Arme Justin Trudeau. De Canadese premier heeft eieren op zijn gezicht nadat bekend werd dat zijn regering voormalig Waffen-SS Nazi Yaroslav Hunka een staande ovatie gaf in het Canadese Lagerhuis.

Het lijkt erop dat het Canadese “Lagerhuis” (waar weinig echte burgers zitten) helemaal weg is van Oekraïense nazi’s. Dit is natuurlijk een grote faux pas, want zwelgen bij onberouwvolle nazi’s is op zijn zachtst gezegd smakeloos, vooral voor “woke” leiders zoals Trudeau, schrijft Kurt Nimmo.

Hoe is het mogelijk dat de Canadese “leiders” niet weten dat de SS-divisie Galicië, waar Hunka “diende”, betrokken was bij de massamoord op Polen, Joden, Roma en communisten in 1943? Hoe is het mogelijk dat een man die betrokken was bij genocide (voornamelijk gericht tegen vrouwen en kinderen) een staande ovatie krijgt?

Het is nogal amusant, op een sardonische manier, om te zien hoe de Canadese regering instort na dit gênante incident.

Het lijkt erop dat Lagerhuisvoorzitter Anthony Rota onder de bus zal worden gegooid. Hij noemde Hunka een “held” tijdens de geënsceneerde gebeurtenis die de kennelijke affiniteit van de Canadese regering met SS Waffen Nazi’s onthulde.

De pathetische blame geame werd op op het gezicht van Rota gegooid als 900 pond mest. Er wordt geëist dat hij zijn functie onmiddellijk neerlegt. Ongetwijfeld zal hij de rest van zijn ellendige leven in schaamte doorbrengen.

Ondertussen verklaarde Trudeau dat hij onschuldig was. Hij benadrukte dat het “buitengewoon schokkend is dat dit is gebeurd… Dit is iets dat het parlement van Canada en bij uitbreiding alle Canadezen diep in verlegenheid brengt.”

Wat staat ons te wachten? De voedingsindustrie luidt de noodklok - hongersnood vanaf 2023 

Justins vader, Pierre Trudeau, de voormalige Canadese premier (het is een familieaangelegenheid), “was medeplichtig aan het verlenen van een veilige haven aan duizenden bekende nazi’s die ‘eigenhandig Joden hadden vermoord,'” twittert Chay Bowes.

Ik weet dat het nu populair is om zo’n beetje alles wat op Elon Musk’s X-Twitter gepost wordt als een extreem-rechtse samenzweringstheorie te beschouwen. Meneer Bowes voegt echter een fragment toe uit een aflevering van Sixty Minutes uit 1997. Onnodig te zeggen dat CBS niet meer is wat het geweest is.

De Canadese Security Intelligence Service onthulde in 2019 dat een geheim dossier over de schandalige zaken van de oudere Trudeau in de geheugenput was gegooid. Zijn “fascinatie voor communisme, fascisme, socialisme en religie dreef Trudeau naar de uithoeken van de politieke wereld,” schrijft Robert Morley voor The Trumpet.

Volgens een boekrecensie van Free Republic van de biografie Young Trudeau: Son of Quebec, Father of Canada, 1919-1944, geschreven door Max en Monique Nemni, was Trudeau “niet op de gebruikelijke iconografische manier… het onaantastbare icoon van het progressieve nieuwe Canada, maar een antisemitische bewonderaar van Hitler en Mussolini.”

Zo vader, zo zoon?

Er moet ook worden opgemerkt dat Canada’s minister van Buitenlandse Zaken, Chrystia Freeland, die in 2017 een Canadese trainingsmissie regelde met de “integrale nationalisten” van Oekraïne, een nogal lelijk skelet in haar kast heeft. De Oekraïense grootvader van Freeland, Michael Chomiak (Mykhailo Khomiak), was een nazi-collaborateur. Hij was redacteur van Krakivs’ki Visti, een “fel antisemitische” krant.

Getuigenis: Enorme biowapens productiefaciliteit onder Azovstal staalfabriek, Doomsday raswapens

Vóór de waanzin van Oekraïne vertelden de bedrijfsmedia af en toe de waarheid over nazi’s. Nu, volgens de staat en zijn megafoon in de bedrijfsmedia, zitten de echte nazi’s in Amerika – nee, niet de Operation Paperclip die door de CIA werd geïmporteerd, maar een kleine gemarginaliseerde randgroep van skinheads en andere misleide racistische onverlaten van eigen bodem.

