In een nieuwe studie wordt geschat dat COVID-19 vaccins wereldwijd gemiddeld één sterfgeval veroorzaken voor elke 800 injecties in alle leeftijdsgroepen.

Dit blijkt uit een statistische analyse van sterftecijfers uit een reeks landen op het zuidelijk halfrond en equatoriale landen. De analyse werd uitgevoerd door Correlation Research in the Public Interest, gevestigd in Canada, onder leiding van hoofdwetenschapper Dr. Denis Rancourt van de Universiteit van Ottawa. De onderzoekers schatten dat ongeveer 17 miljoen mensen stierven na de uitrol van het vaccin, en met 13,5 miljard injecties die tijdens de onderzoeksperiode werden toegediend, komt dit gemiddeld neer op 1 dode per 800 doses, schrijft Cassie B.

Als je dit nog een stapje verder neemt en kijkt naar de 677 miljoen doses die in Amerika zijn toegediend, zou dit betekenen dat bijna 850.000 Amerikanen aan de prik zijn overleden. De onderzoekers geven echter toe dat het gemiddelde in de VS lager zou kunnen zijn, omdat de focus van het onderzoek op het zuidelijk halfrond betekende dat er meer mensen bij betrokken waren die de injecties van Astra Zeneca kregen die later giftig bleken te zijn en teruggetrokken werden.

Het cijfer van 1 op 800 is echter slechts een gemiddelde; het risico op fatale toxiciteit per injectie steeg dramatisch met de leeftijd. Daarom raadden de onderzoekers overheden aan om “onmiddellijk een einde te maken aan het ongefundeerde volksgezondheidsbeleid om oudere inwoners voorrang te geven voor injecties met COVID-19 vaccins, totdat er geldige risico-batenanalyses zijn gemaakt.

Onder de 17 onderzochte landen op vier continenten bevonden zich Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore, Thailand, de Filipijnen, Brazilië, Colombia en Argentinië. Samen vertegenwoordigen de onderzochte landen iets meer dan 9 procent van de wereldbevolking en meer dan 10 procent van de wereldwijde vaccinaties.

  Eén gezin - ZES bijwerkingen van de nepvaccins en GEEN meldingen - waaruit blijkt dat de meldingssystemen voor "vaccins" slechts een fractie registreren van de sterfgevallen en verwondingen die wereldwijd voorkomen

De paper toont rapporten, analyses en grafieken die een tijdelijk verband aantonen tussen de vaccins en pieken in sterfte door alle oorzaken in elk land. Het is belangrijk om op te merken dat meer dan de helft van de bestudeerde landen geen waarneembare stijging in sterfte door alle oorzaken had na de wereldwijde pandemieafkondiging van de Wereldgezondheidsorganisatie in maart 2020; pas toen de vaccins en boosters werden uitgerold, ging het slecht.

De onderzoekers zeiden dat nadat hun eerdere onderzoek een verband had aangetoond tussen sterftepieken door alle oorzaken en massale vaccinatie in de VS, Canada, Israël, Australië en India, ze besloten om andere landen te bekijken waarvoor vergelijkbare gegevens beschikbaar waren om te bepalen of zij hetzelfde soort synchroniciteit ervoeren.

Oversterfte is een term voor het aantal geregistreerde sterfgevallen door alle oorzaken tijdens een crisis, dat hoger is dan het aantal sterfgevallen op een bepaalde plaats op dat moment van het jaar onder normale omstandigheden.

Om te kunnen controleren voor factoren zoals seizoensgebondenheid, om rekening te kunnen houden met het feit dat sterfgevallen door problemen zoals ademhalingsaandoeningen over het algemeen hun piek bereiken in de wintermaanden, beperkten zij hun onderzoek tot landen zonder seizoensgebonden schommelingen, zoals landen aan de evenaar, en landen waarvan de vaccins in de zomer werden uitgerold.

Overtollige sterfte steeg pas na de uitrol van vaccins

Interessant genoeg meldt de paper dat negen van de 17 onderzochte landen geen waarneembare oversterfte hadden in het jaar tussen het moment dat de pandemie werd aangekondigd en de eerste vaccinuitrol van dat land. Met andere woorden, op de Filipijnen, Singapore, Nieuw-Zeeland, Australië, Maleisië, Uruguay, Paraguay en Thailand was er pas sprake van oversterfte nadat de vaccins waren uitgerold.

