Kort nadat hij zijn derde prik heeft gekregen, wordt de Canadese premier ziek met precies die ziekte waartegen deze “doeltreffende” injecties hem moesten beschermen. Maar in plaats van berouw te tonen over zijn fout, gaat hij op Twitter en raadt hij het Canadese volk aan hetzelfde te doen.

Begin januari plaatste Justin Trudeau, de eerste minister van Canada, een bericht op Twitter waarin hij aankondigde dat hij net zijn Covid-vaccinatiebooster had gekregen en anderen aanspoorde hetzelfde te doen, schrijft Vasko Kohlmayer.

Eind januari plaatste Justin Trudeau een bericht op Twitter waarin hij aankondigde dat hij positief had getest op Covid-19.

Verbazingwekkend genoeg drong Trudeau er aan het eind van zijn bericht bij iedereen op aan om de injecties te nemen, ook al hadden ze hem niet tegen de ziekte beschermd. “Iedereen, laat je alsjeblieft vaccineren en laat je boosteren,” drong hij aan.

De boodschap van Trudeau toont aan hoe irrationeel – grenzend aan krankzinnigheid – velen zijn geworden. Wij stellen voor dit verschijnsel het Vaccin Insanity Syndrome (VIS) te noemen. Degenen die aan het VIS lijden, hebben het contact met de werkelijkheid grotendeels verloren en zaken als gezond verstand, bewijs en logica krijgen geen vat meer op hun denken.

Om de absurditeit van de hele situatie even samen te vatten: Trudeau is eerder volledig gevaccineerd, krijgt een extra vaccinatie en krijgt drie weken later Covid-19.

Om het anders te zeggen: kort nadat hij zijn derde prik heeft gekregen, wordt de Canadese premier ziek van de ziekte waartegen deze “doeltreffende” injecties hem hadden moeten beschermen.

Maar in plaats van berouw te tonen over zijn fout, gaat hij op Twitter en raadt hij het Canadese volk aan hetzelfde te doen.

Waar zit hier enige logica in? Heeft Covid Trudeau’s hersenen aangetast? Of waren het de injecties die zijn denkvermogen en reflectievermogen op een of andere manier verminderden?

  Het is officieel: Het COVID narratief is officieel dood

Als er al iets is, zou Trudeau “bewijsstuk één” moeten zijn voor waarom mensen zich niet moeten laten vaccineren en boosters moeten nemen, aangezien hij nu Canada’s posterboy is voor het falen van vaccins.

Waarom vertelt hij de Canadezen dan om te doen wat hij deed?

Het kan niet zijn omdat de vaccins en boosters hen zullen beschermen tegen infecties. Het tegendeel is in feite het geval.

De gegevens uit de hele wereld tonen aan dat gevaccineerden een grotere kans lopen geïnfecteerd te raken dan ongevaccineerden. Volgens Steve Kirsch “worden de cijfers in de hieronder beschreven Deense studie nu bevestigd door overheidsgegevens uit Duitsland waaruit blijkt dat gevaccineerden 8X meer kans hebben om Omicron te ontwikkelen dan ongevaccineerden. Dit is niet verwonderlijk aangezien een paper uit Duitsland hetzelfde aantoonde: hoe meer je vaccineert, hoe erger het wordt.”

Justin Trudeau hoeft echter niet naar het buitenland te gaan om te leren over het falen van vaccins. Hieronder staat een grafiek uit Ontario met het aantal gevallen per vaccinatiestatus. U zult zien dat de aantallen voor de volledig gevaccineerden meer dan drie keer zo hoog zijn als die voor de ongevaccineerden.

Je zou kunnen denken dat Trudeau er misschien bij zijn landgenoten op aandringt zich aan de injecties te onderwerpen, omdat dat hen immuun zal maken tegen ernstige Covid. Maar ook dat is niet het geval. In Engeland, Schotland, Israël en Denemarken, bijvoorbeeld, vormen de gevaccineerden het leeuwendeel van de ziekenhuisopnames en sterfgevallen als gevolg van Covid. In Schotland vond in de tweede week van januari 87 procent van de sterfgevallen als gevolg van Covid plaats onder de gevaccineerden.

