Wat te doen met een weerbarstige en zelfs groeiende “minderheid” die de Covid-19 vaccinatie nog steeds weigert? Terwijl Oostenrijk overgaat tot verplichte vaccinatie, zullen in Groot-Brittannië in de toekomst mobiele vaccinatieteams naar de adressen van de “vaccinatieweigeraars” worden gestuurd.

Het initiatief werd vorige week besproken door het ministerie van Volksgezondheid, National Health Service en het Britse Covid-regime als onderdeel van een landelijk initiatief om vaccinatieteams naar gebieden met de laagste vaccinatiegraad te sturen – en werd naar voren geschoven als een alternatief voor lockdowns en andere beperkingen, en dient ook als voorwendsel om de laatst overgebleven vaccinatievrije mensen de gifprik door de strot te duwen.

En dat betekent 5 miljoen mensen in Groot-Brittannië die nog steeds ten stelligste een “groen paspoort” en dergelijke weigeren. Het “aanbod” moet een aanbod blijven, d.w.z. vrijwillig, althans voorlopig. Want de Britse regering waarschuwt enerzijds tegen de nieuwe Omocron-variant, anderzijds ook tegen een vermeende toenemende “haat tegen de ongevaccineerden”, die in het beste geval door haar zelf wordt geforceerd. Zelfs de Britse premier Boris Johnson gebruikte onlangs zijn kersttoespraak om de “Corona-boostervaccinatie” te promoten. Dit was tenslotte een “daad van christelijke naastenliefde”. In de toekomst zullen in Groot-Brittannië al na de derde maand “boosters” worden gegeven.

“Ik denk dat alles wat de vaccinatieweigeraars aanmoedigt zin heeft”, zei een minister, die vervolgens waarschuwde: “De stemming in het land verhardt zich tegen mensen die weigeren zich te laten vaccineren”, schrijft Dailymail.co.uk.

Met andere woorden, laat u vaccineren, ook al lacht Omikron om het vaccin en is er nog bijna niemand aan gestorven.

  De COVID-19 injectie/inenting is GEEN vaccin: als ze u dat verteld hebben, hebben ze tegen u gelogen

Dit komt op een moment dat SAGE waarschuwt dat het VK wordt geconfronteerd met een grote golf van Covid-ziekenhuisopnames en dat de piek nog hoger zou kunnen liggen dan vorige winter, ondanks de lagere ernst van Omikron.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De belogen en bedrogen gevaccineerden – 80% van de Corona-doden in Engeland waren gevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Robert Malone: Verzet je – De tijd is nu gekomen
Volgend artikelHorror: Nieuw-Zeeland betaalt $1000 aan dokters voor euthanasie van COVID-19 patiënten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. De doelstelling van de eugenics en illuminatie moeten gehaald worden tegen 2050. Nog Max 500 miljoen slaven op deze wereld om de goden te dienen.

 2. ‘Christelijke naastenliefde’ – ze hebben er allemaal de bek van vol, maar hebben de Bijbel nog nooit gelezen en/of begrepen. In het meest ‘gunstige’ geval – kuch – leest men naar willekeur en uit de context getrokken stukjes uit die bijbels die aan weglating doen. Dit zijn maffia praktijken pur sang. Er gaat bloed vloeien dat is zeker.

   • Denk niet dat je ooit openbaring gelezen hebt ,daarin verteld Christus wat er aan het eind gebeurd . een macht die zegt de plaatsvervanger te zijn .en de regels en tijden veranderd . dec is de 10e maand ,de dag eindigt en begint bij de nml bij zon op en af ,verbiedende te huwen ,aanbidden beelden. valse geboden, aardbevingen nemen toe , stormen ,regen overstromingen . hagelbuien , de zonde ,en invoering van het merkteken , waar men zonder niet kopen of verkopen kan .dan is de terugkomst nabij van Christus en dat is niet om de aarde te herstellen ,maar zijn gelovigen en hun die de belofte hebben op te halen naar het huis van de vader ,en de aarde gaat onder in vuur met de rest. en na 1000 jaar zal er een nieuwe aarde geschapen worden ,
    die volgers van het WEF en leden zijn willens of onwetend dat ze de satan volgen.
    de satan ziet graag dode babys mensen ,want dat was de schepping van zijn tegenstander net als de hele aarde en heelal,.
    ja hoe kan het ,nou de wetenschap zit aan de QUANTUM verbindingen EN HOLOGRAFISCH HEELAL TE DENKEN ,omdat het nu geen verklaring heeft hoe de zaken gaan ,en ook het ontstaan wat toevallig zou zijn ,is ook een dode theorie ,want de tijd is te kort en nu kwam het met kometen ,nou dat moeten er veel zijn en tegelijk ,want veel soorten dieren planten insecten bacteria enz die mekaar nodig hebben enz. en ook is een mens een systeem ,waar elk orgaan systeem of bijna alle onmisbaar is .dus ga dat is bedenken uit slijm wat toevallig de nutrienten bevat en ontstaat uit dode materie

    • maar zijn gelovigen en hun die de belofte hebben op te halen naar het huis van de vader

     jaja

     je ben ‘christen’, zit elke week vooraan in de kerk maar liegt er op los, en de 10 geboden ken je alleen van vroeger maar jij wordt opgehaald.