  WHO studie: Het risico om een ernstige verwonding op te lopen door COVID-vaccinatie is 339% groter dan het risico om in het ziekenhuis opgenomen te worden met COVID-19

De auteurs geloven dat het bewijs dat ze verzameld hebben wijst op een oorzakelijk verband tussen de injecties en de hoge sterftecijfers, waarbij ze zich beroepen op monitoring van ongewenste bijwerkingen, onderzoeken naar door vaccins veroorzaakte pathologieën, uitbetalingen van compensatieprogramma’s voor vaccinschade en autopsiestudies.

Ze wezen ook enkele veel voorkomende “alternatieve verklaringen” af die naar voren werden gebracht door degenen die het verband tussen vaccins en sterfte niet kunnen accepteren, zoals dat de veranderingen te wijten zouden zijn aan hittegolven, conflicten, aardbevingen en de opkomst van Covid-varianten.

Ze stelden: “Als vaccins overdracht, infectie of ernstige ziekte zouden voorkomen, dan zou er een afname in sterfte moeten zijn na het uitrollen van vaccins, en geen toename, zoals in elke waargenomen oudere leeftijdsgroep die werd onderworpen aan een snelle uitrol van boosters.”


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De huidige giftige toestand in de samenleving is een lust voor het oog voor psychologenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBeter met Volga bellen: 10.000 Oekraïense soldaten geven zich over met speciale radiofrequentie om aan de Vleesmolen te ontsnappen
Volgend artikelJustin en de nazi’s
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. “Studie vindt oorzakelijk verband tussen COVID-vaccins en sterfte, bevestigt 1 sterfgeval voor elke 800 injecties”

  Wat ik zelf begrepen is dat de modRNA “vaccinaties” langzaam tikkende tijdbommen zijn die elke grenzen te boven gaan, dus het zou zó maar kunnen zijn dat het geregistreerde aantal dodelijke en lichaamlijke schade gevallen veel ongunstiger kan uit vallen dan de auteur hierboven beschrijft.

  • Adriaan , Volgens mij klopt dat “ langzaam tikkende tijdbommen. Zie Mike Yeadon !
   Dus dit onderzoek is een “ tijdopname” met wordt vervolgd. ( als dit zo is.)

   • Anna september 28, 2023 Bij 12:14

    Juist Anna, in een van de eerste artikelen die op FN verschenen werd gesproken 2 – 5 jaar.

    *

    De generaals van de duivel: Gates, Schwab, Merkel, Canderian

    Iedereen weet wie Bill Gates is. Steeds meer mensen weten wie Klaus Schwab is. Merkel heeft geen informatie nodig. Maar wie is dr. Mylo Canderian acts, dat weten maar weinig mensen. En waarom ik hem in de gelederen van de generaals van de duivel heb geplaatst die Great Reset worden genoemd, die u, beste lezers, aan het einde van dit artikel kunt beantwoorden.

    Wie is dr Canderian?

    Canderian is – ik anticipeer er hier op, net als Gates, Schwab, Soros, Merkel, Spahn, Fauci en honderden anderen – een van de generaals van de duivel die de Grote Grote Reset wordt genoemd. In het inleidende deel van het volgende artikel (op de website van Dr. Henry Makow) schrijft auteur Steven Fishman over Canderian:

    „Eerlijk gezegd, dr. Canderian, wat ik een ‘genocidale globalist’ zou noemen, die het zelden besproken principe van de Georgia Guidestones volgt, dat luidt: ‘Wees geen kanker op aarde; laat ruimte voor de natuur.” Dr. Canderian gelooft dat 95 procent van de wereldbevolking “nutteloze parasieten” zijn die zo snel mogelijk moeten worden geëuthanaseerd.”

    Bron:
    https://michael-mannheimer.net/2021/09/06/wie-lange-werden-die-geimpften-leben-die-antwort-des-erfinders-von-graphenoxid-wird-sie-entsetzen/

 2. En dat allemaal om een ‘ziekte’ te stoppen die voor 99,85% van de gezonde bevolking geen enkel gevaar vormt. Een hele generatie jongeren wordt onvruchtbaar gemaakt met het middel dat vele malen erger is dan de ‘kwaal’!

  Enne, hebben ze het SARS-Cov2 pathogeen inmiddels al aangetoond…??

 3. Deze studie geeft niet duidelijk aan welk tijdperk dit onderzoek beslaat.???? Of lees ik verkeerd.??? Jammer….. !
  Want na deze studie zullen er zeker nog mensen overlijden❗️
  .
  Als deze injectie in deze periode van het onderzoek al zo dodelijk is voor zoveel mensen, hoe gaat het dan verder , d.w.z. Mensen die nog later complicaties krijgen. Waarbij de injectie “ langzamer “ zijn dodelijke werk doet……?? Dan het tijdstip dat het onderzoek stopt…….???