  Dr. Coleman: Ze willen ons Blut Hongerig Dood

In de Canadese provincie Alberta kregen en stierven zoveel mensen aan Covid nadat ze gevaccineerd waren, dat de regering besloot de gegevens van het internet te halen zodat de mensen de waarheid niet konden zien.

Een paar weken geleden bleek uit een Israëlisch onderzoek dat de vaccins “niet goed genoeg” zijn tegen Omicron, de heersende stam in Canada en in de rest van de wereld.

Niet alleen zijn deze vaccins “niet goed genoeg”, zij zijn toevallig ook gevaarlijk. Om dit in te zien hoeft men alleen maar te kijken naar de explosie van het aantal meldingen van sterfgevallen en andere bijwerkingen in de VAERS-databank, die samenviel met de introductie van de Covid-vaccins eind 2020. Dit is onderzoekers over de hele wereld niet ontgaan en tot op heden zijn er meer dan duizend papers en studies verschenen in wetenschappelijke tijdschriften en vakbladen waarin de ernstige bijwerkingen van de Covid-vaccins worden besproken.

Dit alles weerhield Justin Trudeau er echter niet van videoboodschappen te maken waarin hij vijfjarige kinderen persoonlijk aanspoort deze gevaarlijke injecties te nemen. Wat Trudeau’s aansporingen vooral belachelijk maakt, is het feit dat gezonde kinderen vrijwel geen risico lopen door Covid. Ze lopen zelfs meer kans door de bliksem getroffen te worden dan aan deze ziekte te sterven. Ondanks de feiten zei Trudeau dit tegen Canadese vijfjarigen in een recente videoboodschap:

“Jullie kunnen je vaccin krijgen zodra jullie vijf jaar zijn. En ik weet dat jullie opgewonden zijn en ik weet dat jullie staan te popelen. Op sommige plaatsen in het land kun je zelfs nu al een afspraak maken voor kort na je [vijfde] verjaardag.”

Het is leerzaam om hem dit te zien zeggen, zodat men direct kan zien hoe misplaatst en gevaarlijk deze man werkelijk is.

  Mike Yeadon over de giftigheid die opzettelijk in de COVID-'vaccins' is ingebouwd

 

Zoals een commentator treffend opmerkte: “Leven we in de film The body snatchers? Ik bedoel, het is alsof ik op een nacht naar bed ging en wakker werd met de helft van de wereld die knettergek geworden is.”

Twee jaar lang heeft Trudeau Canadezen getergd met lockdowns en restricties in naam van het virus waarvan de gemiddelde overlevingskans meer dan 99,8 procent is voor gezonde mensen van productieve leeftijd.

In mei vorig jaar beloofde Trudeau de Canadezen dat de “veilige” en “doeltreffende” vaccins een einde zouden maken aan de pandemie en dat het leven weer normaal zou worden als voldoende mensen de vaccins zouden innemen.

Met een vaccinatiegraad van 80 procent is Canada geïnfecteerd met Covid-19 en is het leven nog lang niet normaal.

Hoewel hij Covid-positief is, dringt Trudeau er nu bij Canadese mannen, vrouwen en kinderen op aan zich te onderwerpen aan gevaarlijke vaccins die niet werken tegen de momenteel heersende variant van het coronavirus.

Zelfs nu de Canadezen in een massaal vreedzaam protest hun afkeuring uitspreken over Trudeau’s verkeerd doordacht en mislukt beleid, impliceert hij dat zij fascisten en racisten zijn.