     En dan ben je iemand die kritisch is en niet gelooft maar wel probeert die 10 geboden in de praktijk te brengen. Als iedereen dat deed zag de wereld er een stuk beter uit.
     Maar helaas…jij bent geen gelovige dus jij mag met de rest ten onder gaan in vuur…..

     Fijn zo’n geloof….

   • Die Bijbel had je redding kunnen worden maar jij kiest er met hart en ziel voor om 7jaar door de grote verdrukking te gaan en onder de wil van de antichrist te leven. Triest maar ik wens je alle sterkte van de wereld want je zult het nodig hebben in de zeer nabije toekomst.

 3. Klopt, maar de ratten ploegen verder. Dat qr ding moet er komen, dat is de opdracht van het wef aan de “new leaders”, verzameling uitgezocht (karakterloze) figuren.

 4. Ik vertrouw de paus niet, hij is in mijn ogen de ” vlees geworden Antie-christ ” , de laatste 100 jaar zijn de katholieke leiders in discridiet gekomen door hun misbruik van kinderen in de kerk, het werdt altijd onder het tapijt gemoffeld, net zo als het misbruik van kinderen in Nederland, politiek en kerk werken samen om dit in de doofpot te houden.

 5. Je lichaam verplicht ter beschikking stellen aan een kwaadaardige regering. Ze kunnen weet niet wat in je spuiten als je zwicht voor deze vorm van tirannie. De mensheid is in extreem gevaar.

  • Ja dat planten ze in je hoofd…laat je niet intimidren door leugenaars in het nieuws in talk-shows en 2e 1ste kamer….olv alle ministers …zal moeilijk worden om iedereen eronder te krijgen…dus onmogelijk

 6. Bring it on!
  Mijn huid zal ik heeeel duur verkopen
  Dat verzeker ik ze.
  Iets wat dan zeer zekers dagenlang in het
  nieuws zal verschijnen.

 7. Boris Johnson is lid van de Elite en dat is wel erg duidelijk aan het worden.Hij was er ook al van jongsafaan bij door lid te zijn van de Young Leaders of New World Order.Angela Merkel, Macron,Arden en Poetin zaten daar ook bij.Zij zijn van in hun jeugd getraind om dit te doen.Kijk naar de landen waar nu de zwaarste maatregelen worden genomen.Angelsaksische landen, UK, Nieuw Zeeland,US en Australië,de vroegere Nazirepublieken Duitsland en Oostenrijk.Het is allemaal geen toeval….

 8. ik lees dit even met een blanco hoofd, alsof ik een SF boek lees in 1980….

  …en dan realizeer ik me weer dat dit nu is, en ook bijna hier. Te ziek eigenlijk voor woorden…

  Inspuiting is slechts het vastleggen van ondergeschikten en ze afhankelijk maken van booster shots omdat hun lichaam niet langer in staat is te vechten….

  Er is maar een uitkomst waartoe we op verschillende manieren worden gedreven door de politiek, de Great Reset moet er komen door chaos en vernietiging, wanneer alle kracht en weerstand gebroken is. Niet de spuit restricties zullen ons breken, maar de oorlog met vele partijen waarin we worden gedwongen. Een oorlog waarbij de infrastructuur grotendeels heel blijft maar de bevolking uitgedund word en van enig verworven recht geen sprake meer is. Slaven worden we na de oorlog, en we zullen blij en gelukkig zijn omdat we met een volle buik op een door anderen bepaald moment mogen sterven….

 9. Ik weet het niet Duchesne
  Lees je comments altijd met veel aandacht.
  Ik weet echt niet Duchesne waar het komend jaar heen gaat.
  Wat ik wel weet is dat wij hier niet zullen wijken.
  Zeg maar… “HOLD THE LINE”
  Groet Feniks

 10. Ik ben voorzichtig(er) geworden met mijn opmerkingen en merk dat meer mensen om me heen dat ook zijn.Ik ga ervan uit dat naam , adres, tel, alang bekend zijn bij de staatsmaffia.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in