  Ik zie ook niets in dit artikel vermeld over de COMPLICATIES na de injectie , die soms ook zeer ernstig zijn…… waardoor mensen ook uitgeschakeld zijn voor het arbeids proces of erger, levenslang gehandicapt zijn. ( B.v. Longcovid)

  Volgens Mike Yeadon zal iedere geprikte gevolgen hebben of gaan krijgen van deze Messenger Ribo Nucleïne Acid injectie.
  Het is een directe ingreep in het persoonsgebonden biologisch immuun afweer systeem wat zeer gecompliceerd en vernuftig en “ individueel” in elkaar zit.

  mRNA is ontwikkeld voor de behandeling van kanker. ❗️
  Als men een stukje kwaadaardig weefsel van de patiënt ( dit is immuun specifiek ) neemt kan men dit zo bewerken dat er een genetisch tegengif gemaakt kan worden met mRNA.
  Om deze lichaams eigen kanker af te remmen of te vernietingen.
  Deze behandeling was nog volop in de proeffase alleen voor behandeling van kanker…… en nu spuit men met deze mRNA techniek ( veranderd van kanker weefsel in spike eiwitten ) de hele wereld plat.
  Dit is EEN MISDAAD ❗️

  • Ze proberen het kwaad en wat er nog komen gaat in te dekken. Maar al is de leugen nog zo snel……..
   In mijn omgeving opvallend veel kankergevallen.
   En allemaal ‘netjes’ geprikt en geboosterd. En nee, geen mensen op leeftijd.

 4. wap·pie (de; m/v/x; meervoud: wappies; afkorting van: Wijs en Alert Persoon Persistent In Eigenzinnigheid)
  1 iem. die heel goed wijs is, iem. met bizar vasthoudende, maar vrijwel altijd op feiten gebaseerde opvattingen over een bepaalde kwestie: reliwappie, viruswappie

 5. Advocaat stelt lijst samen: dit zijn de 45 gevaarlijkste batchnummers

  Mensen die het slachtoffer van vaccinatieschade zijn geworden, doen er verstandig aan hun batchnummer te checken. De Duitse advocaat Tobias Ulbrich, die talloze vaccinatieslachtoffers bijstaat, ziet in zijn praktijk bevestigd dat de meeste schade wordt veroorzaakt door een beperkt aantal batches.

  Hij stelde op basis van zijn gegevens een lijst samen met de gevaarlijkste batchnummers. Het gaat daarbij om de vaccins van Pfizer en Moderna.

  De gevaarlijkste batchnummers (Pfizer):

  Eerste prik:
  EX8679
  1D020A
  FC3095
  EX35997
  ABV3374
  EW8904
  XD985
  FD9234
  1D014A
  61C006A

  Tweede prik:
  FE6975
  SCUE19
  FE7011
  SCTN4
  FE9174
  FD7958
  EX8679
  1D020A
  1D015A

  De gevaarlijkste batchnummers (Moderna):

  Eerste prik:
  3003603
  3004500
  042G21A
  3003183
  214007
  3002620

  Tweede prik:
  214008
  000114A
  000136
  216044
  300423
  000124A
  000128A
  000077A
  2140121
  000132A

  Derde prik:
  000086A
  216C454
  3004954
  000124A
  000125A
  000128A
  045G21A
  3004951
  000106A
  000114A

  Ondertussen kunnen mensen zich weer laten vaccineren tegen het coronavirus. De inentingsronde begint op 2 oktober en de eerste uitnodigingen liggen op de mat.

  Ongeveer 7,5 miljoen Nederlanders komen in aanmerking voor de vaccinatie. Het ministerie van VWS verwacht dat ongeveer 4 miljoen mensen de nieuwe boosterprik halen.

  Bron: https://www.ninefornews.nl/advocaat-stelt-lijst-samen-dit-zijn-de-45-gevaarlijkste-batchnummers/

 6. Als de dokter die mij die prik wil geven ook een verklaring ondertekend dat hij verantwoordelijk is voor alle gevolgen van die prik dan neem ik hem, maar ik weet 100% zeker dat hij die verklaring niet zal tekenen. Ik kan het hem nog moeilijker maken en vraag hem naar de bijsluiter van die spuit. Heeft hij die niet en komt hij met allerlei smoesjes dan heb ik voldoende redenen om die spuit te weigeren. Ik kan hem dan nog een paar vervolg vragen stellen die hij zeker niet leuk zal vinden. (iets met € b.v.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in