Justin Trudeau, een demagoog zonder realiteitszin, is een prutser en een bedreiging voor zijn land en zijn volk.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Studie: dubbel gevaccineerden sterven 6 keer vaker aan Deltavariant dan ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHoe verwijder je grafeenoxide uit je lichaam?
Volgend artikelHet COVID-narratief valt in duigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Gelul. Dit domme Cuba-Canadese kalkoen mengsel wil helemaal geen GMO worden. Maar hij weet niet dat hij alleen maar een buttboy is voor de grote jongens. En straks wordt hij afgemaakt. Vaccinatie = digitalisatie.

 2. Ik had niet anders verwacht van een lid van de “young Global Leaders” van Klaus Schwab en zijn WEF
  Doen wat afgesproken is met der Klaus.

 3. De idioterie van de, volgens mij debiele “young leaders” is nu openlijk zichtbaar.
  Zijn zo langzamerhand zelfs niet meer te vergelijken met karnavalspoppen.

 4. Ik sterf
  Jullie moeten ook samen met mij sterven
  Zoals de leider van Australië beveelt
  Mijn wil is Wet
  Voor Uw gehoorzaamheid

  Dank U

 5. Nou Nou als jullie leider sterf
  Dan moeten jullie ook samen met hem sterven
  Dat is het bevel van jullie Australische leider
  Mijn wil is Wet
  Voor Uw gehoorzaamheid

  Dank U

 6. Turd-O heeft een placebo gehad, net als al die andere gekozen soldaatjes die de Great Reset er doorheen moeten douwen. Deze soldaatjes moeten natuurlijk geen nare bijwerkingen krijgen want stel je toch eens voor! Wel apart he’ dat er nergens berichten zijn te vinden van al die (leiders) soldaatjes die met ernstige bijwerkingen zijn afgevoerd naar het ziekenhuis of zijn overleden…

  Heel apart… Toch?

  • Deze hebben hoogstwaarschijnlijk een zoutoplossing of een ongevaarlijke batch toegediend gekregen, the real stuff is voor het ´gewone’ volk.

 7. Geloof er niets van. Volgens mij heb ik eerder vernomen dat de uitslag voor hemzelf negatief was. Ging toch in quarantaine omdat hij contact had gehad met iemand die positief was getest (met een test dat niet test wat ze zeggen dat hij test). Precies op het moment dat hij al die truckers zag aankomen en de support die er was van de -niet-truckers. Mooi excuus om onder te duiken voor een bange poepiebroek die hij is.

 8. Ik noem het geen V.I.S ik noem het de ziekte van Downsyndroom>>>99,95% van de gehele mensheid lijd aan deze ziekte in lichte tot zware vorm,denk nou niet dat alleen mongooltjes dat hebben…zij zijn iets extremere vorm,maar merendeel van de mensheid heeft niet zijn intelligentie ontwikkeld en zakt dan terug naar een primitievere staat en helaas iedereen plant zich ook maar voort>> en dat leid tot de-formatie van de geest> zelfs professoren zijn ge-deformeerd,boekjes lezen en bestuderen is niet de realiteit beleven van de ZIEL> hetgeen iedereen mee is geboren en onderweg verloren.En dat komt ook nog eens allemaal aan de macht en laat dan zien dat domheid en stupiditeit nog steeds in alle vormen op alle nivo’s alom tegenwoordig is ,van zulke mensen kun je niet verwachten dat ze met algehele Liefde voor deze planeet en zijn bewoners met respekt handelen>> hebzucht is de voornaamste drijfveer…en ook dat is weer dom want er valt niets te hebben.We gaan allemaal en kunnen niets meenemen>> wat laat je achter???