De Canadese “conservatieven” buiten dit incident tot het uiterste uit. In dit opzicht verschillen ze weinig van hun Amerikaanse tegenhangers, de zogenaamde “conservatieven” die eindeloze oorlog willen met Rusland, Iran, Noord-Korea, Syrië en China. Dit zijn de “conservatieven” die Julian Assange willen elimineren en een voormalig Gitmo JAG officier als president willen, het zijn collega’s van neocon “conservatieven” zoals de psychopaten Lindsey Graham en Nikki Haley.

Tot slot, om de historische onwetendheid van het Canadese parlement aan te tonen, werd Hunka beschreven als iemand die in de Tweede Wereldoorlog tegen de Sovjets vocht.

Ik weet niet zeker welke geschiedenisboeken deze onwetenden lezen (als ze die al lezen). De Sovjet-Unie, het Verenigd Koninkrijk en de VS waren bondgenoten tijdens de oorlog.

Ik durf te wedden dat Trudeau, Freeland en minstens een paar parlementsleden begrijpen dat de nazi’s in Oekraïne aan de kant van de echte nazi’s stonden, niet aan de kant van de geallieerden. Het lijkt er echter op dat Canada, de VS en Duitsland de ideologie van het autoritaire fascisme nodig hadden om hun respectievelijke landen onder controle te houden, en daarom werden oorlogsmisdadige nazi’s onder het prikkeldraad door verscheept.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

MK-Ultra: Gedragsverandering door drugs en martelingVolg Frontnieuws op Telegram

Medvedev: Kernwapens kunnen worden gebruikt om nieuwe Russische gebieden te verdedigen, waarschuwt dat hypersonische raketten de EU en de VS kunnen raken

Lees meer over:

Vorig artikelStudie vindt oorzakelijk verband tussen COVID-vaccins en sterfte, bevestigt 1 sterfgeval voor elke 800 injecties
Volgend artikelEen vraag over Rusland
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

33 REACTIES

 1. Eieren op je gezicht kende ik nog niet.
  Wel boter op je hoofd.
  Maar nooit geweten dat Canada ook een veilig haven was voor nazi’s.
  Van de VS is dat wel bekend verder.

  • Je denkt slim te zijn maar je begrijpt er niets van. De protocollen van Zion is geschreven door de heftig anti-semitische jezuïeten. Zij die je dit willen geloven zijn juist je vijanden. ‘verdeel en heers’ is de tactiek.

   “The Protocols of the Learned Elders of Zion is a classic in paranoid, racist literature. Taken by the gullible as the confidential minutes of a Jewish conclave convened in the last years of the nineteenth century, it has been heralded by anti-Semites as proof that Jews are plotting to take over the world.”

   Het is een bekend frauduleus leugen geschrift. Propaganda.
   https://www.jamesjpn.net/conspiracy/author-of-the-protocols-of-the-elders-of-zion-jews-or-jesuits/

   https://www.britannica.com/topic/Protocols-of-the-Elders-of-Zion

   https://arab.news/4a726

   De partij heet origineel Nazional Socialistische Deutsche Arbeiter Partie, NSDAP. Afgekort tot Nazis, zoals commies. Heeft niets maar dan ook niets met zionisme te maken. Sterker nog, Hitler was dikke vrienden met de moefti van Jeruzalem die uit alle macht probeerde te joden te onderdrukken die al sinds de 19e eeuw begonnen het land te ontginnen en ontwikkelen. Er was zelfs een islamitisch nazi divisie.

   Hier is slechts 1 boek over het onderwerp.
   https://www.amazon.com/Islam-Nazi-Germanys-David-Motadel/dp/0674724607

   Toen de eerste joden beginnen terug te keren naar hun oude vaderland Israël was het een pure woestenij, onderdeel van het Turkije, het Osmaanse kalifaat. Joden werden overal ter wereld al 19 eeuwen vervolgd. Na WW1 werd het land Brits protectoraat. En in Polen, de nieuw geplante staat (sinds 1793 weer zelfstandig), waar veel joden woonden vlamde het anti-semitisme op. De polen gingen flink tekeer in Galicië. Net als in het communistische Rusland met zijn pogroms.

   Het anti-semitisme stamt al van veel eerder, en bv in Rusland schreef de satanisten Mme Blavatsky al haar inspiratie voor de Nazis. Zij was zelf geen nazi maar een vroege new ager en occultiste.

   Rome en de katholieke kerk zijn al eeuwen sterk anti-semitisch. Duitsland is nooit veroordeeld door de paus. Ratzinger was er trouwens zelf 1, en hoofd van de inquisitie.

