Je kunt niet anders dan diep respect hebben voor Ramzan Kadyrov. Hij is als iets dat uit de oude geschiedenis is gerukt – de Krijgerskoning. Hij komt waarschijnlijk het dichtst in de buurt van een Conan die u op aarde zult vinden, schrijft Andrew Anglin.

Conan had ook een baard nadat hij koning van Aquilonia was geworden.

De Tsjetsjeense leider is naar Mariupol gegaan om toezicht te houden op de operatie om de satanische mietjes van Azov uit te roeien.

Sputnik:

Het grootste deel van Mariupol (na Donetsk de grootste stad van de DPR) is momenteel onder controle van de Russische strijdkrachten, zei het hoofd van de Tsjetsjeense Republiek, Ramzan Kadyrov.

Eerder hadden de Tsjetsjeense autoriteiten bevestigd dat Kadyrov in Mariupol was. Het hoofd van Tsjetsjenië had een ontmoeting met de leider van de Volksrepubliek Donetsk (DPR), Denis Pushilin, en besprak plannen voor verdere samenwerking.

“Russische militairen hebben geweldig werk verricht om de stad te bevrijden, een aanzienlijk deel van de manschappen en de pantservoertuigen van de vijand is vernietigd. Op het ogenblik is het grootste deel van de stad onder de controle van de Russische strijdkrachten”, schreef Kadyrov op Telegram.

De afgelopen weken hebben de milities van de Volksrepubliek Donetsk, samen met Russische troepen, Mariupol gezuiverd van de overgebleven strijdkrachten van de Oekraïense radicalen, waaronder het nationalistische Azov-regiment.

Hier is er iemand die de spot drijft met Islamitische tradities (waarschijnlijk vermengd met meer oude steppenstamtradities – misschien… de Cimmeriërs!).

De meeste pro-Russische accounts zijn nu helemaal van Twitter verbannen, maar anders dan bij Zelenski’s soundstage in Tel Aviv, zijn er enorme hoeveelheden videobewijs dat Kadyrov naar Mariupol is gegaan en alle leiders heeft ontmoet op uitgebreide filmpjes die u op Russische sites kunt vinden. Dat was inclusief een ontmoeting met mensen die de Oekraïners beweren vermoord te hebben.

Hij bracht ook zijn jonge zoon mee.

In plaats van satanische krijgsgevangenen te mishandelen en te martelen, nemen de Tsjetsjenen ze gewoon op met verhalen over hoe ze wilden deserteren omdat Azov krankzinnig is, en zeggen ze ook dat ze “Akmad Sila” moeten zeggen. Het is een Tsjetsjeense slogan – “sila” betekent sterk, en Akmad was de naam van Ramzan’s vader, die een soort volksheld is.

Heel wat anders dan wat de Oekraïners met krijgsgevangenen doen.

  Zelensky klaagt dat velen een einde aan de oorlog willen zien

Hoewel, om eerlijk te zijn, denk ik dat de Tsjetsjenen de meeste van deze mensen waarschijnlijk gewoon vermoorden. Ik denk dat er een verlangen is om een punt te maken. Ik weet niet hoeveel er zich proberen over te geven, maar ik denk niet dat ze om overgave vragen. Het is tegen het internationale recht om iemand die met een witte vlag zwaait neer te schieten als hij geen wapen heeft, maar er is geen manier om te zien of zij een wapen hebben, en van wat wij gezien hebben van Azov dat vrouwen en kinderen martelt – van hun eigen kant! – denk ik dat het waarschijnlijk redelijk is om elke Azov met een witte vlag neer te schieten, tenzij ze helemaal naakt zijn. Het vals zwaaien met een witte vlag is ook tegen het internationaal recht. Het is dus een grijs gebied. Ik betwijfel of er een officieel “geen gevangenen” beleid is, maar er is waarschijnlijk wel een tactisch beleid van “we hebben niet echt veel gevangenen nodig”.

Wat een stelletje schoften. Je hongert mensen half dood en dan open je het vuur op hen.

  Zelensky de Marionet

Hier is die Amerikaanse kerel in de kelder van een school die een Oekraïense/Azov basis was. Daar ligt een dode vrouw met een hakenkruis op haar geschilderd in haar eigen bloed.