  • Mooi gezegd hoor Fockyouall…maar meen je dat echt, 99,95%?? Ik meen dat er wel ietsje meer zijn die minder zwaar aan de down syndrome lijden hoor. 😉

 9. Dat deze linkse dictator anderen toch maar lekker blijft aansporen om die experimentele gifprik alsnog te blijven nemen, ondanks het feit dat hij zelf zogezegd “positief” testte op Covid, moet niet verwonderen. Samen met hem zijn er nog zovele andere angsthazen die er van overtuigd zijn dat het vaccin daadwerkelijk heeft verhinderd dat ze aan de ziekte zouden zijn ten onder gegaan. Die blijven dus tot hun laatste snik maar “boosteren”. Ik ken er persoonlijk ettelijke die er zo over denken. Een snotneus, wat keelpijn, wat hoesten, al dan niet met wat lichte koorts, een test die het niet kan testen, en hup, in quarantaine, want besmet met Covid. Gelukkig dat ze dan zijn dat ze al waren gevaccineerd. De er door de overheid en handlangers allerhande dagdagelijks schaamteloos in geklopte panische angst voor één onder de vele corona-virussen, heeft hun hersenen als het ware verlamd, geen mogelijkheid meer tot zelfstandig nadenken. En toch kunnen velen onder hen bezwaarlijk dommeriken worden genoemd. Integendeel.

 10. Trudeau is één van Klaus Schwab young global leaders, net als Macron en Rutte en
  moet dus wel de richtlijnen van WEF/WHO volgen of hij wil of niet! Hij zal wel vet betaald
  worden voor al die onzin die hij uitkraamt. Hij is ook nergens te bekennen bij de protesten
  van de truckers in Ottawa en aan de grens met VS. Hij weet natuurlijk wel dat ze gelijk hebben,
  maar kan/mag dat niet zeggen.
  Inge

 11. Het is een slimme set
  Niet iedereen moet tegelijk sterven
  Daarom zoveel verschillende nummers bij de gifprikken
  De ene maakt verlamd de ander Blind weer een ander doof weer een ander doet leiden aan geheugen verlies weer een ander maakt Spastisch en ga zo maar door
  Maar er zitten ook fatale prikken erbij
  Die zorgen ervoor dat men Super snel na het verkrijgen van dat specifieke gifprik binnen een tijdslimiet sterft
  En ook minder giftige prikken die voor duizeligheid zorgen
  Vervolgens houd dat op
  Het beschadigd wel het denkvermogen
  En die mensen vormen het grootste gevaar voor de mensen met gezond verstand
  Zulke mensen kunnen worden bestuurd op afstand met remote controll
  De staat is die remote controller
  Al deze wereldse staten moeten daarom dus worden opgedoekt
  Allemaal nieuwe mensen die de burgers willen dienen in dienst laten treden
  Immers de burgers kiezen
  Dus kunnen de burgers hun oude gekozene zo de laan ook uit sturen
  Burger recht en plicht tegelijkertijd
  Around the globe
  En niks minder
  Koningen Keizers Admiraal
  Popla kunnen ze krijgen allemaal
  Meer niet
  Ze moeten daar genoegen mee nemen

  Dank U

  • Zo nep als maar kan. Walgelijke mensen. Wat voor belachelijk theater is dat, hij met zijn vette tattoe (mag iedereen zelf weten hoor) en zij zonder beha (mag ook iedereen zelf weten hoor), als publieke figuren. Of was dat juist omdat ze speelden “éen van hullie te zijn”.

 12. Het meest wonderlijke?…..die witte jassen……!
  In de jaren 70 was het toelaten van dat farmatuig, in de ontwikkeling van het maken van studies naar medicijnen en de gevolgen van die medicijnen.
  Ook toen werd die discussie al weggewuifd met dat gnuivende grote gelijk van belanghebbers in die ontwikkeling op alle niveaus.
  Ik werkte in de zorg……heb geen woord gelooft van die (toen al pseudo-) integriteit die in die discussie werd gehanteerd door dat witte jassen soort.
  Die lab-ratten……ook toen al, en nog in witte jassen…..dat symbool van smetteloosheid……godnogtoe……vet betaalde hoeren in een witte jas.
  Driekwart van die witte jassen die zich als dokter voordoen gaan voor het geld en de status.
  Kortom, een op de vier is een bevlogen arts. die driekwart….?……nooit vertrouwen.
  Een op de vier is een goede arts dus.
  Succes met zoeken.
  .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in