De mensen zijn wijzer voor de listen van de regering en haar marionettenmeesters dan de Vijanden van de Mens die deze aanval op de mensheid voortzetten, hadden verwacht, schrijft Weaver.

Het verzet groeit in een exponentieel tempo. Over de hele wereld zeggen mensen hun baan op in weerwil van de vaccinatie-mandaten.

Dit zal natuurlijk leiden tot personeelstekorten op vele gebieden, vooral in het bedrijfsleven en in sectoren die vaccinatiemandaten hebben opgelegd, zoals de gezondheidszorg, luchtvaartmaatschappijen, het leger enzovoort.

In de komende maanden en jaren zullen we een gestage toename zien van ernstige ziekten onder de gevaccineerden.

Dit zal leiden tot meer personeelstekorten door ziekteverzuim, naast de tekorten die ontstaan door het verlies van de diensten van de ongevaccineerden.

Het ziekteverzuim zal in de loop van de tijd toenemen naarmate meer en meer gevaccineerden ziek worden.

De bedrijven en sectoren die de gezondere ongevaccineerden in dienst hebben, zullen een duidelijk voordeel hebben en de meeste kans maken om te overleven.

Bloeddonaties van mensen met een vaccinatie zullen een risico worden en onbesmet bloed van mensen zonder vaccinatie zal meer waard worden.

De ongevaccineerden zullen waardevoller en gewilder worden op de arbeidsmarkt en meer kans maken op promotie omdat zij minder kans hebben om ziektes op te lopen die hen van het werk houden.

Bedrijven en sectoren die alleen de gevaccineerden in dienst hebben, zullen het hardst worden getroffen.

De gezondheidszorg zal zeer zwaar worden getroffen door het hierboven vermelde verlies aan personeel, dat samenvalt met een grotere vraag omdat miljoenen gevaccineerde mensen ziek worden.

  Oostenrijk: veel dubbel gevaccineerden in het ziekenhuis vanwege de "zomergriep"?

Veel van de jonge mensen die nu gevaccineerd zijn zullen een leven lang in meer of mindere mate ziek zijn, kinderloze partnerschappen hebben en een kortere levensverwachting.

Miljoenen gevaccineerden zullen zich aansluiten bij de ongevaccineerden als de regeringspolitici, ministers en bureaucraten en hun medewerkers die de giftige pseudovaccins opdringen, worden erkend als de ware schuldigen en gemeenschappelijke vijand. En zo zal de gemeenschappelijke vijand, uiteindelijk vriendloos, ten val komen.

Eerlijke, progressieve bestuurders en mannen en vrouwen van wetenschap en ideeën, die momenteel worden geridiculiseerd en gemarginaliseerd, zullen eindelijk op de voorgrond treden wanneer de mensheid om zich heen kijkt en zich afvraagt: “wat doen we nu?”

En zij zullen ons – of liever, wij allen zullen elkaar helpen – naar een meer verlicht en, eerlijk gezegd, minder dom tijdperk leiden.

In dit ontluikende tijdperk zullen eerlijke wetenschappers, naast vele andere wenselijke dingen, onverbiddelijke onderzoeksprogramma’s starten naar manieren om de schade te herstellen die aan miljoenen mensen is toegebracht door de chemische wapens van de gevallen globalistische elite die bekend staan als “vaccins”.

En zulke remedies zullen worden gevonden.

Een nieuwe, meer verdraagzame wereld zal zich vormen.

En uiteindelijk zal alles goed komen.

Dus laten we het zo maken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Rechter haalt kinderen weg bij moeders die betrapt worden op het niet dragen van mondkapjesVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Doconomy”, een koolstof-kredietkaart die gebruikers traceert en hun uitgaven kan blokkeren
Volgend artikelMarkering: Duitse universiteiten voeren armbanden in voor gevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. De ongevaccineerden hebben aangetoond geen slaapwandelende schapen te zijn zoals de gevaccineerden.
  Ongevaccineerden bewijzen hun denk-en-onderzoek vermogen te gebruiken die blijkbaar bij de gevaccineerden afwezig zijn.
  De elite zou blij moeten zijn met de ongevaccineerden omdat daarmee de natuurlijke selectie tussen slaapwandelende schapen en weldenkende burgers plaatsvindt en heeft plaatsgevonden.
  Ongevaccineerden zijn de burgers die de wereld dus vooruit kunnen helpen omdat zij aantonen buiten de platgetreden paadjes te kunnen denken.
  Omdat reeds miljarden burgers zijn gevaccineerd heeft de natuurlijke selectie reeds plaatsgevonden onder de mensheid en zullen m.n de onbewuste schapen sterven door de gifspuiten en weldenkende burgers overleven.
  Dus als de elite slim is stoppen zij nu met de wereldwijde vaccinaties om de aarde ook voor zichzelf leefbaar te houden i.p.v uiteindelijk op een verschroeide aardbol te leven waarin 90% van de mensheid is uitgeroeid door de gifspuiten.

 2. Het lijkt mij nu zaak dat de ongevaccineerden gaan samenwerken en een parallel economie gaan opzetten, eigen restaurants en cafes zonder vacc pas en eigen voedsel distributie op basis van gezond verstand. Als er ook artsen en specialisten zich aanmelden die los van de big pharma kunnen werken en meer op natuurlijke basis dan is het zaakje compleet.
  En niet te vergeten een eigen Nieuws dienst…. oh ja die hebben we al.

 3. Het zaakje is pas compleet als er een eind gemaakt kan worden aan het malafide, verderfelijke monetaire/geldcreatie uit het niets met rentebijl slavensysteem van de zogenaamde elites met hun slaafse volgers in de poliziek en het hoernaille der MSM, die niets anders dan parasieten zijn.

 4. Als ongevaccineerde moet je nu met weinigen gaan werken voor de ‘elite’ en politici, die ook ongevaccineerd zijn.
  Hopelijk zijn er genoeg ongevaccineerden die kerncentrales kunnen afkoppelen, de groente kunnen verbouwen en de infrastructuur op peil kunnen houden.
  En genoeg om met ‘elite’ en politici af te rekenen.

 5. In elk geval een hoopgevend scenario.
  Echter kan alleen als we onze krachten en kennis bundelen, en onverdeeld blijven. Dit laatste zullen ze op allerlei manieren proberen te voorkomen.
  Zie wat er oa. in Australië, Israël, Canada gebeurt. Geweld van hun kant duidt alleen maar op zwakte en frustratie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in