Het is een satanische sekte. Het is gewoon een versie van Atomwaffen, verbonden met de “Orde van de Negen Engelen” satanische martel- en moordcultus. Alle getuigen zeggen hetzelfde – zij vermoordden hun eigen volk opzettelijk, en dat werd intenser naarmate zij harder begonnen te verliezen. Vermoedelijk dachten zij dat hoe meer mensen zij doodden, hoe meer satanische macht zij konden krijgen, want dat is de doctrine die zij volgen.

De Tsjetsjenen zeggen dat Azov-leden zich als vrouwen verkleden om te proberen te vluchten, maar het zouden wel eens gewoon trannies kunnen zijn. Homoseks is een groot deel van deze sekte.

Er zijn nauwelijks interviews waarin de burgers niet zeggen: “Azov liet ons verhongeren, gebruikte ons als menselijk schild, en toen begonnen ze ons gewoon te vermoorden.” De Westerse media laten natuurlijk niets van dit alles zien. Zij interviewen alleen vrouwen met perfect Engels.

Het meest anti-Russische sentiment dat u uit Mariupol zult krijgen is dat de Russen er te lang over gedaan hebben om hen te komen bevrijden.

Hoe dan ook, Mariupol is in principe voorbij.

  Biden is alles waar mensen bang voor waren dat Trump zou zijn

De hele stad is zo’n beetje verwoest.

Maar de Russen delen voedsel uit. Blijkbaar is genoeg van de stad beveiligd, dat zij geen mensen hoeven te evacueren die nog huizen hebben om naar terug te keren.

Ik heb het opgegeven om te proberen echt alle details van het conflict te volgen, en kijk alleen naar de grote lijnen.

Kijk dit:

Welkom thuis, oma.

(Geen enkele persoon werd in Donbass naakt aan een paal vastgebonden, terwijl oma’s huilden en Russische soldaten omhelsden nadat zij de vlag hadden gehesen. Niemand werd geboeid en in de knieschijven geschoten. Niemand blies een gebouw vol menselijke schilden op om de andere kant de schuld te geven).


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne: De door het Westen verzwegen dagelijkse en beestachtige terreur, waaronder massamoord op Russen die in Oekraïne wonenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWat zijn de risico’s van de “Covid 19 vaccins” in vergelijking met de gewone vaccins?
Volgend artikelDe Nieuwe Wereldorde die wordt voorbereid onder het voorwendsel van oorlog in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Ik mag aannemen , dat er hier bedoeld wordt : ” Toezicht houden op ’t feit dat die AZOV-mietjes volledig en geheel UITGEROEID worden !!?? “

 2. Mooi Russisch propaganda stuk. Misschien even goed voor de afwisseling gezien we in ‘t westen toch alleen maar anti-Russische propaganda voorgeschoteld krijgen, maar propaganda blijft ‘t allemaal. Geloof geen ene reet van beide kanten meer en al helemaal niet van dat waterhoofd met zijn religie van stront. God mag weten wat dat tuig daar nu allemaal uitvreet. Soort non stop Bataclan X 10000 lijkt me niet onwaarschijnlijk.

 3. Diep respect voor deze traditionele anti materialistische man met zijn dure Prada schoenen en vele media accounts… Ow wacht..

  Wat een kul!

 4. Een oude Rus heeft me ooit iets verteld.

  Als er iets gebeurd is, en de staat ontkent schuld, weet dan zeker dat de staat schuldig is.
  Zoals nu wordt door media en euronieuws en cnn extreem sterk TEGEN Rusland gepropageerd–dus geloof het tegendeel.
  het zijn NIET de Russen die martelen, maar de Azov, het Oekraiense leger.

  Nu trekt het Russische marine samen niet ver van Odessa. De marine kan Odessa plat schieten zonder verlies van eigen mensen; maar hun raketten en zware kanonnen hebben ook een verder bereik.
  Goede manier om van oude munutie af te komen; en bevoorrading via zee is goedkoper en effectiever.

 5. Hoe dan ook, het is ze gelukt om iedereen uit de AZOVSTAL te krijgen. Knap werk om eerlijk te zijn. Wie had dit verwacht, een complete overgave. Wel het beste scenario.
  Nu kunnen deze lui berecht worden voor de misdaden die ze begaan hebben. Laat de wereld maar horen wat er allemaal is gebeurd. De gruwelijke feiten en dan mag de EU samen met de NAVO zich heel diep gaan schamen. Met wie ze hebben samen gewerkt en zelfs bewapend hebben. Het kan wel eens het einde van de NAVO betekenen. Zou me niets verbazen. Willen ze daarom een escalatie? Uit angst voor de waarheid?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in