   De Jodenhaat komt voort uit alle religies en culturen die allemaal voorkomen uit Babylon. Dus ook het Rooms katholicisme, vrijmetselarij, islam, hindoeïsme, alle nep christelijke cultussen en natuurlijk satanisme. Zij zijn allemaal fel gekant tegen joden en christenen en hun bijbel (Torah, ) waar de terugkeer van het verspreide joodse volk geprofeteerd is. En het is geen joods plan, of al gebeurd, want het komt na de komst van de Messias.

   Men zal geen kwaad doen noch verderf stichten op gans mijn heilige berg [Zion], want de aarde zal vol zijn van kennis des Heren, zoals de wateren de bodem der zee bedekken. En het zal te dien dage geschieden, dat de volken [goyim] de wortel van Isaï [natzer, erfgenaam van David, dat is Yeshua uit Nazareth] zullen zoeken, die zal staan als een banier der natiën, en zijn rustplaats zal heerlijk zijn. En het zal te dien dage geschieden, dat de Here wederom zijn hand opheffen zal om los te kopen de rest van zijn volk, die overblijft in Assur, Egypte, Patros, Ethiopië, Elam, Sinear, Hamat en in de kustlanden der zee [Amerika?]. En Hij zal een banier opheffen voor de volken, en de verdrevenen van Israël verzamelen en de verstrooide dochters van Juda vergaderen van de vier einden der aarde. … en zij die Juda benauwen, zullen uitgeroeid worden;
   Jesaja 11:9‭-‬12 NBG51

   Dit is geprofeteerd 500 jaar voor Christus en zou gebeuren nadat de heidenen naar Messias Jezus komen. Dit is voor de joden zeer problematisch omdat zij hierdoor niet meer exclusief Gods volk zijn en zij nog steeds op de Messias wachten.

   De elites, satanisten en de gevallen engelen kennen de bijbel ook en doen er alles aan om joden en christenen zwart te maken en proberen de bijbelse profetieën tegen te werken. Ze proberen het nog steeds van God te winnen, koste wat kost.

   Niet echt snugger om daar in mee te gaan.

   • Disciplus Simplex september 29, 2023 Bij 00:58
    Tegen wie heb je het? Lees het eea nog een keer. Zit jij alleen maar je tijd te verdoen om bepaalde Reaguurders van dit forum weg te irriteren met je persoonlijke beledigingen? Voordat je ergens op reageert, lees het een keer goed. En hou eens op met beledigen de hele tijd. Niet echt snugger van je. En je denkt slim te zijn, maar je bent het niet. Je bent namelijk een zelfingenomen, irritante kwal die het leuk vindt om Reaguurders lastig te vallen.

 2. Ik snap werkelijk niet waarom deze kwaadaardige incompetente wef-imbeciel nog op zijn positie zit. Maar die vraag kan ik ook stellen voor de incomptetente imbecielen in nederland en de rest van Europa.
  Het moge duidelijk zijn dat we ze niet kunnen wegstemmen, nsc en bbb hebben tegen een voorstel van FvD gestemd om de staatsrechtelijk verraderlijke achterbakse wef-collaboratie van den haag eens openbaar te maken. Waar is wim voermans als je hem nodig hebt.
  We staan erbij en we kijken er naar…

 3. Deze Meneer Justin T. heeft reeds al zijn credibility’s verloren. Hij wordt slechts overeind gehouden door een blaffende elite van WEF honden. Op eigen benen heeft deze ‘creep’ waarschijnlijk nooit gestaan. Maar het volk buigt braaf. Hoe lang nog?

