbedonderderei…… meer was het niet.
  Ik slaap sindsdien wèl beter.

  Om kort te gaan…….ik ben er niet zéker van. Het samen gaan met mijn hele fam zat zo in elkaar. Trots op de familieband, hielden we collectief een reeks illusies overeind met behulp van plassen alcohol.

  Hoe doen we dat in het algemeen?

 28. In het algemeen heb ik geen zin om naar mijn ouderlijk huis te gaan zonder half bezopen te zijn. Zij drinken niet en ik kan dat zure gelul niet verdragen zonder een flinke slok. Kan ik er in ieder geval nog om lachen. Anders irriteer ik me me kapot.

 29. Dubbelle opmerking .
  Dat geuren van mensen om je heen is duidelijk .
  De weeé zoete geur is meestal een aanduiding voor suikerziekte.
  Er zit een donkerbruine lucht om mensen heen .
  Is niet uit te leggen .
  Heb een goed ontwikkelde geurzin is hinderlijk bij tijden .
  Ook ruik je bij mensen een soort aceton lucht .
  Ik ken de geur van verrotting goed .
  Raak je nimmer meer kwijt .
  Trek nu je kruiden la open en je krijgt geheid associaties en positieve gevoelens de geur brengt je naar … vul zelf maar in . Positieve geuren een frisse wind de lucht van de zee . gemaaid gras gebakken brood .
  Idd mensen zijn steeds minder in hun uitstraling aanwezige wezens .
  De geldingsdrang neemt vaak groteske vormen aan . De hufterigheid in winkels is voelbaar .
  P.s sommige mensen hebben de anti verslavings gen .
  Wat mijzelf betreft ik ben 28jaar geleden van de ene dag op de andere gestopt met roken . Basta.
  Sta al 5 jaar droog met bier drinken ook van de ene dag op de andere.
  Alleen hier op FN heb ik ff moeite om hier vandaan te 🤣blijven .
  Subtiel iemand afdrogen is een kunst.
  Fijne dag allemaal .

 30. Ik heb trouwens nog wel iets wat ik merk aan vele volwassene mensen de afgelopen drie jaren.
  Zeer korte concentratiebogen en termijngeheugens.
  Hoe kon ik deze niet eerder opnoemen? (zelf ook even?).

  Maar velen kunnen geen lange teksten meer schrijven/typen, en vooral niet lezend begrijpen.
  Een beetje slim persoon heeft genoeg korte-termijnbuffer om zo’n vijf verschillende dingen over te nemen
  en vast te houden om te behandelen. Maar nee…..je moet voor hen meestal ‘concreet’ zijn over één ding.
  Als je dat doet en daarna nog eens uitlegt dat die andere dingen daar ook mee te maken hebben, dan wordt
  het vaak zeer moeilijk. Vaak zo in halve paniek dat ze je al niet meer willen helpen.
  Mensen kunnen steeds minder samenvattend lezen, en de echte context begrijpen.
  Daarom zeggen steeds meer mensen en bedrijven ook ‘stuur maar een mail’. En dan krijg je vaak reacties van niet meer dan vijf/tien zinnen. Was eerder wel anders.
  Ze worden vaak geïrriteerd om niets, omdat ze dondersgoed wel weten dat er iets
  met hun aan de hand is (al is het maar continue onderhevig aan stress). Ze vallen je om het eerste de
  beste aan wat volgens hen (sneeuwvlokjevoelend) beledigend was. Dat omdraaien naar ‘heeft u wel een goede dag?’, ‘ben je wel lekker?’, etc.
  Als je dan zelf zo’n krachtterm gebruikt, dan is het meteen een halve bedreiging.

  Het zijn niet alleen de jongeren en kinderen die minder kunnen lezen en schrijven.
  Het komt bij de ouders vandaan. Nee…..vele ouders enzo die hun kinderen/jongeren in voortzetting van
  idiote maatschappij houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in