© freedomnaruk / Freepik

De brandstofcrisis in de Europese Unie staat op het punt een heel stuk erger te worden, dankzij de sancties van de NAVO tegen Rusland. Gasleveringen aan Europa kunnen in enkele DAGEN worden stopgezet.

De toevoer van aardgas en andere kritieke fossiele brandstoffen naar Europa zou binnen enkele dagen helemaal kunnen stoppen, omdat de Amerikaanse “president” Joe Biden en zijn deep state bondgenoten besloten hebben dat Rusland niet langer dollars of euro’s mag gebruiken om zaken te doen, schrijft Ethan Ethan Guff.

Met andere woorden, als er geen enkele manier is om betaling voor brandstof te ontvangen, zal Rusland geen andere keuze hebben dan de pijpleidingen af te sluiten, en de Europeanen koud en in het donker achter te laten.

Op de recente G7-top in Brussel heeft Biden uit zijn script voorgelezen dat de NAVO “eendrachtiger dan ooit ” is tegen Rusland, en ook tegen iedereen in de wereld die van Rusland afhankelijk is voor ingevoerde goederen, zoals fossiele brandstoffen.

Niemand in de NAVO lijkt bereid tot een diplomatiek gesprek met de Russische president Vladimir Poetin, behalve de Franse Emmanuel Macron, dus de kans dat er een de-escalatie van de situatie komt in het belang van het grote publiek is klein.

“We moeten niet escaleren met woorden of daden,” verklaarde Macron.

Biden, daarentegen, maalt er niet om wie er in het strijdgewoel van de situatie verwikkeld raakt. Aangezien hij en zijn door misdaad geteisterde familie ontmaskerd worden door de inval van Poetin in Oekraïne, is Biden bereid de hele wereld te laten boeten met inflatie, tekorten, en alle ellende die zijn mislukte beleid met zich meebrengt.

  Zelfs als Oekraïne niet van de kaart wordt geveegd, zou haar soevereiniteit wel eens voorgoed weg kunnen zijn

Biden wil de wereld graag naar de Derde Wereldoorlog leiden

De timing van de Russische invasie in Oekraïne, gekoppeld aan de twijfelachtige aard van wat daar werkelijk aan de hand is, doet vermoeden dat dit alles gepland was juist toen de plandemie haar tweejarig bestaan bereikte.

Net op het moment dat het land een einde maakte aan zijn masker-mandaten en andere beperkingen, is Poetin voorhanden, handig, om dekking te bieden voor de volgende fase van de afbraak van de wereldeconomie

Om onze lezers op de hoogte te houden, moet u bedenken dat de problemen met de toeleveringsketen, de inflatie en de voedseltekorten zich al voordeden voordat Poetin de trekker overhaalde. Deze dingen zijn daarna alleen nog maar dramatischer geëscaleerd.

De reden waarom u dit moet weten is dat het huidige narratief Poetin de schuld geeft van alles wat er al aan de hand is, alleen gebeurt het nu veel sneller en veel ernstiger.

En nu Biden aan het roer staat en weigert terug te krabbelen van zijn destructieve sancties, lijden nog veel meer mensen. Een groot deel van de wereld is letterlijk op weg naar massale hongersnood, als Rusland niet weer tot de wereldeconomie mag toetreden en brandstof en voedsel aan andere landen mag blijven leveren.

Vergeet ook niet dat Biden ook in de Verenigde Staten de binnenlandse energieproductie heeft stilgelegd. Dit is zeker een van de redenen waarom gas nu $6 per gallon is en stijgt, en waarom de voedselprijzen blijven stijgen.

  Treinladingen extra Russische pantsers arriveren in strijd tegen Oekraïne - Gigantische escalatie op komst - Moord op Zelensky?

Er zijn natuurlijk nog andere redenen, maar het beleid van Biden verergert die andere redenen. En op den duur zal ook in de VS de massale hongersnood komen, als de binnenlandse productie van fossiele brandstoffen niet hervat wordt, en snel.

De meststoffen die gebruikt worden om voedsel te verbouwen komen van dezelfde brandstof die Biden en de Democraten in eigen land proberen af te snijden. En al hun “groene” initiatieven zullen de laatste nagel aan de doodskist slaan door de inputs weg te nemen die nodig zijn om de VS te blijven voeden en alle andere landen die onze exporten ontvangen.

“De VS hebben geen ander eindspel dan de vernietiging van het Oekraïense volk,” suggereerde iemand op Zero Hedge over de boosaardige oorlogsagenda van het Biden-regime.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Globalisten willen ineenstorting: Rusland sancties om heel Europa failliet te laten gaan – Uitgehongerd, bevroren en werkloos voor de “Great Reset”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZelensky’s wet om Russen straffeloos te doden – Verdrag van Genève ongeldig voor gewapende burgers
Volgend artikelLanden met de hoogste vaccinatiegraad hebben nu het meest onder Corona te lijden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Het is duidelijk: men wil gewoon dat het gas door die stoute Poetin wordt afgesloten, ontstaat er nog meer haat en nog meer roep om een 3de wereldoorlog. En dan zijn er massa’s mensen die gestemd hebben op die totale gekken overal in de EU en in de VS. Het ziet er niet goed uit voor ons westerlingen. Komt er ook nog een koude golf aan, mooie timing.

  • Biden is een pedofiel, daar zijn beelden van! Oekraine doet aan kindermensenhandel!En kom daar maar achter, wat de “intelligente” elitaire top doet!

 2. De krant dichtdraaien zo snel mogelijk dan zijn de landen rondom Oekraïne per direct falliet. EU gaat uit elkaar uitendelijk!

  • Ik hoop: vandaag nog.

   Misschien valt door de economische gevolgen EU, de linkse nazistaat uit elkaar, en vind de uittocht van linkse idioten plaats.
   Misschien als rechts de brokstukken opraapt dat er wat te redden valt nadat:
   –we uit EU zijn
   –uit de euro zijn en gulden terug
   –grenzen dicht en bewaken; geen vluchtelingen meer toelaten
   –moskeetjes dicht of slopen, islam verbieden, en werkloze vluchtelingen–met of zonder visum–retour thuisland.
   –ander politiek bestel; kabinet: zaken kabinet
   –tweede kamer: max 100; taak voorlichting publiek via internet/tv, controle kabinet,
   –beslissen via elrctronisch referendum

   Wat zijstapjes die wel belangrijk zijn
   –minimum loon: belasting vrij
   –arbeids wet: na ontslag geen betaling meer door werkgever
   –einde hypotheek rente aftrek
   –studie beurs weer zoals voor 1980, maar via BRUTO loon ouders
   –herstel gratis rechtsbijstand

 3. Nederland kan zichzelf en andere landen voorzien van gas. Dat zou leiden tot minder afhankelijkheid van gaslevering uit Rusland én enorme opbrengsten voor Nederland om onder meer de huizen in Groningen te verstevigen en/of aan te passen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in