 4. Wat de laatste zinnen van het artikel betreft ;
  De VS , VK en Sovjet Unie waren wantrouwende bondgenoten uit noodzaak , niet omdat ze zulke goede vrienden waren. Onder andere schijnt Churchill , de alcoholverslaafde massamoordenaar , na de capitulatie in Aken gezegd te hebben “We slaughtered the wrong pig” , Generaal Patton wilde de verslagen Nazi’s recruteren om meteen de Sovjet Unie aan te vallen. Ik denk dat dit er mee te maken heeft dat zoveel ‘gewone’ Nazi’s ook naar Canada en andere landen konden emigreren i p v alleen diegene die nuttige kennis en technologie hadden zoals in Operation Paperclip. De Sovjets hadden ook een soort Operation Papercllip om mensen voor hen te laten werken waarvan ze dachten dat ze van waarde konden zijn alhoewel niet zo’n grote kopstukken als Werner Von Braun , Kurt Debus of Reinhard Gehlen. Stalin had tijdens de oorlog, al ervoor , plannen om na Duitsland verslagen te hebben de rest van Europa te veroveren.
  Een angstbeeld om de respectievelijke bevolkingen onder controle te houden was voor het Westen de Sovjet Unie en ze hebben er veel aan gedaan om dit in stand te houden door middel van overdracht van geld , materiaal en technologie ondanks dat dit ten koste ging van eigen mensenlevens , in Vietnam bijvoorbeeld.
  Het is misschien beter om niet van landen (regeringen) te spreken maar van belangengroepen die de regeringen controleren. De nazi’s ,in het begin en communisten werden (onder andere) gefinancierd en materieel gesteund door zeer (invloed)rijke ‘Westerse’ kapitalisten.
  Zie onder andere de boeken van
  -Viktor Suvorov – the Icebreaker
  -de boeken van Anthony C Sutton
  -David Irving , vooral de 3 delige Churchill biografie
  maar ook ;
  -Carroll Quigley – Tragedy and hope.
  – Report from Iron Mountain , er schijnen verschillende versies te circuleren en wordt door Wkipedia (uiteraard) afgedaan als een hoax , net zoals de Protocollen van Zion, maar geeft aan waarom een maatschappij een vijand(sbeeld) nodig heeft. Nu heb ik niet zo’n vertrouwen in Controlpedia , onderzoek en oordeel zelf.

  • De protocollen van Zion is gewoon een leugen die al een eeuw geleden ontkracht is. Een ordinair stukje knip en plakwerk propaganda. Je hebt geen Wikipedia nodig om aan te tonen dat het een hoax is. Dat is al gebeurd voor de opkomst van het nationaal socialisme. Maar het wordt nog steeds verkondigd als absolute waarheid in moslimlanden zoals Iran.

   Rusland was sinds de revolutie al onder controle van de Rockefellers. Churchill was een (druïde en) vrijmetselaar net als Roosevelt. Ook Hitler stond onder orders van Engeland. Waarom gaf hij anders orders om de opmars te stoppen vlak voor Duinkerken waar ze de Engelsen massaal hadden kunnen verslaan? Hitler kreeg zijn ondersteuning mede uit Amerika voor olie en auto onderdelen. En IBM voor de administratieve ondersteuning van de Holocaust.

   De ideeën van de Nazis waren net zo verspreid onder de elites in Engeland en Amerika. Eugenetica, rassentheorie, dat werd gezien als ‘moderne wetenschap’. De elites wereldwijd komen allemaal bij elkaar op de borrel en delen veelal dezelfde ideeën. Gelukkig zijn onder hen veel mannetjes met overmatige geldingsdrang zoals Stalin die de plannen in de war schoppen.

   In ieder geval de SS-ers waren allemaal van ‘de club’ net als de geallieerde officieren dus hun loyaliteit gold aan de broederschap boven de nationale eed. De ‘roep in nood’ moet dus altijd beantwoord worden. Vrijmetselaars zijn dus vanuit hun gezworen eed allemaal landverraders.

   • Als de Protocollen een hoax zijn gaven ze toevallig een zeer goede beschrijving van het verval van de huidige samenlevingen in voornamelijk het Westen en de processen daarvoor die al decennia gaande zijn en steeds duidelijker worden. Dat personen zoals bijvoorbeeld Machiavelli en anderen ook al dergelijke ideeën hadden wil niet zeggen dat het knip en plak werk was (van de Tsaristische geheime dienst).

    Zoals ik al zei werden de communisten gesteund door rijke ‘Westerse’ kapitalisten.
    Over het begin hiervan zie o a In the shadow of hermes van Jüri Lina
    Dat Hitler het Engelse expeditieleger bij Duinkerken niet compleet vernietigd heeft , heeft er waarschijnlijk mee te maken dat hij niet uit was op een oorlog met Engeland zoals hij meerdere keren in gesprekken en vredesvoorstellen duidelijk heeft gemaakt, ook heeft hij maandenlang gewacht voor hij toestemming gaf voor vergeldingsaanvallen als reactie op Engelse bombardementen.
    Dat Hitler steun kreeg van Amerikaanse bedrijven staat goed beschreven in o a de boeken van Anthony C Sutton. IBM technologie hielp met de administratie van de concentratiekampen. De geallieerden konden de faciliteiten van Ford en Standard Oil in Duitsland niet goed raken in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Duitse burgerbevolking in o a Dresden.

