Het Russische leger gebruikt gewone AM- en FM-radio om uit te zenden naar Oekraïense burgers in de stad Kharkov. De uitzendingen vertellen hen om die stad onmiddellijk te evacueren.

De militaire zenders met hoog vermogen zenden zelfs rechtstreeks uit BOVENOP de traditionele radiozenders in dat gebied. De militaire zenders overstemmen gewoon de gewone radiozenders, bericht Hal Turner.

In de afgelopen 48-72 uur laat de Russische troepenopbouw zien wat lijkt op een “Speciale Militaire Operatie – Seizoen 2” … alleen met veel meer manschappen.

Op de kaart hieronder tonen de met de hand getekende cirkels in rood de huidige opbouw van de Russische troepen, en de cirkels in blauw de locaties van de Oekraïense troepen.

De meeste Oekraïense troepen zijn in het zuidoosten van het land gelegerd. De Oekraïense troepen ten oosten van Kharkov zitten nu ingeklemd tussen twee superieure Russische troepengroepen; de ene in de Belgorad-regio van Rusland zelf, de andere in Luhansk. Zij lijken zich in een perfecte “tang” situatie te bevinden.

Onheilspellend voor Oekraïne is dat de plotselinge en zeer grote opbouw van Russische troepen in Wit-Rusland, ten noorden en noordwesten van Kiev, sterk lijkt op wat er was toen Rusland aanvankelijk zijn speciale militaire operatie in Oekraïne begon. Toen trokken de troepen in Wit-Rusland, ten noorden van Kiev, in een 47 mijl lang konvooi richting de stad, maar stopten zonder aan te vallen.

Dat bleek een schijnbeweging te zijn; Rusland deed dat om Oekraïne te dwingen essentiële troepen in het noorden te houden om de hoofdstad Kiev te beschermen, terwijl zij oprukten tegen doelen in het zuiden. Deze keer lijkt het echter overduidelijk dat als/wanneer die Russische troepen weer uit Wit-Rusland komen, Kiev in de pan gehakt kan worden.

  Hoera, Poetin heeft de klimaatverandering afgeschaft!

Bovendien vormen de Russische troepen linksboven op de kaart, ook in Wit-Rusland, een interessante opbouw. Zullen zij Kiev aanvallen, of zullen zij zuidwaarts trekken naar Lutsk, Rivne… of beide?

Blijf op de hoogte…


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

EU-voorzitter Von der Leyen “is gek, gevaarlijk gek”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPfizer en de FDA hebben NOOIT beweerd dat hun COVID-19 vaccin besmetting stopt – Dit is GEEN nieuws vandaag!
Volgend artikelZwitsers bedrijf onthult versterkte luxe bunkers ontworpen voor de apocalyps
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Even dit; ” iederren aan de glasvezel!!!
  Waarom?
  Nou, volgsysteem. Op individueel niveau.
  Dus doe jouw oude reciever niet weg.
  Ergo, schaf iets aan met middrellange en kortegolf ontvangers.
  Of een wereldontvanger.
  Want straks is degewone ontvangst radio en tv verboden.

  • Hi Frans, op het gevaar af me als een complete technische debiel te presenteren heb ik een vraag voor je.
   Ongeveer een jaar gelden is in ons dorp (achtergebleven gebied in Zeeuws Vlaanderen) door de KPN glasvezel aangelegd. Iedereen halleluja en in de gloria natuurlijk en gelijk toegehapt want “gratis”, maar ik moest het niet hebben. Ik ga er namelijk van uit dat als iets gratis is, dan ben jij het product. Ik vertrouw het voor geen meter.
   Nu kijk ik al bijna twee jaar geen tv meer dus met de slogan “betere ontvangst” en “sneller internet” kunnen zij mij niet lokken. Ik zit dus nog steeds op de gewone kabel.
   Wat ik echter niet wil missen is internet. Daar zijn zoveel interessante dingen op te vinden dus ik zou het spijtig vinden dat dat weg zou vallen indien de gewone kabel afgeschaft zou worden. Heb ik eigenlijk wel de kabel nodig om internet te hebben? Wifi heb ik wel. En voor Discobol: een transistor heb ik ook, zo’n dingetje met een uitschuifbare antenne.

  • Mijn ex buurman had een zendmast van 22meter; plus 3 meter voor de top. Je kon hem zien vanaf kilometers.
   Zijn zender had een reikwijdte van 200 km,FM sterio; was zuiverder op frequentie dan de Hilversum zenders.
   Geen draag golf.
   Dat betekent: hij was alleen meetbaar als hij werkelijk gelijd de lucht instuurde.

   Prijs zender was toen f300. 145 euro.

 2. Ja hoor; als WO3 start, en europa krijgt een x aantal atoombommetjes, kan het KNMI nog steeds vertellen wat voor weer het wordt; zij hebben een 60 meter diepe atoombom vrije bunker….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in