    De Rockefellers steunden het eugenetica programma van Ernst Rudin.
    Veel punten en onderwerpen die de Nazi’s hadden waren inderdaad niets nieuws en Hitler kon aanvankelijk op veel steun en sympathie rekenen in o a de VS en het VK ,zoals publikaties van Time en andere bladen en bezoeken van hooggeplaatsten zoals de Duke of Windsor in 1937 aantonen. Hetgeen nog niet wil zeggen dat hij ook ‘in the know’ was en vriendjes met degenen die achter de schermen aan de touwtjes trekken. Zoals nu ook nog veel politieke en invloedrijke personen gebruikt worden als useful idiots. Soms raken ze de controle kwijt over hun creaties zoals Hitler en Stalin.

    Dat (de top van) de SS allemaal vrijmetselaars waren heb ik tot nu toe geen goed bewijs van gezien , dus als je daar goede info over hebt (boeken, documenten e d ) zou ik ze graag horen. Dat bij de SS ook ‘vrijmetselaars’ zaten , ongetwijfeld zoals ze elke groepering van belang infiltreren. Hitler heeft in Duitsland en bezette gebieden Vrijmetselaarsloges gesloten ,vervolgt, en hun archieven in beslag genomen , na de oorlog zijn treinwagonladingen vol teruggevonden.
    Hjalmar Schacht is na de oorlog gevangenisstraf bespaard dankzij z’n Engelse vrijmetselaarsvriendjes.
    Waarom ik eerder vrijmetselaars tussen apostroffen heb gezet is omdat ik niet denk dat alle vrijmetselaars en/of vrijmetselaarsloges (zeker veel van de lagere graden) op de hoogte zijn of instemmen met de plannen en intriges van hogere graads leden. Ik denk dat ze net als andere groepen die (invloed)rijke leden , invloed hebben ook geïnfiltreerd zijn door dezelfde kliek psychopaten die de wereld willen regeren en bezitten.

 5. Zionisten waren Nazi-collaborateurs. Door een nazi te vereren heeft Trudeau de toorn van de communistische vleugel en de Holocaustherdenkers verdiend.
  Hij ondergaat een ‘genderbevestigende’ operatie.

  Wanneer Joodse verhalen conflicteren.

  Zelensky en Trudeau geven soldaat die naar verluidt voor nazi-Duitsland vocht een staande ovatie

  https://www.breitbart.com/europe/2023/09/24/zelensky-and-trudeau-give-soldier-who-reportedly-fought-for-nazi-germany-a-standing-ovation/

  Voorzitter van het Huis van Afgevaardigden treedt af en het JOODSE parlementslid roept op tot het aftreden van Trudeau

  https://www.youtube.com/watch?v=y2chMv2Ggkk

  Canadese premier Justin Trudeau onder vuur nadat parlement nazi-soldaat eert

  https://www.wionews.com/world/canadian-prime-minister-justin-trudeau-under-fire-after-parliament-honours-nazi-soldier-639349

 6. Nederland is niet veel beter dan canada
  Met gratie van regering en koningshuis
  voor jodenjagers; o.a. heneicke commando.

  Types die niet aarzelden om kleuters en
  ouden van dagen leeg te roven en dan
  op de trein te zetten. Kerels die elk tientallen
  tot honderden slachtoffers maakten en
  daar rijk mee werden.

  De ratline liepen via geneve in zwitserland
  vandaar kon je per klm naar argentinie.
  4 en 5 mei zijn pas echt misinformatie.

 7. Dit is een enorm belangrijke geschiedenis.
  Omdat ze ons leert hoe hiermee gedealt word door de politiek.

  De sovjets hadden hun eigen neurenberg trails khabarovsk trails genaamd
  Daar werden uiteindelijk ook net als in neuremberg maar weinigen gestraft.
  En ook de israelis deden niet echt veel om deze oorlogs misdadigers te pakken
  Behalve dan het spectakel rond om befehl is befehl eichmann.

  Ook oorlogsmisdadigers onder asielzoekers worden zelden gepakt en gestraft.
  Soms raakt er een bekend in de media maar dan is de reactie meestal van ze hebben
  inmiddels een schattig gezin dus laat die irakeese, afgaanse, of afrikaanse beul nu maar zitten.

  De amerikaanen haalen hun ww2 erfenis door het slijk door hun spel met narratieven (Verhaaltjes)
  Zo langzamerhand zijn de nazi’s de goeiien en de sovjets of russen de personificatie van alle kwaad.
  Ze zijn zeer begaan met mensenrechten en minderheden behalve die in hun eigen land, helaas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in